سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

اقامت پس از تحصیل در فنلاند

انتشار 5 شهریور 1397
مطالعه 5 دقیقه

در این مقاله اقامت پس از تحصیل در کشور فنلاند را مورد بررسی قرار می دهیم.

اقامت پس از تحصیل در فنلاند

 

در ابتدا دانشگاه های فنلاند برای تحصیل رایگان بود. دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا برای این منظور در  کشور فنلاند مشغول به تحصیل می شد ند که بعد از اتمام تحصیلات خود برای کار به کشورهای مثل کشور انگلستان و استرالیا و… بروند .از این رو دولت فنلاند دانشگاه های خود را در شرایطی دید که فقط مشغول پرورش کارمند وکارگر متخصص برای کشورهای دیگر است .که این مساله باعث شد که کشور فنلاند منافع خود را در خطر ببیند. از این رو تصمیم به دریافت شهریه گرفت ودر واقع دریافت شهریه از دانشجویان این مساله را خاطر نشان کرد که تحصیلات رایگان نیست و آنهابرای پرداخت شهریه و هزینه های زندگی باید در طول تحصیل کاره پاره وقت داشته باشند و بعد از اتمام تحصیلات بهتر است به دلیل تجربه کاری خود در کشور فنلاند به کار و زندگی  بپردازند.

 

اقامت پس از تحصیل در فنلاند 

برای کسب اقامت دائم در کشور فنلاند ۵ راه قانونی وجود دارد. که از این میان می توان به ازدواج ، کار ، سرمایه گذاری ، ثبت شرکت ، کار آفرینی ، تمکن مالی ، تحصیل و.. اشاره نمود . افرادی که به دنبالاقامت دائم پس از اتمام تحصیل در فنلاند می باشید می توانید به یکی از طرق فوق الذکر تبدیل و یا تمدید اقامت نمایید. در کشور فنلاند پس از اتمام تحصیل اجازه ۶ ماه اقامت را به فرد اعطا خواهند کرد که بتوانند به انواع راه های اقامتی آن را تبدیل نمایند.در کشور فنلاند پس از اتمام تحصیلات اجازه ۶ ماه اقامت را به فرد اعطا خواهند کرد که بتوانند به انواع راههای اقامتی آن را تبدیل نمایند.

 

اقامت از طریق تحصیل 

 

تحصیل در فنلاند یکی از بهترین روش ها جهت مهاجرت و اقامت در کشور فنلاند می باشد. تحصیل تا سپتامبر ۲۰۱۶ برای دانشجویان بین المللی رایگان بود ولی بعد از این تاریخ تحصیل در فنلاند از پاییز ۲۰۱۷ رایگان نمی باشد. کشور فنلاند جز کشورهای حوزه ی شینگن می باشد که در همان بدو اقدام برای گرفتن ویزا به فرد متقاضی کارت اقامت موقت  دانشجویی می دهند. مزیت این کارت های اقامت موقت دانشجویی نسبت به ویزای شینگن این است که شما دارای ID Number  خواهید بود. اعتبار این کارت های اقامت موقت دانشجویی یک ساله است .  پایان هر سال کارت اقامت شما با مراجعه ی به اداره ی مهاجرت قابل تمدید است . پس شما در طول دوره ی تحصیل در فنلاند با کارت اقامت موقت دانشجویی سپری خواهید کرد. شما قبل از پایان دوره ی تحصیلی خود می بایست برای آینده خود و چگونگی اخذ اقامت دائم تصمیم بگیرید. شما بعد از فارغ التحصیلی می توانید مشغول به کار شوید و کارت اقامت دائم دریافت کنید . راه های دیگر برای اخذ اقامت دائم ادامه تحصیل مجدد در مقطع دکترا در فنلاند می باشد. نکته ی دیگری که لازم به ذکر است شما با کارت اقامت خود اجازه ی رفت و آمد به دیگر کشورهای حوزه ی شینگن را خواهید داشت.

اقامت از طریق کار

 

برای اینکه فرد اقامت پس از تحصیل در فنلاند  داشته باشد و بتواند در آنجا کار پیدا کنند نیاز به  نوشتن یک CV و نامه هدایت کننده معروف به guide to reference letters برای به دست آوردن یک شغل که به اصطلاح سخت ترین بخش میباشد دارد، هنگامی که متقاضی یک پیشنهاد از یک شرکت دارد و متقاضی اخذ اقامت تحصیلی فنلاند و اقامت پس از تحصیل در فنلاند  این را میپذیرد، کارفرمای جدید فرد  باید کارمند خود را  به دولت فنلاند برای گرفتن  پاس و ویزای جدید معرفی نماید  (توجه داشته باشید که افراد این کا را نمیتواننند شخصا انجام دهند ). شرکت متقاضی باید برای تاییدیه این کار  به یکی از شش سازمان دولت بسته به کسب و کار اصلی آن شرکت معرفی شود.

