سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

تولید آب از هوای رقیق اختراع جدید از پرفسور یاغی

انتشار 29 فروردین 1397
مطالعه 1 دقیقه

اختراع جدید پرفسور عمر یاغی تولید آب از هوای رقیق از اردن می تواند دنیا را متحول سازد وی در سال 2015 برنده جایزه مصطفی(ص) گردید.

تولید آب از هوای رقیق اختراع جدید از پرفسور یاغی

پروفسور عمر یاغی استاد شیمی دانشگاه برکلی آمریکا، به پاس تلاش هایی که در حوزه زیست محیطی انجام داده است، جایزه جهانی علم آلبرت انیشتین را دریافت کرد.این دانشمند اردنی تبار پیش از این موادی با چارچوب های مستحکم کریستالی متخلخل فلزی – آلی و آلی – کووالانسی طراحی و ساخته بود که حوزه ای جدید در علم شیمی تحت عنوان “شیمی مشبک” پدید آورد. وی همچنین در سال ۲۰۱۵ جایزه مصطفی (ص) در حوزه فناوری نانو دریافت کرد. این جایزه یکی از برترین جوایز علمی و فناوری در جهان اسلام است که جوایز مختلفی به برندگان آن اعطا می شود.
و اینک اختراع دیگری از این پرفسور:

یکی از نویسندگان مجله فوربس (Forbes) بر این باور است که اختراع پروفسور یاغی، دانشمند برگزیده جایزه مصطفی (ص)، می‌­تواند دنیا را متحول سازد.آرتور کلارک یکی از نویسندگان مجله فوربس، در گزارش خود آورده است که درمیان پیشرفت­‌های متحول­‌کننده روز دنیا، دستاورد پروفسور عمر یاغی، در تولید آب از هوای رقیق می­تواند دنیا را تغییر دهد. " پروفسور یاغی بخاطر سهم بی­‌نظیر خود در طراحی و تولید چارچوب­‌های فلزآلی (MOFs)، موفق به کسب جایزه مصطفی (ص) در سال ۲۰۱۵ شد.

همچنین مجله ساینتیفیک آمریکن (Scientific American) به بررسی ویژه فعالیت­‌های پروفسور یاغی و تیم وی در دانشگاه برکلی پرداخته است و می‌گوید: او موفق به طراحی سیستمی شده است که با استفاده از مواد فوق جاذب، رطوبت هوا را می‌­گیرد و سپس این رطوبت محبوس شده در واکنش به حرارت نور طبیعی خورشید رها می­شود.

پروفسور عمر یاغی متولد ۱۹۶۵ در امّان؛ پایتخت اردن است. شاخص­ترین فعالیت علمی وی طراحی و تولید طبقاتی از ترکیبات با عنوان چارچوب­‌های فلزآلی (MOFs)، چارچوب­های زئولیت ایمیدزولات (ZIF) و چارچوب­های کوالانسی آلی (COFs) است. وی موفق به تولید این مواد از علوم پایه تا کاربرد آن­ها در فناوری­‌های انرژی پاک از جمله ذخیره هیدروژن و متان و همچنین حبس و ذخیره­‌سازی دی­‌اکسیدکربن شده­ است.
 
جایزه مصطفی (ص)، به عنوان یکی از نماد‌های شایستگی و برتری علمی در حوزه علم و فناوری است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و محققان برتر جهان اسلام اعطا می­‌شود این جایزه در چهار زمینه علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو، علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات و تمام زمینه­‌های علم و فناوری به دانشمندان برگزیده اهدا می‌­شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام