دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالا را دارند، بدون شک باید در زمینه مقاله نویسی اطلاعات و مهارت کافی داشته باشند. امید است، خواندن این محتوا گامی آغاز کننده و مفید در این مسیر باشد.
در سیستم دانشگاهی کشور ما و تمامی دانشگاه های بین المللی، یکى از مهم ترین و اصلی ترین معیارهای ارزیابى سطح علمى محققان و دانشجویان، بررسى میزان انتشارات علمى آن محقق در مجلات معتبر است. چرا که در میان انبوهی از تحقیقات و پژوهشات نوین و گسترده، مقالات ابزاری قدرتمند، هدفمند و موثق در جهت اشاعه و نشر علوم می باشد. درحقیقت مقالات و مستندات علمى معتبر، نشان دهنده صحت و سقم تحقیقات و پروژه هاى ارائه شده به وسیله محققان است. از جهتى اهمیت مقاله نویسی در راهیابی به مقطع دکترى تخصصى یا اخذ بورسیه تحلیلى در دانشگاه های بین المللی غیرقابل انکار است. لذا تسلط بر مقاله نویسی اصلی ترین رکن موفقیت در دوره دکتری است و تمامی دانشجویان که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر علمی را دارند، نیاز به کسب تجربه در زمینه نگارش مقاله و چاپ در نشریات معتبر دارند. در این محتوا نکات کاربردى در خصوص نگارش و نحوه تنظیم مقاله به روشى علمى بیان شده است. امیدواریم مطالب زیر برای شما محقق عزیز که قصد شروع مقاله نویسی دارید، مفید و راهگشا باشد.
همایش ها یقینا به منزله یک دوره آموزش مقاله نویسی با حضور اساتید و دانشجویان محسوب می شود. در پایگاه اطلاع رسانی همایش های کشوری زمان برگزاری تمامی همایش ها اعلام می شود. برای شروع کار می توانید یکی را انتخاب کرده و مقاله ای برای آن ارسال نمایید. از شروع کار واهمه نداشته باشید و حتما مقاله ای هر چند متوسط و به کمک سایرین به همایش ارسال نمایید.
شرکت در کارگاه ها، سمینارها و دوره های آموزش مقاله نویسی که در بسیاری از دانشگاه ها برگزار می شود، نیز توصیه می شود. ابتدا اصول اصلی مقاله نویسی را یاد بگیرید و سپس برای تکمیل دانش خود در دوره ها نیز شرکت کنید.
برای اینکه مقاله نویسی را استارت بزنید، باید ابتدا مقالات زیادی را بخوانید. با جستجوی یک موضوع مرتبط در زمینه رشته تخصصی خود چند مقاله را دانلود کرده و بارها به دقت و به صورت چالش انگیز بخوانید.
نوشتن یک مقاله ضعیف و مبتدی، از ننوشتن و به تاخیر انداختن آن بیشتر توصیه می شود. در هر صورت باید از نقطه ای شروع کرد، باید مقاله نوشت و به صورت تدریجی مهارت کسب کرد. همین الان که این محتوا را می خوانید، شروع به کار کنید و فرصت را از دست ندهید.
بعد از اینکه نگارش مقاله به اتمام رسید، از افرادی که قبلاً مقاله نوشته اند، و در حیطه تحصیلی شما تخصص دارند، بخواهید مقاله شما را بخواند و نظرات و اشکالات آن را به شما بگوید. نظرات و انتقادات افراد با تجربه و آگاه می تواند بیشترین کمک و راهنمایی برای رفع ایرادات احتمالی در مقاله نویسی باشد، همچنین بهترین نوع ویراستاری اولیه محسوب می شود.
قبل از شروع به مقاله نویسی و انجام پژوهش، محقق باید این موضوع را در نظر بگیرید که پژوهشی که می خواهد انجام دهد بر اساس نیازهای اساسی جامعه علمی باشد و به اصطلاح دردی را از آن درمان کند. بدین منظور باید موضوعات را برای خود اولویت بندی کند. و با انتخابی درست برای موضوع تحقیق خود داشته باشد.
یک تحقیق علمی و مقاله زمانی موثر و کارآمد است، که بدیع و خلاقانه بوده و از روش و ایده ای نوین برخوردار باشد. هیچ مقاله ای که صرفا به جمع آوری اطلاعات در یک زمینه بخصوص پرداخته نمی تواند پیشرفتی در جامعه علمی ایجاد کند. مقاله ای که می نویسید حتما باید پاسخگوی پرسشی علمی و موضوعی گنگ در زمینه بخصوصی باشد.
بعد از طرح اساس پژوهش نوبت به آشنایی با اصول مقاله نویسی می رسد. هر فردی که پژوهشی انجام داده است هر قدر هم که این تحقیق ارزشمند و منحصربفرد باشد، باید بتواند آن را به صورت مقاله و مکتوب در مجلات معتبر انتشار دهد. و برای شروع مقاله نویسی باید با ساختار کلی مقالات علمی آشنایی پیدا کند. یک مقاله علمی برای اینکه بتواند جایگاه علمی خود را بدست آورد و گزارشی درست و مستند برای پژوهش باشد باید از چهارچوب خاص نگارشی پیروی کند.
خدمات موسسه سینا
چنانچه موفق به نگارش مقاله ای شدید، اکنون می توانید برای چاپ آن در مجلات مرتبط و معتبر اقدام کنید. موسسه انتشاراتی سینا با داشتن روابط کاری موفق و تنگاتنگ با مجلات معتبر بین المللی در خصوص تسهیل روند چاپ مقالات پژوهشگران محترم، بستری مناسب برای چاپ مقالات شما در مجلات معتبر بین المللی فراهم نموده است. برای چاپ مقالات علمی خود در مجلات معتبر ISI , ISC , PUBMED , SCOPUS و مجلات معتبر داخلی به صورت تضمینی و با مناسب ترین هزینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
جهت ثبت سفارش اینجا کلیک کنید.
موفق و موید باشید.