مجلات به طور فزاینده ای درخواست ارسال چکیده گرافیکی در کنار متن مقاله را دارند. این خلاصه ای مجزا و مختصر، تصویری از یافته های اصلی مقاله است. چکیده گرافیکی بهتر است به طور خاص با توجه به محتوای مقاله تهیه شده و با یک نگاه کل مقاله را به تصویر بکشد. در ادامه با ما همراه باشید تا صفر تا صد تهیه چکیده گرافیکی را برای شما بازگو نماییم.
چکیده تصویری و یا گرافیکی برای اولین بار در سال 2016 توسط دکتر اندرو ابراهیم، مدیر خلاق Annals of Surgery معرفی شد، اطلاعات علمی را به یک قالب گرافیکی تبدیل می کند که می تواند به سرعت در رسانه های اجتماعی توزیع شود. به زبان ساده، خلاصهای بصری از اطلاعات موجود در چکیده یک دستنوشته است. چکیدههای بصری بر توانایی ذاتی انسان برای پردازش سریع و حفظ بصری در مقایسه با اطلاعات متنی، سرمایهگذاری میکنند. در عصر دیجیتال که در آن مصرفکنندگان اطلاعات با حجم فزایندهای از تحقیقات علمی روبهرو میشوند، نقش اصلی چکیدههای بصری و یا همان چکیده گرافیکی کمک به خواننده برای پیشنمایش مطالعه برای تصمیمگیری در مورد پیگیری یا عدم پیگیری مقاله کامل است.
چکیده تصویری خلاصهای گرافیکی از یک مطالعه است که به خوانندگان امکان میدهد تا روشها، یافتهها و نتیجهگیریهای کلیدی را بهسرعت پردازش کنند. این به خوانندگان اجازه میدهد تا پیشنمایش مقاله را ببینند و تصمیم بگیرند که آیا ارزش ادامه دادن آن را دارد یا خیر. البته چکیده گرافیکی مشابه چکیده متن، جایگزینی برای خواندن مقاله کامل نیست. بهطورکلی فرمت مختصر و طراحی جذاب آن چکیده گرافیکی را برای به اشتراکگذاری در رسانههای اجتماعی ترغیب میکند، درنتیجه به مجلات و نویسندگان اجازه میدهد تا مقالات منتشرشده را تبلیغ کنند و بحث را از طریق توییت ها، پستهای وبلاگ، باشگاههای مجلات و جلسات علمی تسهیل کنند.
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی و یا خارجی دارای مزایای زیادی برای نویسنده مقاله میباشد که همه تا حدودی به آنها آشنا هستیم ولی اینکه ارائه چکیده گرافیکی کنار یک مقاله برای نویسنده و خوانندگان مقاله چه مزایایی دارد شاید سؤال باشد که در زیر به دو مزیت اساسی اشارهشده است:
یک چکیده گرافیکی به خوانندگان اجازه میدهد تا بهسرعت درکی از پیام اصلی مقاله به دست آورند و هدف آن تشویق، مرور، ترویج دانش بینرشتهای و کمک به خوانندگان است که سریعتر شناسایی کنند که کدام مقاله با علایق تحقیقاتی آنها مرتبط است.
تحقیقات نشان داده است که مقالاتی که دارای چکیدههای گرافیکی هستند هم ازنظر بازدید از مقاله و هم ازنظر افزایش فعالیت در رسانههای اجتماعی مفید هستند. بهطور خاص، میانگین استفاده سالانه از یک مقاله در مقایسه با موارد بدون چکیده گرافیکی دو برابر میشود.
علاوه بر اینکه چکیدههای گرافیکی میتوانند به برجسته کردن مطالعات و تسهیل بحث کمک کنند. دارای کاربرد زیادی میباشد که در ادامه به هر یک از این موارد اشارهشده است:
چکیده گرافیکی به علت جذابیت موجود در آن درصد پذیرش و چاپ مقاله را تا حدودی بالا میبرد.
چکیدههای گرافیکی برای به اشتراکگذاری از طریق رسانههای اجتماعی مناسب هستند.
مقالاتی که دارای چکیده گرافیکی هستند طرفداران زیادی دارند.
چکیدههای گرافیکی اغلب بهعنوان اسلاید در ارائهها و گفتگوها و بهعنوان تصاویر برای پر کردن پستهای وبلاگ تغییر کاربری داده میشوند.
چکیده گرافیکی بهعنوان یک رسانه مهم برای ترویج مطالعه در رسانههای اجتماعی ظاهر میشوند.
