سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود
خلاصه و ارائه تمامی مراحل مقاله در قالب تصویر

منظور از چکیده گرافیکی چیست؟

انتشار 12 مرداد 1401
مطالعه 10 دقیقه

چکیده گرافیکی (Graphic abstract) مقالات علمی، یکی از الزامات مجلات معتبر داخلی و خارجی در پروسه سابمیت است. هدف از تهیه چکیده گرافیکی ارائه خلاصه ای از مراحل و نتایج مقاله در قالب تصویر است تا خواننده در نگاه اول دریابد که پژوهش انجام شده همسو با اهداف مطالعه او هست یا نه. درنتیجه چکیده گرافیکی نقش به سزایی در جذب خواننده به مطالعه مقاله دارد.

چکیده تصویری، چکیده ای است از کل مقاله در قالب تصویر و یا گرافیک، که خواننده قبل از ورد به متن و مطالعه مقاله می تواند با یک نگاه و دیدکلی به چکیده تصویری و یا گرافیکی درک کلی از مقاله داشته باشد. درحال حاضر تهیه چکیده گرافیکی یکی از مراحل پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر می باشد.

چکیده گرافیکی چیست؟

چکیده گرافیکی(graphical abstract) و یا چکیده تصویری (visual abstract) شکل و یا تصویری است که به طور خلاصه و تصویرگونه نتایج و مراحل انجام پژوهش را به خواننده و یا بیننده انتقال می دهد. یک چکیده گرافیکی بیان کننده ایده اصلی نویسنده مقاله، مراحل انجام پژوهش و نتیجه حاصل از پژوهش به زبان ساده تصویر و گرافیک است. به بیان ساده تر خواننده مقاله باید با یک نگاه به چکیده گرافیکی مقاله، ایده اصلی مقاله و نتیجه نهایی مقاله را دریابد و علاوه بر اینها چکیده گرافیکی نیز باید از جذابیت های خاصی برخوردار باشد تا خواننده را به خواندن مقاله ترغیب نماید . همانطور که عنوان و چکیده یک مقاله نقش اساسی در معرفی مقاله و جذب خواننده دارد چکیده گرافیکی نیز چنین نقشی دارد.
چکیده گرافیکی و یا تصویری در گذشته به عنوان جزئی از مقاله های علمی در تخصص هایی مانند شیمی بوده است که به تازگی به سایر تخصص های علمی نیز نفوذ کرده است و مجلات در روند ارسال مقالات، چکیده گرافیکی را نیز از نویسندگان مقالات درخواست می کنند. هدف از چکیده گرافیکی این است که همراه با عنوان مقاله، خواننده به خواندن کل مقاله کشیده شود و به راحتی تصمیم بگیرد که آیا محتوا جالب است یا خیر.

چکیده گرافیکی

تفاوت چکیده مقاله و چکیده گرافیکی

چکیده مقاله بر نتایج و یافته‌های گوناگون تمرکز دارد؛ در حالی که چکیده گرافیکی فقط بر یک جنبه از مقاله (بر یک یافته) تمرکز دارد. آنچه که نویسنده مقاله با تهیه چکیده گرافیکی بدست می آورد این است که خواننده به سرعت و بدون مطالعه کامل مقاله متوجه می شود که پژوهش و مقاله در مورد چه موضوعی است.به این نکته توجه کنید که پژوهش و مقاله شما بسیار پیچیده است و جوانب مختلفی را پیموده است ولی یک چکیده گرافیکی پیچیده درک مقاله را دشوارتر می کند به همین دلیل هرچقدر هم مقاله شما پیچیده باشد باید چکیده گرافیکی ساده و قابل فهمی را ترسیم نمایید.چکیده گرافیکی باید به نحوی خود توضیحی باشد. خواننده باید به سرعت آن را بفهمد و بتواند تصمیم بگیرد که مقاله شما را بخواند یا نه. اگر به این امر دست یابید، چکیده گرافیکی شما موفق و موثر است.

چکیده

نگارش بخش چکیده مقاله علمی

چاپ فوری مقاله ISI

چاپ فوری مقاله ISI

چکیده

نوشتن چکیده ABSTRACT خوب برای مقاله ISI

سبک های ارائه چکیده گرافیکی

دیاگرام

اینفوگرافیک

کمیک

چکیده گرافیک

دیاگرام

دیاگرام ترسیمی برای به تصویر کشیدن یک ایده است، که با نشان دادن بخش‌های مختلف آن ایده روابط بین آنها را توضیح می‌دهد.درواقع دیاگرام نشان دادن یک چیز یا یک ایده به صورت نمادین می‌باشد.نمادهایی که بخش‌های مختلف یک ایده و روابط بین آنها را نشان می‌دهد.به صورت کلی دیاگرام را نوعی ساده سازی یک موضوع پیچیده به صورت گرافیکی بیان کرد.دیاگرام نمایش گرافیکی از یک مجموعه مفاهیم است.