افرادی که در حوزه اسکاندیناوی می باشند برای اجازه اقامت پس از تحصیل در کشور فنلاند  نیازی به اجازه کار نخواهند داشت و این افراد می توانند به راحتی برای کار به کشور ورود نمایند، البته این اجازه برای افرادی که در منطقه اقتصادی اروپا هستند شرایط به این صورت می باشد که این افراد فقط نیاز به ثبت نام در نزدیک ترین استگاه پلیس محل اقامتی خود دارند، و این در صورتی می باشد که فرد متقاضی اقامت پس از تحصیل در کشور فنلاند  بیش از مدت ۳ ماه در کشور فنلاند قصد کار را داشته باشد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

اگر شخصی مایل به سرمایه گذاری در فنلاند باشد، باید طرح تجاری و بیزینسی  قابل توجیهی  به دولت ارائه نماید، مهمترین مسئله در ارائه طرح تجاری به دولت، توجیه اقتصادی طرح و همچنین کمک به شکوفایی اقتصاد فنلاند میباشد که سرمایه گذار باید این دو مورد را به دولت فنلاند یادآور شود و دولت فنلاند نیز این قابل قبول بودن این موارد را بپذیرد.در ضمن شخص سرمایه گذار بایستی، مبلغ لازم برای سرمایه گذاری را نیز دارا باشد و دارا بودن این مبلغ را به دولت این کشور ثابت نماید. در این صورت طرح تجاری شخص مورد قبول واقع شده و میتواند در طی فرصت یک ساله طرح تجاری خود را به کار اندازد و همچنین برای سه نفر از اتباع فنلاندی نیز ایجاد اشتغال نماید . طبیعتا طرح تجاری که مورد تایید دولت قرار گیرد بایستی بسیار دقیق باشد. در صورتیکه موارد فوق رعایت شود برای  فرد و خانواده درجه یک او ویزای سرمایه گذاری صادر میشود.

 

اقامت از طریق ازدواج 

 

از طریق ازدواج با تبعه فنلاندی و یا شخص مقیم فنلاند و پس از ارائه مدارک ازدواج، و پس از اینکه اداره مهاجرت فنلاند مدارک را تائید کرد، می تواند و پس از ازدواج به مدت ۵سال با شخص تبعه و یا مقیم فنلاند زندگی مشترک داشته باشد . پس از طی این مدت می تواند جهت دریافت کارت اقامت دائم فنلاند اقدام نماید . فرد پس از ازدواج و زندگی با فرد تبعه فنلاند پس از ۵ سال می تواند کارت اقامت دائم دریافت کند.گرشخص متقاضی اخذ اقامت فنلاند از طریق ازدواج  قبلا متاهل بوده و همسر او فوت نموده و یا طلاق گرفته، باید مدارک قانونی مربوط به گواهی فوت همسر و یا طلاق را در مدارک خود ضمیمه کند. جدا از این مدارک، همسران باید بتوانند مدارکی ارائه نمایند که این ارتباط را ثابت کند. علاوه بر این مدارک نیز مدارکی از فرد فنلاندی خواسته می شود که باید به اداره مهاجرت فنلاند ارائه دهد. این مداک عبارتند از پاسپورت و یا کارت اقامت دائم شخص فنلاندی، آدرس محل سکونت شخص و مدارک مالی که نشان دهد  می تواند تقبل هزینه های محل اقامت و زندگی  همسر خود در فنلاند را به عهده بگیرد. شخص باید در فنلاند شغلی داشته باشد که این شغل دارای درآمد کافی برای زندگی هر دو نفرشان را داشته باشد.

 

اقامت از طریق تولد

 

یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت فنلاند ، تولد فرزند است که طبق قوانین مشخصی این امر امکان پذیر میباشد. فنلاند تابع قانون خون است یعنی فرزندی که در خاک فنلاند متولد شود به شرطی تابعیت فنلاندی به وی تعلق میگیرد که پدر یا مادرش تبعه فنلاند باشند. اگر مادر نوزاد فنلاندی و پدرش غیرفنلاندی باشد ، چه در خاک فنلاند ، چه خارج از آن به دنیا آید به طور خودکار نوزاد تابعیت فنلاندی میگیرد. اگر پدر نوزاد فنلاندی و مادرش غیر فنلاندی باشد و نوزاد در خاک فنلاند به دنیا آید به وی تابعیت فنلاندی تعلق میگیرد و اگر خارج از فنلاند به دنیا آید و پدر و مادرش ازدواج رسمی نکرده باشند به شرطی تبعه فنلاند میشود که پدر و مادرش تا قبل از ۱۸ سالگی وی ازدواجشان را رسمی کنند.

 

پس از اخذ اقامت دائم کشور فنلاند شما می توانید بدون محدودیت به کشور فنلاند ورود و خروج داشته باشید و تا زمانی که مشکل و ممنوعیتی برای شما به وجود نیاید می توانید به تمام کشور های محدوده شنگن بدون محدودیت ورود داشته باشید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام