علوم پایه یکی از گروه های تحصیلی است که رشته های آن داوطلبان و علاقه مندان بسیاری دارد برای ادامه تحصیل و موفقیت در این رشته شما مجبور به ارائه مقاله میباشید برای چاپ هر مقاله ابتدا لازم است که تغییراتی را در آن اعمال کنیم یکی از این تغییرات پارافریز میباشد.
هر مقاله قبل از اینکه وارد مرحله چاپ شود میبایست تغییراتی در آن اعمال گردد تا در مرحله داوری پذیرفته شود و ریجکت نشود یکی از این مراحل که از نظر داوران بسیار مهم است مرحله پارافریز مقاله میباشد.پارافریز مقاله یعنی از بین بردن درصد مشابهت و تکراری بودن محتوای یک مقاله با مقاله دیگر در صورتی که شما خواسته یا ناخواسته دچار سرقت ادبی شده اید حتما باید قبل از اقدام به سابمیت آنرا رفع نمایید زیرا در غیر این صورت هم مقاله ریجکت خواهد شد و هم فرد نویسنده در اجتماع جایگاه خوبی نخواهد داشت و یک سارق علمی به حساب خواهند آمد البته شما در هر حالت میتوانید از نوشته های دیگران استفاده کنید یا به آنها استناد نمایید اما این کار باید تحت روش های خلاصهنویسی ,بازنویسی ,نقل قول مستقیم انجام شود خلاصه باید به طریقی مشخص شود که این بخش به نقل از شخص دیگری نوشته شده است.اگر شما به صورت خواسته یا ناخواسته دچار این مشکل شده اید که اجزایی از مقاله تان دچا رسرقت ادبی باشد آنها را رفع نمایید تا دچار مشکل نشوید.برای رفع سرقت ادبی در مقالات فارسی و انگلیسی میتوانید از وب سایت ها و نرم افزار هایی که در این رشته وجود دارد استفاده کنید تا مقاله شما بدون ایراد باشد. اما اگر به صورت تخصصی میخواهید که پارافریز مقاله انجام شود حتما باید از افراد خبره و متخصص کمک بگیرید یکی از این افراد متخصص و خبره که میتواند در مرحله پارافریز کردن مقالات کمک کند موسسه سینا میباشد این موسسه با کادری مجرب و حرفه ای در جهت انجام پارافریز مقالات شما میکوشد تا شما دانشجویان و محققین عزیز بتوانید به راحتی پذیرش مقاله خود را بگیرید.
روش اول
کلمات مترادف و هم معنی را جایگزین لغات جدید نمایید. اکثر زبان آموزان سعی می کنند از این روش استفاده کنند، اما این روشی قدری سخت است. درست است که در زبان انگلیسی و فارسی برای یک لغت مترادف های زیادی وجود دارد. اما این مترادف ها همیشه همان معنی را نمی دهند. و با کاربرد کلمه ای هم معنی با کلمه اولیه معنی جمله عوض می شود هرچند که معنی کلمه یکی است ولی در شرایط و جملات مختلف معانی متفاوت می دهد .
روش دوم
ترتیب قرار گرفتن لغات در جمله را تغییر دهید. ترتیب و لغات کلمات موجود در جمله را تغییر دهید . تغییر ترتیب لغات در عبارت یا جمله معمولا راحت تر از پیدا کردن مترادف است و احتمال خطا در آن کمتر است. با این وجود، بعضی مواقع تعیین اینکه کدام لغات را تغییر دهیم ساده نیست. همچنین وقتی ترتیب لغات را تغییر می دهید، ممکن است لازم باشد که ساختار برخی لغات را نیز تغییر دهید. یا اینکه لازم باشد لغات دیگری را نیز اضافه کنید تا جمله از لحاظ گرامری درست باشد.
روش سوم
گرامر جمله را تغییر دهید . تغییر گرامر جمله به نظر سخت می آید، اما در واقع تغییر گرامر ساده تر از تغییر لغات است. بعلاوه، اگر از طریق تغییر گرامر، جمله را تغییر دهید و اشتباه هم کنید، باز هم جمله ی شما قابل فهم است. اما اگر برای تغییر جمله، لغت را تغییر دهید و اشتباه کنید، خواننده متن شما نمی فهمد که منظور شما چیست.
در صورتی که میخواهید مقاله چاپ نمایید میتوانید قبل از اینکه اقدام به سابمیت آن کنید از طریق کارشناسان خبره و توانمند موسسه سینا مرحله پارافریز مقاله را انجام دهید تا درصد مشابهت مقاله را از بین ببرید و تا حد امکان مطالب ناب و جدید باشند تا در مرحله داوری پذیرفته شوند.
راه های ارتباطی با موسسه سینا
تلفن ثابت: ⌕ تلفن همراه: ۰۹۱۴۹۷۲۴۵۲۲
ایمیل: pub.sina@gmail.com