سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

پی پال بهتر است یا ویزا کارت؟

انتشار 24 اردیبهشت 1397
مطالعه 4 دقیقه

از مهم‌ترین روندهای اقتصادی در دنیای تجارت حرکت از پرداخت نقدی به سمت پرداخت الکترونیک است. هولدینگ‌های پی پال و مستر کارت نیز دو برند مطرح و پیشتاز این روند محسوب می‌شوند.

پی پال بهتر است یا ویزا کارت؟

 مستر کارت

مسترکارت، شرکت خدمات مالی آمریکایی و چندملیتی است، که مقر اصلی آن در شهر نیویورک، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. شیوه کسب درآمد مسترکارت در سراسر جهان، به اینصورت است که از طریق پردازش پرداخت‌های بین بانکی بازرگانان و همچنین از راه صدور کارت‌های اعتباری به بانکها یا اتحادیه‌های اعتباری که از خریداران یا استفاده کنندگان از نام تجاری "مسترکارت" برای خرید انواع کالا یا خدمات بصورت دبیت کارت (کارت نقدی) یا گردیت کارت (کارت اعتباری) استفاده می‌کنند، درآمد کسب می‌نماید.

اگرچه مستر کارت به عنوان یک شرکت مالی شناخته می‌شود، اما مانند یک شرکت مالی فعالیت نمی‌کند. مستر کارت به مشتریان وام یا اعتبار ارائه نمی‌کند. بنابراین مانند بانک‌ها ریسکی را متحمل نمی‌شود. مستر کارت اساسا یک شبکه پردازش گردش مالی است و از راه پردازش تراکنش‌های مالی که یک مشتری به وسیله یک کارت اعتباری انجام می‌هد درآمدزایی می‌کند.

مستر کارت متصل به حساب ارزی شما

پردازش تراکنش‌های مالی یک کسب و کار پر درآمد به نظر می‌رسد، چرا که مستر کارت از هر یک دلار، ۰/۰۵ دلار سود قبل از مالیات کسب می‌کند. درآمد خالص مستر کارت در سال ۲۰۱۶ حدود ۱۰/۸ میلیارد دلار بود که یک افزایش ۱۳ درصدی به استثنای نوسان قیمت ارز را شامل می‌شد. سود خالص این شرکت نیز ۱۱٪ افزایش یافت و به ۴/۱ میلیارد دلار یا ۳/۷۷ دلار به ازای هر سهم رسید.

اما با وجود این ارقام بزرگ، آمارها نشان می‌دهد هنوز ۸۵٪‌ مبادلات در سطح جهان به صورت نقد یا چک انجام می‌شود. اگر بدانیم که در سال گذشته بیش از ۲۰.۰۰۰ میلیارد دلار معامله تجاری در جهان صورت گرفته، متوجه خواهیم شد چه فرصت بزرگی پیش روی مستر کارت، پی پال و دیگر شرکت‌هایی مثل ویزا کارت، که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کنند وجود دارد. استراتژی مستر کارت این است بتواند میزان تراکنش‌های خود را به هر طریقی بالا ببرد و به این ترتیب بتواند درآمد بیشتری کسب کند. به همین خاطر این شرکت امکان پرداخت به وسیله موبایل را فراهم کرده است. این قابلیت جدید مستر کارت،Masterpass نامیده می‌شود.

کیف پول دیجیتال

MasterPass برای مشتریان این امکان را فراهم می‌کند تا با استفاده از کیف پول‌های دیجیتال مانند Apple Pay ،Samsung Pay ،Android Pay بتوانند از سیستم پرداخت مستر کارت استفاده کنند. در سال ۲۰۱۶ پی پال و مستر کارت با هم توافق کردند تا کاربران پی پال بتوانند از سیستم پرداخت مستر کارت برای پرداخت بهره ببرند. به این ترتیب تعداد استفاده کنندگان از سیستم پرداخت مستر کارت به ۲۰۰ میلیون رسید همچنین پی پال هم با ارائه حق انتخاب بیشتر توانست نظر مشتریان بیشتری را برای استفاده از پلتفرم پی پال به خود جلب کند.در مقابل مستر کارت که تمرکزش را روی پردازش تراکنش‌های مالی گذاشته است، پی پال در واقع جایگزینی برای بانک‌های سنتی محسوب می‌شود و ماموریت خود را دموکراسی خدمات مالی برای مردم سراسر جهان عنوان می‌کند.