نویسندگان باید یک تصویر اصلی ارائه دهند که بهوضوح کار توصیفشده در مقاله را نشان دهد. چکیدههای گرافیکی باید بهعنوان یک فایل جداگانه در سیستم ارسال با انتخاب خلاصه گرافیکی از لیست کشویی هنگام آپلود فایل ها ارسال شوند. لطفاً توجه داشته باشید که همانطور که هر مقاله باید منحصربهفرد باشد، هر چکیده گرافیکی نیز باید منحصربهفرد باشد. چکیده گرافیکی در فهرست نتایج جستجوی آنلاین، فهرست مطالب آنلاین و مقاله در ScienceDirect نمایش داده میشود، اما معمولاً در فایل PDF مقاله یا چاپ ظاهر نمیشود.
برخی موارد وجود دارد که قبل از تهیه یک چکیده گرافیکی بهتر است به آنها توجه شود تا بتوان چکیده گرافیکی منحصربهفردی طراحی کرد که در ادامه به یک سری موارد اشارهشده است:
همانطور که گفته شد برخی از مجلات دستورالعملهای خاصی برای خلاصههای گرافیکی دارند، بنابراین لطفاً قبل از نهایی کردن کار خود، راهنمای نویسندگان مجله موردنظر را مطالعه کنید.
برای سهولت مرور، چکیده گرافیکی باید شروع و پایان واضحی داشته باشد
ترجیحاً «خواندن» از بالا به پایین یا چپ به راست باشد.
سعی کنید تا حد امکان عناصر مزاحم و بههمریخته را کاهش دهید.
به یاد داشته باشید که چکیده گرافیکی مقاله شما باید ساده ولی آموزنده باشد.
چکیده گرافیکی ازآنجاییکه فقط نکات برجسته مطالعه را ارائه میکند، هدف آن ارائه نگاهی اجمالی به مطالعه میباشد تا به خواننده کمک کند تصمیم بگیرد آیا خواندن مقاله بهصورت کامل برای وی مثمر ثمر خواهد بود.
هر فایلی برای آماده شدن دارای فرمت خاصی میباشد که چکیده گرافیکی هم از این قاعده پیروی میکند و هر مجله برای دریافت چکیده گرافیکی فرمت خاصی دارد که در ادامه به مواردی که باید در تهیه چکیده گرافیکی توجه شود اشارهشده است:
اندازه تصویر
بهتر است تصویری با حداقل 1328*531 پیکسل (w x h) با حداقل وضوح 300 dpi ارائه دهید. اگر تصویر بزرگتری ارسال میکنید، لطفاً از همان نسبت (500 عرض و 200 ارتفاع) استفاده کنید؛ و توجه داشته باشید که تصویر شما متناسب با پنجره موجود در ScienceDirect (یک مستطیل 500 در 200 پیکسل) باشد.
فونتهای توصیهشده برای طراحی چکیده تصویری میتوان به Times, Aria،Symbol اشاره کرد. همچنین اندازه فونت را به شکلی انتخاب کنید که هنگام نمایش چکیده تصویری در قابی با ارتفاع 200 پیکسل، متن چکیده تصویری بهراحتی قابلخواندن باشد.
نوع فایل
انواع فرمتهای توصیهشده برای چکیده گرافیکی شامل TIFF، EPS، PDF یا MS Office میباشد.
نوع انجام کار
در چکیده گرافیکی هیچ متن، طرح کلی یا خلاصه اضافی نباید گنجانده شود. هر متن یا برچسبی باید بخشی از فایل تصویر باشد. لطفاً سعی شود فضای خالی غیرضروری و سفید به حداقل برسد و حتی اصلاً وجود نداشته باشد؛ و همچنین از ذکر عنوان چکیده گرافیکی» در فایل تصویر خودداری شود.
همانطور که پیشتر اشاره شد با توجه به نوع مقاله و سهولت در کار و درک بهتر خوانندهها میتوانید از یکی از سبکهای چکیده گرافیکی استفاده نمایید.
دیاگرام نوعی سادهسازی یک موضوع پیچیده بهصورت گرافیکی میباشد که بهطورکلی ترسیمی برای به تصویر کشیدن یک ایده است که با نشان دادن بخشهای مختلف آن ایده روابط بین آنها را توصیف میکند. درواقع دیاگرام نشان دادن یکچیز یا یک ایده بهصورت نمادین میباشد. نمادهایی که بخشهای مختلف یک ایده و روابط بین آنها را نشان داده و دیدی واضح و روشن از نقاط مهم را بیان میکند.
کمیک به مجموعه تصاویری که کنار هم چیده شدهاند گفته میشود. در تهیه چکیده گرافیکی به روش کمیک یا داستان مصور، مراحل مقاله توسط تصاویر و متنها روایت میشود؛ که در این سبک از چکیده گرافیکی از اجزایی مانند حبابهای گفتوگو، کادرهای تصویر استفاده میشود.
اینفوگرافیک (Infographic)، ترکیب دو کلمه اینفو (Information) به معنای اطلاعات و گرافیک (Graphic) است و به تصویری گفته میشود که در آن اطلاعات، آمار و یا هرگونه دانشی در قالب تصویر و با استفاده از نمودارهای گرافیکی، چارت و سایر آیکونها و تصاویر جذاب ارائه شود و هدف آن سادهسازی فهم اطلاعات پیچیده و یا جذاب نمودن ارائه اطلاعات باشد؛ که از اینفوگرافیک برای رسیدن به مقاصد گوناگونی همچون اطلاعرسانی، افزایش سرعت انتقال اطلاعات، آموزش، قرار دادن حجم وسیعی از اطلاعات در فضایی کم، راهنماهای کاربردی، نتایج یک تحقیق علمی و یا نظرسنجی، جلبتوجه بینندگان به یک موضوع، نقشهها و مسیریابی، مجتمع نمودن چند نوع اطلاعات در یک تصویر و دهها مورد دیگر به کار میرود. یکی از پرکاربردترین استفاده از اینفوگرافیک در تهیه چکیده گرافیکی برای مقاله میباشد که در شکل زیر کاملاً قابلرؤیت میباشد.
با توجه به سبک انتخابی برای تهیه چکیده گرافیکی که در نظر دارید، میتوانید نرمافزار مناسبی انتخاب نمایید. نرمافزارهای مختلفی برای ترسیم و طراحی چکیده گرافیکی وجود دارند؛ که تعدادی از این برنامهها را برای شما عزیزان معرفی مینماییم تا بتوانید بهترین چکیده گرافیکی را برای مقاله ارزشمند خود طراحی کنید.
حتماً تاکنون در مراحل مختلف تحصیل از برنامه پاورپوینت (PowerPoint) استفاده کردید و برای شما آشنا است. همین امر سبب شده است تا پاورپوینت محبوبترین نرمافزار برای ساختن چکیده گرافیکی در نظر گرفته شود. پاورپوینت مجموعه خوبی از شکلهای پیشساخته و اشکال گرافیکی دارد که برای ساختن چکیده گرافیکی به هر سه سبک دیاگرام، کمیک و اینفوگرافیک مناسب است. وجه برتری بزرگ پاورپوینت به پینت، این است که شکلهای پیشساخته آن وکتور هستند و نه بیتمپ؛ بنابراین اگر سایز تصویر عوض شود، کیفیت آنها پایین نخواهد آمد. بااینحال، مجموعه ابزارها و قابلیتهای پاورپوینت از نرمافزارهای حرفهای کمتر است؛ بنابراین، همان قانون پینت یعنی ساده نگهداشتن طرح را اینجا هم باید رعایت کرد. اگر میخواهید وکتورها و بیتمپها (عکسها، تصاویر مقاله) را ترکیب کنید، بهتر است رنگها، سبک و استایل شکلها و اندازه و نوع فونتها را یکسان نگهدارید. با پاورپوینت میتوانید خروجی چکیده گرافیکی را در قالب تصویر JPG، TIF، PNG یا فایل PDF ذخیره کنید. بعضی انتشارات مثل الزویر، همان فایل آفیس را هم قبول میکنند.
پینت (Paint)، به شکل پیشفرض در ویندوز نصبشده و استفاده از آنهم آسان است. پینت مجموعهای از ابزارهای طراحی است که در مقایسه با نرمافزارهای حرفهای مثل ادوب ایلاستریتور (Adobe Illustrator)، قابلیتهای خیلی محدودی دارد. اگر برای ترسیم چکیده گرافیکی از نرمافزار پینت استفاده میکنید، طرح سادهای برای چکیده گرافیکی انتخاب نمایید. مزیت بزرگ نرمافزار پینت این است که میتواند تصویر را در فرمتهایی که ژورنالها درخواست میکنند، ذخیره نماید. یعنی JPG، TIF، یا PNG. اگر از رنگها درست استفاده کنید و طرح تمیزی داشته باشید، پینت خیلی خوب جواب میدهد.