نمونه هایی از چکیده گرافیکی به سبک دیاگرام

دیاگرام

چکیده گرافیکی دیاگرام

دیاگرام

دیاگرام

دیاگرام

چکیده گرافیکی دیاگرامی

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک (Infographic) ، ترکیب دو کلمه اینفو (Information) به معنای اطلاعات و گرافیک (Graphic) است و به تصویری گفته می شود که در آن اطلاعات، آمار و یا هرگونه دانشی در قالب تصویر و با استفاده از نمودارهای گرافیکی، چارت و سایر آیکون ها و تصاویر جذاب ارائه شود و هدف آن ساده سازی فهم اطلاعات پیچیده و یا جذاب نمودن ارائه اطلاعات باشد.در ترسیم چکیده گرافیکی به سبک اینفوگرافیک با کمک آیکن ها و تصویرسازی های متعدد یک چکیده بصری جذابی را برای خواننده فراهم می آورید.

نمونه هایی از چکیده گرافیکی به سبک اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

اینفوگرافیک

کمیک

کمیک (Comics) یا داستان مصور به مجموعه تصاویری که کنار هم چیده شده‌اند گفته می‌شود. در تهیه چکیده گرافیکی به روش کمیک در واقع روایت و مراحل مقاله را توسط تصاویر و متن ها روایت می‌کنید. یک چکیده گرافیکی به روش کمیک از اجزایی مانند حباب های گفت و گو، کادر های تصویر تشکیل می شود.

نمونه هایی از چکیده گرافیکی به سبک کمیک

کمیک

کمیک

کمیک

کمیک

مشخصات چکیده گرافیکی

چکیده گرافیکی تخصصی دارای یکسری ویژگی هایی می باشد که در ادامه به هر یک از این ویژگی ها اشاره شده است:

چکیده های گرافیکی باید به صورت یک فایل تصویری با رزولوشن بالا (300 dpi یا بیشتر) ارسال شوند. پسوند ترجیحا tif، jpg یا eps باشد.

استفاده از رنگ در چکیده گرافیکی توصیه می شود. فرمت رنگ ها باید RGB باشد. یکی از پیشنهادات Adobe RGB است.

بهترین و امن ترین فونت ها برای وب و html فونت های Arial، Helvetica، یا Symbol در اندازه 8 pt است که سایز بالاوندها و پایین وند ها هم باید 5pt باشد. خطوط هم باید بین 0.5 تا 1 pt باشند.

نام فایل تصویر نیز “چکیده گرافیکی” باید باشد.

نحوه ترسیم چکیده گرافیکی

باتوجه به اینکه به چه نوع چکیده گرافیکی و با چه سبکی نیاز دارید، نرم‌افزارهای مختلفی برای ترسیم چکیده گرافیکی وجود دارند. که تعدادی از این برنامه‌ها را به ترتیب سهولت در استفاده بیان می کنیم.

نرم‌افزارهای ترسیم چکیده گرافیکی

نرم‎‌افزار Paint

پینت (Paint)، به شکل پیش‌فرض در ویندوز نصب شده و استفاده از آن هم آسان است. پینت مجموعه‌ای از ابزارهای طراحی است که در مقایسه با نرم‌افزارهای حرفه‌ای مثل ادوب ایلاستریتور (Adobe Illustrator)، قابلیت‌های خیلی محدودی دارد. اگر برای ترسیم چکیده گرافیکی از نرم افزار پینت استفاده می کنید، طرح ساده‌ای برای چکیده گرافیکی انتخاب نمایید . مزیت بزرگ نرم افزار پینت این است که می‌تواند تصویر را در فرمت‌هایی که ژورنال‌ها درخواست می‌کنند، ذخیره نماید.یعنی JPG، TIF، یا PNG. اگر از رنگ‌ها درست استفاده کنید و طرح تمیزی داشته باشید، پینت خیلی خوب جواب می‌دهد.

نکات مثبت

  • ساده

  • رایگان (در ویندوز)

  • پشتیبانی از فرمت‌های مهم تصویری

نکات منفی

  • محدود بودن ابزارهای طراحی

نرم‌افزار PowerPoint

حتما تا کنون در مراحل مختلف تحصیل از برنامه پاورپوینت(PowerPoint) استفاده کردید و برای شما آشنا است. همین امر سبب شده است تا پاورپوینت محبوب‌ترین نرم‌افزار برای ساختن چکیده گرافیکی درنظر گرفته شود. پاورپوینت مجموعه خوبی از شکل‌های پیش‌ساخته و اشکال گرافیکی دارد که برای ساختن چکیده گرافیکی به هر سه سبک دیاگرام، کمیک و اینفوگرافیک مناسب است. وجه برتری بزرگ پاورپوینت به پینت، این است که شکل‌های پیش‌ساخته آن وکتور هستند و نه بیت‌مپ؛ بنابراین اگر سایز تصویر عوض شود، کیفیت آنها پایین نخواهد آمد. با اینحال، مجموعه ابزارها و قابلیت‌های پاورپوینت از نرم‌افزارهای حرفه‌ای کمتر است؛ بنابراین، همان قانون پینت یعنی ساده نگه‌داشتن طرح را اینجا هم باید رعایت کرد. اگر می‌خواهید وکتورها و بیت‌مپ‌ها (عکس‌ها، تصاویر مقاله) را ترکیب کنید، بهتر است رنگ‌ها، سبک و استایل شکل‌ها، و اندازه و نوع فونت‌ها را یکسان نگه دارید.با پاورپوینت می‌توانید خروجی چکیده گرافیکی‌را در قالب تصویر JPG، TIF، PNG یا فایل PDF ذخیره کنید. بعضی انتشارات مثل الزویر، همان فایل آفیس را هم قبول می‌کنند.

نکات مثبت

  • شناخته شده بودن و سهولت استفاده

  • داشتن مجموعه خوبی از شکل‌های پیش‌ساخته

  • پشتیبانی از وکتور

نکات منفی

  • محدود بودن ابزارهای طراحی

کِم‌دراو (ChemDraw)

کِم‌دراو (ChemDraw) یک برنامه‌ حرفه‌ای برای طراحی و به تصویر کشیدن واکنش‌ها و ساختارهای شیمیایی است. با این برنامه می‌توانید حلقه‌ها، پیوندها، زنجیره‌ها، اتم‌ها، و گروه‌های عاملی را هم به شکل ساختاری و هم به شکل سه بعدی نشان دهید. این نرم‌افزار برای ترسیم چکیده گرافکی تخصص های شیمی‌ و زیست‌شناسی مفید است.

نکات مثبت

  • حرفه‌ای، پیشرفته و به روز

نکات منفی

  • پولی بودن نرم‌افزار

  • استفاده عمدتا محدود به ساختارهای زیستی(شیمیایی)

گیمپ (Gimp) و اینک‌اسکیپ (InkScape)

برنامه‌هایی به صورت متن‌باز و نیمه‌حرفه‌ای برای طراحی گرافیک و ویرایش تصویر هستند. این دو برنامه تقریبا هم رده با دو برنامه فوتوشاپ و ایلاستریتور ادوب هستند، اما برخی قابلیت‌های پیشرفته‌‌ی مورد نیاز طراحان گرافیک را ندارند.

نکات مثبت

  • رایگان

  • متن‌باز

  • نیمه‌حرفه‌ای

نکات منفی

  • نیازمند صرف زمان و انرژی برای یادگیری

  • نداشتن قابلیت‌های پیشرفته

فوتوشاپ و ادوب ایلاستریتور (Adobe Photoshop and Illustrator)

فوتوشاپ و ادوب ایلاستریتور در صنعت طراحی گرافیک، دو نرم‌افزار استاندارد برای طراحی هستند. فتوشاپ و ایلاستریتور غنی‌ترین مجموعه ابزارهای طراحی را در خود دارند و اگر امکاناتی حتی بیشتر از آنها بخواهید، انواع افزونه‌ها را هم پشتیبانی می‌کنند.

نکات مثبت

  • حرفه‌ای، پیشرفته و به روز

نکات منفی

  • پولی بودن نرم‌افزار

  • نیازمند صرف زمان و انرژی برای یادگیری

  • کار نکردن در لینوکس

کورل دراو (CorelDraw) برای ویندوز و افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) برای مک

کورل دراو و افینیتی دیزاینر دو برنامه‌ حرفه‌ای و پولی هستند. که کورل دراو قابلیت نصب روی ویندوز و افینیتی دیزاینر قابلیت نصب روی مک را دارند. که می توان این مورد را نکته منفی این برنامه ها دانشت که نمی توان هردو را در یک سیستم عامل داشت. این دو نرم افزار از نظر پیچیدگی و میزان قابلیت‌ها شباهت زیادی به ادوب ایلاستریتور دارند.