استراتژی پی پال تلاش برای رشد حساب‌های کاربری مشتریان و افزایش تعداد تراکنش‌های مالی هر کاربر است. این شرکت از دریافت هزینه اندکی روی کل مبلغ پرداختی درآمدزایی می‌کند. در سال ۲۰۱۶ درآمد پی پال به ۳۵۴ میلیارد دلار رسید.

طبق آمار اعلام شده توسط این شرکت تعداد حساب‌های کاربری مشتریان پی پال در سال ۲۰۱۶، ۱۰٪ افزایش یافت و در پایان سال ۲۰۱۶ تعداد مشتریان پی پال به بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر رسید. هر کاربر به طور متوسط ۳۱ بار در سال ۲۰۱۶ از حساب کاربری خود استفاده کرده که نسبت به سال ۲۰۱۵، ۱۳٪ افزایش داشت.

پرداخت با پی پال

پی پال برای تشویق کاربرانش به استفاده بیشتر، با شرکت‌های بزرگ کارت‌های اعتباری نظیر مستر کارت، ویزا کارت، خدمات مالی دیسکاور و «سیتی گروپ» قراردادهای همکاری امضا کرد. همچنین کاربران پی پال اکنون می‌توانند پرداخت‌هایشان را از طریق اپلیکیشن موبایل هم انجام دهند. علاوه بر این پی پال توانسته به وسیله سیستم One Touch، که به کاربران اجازه می‌دهد بدون نیاز به وارد شدن به حساب کاربری خود در پی پال تراکنش مالی انجام دهند، توانسته حضور پررنگ‌تری در دنیای پرداخت آنلاین داشته باشد. بیش از ۵۰ میلیون کاربر در حال حاضر از این ویژگی استفاده می‌کنند. موفقیت One Touch باعث شد پی پال در سال۲۰۱۶ پیشرفت قابل توجهی را تجربه کند. مدیران پی پال انتظار دارند طی سه سال آینده ۱۶ الی ۱۷٪ به درآمدهای پی پال افزوده شود.

بر خلاف مستر کارت، پی پال با ارائه کارت‌های اعتباری مقداری ریسک را پذیرفته، اما نمی‌توان این را یک عامل منفی قلمداد کرد. زیرا با این کار تعامل بازرگانان و همچنین مشتریان با این شرکت بیشتر شده است. در واقع تفاوت اساسی این دو کمپانی بزرگ در همین موضوع است.

پی پال یا مستر کارت، کدام در وضعیت بهتری قرار دارد؟

بازار خدمات پرداخت دیجیتال به قدری بزرگ است که فرصت رشد و توسعه پایدار برای همه سیستم‌های پرداخت یکسان است. استراتژی کلیدی پی پال و مستر کارت نیز اساسا مشابه است، هر دو کمپانی در پی افزایش تعداد و حجم تراکنش و نهایتا افزایش درآمد و سود هستند. هر دو این شرکت‌ها به خوبی مدیریت می‌شوند و رشد درآمد مورد انتظار آن‌ها برای سال‌های آینده حدود ۱۵٪ است.
در مقایسه نسبت قیمت به درآمد (price-to-earnings ratio) پی پال با نسبت ۲۵ در مقابل نسبت ۲۶ مستر کارت با اختلاف ناچیزی برتری دارد. این نسبت نشان‌دهنده سطح ریسک یک سهم است و هر چه بالاتر باشد، ریسک سهم هم بالاتر خواهد بود.
اما اگر به سود سهام علاقه‌مند باشید، مستر کارت جایگاه بهتری را در اختیار گرفته و اگر سهام مستر کارت افزایش پیدا کند. این شرکت ۰/۷۸٪‌ سود سهام را به شما پرداخت می‌کند در حالی که پی پال هیچ سود سهامی پرداخت نمی‌کند.
در پایان اگر ریسک ناشی از پرداخت اعتبار توسط پی پال را در نظر بگیریم و با توجه به اینکه هر دو شرکت رشد یکسانی را تجربه می‌کنند، می‌توانیم اینطور نتیجه بگیریم که مستر کارت در موقعیت بهتری قرار دارد.

راه های ارتباطی با موسسه سینا

تلفن ثابت:  ⌕        تلفن همراه: ۰۹۱۴۹۷۲۴۵۲۲

ایمیل pub.sina@gmail.com

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام