سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

آموزش گام به گام چاپ یک مقاله

انتشار 13 خرداد 1397
مطالعه 5 دقیقه

چاپ مقاله می تواند پروسه مشکلی باشد اما با راهنمای گام به گام و تقسیم مراحل به وظایف معنادار می توانید در انجام این مهم نایل شوید. چاپ مقاله به عنوان نتیجه کار و دانش شما می باشد. چاپ مقاله در کنار تمام دشورای هایی که دارد به عنوان رزومه بسیار معتبر در پروفایل شما خواهد بود.

آموزش گام به گام چاپ یک مقاله

مراحل چاپ یک مقاله

  1. استخراج مقاله از پایان نامه و یا نگارش مقاله علمی: لازم به ذکر است که اولین مرحله برای چاپ مقاله نوشتن مقاله از پایان نامه مقطع ارشد و یا دکتری می باشد. هر مقاله بایستی بر اساس اصول درست مقاله نویسی نگارش شود و تمامی بخش های آن از جمله چکیده، مقدمه، روش کار، نتایج و بحث بطور کامل و درست نوشته شوند. نیازی نیست تمامی بخش های پایان نامه در مقاله آورده شود. در واقع مقاله خلاصه کار پژوهشی یا پایان نامه شما است.
  2. ترجمه تخصصی مقاله استخراج شده و یا نگارش شده: اگر قصد دارید مقاله خود را در مجلات و نشریات خارجی چاپ کنید، باید مقاله خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید. یکی از دلایل اصلی امتناع مقاله توسط بازنگری و سردبیر مجله ترجمه نادرست مقالات است. بنابراین شما باید مقاله خود را به مترجمین و مترجمان قابل اعتماد ترجمه کنید تا بتوانید مقاله خود را از مطبوعات راحت بپذیرید. موسسه سینا با مترجم متخصص و متخصص در زمینه های مختلف تحصیل، ترجمه مقالات خود را به کیفیت عالی و قیمت مقرون به صرفه ترجمه می کند.
  3. انتخاب مجله مناسب در اسکوپ مقاله: لازم به ذکر است که انتخاب درست مجله نقش تعیین کننده در پذیرش یا رد مقاله شما دارد. هر مجله ای هر مقاله ای را چاپ نمی کند. مجلات زمینه فعالیت مشخص و تخصصی دارند و اینگونه نیست که تمامی مجلات در تمامی رشته ها و موضوعات مختلف مقاله چاپ کنند. بنابراین در انتخاب مجله باید توجه نمایید که حتما زمینه فعالیت مجله متناسب با موضوع مقاله شما باشد.
  4. ویراستاری مقاله طبق اصول و چارچوب مجله هدف: پس از انجام تغییرات، چند بار برای مقاله بپرسید و از همکاران متخصص خود بخواهید آن را مطالعه کنند و نقصهای احتمالی را برای شما تعیین کنند. همچنین، پس از انتخاب بخش راهنمای مجله مجله، دقت آن را بخوانید. مقاله شما باید در مجله تنظیم شود، در غیر این صورت مقاله شما توسط سردبیر بازگردانده می شود، یا اگر مجددا برای مجلات ISI پذیرفته شود، بررسی دقیق تر خواهد شد. هرچه بیشتر به سایت مجله بر اساس دستورالعمل های داده شده بروید، ویرایشگر شما را در مورد مقاله شما مثبت تر می کند.
  5.  ارسال و یا سابمیت مقاله:  مجلات ISI، به دو صورت پستی و الکترونیکی ارسال می شود  بیشتر مجلات ISI در حال حاضر ترجیح میدهند مقالات الکترونیکی را برای ایمن تر شدن و سریعتر دریافت کنند. در نامه پستی، علاوه بر نامه متصل، سه تا پنج نسخه از مقاله را همراه با یک دیسک یا CD حاوی متن مقاله، ارقام و جداول، به آدرس پستی Magi ISI چاپ کنید. فایل مقاله را در فرمت Word یا PDF بسازید و از آخرین ویرایش استفاده کنید. سپس فایل PDF را به دقت بخوانید تا اطمینان حاصل شود که تمام حروف، اعداد و نمادها به درستی نمایش داده شده است. از نمادهای غیر استاندارد استفاده نکنید پس از ارسال مقاله، باید منتظر بمانید که نامه از مدیرعامل به ایمیل یا آدرس پستی ارسال شود.