نکات مثبت

  • حرفه‌ای، پیشرفته و به روز

نکات منفی

  • پولی بودن نرم‌افزار

  • نیازمند صرف زمان و انرژی برای یادگیری

  • کار کردن صرفا روی سیستم عاملی که برای آن طراحی شده‌اند.

تضمین کیفیت چکیده گرافیکی

یک چکیده گرافیکی خوب یکسری ویژگی های را دارد که می توان با رعایت هر یک از آنها کیفیت چکسده گزافیکی را تضمین کرد در ادامه به برخی از این ویژگی ها اشاره شده است:

ساده و فاقد جزئیات زیاد باشد و آموزنده باشد

خواننده به سرعت و بدون زحمت متوجه شود که پژوهش شما در مورد چیست؟

خواننده باید به سرعت آن را بفهمد و بتواند تصمیم بگیرد که مقاله شما را بخواند یا نه.

به مهم ترین و کلیدی ترین یافته های مقاله اشاره می کند.

داستان مقاله را از ابتدا آغاز تا پایان و نتایج بیان کند.

از نظر علمی معتبر، جدی و مهم است.

چکیده گرافیکی باید خودش را توضیح دهد.

برای داشتن یک چکیده گرافیکی خوب و معتبر باید از شخص و یا موسسه ای کمک بگیرید که چندین سال تجربه و تخصص در امر تهیه چکیده گرافیکی دارد و به سلیقه و درخواست های مجلات آشنایی کامل دارد. موسسه سینا ترجمه چکیده گرافیکی مقاله را که تمامی شرایط الزامی استاندارد را دارد در کمترین زمان و با کمترین هزینه تهیه می کند و مانند تمامی خدمات دیگر تضمین کیفیت چکیده گرافیکی را خدمت کاربران ارائه می دهد می توان بیان کرد این موسسه از جمله بهترین سایت سفارش چکیده گرافیکی باکیفیت عالی می باشد.

مراحل ثبت سفارش تهیه چکیده گرافیکی

سعی کردیم در این مقاله به شما بیان کنیم چکیده گرافیکی چیست و همچنین انواع چکیده گرافیکی و نحوه ترسیم آن را توضیح دهیم .اگر به نرم افزارهای معرفی شده تسلط داشته باشید و موارد اعلامی در خصوص مشخصات چکیده خوب را رعایت کنید می توانید چکیده گرافیکی کاملا مناسب مقاله را تهیه نمایید. ولی اگر زمان و مهارت کافی را برای تهیه چکیده گرافیکی نداشتید، جای هیچ نگرانی نیست تیم حرفه ای موسسه سینا با شناخت کامل روال مجلات و سلیقه داوران می توانند در سریع ترین زمان چکیده گرافیکی کاملا با کیفیت را مناسب با مقاله شما تهیه نمایند.

