چاپ تضمینی مقالات مهندسی عمران در تمامی گرایش ها در مجلات معتبر داخلی و خارجی در کوتاه ترین زمان
تاریخچه ی مهندسی عمران به اصطلاح Civil engineering به قرن هجدهم باز میگردد. در آن زمان مهندسی عمران در مقابل مهندسی نظامی Military engineering قرار داشت. اصطلاحی که به همه ی امور مهندسی که به مسائل ساخت و ساز بناهای دست ساز بشر باز میگشت. مانند سدها، ساختمان ها، پلها و کانالها گفته میشد. البته طی گذشت سال های متمادی و با پیشرفت علم و تخصصی شدن علوم، به مرور علوم مختلف، از جمله مکانیک از Civil engineering جدا شده اما این اصطلاح هم چنان نام خود را برای مهندسی عمران حفظ کرد.
این رشته قبلا به مهندسی راه و ساختمان موسوم بوده و به منظور تربیت مهندسان طراح ، محاسبه و اجرای پروژههای ساختمانی، صنعتی ، راهسازی و تاسیسات آبی و نظارت بر حسن اجرای طرحهای عمرانی در زمینههای فوق و همچنین همكاری با مهندسان مشاور یا محاسبه در زمینههای یاد شده ، به وجود آمده است. قسمت عمده دروس این رشته را مجموعه متنوعی از دروس نظری و پروژههای طراحی تشكیل میدهد و كنار آنها تعدادی دروس آزمایشگاهی و كارگاهی و نیز دو دوره كارآموزی در طی دو تابستان پیشبینی شده است. با توجه به سیاستهای عمرانی و سرمایهگذاریهای دولت برای ایجاد ساختمانها، راهها، پلها، سدها، نیروگاههای هستهای و حرارتی ، رفع نیازهای عمرانی در زمینه مسكن و تاسیسات آبی جهت تامین آب آشامیدنی شهرها و روستاها همچنین بازسازی مناطق جنگزده اهمیت این رشته مشخص میشود. فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در وزارتخانهها (نظیر وزارتخانههای راه و ترابری مسكن و شهرسازی و نیرو) و شركتهای دولتی و شركتهای خصوصی و مهندسان مشاور به كارهای طراحی ، محاسبه و اجرا بپردازند. در شرایط حاضر فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در دورههای مختلف كارشناسی ارشد سازه (آنالیز و طرح سازهها) ، خاك و پی (مطالعه مسائل مربوط به رفتار خاكها و محاسبات پیها) ، راه و ترابری (طرح راهها و شبكه ترابری) ، سازههای آبی (طراحی سازههای هیدرولیكی و مسائل آبی دیگر در ارتباط با سدها) در داخل كشور ادامه تحصیل دهند.
هدف از این رشته تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در پروژههای مختلف عمرانی در زمینههای ساختمانسازی، راهسازی، پلسازی، برجسازی، سازهها و بناهای آبی، جمعآوری و دفع فاضلاب و غیره مسوولیت طراحی، محاسبه، اجرا و نظارت بر اجرا را بر عهده گیرند. مهندسی عمران از جمله رشتههایی است که بیانگر کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران است. یعنی هرچیزی که به آبادی یک کشور باز میگردد، مانند: سد، فرودگاه، جاده، برج، تونل، دکل های مخابراتی، ساختمانهای مقاوم در برابر زمینلرزه، سیل و آتش و نیروگاههای برق و مصالح سبک، ارزان و با کیفیت مناسب برای ساخت و ساز، در حیطه کار مهندس عمران قرار میگیرد. برای آغاز تمامی پروژههای عمرانی به یک مهندس کارآمد عمران نیاز داریم تا علاوه بر رعایت جنبههای فنی و اجرایی، اقتصادی نیز عمل کند. چون اقتصادی بودن یک اصل در مهندسی عمران است.
در ایران این رشته در سطح کارشناسی دارای سه گرایش عمران-عمران، عمران-نقشهبرداری و عمران-آب و در بعضی دانشگاه ها گرایش های عمران-سازه، عمران-خاک و عمران-راه در سطح کارشناسی به آن اضافه می شود.
در این رشته نیز مانند سایر رشته ها استخراج و چاپ مقاله برای دانشجویان و چاپ مقالات ISI و ... برای اساتید اهمیت بسیاری دارد.دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با چاپ مقاله در مجلات معتبر می توانند دو نمره پایان نامه را اخذ نمایند، و همچنین برای ورود به مقطع دکتری نیز رزومه خود را پر و بال می دهند. اساتید و اعضای هیئت علمی نیز با تقویت رزومه علمی پژوهشی خود می توانند رتبه و درجه علمی و موقعیت شغلی خود را ارتقاء دهند.
مرحله نگارش مقاله : مرحله اول در فرایند چاپ مقاله، نگاش و اماده سازی مقاله می باشد. در نگارش مقاله حتما بایستی قواعد و دستورالعمل نگارش مقاله را رعایت نمایید.
انتخاب ژورنال مناسب : بعد از این که مقاله ی خود را آماده کردید ، باید مجله ای را که نزدیکترین اسکوپ به مقاله ی شما را دارد ، انتخاب کنید. معمولا مجلات معتبر ، حوزه های تخصصی را تحت پوشش قرار میدهند و شما باید با بررسی موضوعی آن ها ، بفهمید که ژورنال انتخابی شما ، چه موضوعاتی را پوشش میدهد. این بخش یکی از مهمترین قسمت های پروسه ی چاپ مقاله است ، چراکه مقاله ی شما هرچقدر هم که خوب نگارش شده باشد ، اگر به مجله ای با موضوع نامرتبط ارسال گردد ، قطعا ریجکت خواهد شد.
مرحله ارسال و سابمیت مقاله : بعد از انتخاب ژورنال ، به مرحله ی ارسال یا همان سابمیت مقاله میرسید. نحوه ارسال مقاله به مجله یا ژورنال به دو صورت می تواند انجام گیرد، یا از طریق ایمیل مجله و یا بصورت آنلاین. قبل از ارسال ، باید مقاله خود را به فرمت مجله مورد نظر در آورید، سپس به سایت ژورنال انتخابی بروید و در آنجا عضو شوید و با استفاده از راهنمای ارسال فایل مقالات ، مقاله خود را سابمیت کنید.
مرحله داوری مقالات : بعد از این که مقاله به ژورنال ارسال شد، مراحل اولیه بررسی مقاله انجام میگیرد و در آنجا مقالاتی که دارای ایرادات عمده هستند ، مانند عدم هم خوانی موضوعی با نشریه ، به نویسنده مقاله، بازگشت داده میشود و اگر ار این مرحله عبور کنند، به بخش داوری مقالات میرسند. در این بخش مقاله به طور دقیق ، از نظر محتوایی ، نگارشی ، فنی و موضوعی ، بررسی میگردد.
مرحله چاپ مقاله : در مرحله داوری مقالات ، در صورت داشتن ایرادات جزیی ، مقاله اصلاحیه خورده و به نویسنده بازگشت داده میشود تا آنها را برطرف کند ، و در صورت نداشتن ایراد، مقاله پذیرش شده و نامه ی اکسپت، به نویسنده ارسال میگردد. معمولا در نامه ی اکسپت، زمان دقیق چاپ مقاله ذکر میگردد.
تخصص ما، پشتوانه اعتماد شماست.
موسسه انتشاراتی سینا این اطمینان را به شما می دهد، که با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن مقاله علمی پژوهشی تان چاپ گردد. جهت کسب آگاهی و اطلاعات بیشتر می توانید، با کارشناسان ما در ارتباط باشیدو یا درخواست خود را از طریق آدرس ایمیل موسسه sina.pub@gmail.com برای ما ارسال نمایید، تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل نماییم.
امیدواریم، با ارائه خدمات نوین شما پژوهشگر ساعی را به بهترین نحو ممکن همراهی نماییم و ثمره ی این تلاش گامی موثر در جهت اعتلای علم باشد.