برنامهای حرفهای برای طراحی و به تصویر کشیدن واکنشها و ساختارهای شیمیایی است. با این برنامه میتوانید حلقهها، پیوندها، زنجیرهها، اتمها و گروههای عاملی را هم به شکل ساختاری و هم به شکل سهبعدی نشان دهید. این نرمافزار اختصاصاً برای شیمیدانها و زیستشناسها مفید است. پژوهشگران بسیاری واکنشهای شیمیایی اصلی پژوهششان را با کِمدراو، در قالب چکیدههای گرافیکی به نمایش میگذارند.
در صنعت طراحی گرافیک، این دو نرمافزار برنامههای استاندارد برای طراحی هستند. فتوشاپ و ایلاستریتور غنیترین مجموعه ابزارهای طراحی را در خود دارند و اگر امکاناتی حتی بیشتر از آنها بخواهید، انواع افزونهها را هم پشتیبانی میکنند.
اینترنت پر است از خودآموزهای فراوان برای این نرمافزارها. ازآنجاکه این دو برنامههای حرفهای هستند، قیمت خیلی بالایی هم دارند. این نرمافزارها روی ویندوز و مک کار میکنند، اما در سیستمعاملهای متنباز مثل لینوکس نمیشود آنها را به کار برد.
برنامههایی بهصورت متنباز و نیمهحرفهای برای طراحی گرافیک و ویرایش تصویر هستند. این دو برنامه تقریباً هم رده با دو برنامه فتوشاپ و ایلاستریتور ادوب هستند، اما برخی قابلیتهای پیشرفتهی موردنیاز طراحان گرافیک را ندارند.
لطفاً به تصویر زیر توجه نمایید و بدون اینکه متن را بخوانید تفسیر نمایید و سپس متن را مشاهده نمایید. آیا تفسیر شما تا حدودی با متن مطابقت دارد؟ اگر توانستید تا حدودی تفسیر درست از چکیده گرافیکی ارائهشده داشته باشید پس میتوان گفت این چکیده گرافیکی به بهترین شکل طراحیشده است زیرا بدون مشاهده هر متنی توانسته است کل مطلب را به خوانند برساند.
دو ماده با هم مخلوط شده
یک سرنگ از این ماده ها پر شده
سیستم با یک حلال شسته و آماده شده
یک محلول حاوی یک ماده از سرنگ عبور داده شده
ماده مورد نظر در سرنگ به دام افتاده
این ماده (ستاره قرمز رنگ) با حلال دیگه ای شسته شده
ماده مورد نظر توسط یک دستگاه اندازه گیری شده و نمودار بدست آمده
سینا ترجمه یکی از بهترین مؤسسات در امر خدمات پژوهشی ازجمله پذیرش و چاپ مقاله، ترجمه متون تخصصی، فرمت بندی مقاله، پارافریز مقاله و تهیه کاورلتر مقاله،تهیه چکیده مبسوط و همچنین چکیده گرافیکی تخصصی برای مقاله میباشد، این موسسه دارای ویژگیهای منحصربهفردی میباشد. اگر مجله انتخابی شما درخواست چکیده گرافیکی کرده برای اینکه درصد پذیرش مقاله را افزایش دهید از موسسه سینا ترجمه در این زمینه کمک بگیرید.
در مؤسسات معتبر چهار فاکتور فاکتور تعیینکننده هزینه نگارش انگیزه نامه میباشد که در ادامه به این دو فاکتور اشارهشده است:
معیار اصلی محاسبه هزینه چکیده گرافیکی، زبان فایل ارسالی میباشد. مسلماً هرچقدر زبان مقاله پرکاربرد و رایجتر باشد قیمت تمامشده پایینتر خواهد بود، چون تعداد طراحان که به آن زبان مسلط هستند زیاد است و هزینه نهایی برای مشتری کمتر خواهد شد.
زمان تحویل چکیده گرافیکی در هزینه انجام آن تأثیر دارد. هر چه قدر زمان انجام آن کوتاهتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود و بالعکس. در سینا ترجمه سه نوع زمانبندی اعم از عادی، فشرده و فشرده پلاس برای انجام پروژه چکیده گرافیکی وجود دارد. اگر کاربر و مشتری عجلهای برای انجام وجود نداشته باشد میتوان با انتخاب زمانبندی عادی، در هزینه صرفهجویی نماید.
هزینه چکیده گرافیکی، با توجه به تخصصی بودن فایل موردنظر متغیر است. تخصصهای دشوار به دلیل اینکه تعداد طراحان و محققان در آن زمینه کم میباشد، از هزینه بالاتری برخوردار هستند.
