شاید شما هم از افرادی باشید که بخواهید نوشته هایتان، شعرها و آثار خود را تبدیل به یک کتاب ماندگار کنید. موسسه سینا این خواسته شما را برآورده می کند. کافیست به ما اعتماد کنید.
در این سایت سعی کردیم مطالب ساده و عملی در رابطه با مراحل چاپ کتاب، را برایتان توضیح دهیم، تا تمام عزیزانی که میخواهند برای اولین بار آثار خود را تبدیل به کتاب نمایند با مراحل چاپ کتاب آشنا شوند.
کتاب با توجه به بازار و هدف چاپ آن تعیین تیراژ می گردد و براساس تیراژ مورد نظر با یکی از روش های زیر به چاپ می رسد. روش های چاپ کتاب به شرح زیر می باشد:
الف) روش دیجیتال: در این روش که تا حدود ۵۰۰ جلد مقرون به صرفه است با استفاده از دستگاه های دیجیتال چاپ انجام می شود که رزولوشن چاپ بین ۶۰۰ تا ۲۴۰۰ دی پی آی می باشد که با توجه به نوع و مدل دستگاه متفاوت است، پس کیفیت چاپ مطلوب و در برخی موارد در حد چاپ افست است. مطلب دیگری که در این نوع چاپ اهمیت دارد این است که متن داخلی کتاب به وسیله خود دستگاه به صورت کامل چاپ می گردد و ترتیبی توسط دست انسان و یا دستگاه ثانویه صورت نمی گیرد و خطا در ترتیب صفحات نداریم.
ب) روش ریسو: در این روش که با استفاده از دستگاه های مبتنی بر چاپ ریسو صورت می گیرد بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ جلد مقرون به صرفه است با توجه به نوع دستگاه، رزولوشن چاپ بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ دی پی آی است که با توجه به نوع و مدل دستگاه متفاوت است، پس کیفیت چاپ در بیشتر موارد پایین است و عکس ها خوب چاپ نمی شود و فقط از نظر هزینه توجیه پذیر است، چون در این روش ابتدا فرم ها و صفحات داخلی جداگانه و مجزا چاپ می گردد و سپس توسط دست انسان و یا دستگاه های ترتیب کن، ترتیب میشوند احتمال خطا در چیدمان صفحات وجود دارد.
انتشارات ما برای رفاه حال نویسندگان و به خصوص دانشجویانی که تمایل دارند پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کنند و از نظر هزینه با مشکل مواجه اند، هر نوع کتاب را با چاپ در تیراژ محدود یا دلخواه در دستور کار خود قرار داده است، بنابراین در چاپ تعداد محدود کلیه مراحل چاپ و نشر کتاب طی می گردد اما در نهایت تعداد کتاب های چاپ شده برای کاهش هزینه های نویسندگان محدود چاپ می گردد. دلایل و مزایای استفاده از چاپ در تیراژ محدود به شرح زیر می باشد: