نوشتن مقاله از روی پایان نامه یکی از بهترین راه های تقویت رزومه می باشد. به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری توصیه میشود که یک یا دو مقاله از پایان نامه خود استخراج کرده و در مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کنند تا بتوانند از امتیازات پژوهشی آن برای رزومه دکتری و همچنین برای دفاع از پایان نامه خود بهرهمند گردند.
در این مطلب میخواهیم به نوشتن مقاله از پایان نامه بپردازیم و نگاهی مختصر به تفاوت بین پایان نامه و مقاله بیندازیم و به شما یاد دهیم چگونه از پایان نامه خود یک مقاله با کیفیت بالا بنویسید تا مورد تایید مجلات داخلی و خارجی واقع شود. پس با ما همراه باشید و در آخر نظر خود را در قالب یک کامنت انتهای همین مطلب برای ما ارسال کنید.
بیشتر دانشجویان و کسانی که برای اولین بار کلمه استخراج مقاله از پایان نامه را میشنوند برایشان سوال پیش می آید که استخراج مقاله از پایان نامه چه معنی دارد؟
اگر بخواهیم یک تعریف جامع و کلی از استخراج مقاله داشته باشیم باید بگوییم:
به خلاصهتر کردن پایان نامه در چهارچوب مقاله به اصطلاح استخراج مقاله از پایان نامه گفته می شود. برای نوشتن مقاله از پایان نامه باید با فرمت یک مقاله استاندارد آشنا باشید تا بتوانید قسمتهای مهم پایان نامه خود را در چهارچوب یک مقاله استاندارد بنویسید.
در همین پست به توضیح درباره چهارچوب مقاله علمی خواهیم پرداخت.
قطعا شما هم مانند تمام دانشجویان زحمات بسیاری برای به پایان رساندن پایان نامه ارشد و یا دکتری خود کشیده اید. پس لایق این هستید که حاصل زحمات چندین ساله خود را با تمامی دنیا به اشتراک بگذارید؛ که این امر جز با چاپ مقاله حاصل از پایان نامهتان میسر نخواهد بود. چرا که امکان چاپ و نشر پایان نامه های دانشجویی در مجلات معتبر علمی دنیا وجود ندارد و تنها راه رسترسی به تحقیات یک فرد مطالعه مقاله چاپ شده وی در مجلات علمی میباشد.
چاپ مقاله باعث می شود شما از امتیازات انتشار مقله در داخل و خارج از کشور بهرهمند شوید و موقعیت شغلی و اجتماعی بهتری کسب نمایید.
بدون شک استخراج مقاله از پایان نامه برای تمامی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و اساتید و محققان اهمیت بالایی دارد. برای مثال:
ارتقا رزومه علمی جهت شرکت در مصاحبه دکتری
ارتقا رتبه علمی اساتید
کسب امتیاز لازم برای دفاع از پایان نامه ارشد و دکتری
کسب امتیاز پژوهشی برای مصاحبه شغلی و یا ارتقا شغلی
اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر دنیا
قبل از اقدام برای نوشتن مقاله از پایان نامه باید از تفاوت های ساختاری مقاله و پایان نامه آگاه باشید تا بتوانید مقاله ای با کیفیتی استخراج نمایید. هر چند زمان نوشتن پایان نامه خود حتما چندین مقاله را مطالعه کرده اید و براساس یک مقاله بیس و مطالعه چند مقاله، پایان نامه خود را نوشته اید و به تفاوت های میان مقاله و پایان نامه آشنا هستید؛ پس نگاهی گذرا به این تفاوت ها می اندازیم.
مشخصات پایاننامه
بر اساس شیوه نامه دانشگاهی تنظیم میشود
توسط داوران دانشگاه داوری می شود
دارای فصول مختلف است
فهرست مطالب دارد
دارای پیشنه تحقیق طولانی می باشد
ابزارهای مورد استفاده به طور کامل شرح داده می شود
تمام یافته ها در پایان نامه ذکر میشود
فعال را به تمامی زبانها میتوان به کار برد
مشخصات مقاله
بر اساس فرمت مجله تنظیم میشود
توسط هئیت داوری مجله داوری می شود
به جای فصل بندی، پارت بندی می شود
محدودیت تعداد کلمات دارد
بیشینه تحقیق مختصری دارد
ابزارهای مورد استفاده به صورت مختصر توضیح داده میشود
نتایج منتخب ارائه داده می شود
زمان افعال نسبتا یکسان هست
پایان نامه یک سند با ماهیت دانشگاهی است، بنابراین از نظر محتوایی مفصل تر است و جزئیات زیادی را دربرمیگیرد. یک مقاله ژورنالی، اگرچه کوتاه تر هست ولی تمام نکات کلیدی را شامل می شود. تبدیل پایان نامه به مقاله یک فرآیند زمان بر و پیچیده است که می تواند شما را از سایر مسائل کاریتان باز دارد. موسسه سینا با انجام استخراج مقاله از پایان نامه با کیفیت بالا در کوتاه ترین زمان میتواند به شما کمک کند.
اگر می خواهید پایان نامه خود را به مقاله ژورنالی تبدیل کنید ، در اینجا به بررسی مراحلی می پردازیم که باید طی کنید:
1- بهترین مجله را برای مقاله خود انتخاب کنید
مطمئن شوید که مقاله شما جز اسکوپ و اهداف مجله قرار داد. شاید از خود بپرسید چطور یک ژورنال مناسب پیدا کنیم؟ برای انتخاب مجله مناسب میتوانید از کارشناسان موسسه سینا کمک بگیرید.
بعد از انتخاب مجله ، فرمت درخواستی مجله را بررسی کنید.
2- پایان نامه خود را کوتاه کنید
پایان نامه خود را یکبار دیگر به دقت مطالعه کنید.
جملات آن را پارافریز کنید اما معنا را تغییر ندهید.
قسمت های مهم از پایان نامه خود را انتخاب و در صفحه ای جدا جمع کنید.
3- مقدمه را به صورت چکیده تغییر دهید
مقدمه پایان نامه خود را تا حد 100-150 کلمه کوتاه کنید، اما موضوعات کلیدی را برای جلب توجه خوانندگان حفظ کنید.
از مقدمه و بحث به عنوان مبنای چکیده استفاده کنید.
4- مقدمه را تغییر دهید
اگر پایان نامه شما بیش از یک فرضیه و یا سوال تحقیق دارد که همه آنها برای مقاله شما مناسب نیستند ، بهتر است تمامی سوالات تحقیق را با هم ترکیب کنید یا تنها یکی از آنها را برای مقاله در نظر بگیرید.
از مقاله های چاپ شده قبلی (حداقل سه مقاله) از مجله موردنظر به عنوان راهنما استفاده کنید.
5- بخش روش کار را کوتاه کنید
بحث در مورد روش تحقیق خود را کوتاه کنید.
از مقاله های چاپ شده قبلی (حداقل سه مقاله) از مجله موردنظر به عنوان مثال استفاده کنید.
6- در نتیجه مقاله تنها یافته های اصلی را گزارش دهید
یافته های اصلی خود را در بخش نتایج به صورت مختصر بیان کنید.
7- قسمت بحث مقاله باید شفاف و مختصر باشد
با ارائه تفسیری از نتایج خود شروع کنید: "آنچه از تحقیقات شما آموخته ایم چیست؟"
نتایج کارتان را در قسمت بحث دوباره تکرار نکنید.
توصیح مختصری از پیشینه تحقیق خود ارائه دهید.
به ارتباط موضوع مقاله خود با مطالعات قبلی بپردازید و توضیح دهید که یافته هاس شما چگونه مطالعات قبلی را گسترش می دهد.
به طور خلاصه روشهایی را ارائه دهید که مطالعات آینده می تواند بر اساس کار شما باشد و محدودیت های مطالعه شما را برطرف کند.
8- تعداد رفرنس ها را محدود کنید
مجلات برای تعداد رفرنس های مقالات محدودیت دارند، پس مطمئن شوید که:
رفرنس های به روز و مرتبط را در مقاله تان درج می کنید.
فرمت رفرنس ها را طبق استاندارد مجله انجام میدهید.
بعد از طی این مراحل شما توانستهاید مقاله علمی خودتان را از پایان نامه استخراج نمایید. برای دریافت امتیازهای پژوهشی باید مقاله خود را برای مجله علمی معتبر داخلی و یا خارجی ارسال کنید تا مورد پذیرش و چاپ قرار بگیرد.
مقالات استخراج شده به مجلات معتبر مورد داوری ادیتور مجله قرار میگیرند ولی شاید در این مرحله مقاله شما مورد تایید مجله نباشد و از سمت ادیتور مجله ریجکت شود. شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که اصلی ترین دلایل ریجکت مقاله چیست در پاسخ به این سوال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ایرادات فنی
ایرادات و مشکلات دستوری و نگارشی
گنگ و مبهم بودن
فاصله گرفتن محتوی از اهداف نوشتن
ایرادات آماری در نتایج
درست است که در ابتدای مطلب استخراج مقاله را خلاصه کردن پایان نامه در چهارچوب مقاله تعریف کردیم ولی صرفا کپی برداری بدون توجه به انسجام مطالب به معنای استخراج مقاله نمی باشد و این نوع مقالات نوشته شده شانسی برای پذیرش در مجلات معتبر ندارند. برای این که مقاله ای مناسب بنویسید به این نکات توجه داشته باشید.
دقت نمایید که تمام بخش های مقاله را به خوبی و به طور تخصصی استخراج نمایید تا داوران بدون گرفتن ایرادات، در اسرع وقت برای اعطای پذیر و چاپ مقاله تان اقدام کنند.
به یاد داشته باشید که در زمان خلاصه کردن پایان نامه تان به تعداد صفحات دقت نمایید. نباید تعداد صفحات یک مقاله علمی از حد مجاز تجاوز نماید و در عین حال باید دربرگیرنده اطلاعات کامل باشد.
ویرایش ادبی و نگارشی مقاله خود را فراموش نکنید. بعد از نوشتن مقاله حتما مقاله خود را قبل از ارسال به مجله ویرایش کنید تا به دلیل ایرادات پیش پا افتاده مقاله شما از طرف ادیتور مجله ریجکت نشود.
توصیه اخر به شما این است که اگر علم کافی در زمینه نوشتن مقاله ندارید حتما از افراد متخصص برای استخراج مقاله از پایان نامه کمک بگیرید. تخصص و تجربه در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه بسیار پراهمیت می باشد چرا که اگر مقاله شما در چهارچوب یک مقاله علمی نباشد و یا محتوای آن متناسب و مناسب نباشد هیچ مجله ای حاضر به چاپ آن نخواهد بود.
پیدا کردن فرد متخصص و باتجربه در زمینه تخصصی خود شاید دشوار به نظر برسد ولی میتوانید با کمک گرفتن از متخصصان خبره سینا ترجمه به راحتی از پایان نامه خود یک یا چند مقاله علمی باکیفیت استخراج نمایید.
همان طور که در این مطلب اشاره شد نوشتن مقاله از پایان نامه برای کسب امتیازهای پژوهشی اهمیت بالایی دارد. در همین راستا سینا ترجمه با گردهم آوری متخصصان و محققان متخصص در تمامی زمینهها و کسب رضایت اغلب مشتریان خود برای استخراج مقاله از پایان نامه در خدمت دانشجویان، اساتید و محققان گرامی می باشد.
جهت اطلاعات بیشتر برای ترجمه مقاله بهراحتی میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.
خیر. از پایاننامهها به زبانهای دیگر مانند عربی، انگلیسی، آلمان ، فرانسوی و... نیز مقاله استخراج می شود.
بلی. پایاننامههای مروری نیز مانند پایاننامههای پژوهشی قابلیت استخراج مقاله را دارند.
بسته به محتوای پایاننامه اغلب میتوان از بخش پیشینه تحقیق پایاننامه مقاله مروری استخراج کرد.
ابتدا باید از پایاننامه فارسی ، مقاله فارسی استخراج شود؛ سپس به زبان دیگر مانند انگلیسی ترجمه شود.
بسته به محتوای پایاننامه دارد. شما میتوانید پایاننامه خود را از قسمت ثبت سفارش به کارشناسان سیناترجمه ارسال نمایید تا تعداد و عناوین قابل استخراج بررسی شود.