برخی از مشتریان هنگام ثبت سفارش چکیده گرافیکی، درخواستها و طراحیهای خاصی مدنظر دارند که در این صورت هزینه بهمراتب بیشتر میشود.
بهطورکلی سه سطح کیفی طلایی و طلایی پلاس و پریمیوم برای چکیده گرافیکی وجود دارد؛ که در سطح طلایی چکیده گرافیکی به بهترین شکل طراحی میشود در سطح طلایی پلاس علاوه بر طراحی چکیده گرافیکی بررسی مجدد توسط یک طراح و محقق دیگر هم انجام میشود و در سطح پریمیوم علاوه بر بررسی مجدد، توسط محققان نیتیو بررسی میشود که طبیعی است قیمت کیفیت پریمیوم بالاتر از بقیه سطوح میباشد.
سینا ترجمه برای رفاه حال مشتریان عزیز سیستم ثبت سفارش آنلاین را برای چکیده گرافیکی طراحی کرده است تا شما عزیزان بهآسانی سفارش چکیده گرافیکی خود را ثبت بفرمایید.
پس از زحمات بسیار زیادی که برای نگارش مقاله و متون خود انجام میدهید باید با یک چکیده گرافیکی خوب ارزش آن را افزایش دهید تا بتوانید در پذیرش آن را در مجله و ژورنالهای معتبر بینالمللی افزایش دهید. پذیرش و چاپ مقاله در مجلات بینالمللی نیازمند فرمت بندی دقیق و تخصصی و همچنین ارائه موارد موردنیاز درخواستی مجله ازجمله چکیده گرافیکی، چکیده مبسوط و یا کاورلتر و ... میباشد؛ بنابراین باید انجام تمامی این موارد را به موسسهای بسپاری که سابقه درخشان در هر یک از این خدمات دارد. مراحل و روش انجام کار یکی از مهمترین اصول ارائه سرویسدهی به کاربران میباشد. این اصل باید به شکلی سریع و راحت انجام گیرد که مشتری بدون هیچ مشکلی بتواند سفارش مدنظر خود را ثبت کند. بهطورکلی مراحل اولیه تا پایان چکیده گرافیکی در سینا ترجمه به شکل زیر میباشد:
ثبت سفارش و ارسال فایل مقاله و فرمت مجله
بررسی فایل مقاله و فرمت مجله توسط کارشناسان
تهیه چکیده گرافیکی توسط محققان متخصص
تایید نهایی توسط بازرسی و تحویل به شما
ازآنجاکه داوران به خاطر کمبود زمان اول چکیده گرافیکی را بررسی میکنند و اگر مورد تأیید بود شروع به مطالعه مقاله میکنند تهیه این بخش برای پذیرش و چاپ از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. در همین راستا سینا ترجمه با بهرهگیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، میتواند تهیه چکیده گرافیکی شمارا به هر زبان و تخصصی باشد با بالاترین کیفیت انجام دهد و پذیرش و چاپ شمارا تسریع نمایند.
جهت ثبت سفارش و اطلاعات بیشتر برای تهیه چکیده گرافیکی میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا سفارش خود را از طریق لینک زیر ثبت بفرمایید.
چکیده تصویری، ارائه تصویری خلاصه ای از مقاله است که به خواننده امکان می دهد که روش تحقیق، یافته ها و نتیجه مطالعه را بسرعت متوجه شود.
از آنجا که یکی از مهمترین موارد که نظر داوران را به خود جلب می کند یک طراحی قابل درک و زیبا برای چکیده گرافیکی مقاله می باشد بهتر است این کار را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید و از کافی نت ها برای اینکار استفاده نکنید زیرا چکیده گرافیکی باید به وسیله متخصص رشته مورد نظر انجام گیرد و خلاصه ای از مقاله نگارش شده را بیان کند.
جهت ثبت سفارش برای تهیه چکیده گرافیکی می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید.
یکی از مزیتهای اصلی چکیده تصویری امکان اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی است. همچنین خواننده به سرعت می تواند با مشاهد چکیده تصویری از محتوای مقاله آگاه شود.
نرم افزارهای بسیاری برای طراحی یک چکیده تصویری وجود دارند از جمله فوتوشاب (adobe photoshop) ایلوستریتر (adobe illustrator)، Microsoft paint و پاورپوینت (MS Powerpoint).
بله. با استفاده از چکیده تصویری شانس بیشتری برای دیده شدن مقاله خود در موتورهای جستجو دارید.
چکیده گرافیکی توسط افراد متخصص به رشته که تسلط کافی در امر طراحی گرافیک دارد تهیه می شود.