ثبت سفارش

ثبت سفارش

پرداخت هزینه

پرداخت هزینه

تهیه چکیده گرافیکی

تهیه چکیده گرافیکی

تحویل سفارش

تحویل چکیده گرافیکی

چرا موسسه سینا ترجمه

پوشش کامل زبان ها و تخصص ها

پوشش کامل زبان ها و تخصص ها

پشتیبانی از اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی

پشتیبانی از اکثر مجلات معتبر داخلی و خارجی

کیفیت و زمانبندی مطابق با نیاز شما

کیفیت و زمانبندی مطابق با نیاز شما

کنترل کیفیت نهایی توسط بازرس

کنترل کیفیت نهایی توسط بازرس

صدور گواهی کیفیت و فاکتور رسمی

صدور گواهی کیفیت و فاکتور رسمی

ارتباط مستقیم با مترجم, ویراستار و پشتیبان

ارتباط مستقیم با مترجم, ویراستار و پشتیبان

گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ و انتشار

گارانتی تا زمان پذیرش و چاپ و انتشار

ارائه گزارش سرقت ادبی قبل و بعد از پارافریز

ارائه گزارش سرقت ادبی قبل و بعد از پارافریز

ضمانت پایین ترین تشابه ممکن برای پارافریز

ضمانت پایین ترین تشابه ممکن برای پارافریز

تایپ رایگان و ارائه فایل ترک چنج ویرایش کتاب

تایپ رایگان و ارائه فایل ترک چنج ویرایش کتاب

پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته

پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته

حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها

حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها

چکیده مبسوط

تهیه چکیده گرافیکی در سینا ترجمه

ازآنجاکه داوران به خاطر کمبود زمان اول چکیده گرافیکی را بررسی می‌کنند و اگر مورد تأیید بود شروع به مطالعه مقاله می‌کنند تهیه این بخش برای پذیرش و چاپ از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. در همین راستا سینا ترجمه با بهره‌گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، می‌تواند تهیه چکیده گرافیکی شمارا به هر زبان و تخصصی باشد با بالاترین کیفیت انجام دهد و پذیرش و چاپ شمارا تسریع نمایند.

جهت ثبت سفارش و اطلاعات بیشتر برای تهیه چکیده گرافیکی می‌توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا سفارش خود را از طریق لینک زیر ثبت بفرمایید.

راه های ارتباطی

راه های ارتباطی با ما

09149724522

04133250787

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

لطفا فایل مقاله را از طریق ایمیل و واتساپ موسسه سینا ارسال فرمایید تا کارشناس بخش مربوطه سفارش شما را ثبت نمایند.

تمامی خدمات موسسه سینا شامل 72 ساعت گارانتی کیفی هستند. لذا بعد از دریافت چکیده گرافیکی تا 72 ساعت می توانید اصلاحات و تغییرات خود را اعلام نمایید .

موسسه سینا دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.

بله. با استفاده از چکیده تصویری شانس بیشتری برای دیده شدن مقاله خود در موتورهای جستجو دارید.

چکیده گرافیکی توسط افراد متخصص به رشته که تسلط کافی در امر طراحی گرافیک دارد تهیه می شود.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
هزینه ترسیم چکیده گرافی چقدر است ؟
سلام و عرض ادب احتراما برای دریافت و استعلام هزینه درخواست را ازط طریق تلگرام، واتساپ و ایمیل و ایتا ارسال بفرمایید. با تشکر
5 ماه پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
چکیده گرافیکی را در چه فرمتی تحویل می دهید ؟
سلام و احترام در فرمت درخواستی مجله قایل انجام می باشد. با تشکر
5 ماه پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
فقط مجلات خارجی چکیده گرافیکی می خواهند؟ برای مجلات علمی پژوهشی و فارسی چکیده گرافیکی لازم نیست ؟
سلام و احترام برخی مجلات داخلی هم داریم که چکیده گرافیکی درخواست می کنند. با تشکر
5 ماه پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
چکیده گرافیکی باید به زبان انگلیسی باشه ؟
سلام و احترام بسته به درخواست مجله دارد .مجله هر زبانی را درخواست کند به همان زبا قابل تهیه می باشد. با تشکر
5 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
چکیده گرافیکی باید به زبان انگلیسی باشه ؟
1 سال پیش
بازدیدکننده

مهسا
فقط مجلات خارجی چکیده گرافیکی می خواهند؟ برای مجلات علمی پژوهشی و فارسی چکیده گرافیکی لازم نیست ؟
1 سال پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
چکیده گرافیکی را در چه فرمتی تحویل می دهید ؟
1 سال پیش
بازدیدکننده

محمدی
مرسی از مطالب مفیدتون
1 سال پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
هزینه ترسیم چکیده گرافی چقدر است ؟
1 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سپاس از حسن توجه شما
2 سال پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
خیلی عالیه
2 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام وقت بخیر سبک ترسیم چکیده گرافیکی بستگی به نوع تخصص مقاله دارد. به طور مثال در تخصص های پزشکی و زیست شناسی اغلب سبک اینفوگرافیک استفاده می شه و در تخصص های علوم انسانی، تاریخ ، ادبیات، علوم اجتماعی و .. از سبک دیاگرام استفاده می شود. یعنی بستگی به محتوا، مطالب، تخصص، مراحل انجام کار و تصاویر مقاله دارد که از کدام سبک برای ترسیم چکیده گرافیکی استفاده نمایید.
2 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام وقت بخیر سپاس از حسن توجه شما
2 سال پیش
بازدیدکننده

جعفریان
مجلات jcr چکیده گرافیکی با چه سبکی را دریافت می کنند ؟
2 سال پیش
بازدیدکننده

احمدی
سپاس از مطالب مفیدتون
2 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام