رزومه مناسب از الزامات ورود به مقطع دکتری می باشد و متقاضی دوره دکتری باید رزومه قوی داشته باشد. بیشترین امتیازات پژوهشی رزومه دکتری برای چاپ مقاله و کتاب در نظر گرفته شده است که در این میان مقاله های علمی پژوهشی امتیاز بالاتری را کسب می کنند.
مهم ترین مراحل نگارش مقاله، اخذ پذیرش از مجلات معتبر داخلی و خارجی در حوزه تخصصی مقاله می باشد. پیدا کردن مجله معتبر و تخصصی میتواند زمان بر باشد؛ به همین دلیل نویسنده مقاله باید با فرآیند پذیرش ژورنال های اسکوپوس، ISI، علمی پژوهشی و ISC آشنا باشد. همچنین آشنایی با مراحل بعدی ارسال مقاله و مکاتبه با ادیتور مجله و پیگیری مراحل داوری و رفع ایرادات مقاله و نهایتا اخذ گواهی پذیرش (acceptancee) و چاپ از مواردی هست که باید نویسنده توانایی کافی را داشته باشد.
در مصاحبه های آزمون دکتری 1400، 40 درصد به سوابق پژوهشی، 30 درصد به سوابق آموزشی و 30 درصد نیز به ارزیابی های جلسه مصاحبه ازمون دکتری اختصاص داده می شود. دانشگاه ها موظف هستند نمره معرفی شدگان به مصاحبه دکتری را بر اساس جدول امتیازات آموزشی و پژوهشی تعیین نمایند و در آخر نمره تعیین شده را به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می شود.
در بخش پژوهشی بالاترین امتیاز متعلق به مقالات و کتب می باشد.برای مقالات حداکثر 21 امتیاز و برای کتب حداکثر 4 امتیاز می باشد. هر چقدر متقاضی تعداد مقالات و کتب با کیفیت تری داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
برای تقویت رزومه تون و چاپ مقاله خود در مجلات داخلی و خارجی میتوانید با کارشناسان موسسه سینا تماس بگیرید.