  6.  بررسی اولیه مقاله توسط ادیتور مجله: مقاله شما ممکن است به سرعت توسط سردبیر پذیرفته شود. این رویداد نادر زمانی اتفاق می افتد که تحقیق شما واقعا جدید و جالب باشد، اما این مقاله به طور عمده به چند داور و یا کارشناسان پس از نمایش اولیه و اولویت بندی توسط سردبیر یا هیئت مدیره مجله ISI ارائه شده است. ارزیابی کنید قضات مجبورند مقاله را بازبینی کنند در زمانی که آنها فرصت دارند نظر و نظر دهند. معمولا، به داور ارجاع داده می شود تا بر اساس آن، کیفیت، ضعف و قدرت مقاله را بررسی کند.
  7. ریجکت فوری و یا ارسال برای پروسه داوری: مقاله شما ممکن است بدون بررسی و مستقیما از ویرایشگر رد شود. رد سریع مقاله به علت های مختلف است و همیشه این بدان معنا نیست که مقاله شما ارزش آن را ندارد. ممکن است مقاله ای در مورد موضوع مجله نباشد. اگر مقاله شما پس از مرور توسط متقاضیان متوقف شود و نظرات آنها جمع آوری شود، سردبیر به شما از داوران در یک نامه حسن نیت ارائه میدهد با این اعلامیه. از روزی که مقاله شما رد شد، اولین بار به یکی از مجلات مجله مراجعه کنید و به بررسی قضات و اعمال آنها در مقاله خود بپردازید. چرا، به علت تخصص موضوع، مقاله پس از ارسال مجله بعدی ممکن است به یک داور یا داور بازگردد. مجله بعدی را با دقت انتخاب کنید.
  8. ریجکت یا اکسپت مقاله توسط داوران: مجلات خارجی باید بعد از بررسی مجلات ISI تغییر یا رد کنند. مقاله شما بدون نیاز به تغییر می تواند پذیرفته شود، اما در بیشتر موارد لازم است که مقاله را اصلاح و اصلاح کنیم. به این معنا که ناظر مجله، با اعلام رسمی مقاله، از شما می خواهد که تغییراتی جزئی یا کلی که به نظر شما در مقاله ای که در مقاله شما اعمال شده است مطابقت داشته باشد. در این مورد، به طور معمول شما برای تعیین اصلاحات مورد نظر یک محدودیت زمانی داده می شود. اگر مدت هاست مقاله را ارسال کرده اید، آن را به روز کنید. پس از اتمام، تصحیح را قبل از اتمام انجام دهید.
  9. پذیرش و چاپ مقاله: باید خاطر نشان کرد که پس از آن که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفت، به خودتان تبریک بگویید. .پس از پذیرش مقاله و پیش از چاپ آن، ویرایش نهایی انجام می شود که گستردگی آن در مجلات ISI مختلف متفاوت است. این ویرایش شامل غلط گیری املایی، اصلاح علائم نقطه گذاری، روان سازی جملات، رفع ابهامات گـرامری، و بررسی بخش هایی است که احتمال خطا در آنها زیاد است (چکیده، قسمتهای آماری، شکل ها، جدول ها و مراجع). در برخی مجلات ISI، برطرف کردن ایرادات از طرف دفتر سردبیر به ویراستار فنی ارجاع می شود. پس از این مرحله، نسخه آماده برای چاپ مقاله در اختیارتان قرار می گیرد تا برای آخرین بار بررسی و آن را تأیید کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام