سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

اقامت پس از تحصیل در دانمارک

انتشار 23 مرداد 1397
مطالعه 6 دقیقه

در این مقاله اقامت پس از تحصیل در کشور دانمارک را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

اقامت پس از تحصیل در دانمارک

 

دانمارک یکی از شادترین کشورهای دنیا بوده و دارای یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا می باشد.کشور دانمارک کشوری پهناور می باشد و با توجه به برنامه های خاص مهاجرتی مورد نظر بسیاری از افراد است.اشخاص زیادی تمایل به مهاجرت به کشورهایی را دارند که امکانات رفاهی بالایی داشته باشد و همچنین هزینه های اندک. کشور دانمارک به جهت دارا بودن از امکانات رفاهی خوب و سطح آموزشی بسیار بالا و همچنین هزینه زندگی مقرون به صرفه مقصد بسیاری از مهاجران می باشد. از جمله راه های قانونی که برای مهاجرت وجود دارد در این مقاله برای شما عزیزان آورده و هر کدام را به اختصار توضیح خواهیم داد. 

 

 شرایط اقامت دانمارک 

  • اقامت از طریق تحصیل 
  • اقامت از طریق کار 
  • اقامت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری 
  • اقامت از طریق تولد 
  • اقامت از طریق ازدواج 

 

اقامت از طریق تحصیل

دانشگاه های دانمارک جهت تحصیل در این کشور در رتبه پنجم قرار دارند و جزء بهترین دانشگاه ها از نظر تسهیلات آموزش عالی می باشند و مدرک دانشگاهی آن از اعتبار بین المللی برخوردار هستند. دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانمارک می توانند در رشته های : تجارت، ارتباطات، داروسازی، دامپزشکی و … به تحصیل بپردازند.   تحصیل در دانمارک برای کودکان 7 تا16 سال در دانمارک که شامل مقاطع دبستان و اول متوسطه است به صورت اجباری و رایگان میباشد. تحصیل در دانمارک در مقاطع دبستان و دبیرستان جمعا 13 سال است که 10 سال آن دوره دبستان و 3سال آن دوره دبیرستان می باشدکه گذراندن این 13 سال تحصیلی و اخذ مدرک دیپلم لازمه ی ورود به دانشگاه های دانمارک است. دانش آموزان در مقطع دبیرستان یا میتوانند با گذراندن سه سال تحصیلی برای ورود به دانشگاه ها آماده شوند یا میتوانند در رشته های فنی-حرفه ای برای ورود به بازار کار و شغل های خاص مهارت های لازم را کسب کنند.

تحصیل در دانمارک در مقطع لیسانس 4 سال به طول می انجامد که در این دوره اغلب رشته های تحصیلی به زبان دانمارکی تدریس می شوند به همین علت دانشجویانی که متقاضی تحصیل در دانمارک می باشند باید مدرک زبان دانمارکی داشته باشند. دانشجویان مقطع لیسانس میتوانند 10 ساعت در هفته کار کنند و میتوانند به راحتی هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی خود را بدست بیاورند.

در کشور دانمارک دانشجویانی که مقطع لیسانس را به پایان رسانیده باشند میتوانند بدون امتحان ورودی و تنها با احتساب نمرات دوره قبل در مقطع فوق لیسانس مشغول تحصیل شوند که در این مقطع تحصیلی اغلب رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشوند . دانشجویان در نیم سال آخر باید یک پایان نامه یا پروژه علمی به زبان انگلیسی انجام دهند.دانشجویان این مقطع تحصیلی می توانند 20 ساعت در هفته را کار کنند. پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشور متفاوت است که با توجه به سطح زبان، میزان تجربه، ویژگی های شخصیتی و … متغیر است.

 

اقامت از طریق کار 

ویزای کاری دانمارک یکی از عالی ترین انواع ویزا برای افرادی است که می خواهند با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا بالاتر جهت کار در کشور دانمارک اقدام نمایند.این ویزا که از انواع PBS   یا همان Point Based System  می باشد همانگونه که از نامش  مشخص است شامل یک سری از نیازمندیها برای اخذ ویزا می باشد که به هرکدام امتیاز جداگانه ای تعلق می گیرد و اگر شما ویزا را بگیرید اخذ اقامت شما تقریباً صد در صد می باشد.

برای اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح زیر می باشد :

  • مدرک تحصیلی : تنها اشخاصی که مدرک فوق لیسانس یا بالاتر را دارا می باشند می توانند از امتیاز این مرحله برخوردار باشند، بهتر است ریسک نکنید و به هیچ عنوان با مدرک پایین تر اقدام ننمایید.
  • سابقه کار : در این مرحله سابقه حداقل ۳ سال مرتبط  با رشته تحصیلی نیاز می باشد.( مدرک بیمه لازم نمی باشد.)
  • مدرک زبان : دوستان متقاضی اخذ ویزای کاری دانمارک  و مهاجرت کاری دانمارک در این مرحله برای دریافت ویزای دانمارک می بایستی مدرک زبانی معادل آیلتس ۶٫۵ در رزومه خود قرار دهند، البته متفاوت می باشد اما در بد ترین حالت این نمره شش و نیم کفایت می کند.
  • سن : نکته بسیار مهم در این امتیازات این است که متقاضیان عزیز اخذ ویزای کاری دانمارک  و مهاجرت کاری دانمارک نهایتا تا ۴۰ سالگی می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند.

 

 متقاضیانی که می خواهند به صورت ویزای کار دانمارک اقدام نمایند در نظر داشته باشند که در صورت متاهل بودن کافیست زمانی کم را در دانمارک سپری کنند. (معمولا ۱ تا ۳ ماه) و بعد از آن همسر و فرزندان خود را نیز به کشور دانمارک بیاورند. برای این هم راه کاری وجود دارد که فرد میتواند همسر خود را گاه به همراه فرزندان همراه خود به دانمارک بیاورد.

پس از اخذ ویزای کاری دانمارک فرد متقاضی حدود ۵  ماه فرصت دارد تا از کشور خارج شده و وارد کشور دانمارک شود. پس از ورود به این کشور، وی باید مراحل معرفی خود به پلیس کشور، معرفی آدرس محل سکونت خود در دانمارک، بیمه و … را طی نموده تا به صورت رسمی مورد معرفی کشور دانمارک قرار گیرد. سرانجام می تواند برای پروسه مهاجرت همسر یا فرزندان خود نیز اقدام نماید. همچنین در پایان هر دوره ( پایان هر سال) این ویزا تا ۱ سال بعد تمدید شده و فرد متقاضی کار در دانمارک و اخذ ویزای کاری دانمارک می تواند تا ۳ سال در کشور دانمارک حضور داشته باشد. همچنین در صورت یافتن کاری که به همراه بیمه و پرداخت مالیات باشد فرد می تواند جهت اخذ اقامت کشور دانمارک پس از گذشت ۳ سال اقدام نماید. کافی است که در این ۳ سال شخص ۱۰ ماه کار کند و مالیات بپردازد تا به او یک اقامت ۴ ساله بدهند و بعد از آن فرد اقامت دائم دانمارک از طریق کار در دانمارک می گیرد.

 

اقامت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری 

تاسیس یک شرکت در دانمارک برای اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری به صورت آنلاین ممکن است فقط چند ساعت به طول بینجامد. حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در این کشور برابر با 100.000 الی 100 ملیون یورو می باشد. مدت زمان مورد نیاز برای این سرمایه گذاری و اخذ اقامت پس از مهاجرت به دانمارک بین 1-6 ماه می باشد. یکی از مزایای اخذ اقامت از این طریق، این است که این روش نیاز به پیش زمینه و شرایط خاصی برای افراد متقاضی ندارد. و پس از 5 سال به افراد اقامت دائم دانمارک داده می شود. و فرد پس از 9 سال زندگی متوالی در دانمارک می تواند، شهروندی این کشور را اخذ نماید.همچنین افراد دو ملیتی مجاز به اقدام برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری برای کشور دانمارک می باشند.

 

اقامت از طریق تولد 

 سیستم اخذ تابعیت کشور دانمارک خون می باشد. اخذ تابعیت از این طریق نیز به معنی این است که رابطه نسبی با پدر و مادر به فرزند منتقل می شود و شایان ذکر است که منظور از تابعیت از طریق خون  غالباً از طریق پدر صورت میگیرد.اگر یک یا هر دو پدر و مادر ملیت دانمارکی داشته باشند ، فرزندان به طور خودکار  شهروند دانمارکی خواهند شد. اگر یک کودک از یک پدر دانمارکی و یک مادر خارجی باشد ملیت دانمارکی در هنگام تولد به دست  نمی آورد، کودک به طور خودکارملیت دانمارکی را  به دست می آورد  اگر پدر و مادر   پس از تولد کودک ازدواج کند. باز  این امر حاکم است  حتی اگر پدر و مادر بعدا  از لحاظ  قانونی از هم جدا و یا طلاق گرفته باشند. این در شرایطی است که فرزند زیر ۱۸ سال هنوز  ازدواج نکرده باشد.

 

اقامت ازطریق ازدواج

شما متقاضی اخذ اقامت دانمارک به عنوان یک شهروند خارجی مثلا به عنوان یک تبعه ایرانی می توانید با ازدواج با یک شهروند کشور دانمارک اقامت این کشور را از طریق ازدواج کسب نمایید .البته باید این نکته را مد نظر قرار دهید که برای کسب  اقامت دائم دانمارک از طریق ازدواج می بایست مدارک و شواهدی را از سوی هر دو طرف ارائه نمایید.

مهمترین مدارکی که شخص متقاضی ازدواج با یک شهروند دانمارکی باید فراهم نماید یک شناسنامه شخص می باشد و دیگری ارائه مدرک تجرد می باشد، و همچنین اگر شخص متقاضی همسر قبلی او فوت شده باشد می بایست گواهی فوت او را ارائه دهد و یا اگر از همسر قبلی اش طلاق گرفته باشد نیز می بایست گواهی طلاق را ارائه نماید.مورد دیگر این است که الزامات زندگی در دانمارک مانند مسکن فراهم باشد تا افراد بعد از ورود به دانمارک بدون سرپناه نباشد و هر دو طرف ازدواج یعنی هم زوج و هم زوجه بالای 24 سال سن داشته باشند تا بتوانند برای این نوع ویزا اقدام نمایند. این قانون برای این است که از ازدواج های شتابانه در سن پایین که گاها باعث سوء استفاده میشود جلوگیری شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام