سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

چطور یک مقاله چاپ کنیم

انتشار 19 اسفند 1396
مطالعه 7 دقیقه

 فرآیند چاپ مقاله یک فرآیند رقابتی است و مانند یک مسابقه ورزشی هرکس خود را بهتر مهیای مسابقه کرده باشد پیروز میدان خواهد بود. در این مطلب به ذکر نکاتی چند در باب چاپ مقاله میپردازیم و راهکاری شفاف برای اینکه چگونه مقاله خود را سریع چاپ کنیم می پردازیم.

چطور یک مقاله چاپ کنیم

آشنایی با مراحل چاپ مقاله

امروزه دانشجویان برای تقویت رزومه خود نیاز به چاپ مقاله دارند بنابراین در اینجا ما شما را با مراحل چاپ مقاله آشنا می کنیم.

1-انتخاب مجله مناسب

انتخاب درست مجله نقش تعیین کننده در پذیرش یا رد مقاله و میزان ارجاع به آن دارد. حتما فرمت ساختاری مقالات مجله را رعایت کنید.
2- نگارش مقاله
حتی زمانیکه نتایج آزمایش‌ها و یافته‌های شما مشخص نشده است می‌توانید بخش‌هایی از مقاله را بنویسید. مثلاً بخش مواد و روشها در یک مقاله را می‌توانید حتی قبل از اقدام به انجام آزمایشات خود بنویسید.
3-ترجمه تخصصی برای ژورنال های خارجی 

اگر به زبان انگلیسی تسلط کافی ندارید مقاله خود را به زبان فارسی نگارش کرده و سپس معادل انگلیسی کلمات تخصصی رشته خود را در پرانتز کنار کلمه بنویسید، سپس متن خود را برای ترجمه ارسال نمایید. با انجام اینکار مترجم می تواند با کیفیت ترین ترجمه علمی را در اختیار شما قرار دهد.

مقاله خود را حتما پس از ترجمه برای یک ویراستار Native ارسال نمایید. مهم نیست که مترجم شما چقدر به زبان انگلیسی مسلط باشد. تجربه نشان داده است ارسال برای یک ویراستار Native می تواند کیفیت گرامری مقاله را  بسیار افزایش دهد. معمولا مقالات ایرانیان به دلیل مشکلات گرامری و ساختار زبانی از سوی مجلات رد می شوند.

4-رفرنس نویسی در مقاله

استفاده از یک نرم‌افزار رفرنس نویسی مانند نرم افزار End Note می‌تواند در آرشیو کردن مقالات مورد استفاده شما و فرمت بندی خودکار رفرنس‌های شما بسیار ایده‌آل باشد. پس مقاومت نکنید، حتما از یک نرم افزار رفرنس نویسی استفاده کنید تا فواید آن را در کوتاه مدت ببینید. 
۴- سابمیت مقاله
بسیاری از کارهای پژوهشی می‌توانند به دو یا سه مقاله و یا بیشتر تفکیک شوند. اگر فکر می‌کنید برخی از نتایجی که تاکنون بدست آورده‌اید ارزش چاپ شدن در یک مجله را دارند تا اماده شدن باقی نتایج مقاله آن را به یک مجله ارسال نمایید. سپس با بدست آمدن سایر نتایج، به فکر مقاله دوم باشید.

5-کاورلتر ( cover letter )
در تهیه Cover Letter و Title Page بیشترین دقت و وسواس را بخرج دهید. زیرا اولین مواردی هستند که توسط داوران و سردبیر مورد توجه قرار می گیرند.کاورلتر نامه ای است که همراه مقاله برای ارسال به مجله نوشته می شود و هدف اصلی از نوشتن کاور لتر، ارایه توضیح مختصری وجامع در ارتباط با مقاله و مطالعه انجام شده است.

6-Abstract  یا چکیده

چکیده مقاله را تا حد امکان با دقت تهیه و تنظیم نمایید زیرا اصلی ترین بخشی از مقاله که مورد توجه داوران میباشد Abstract است.

حال نوبت ارسال مقاله به مجله می باشد

  •  ارسال مقاله

مجلات ISI، به دو صورت پستی و الکترونیکی ارسال می شود که در حال حاضر بیشتر مجلات ISI، دریافت مقالات را به صورت الکترونیکی به دلیل امن تر و سریع تر بودن، ترجیح می دهند. در ارسال به روش پستی باید علاوه بر نامه همراه، سه تا پنج نسخه از مقاله را پرینت بگیرید و همراه با دیسکت یا CD حاوی متن مقاله، شکل ها و جدول ها به آدرس پستی مجله ISI ارسال کنید. فایل مقاله را به فرمت Word یا PDF تهیه و از جدیدترین ویرایش آنها استفاده کنید. سپس فایل PDF را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید تمام حروف، اعداد و نمادها به درستی منعکس شده‌اند. از نمادهای غیر استاندارد استفاده نکنید.
پس از ارسال مقاله باید منتظر دریافت نامه اعلام وصول از جانب سردبیر باشید که به پست الکترونیک یا آدرس پستی شما ارسال می شود.

  • روند بررسی و داوری مقاله

ممکن است مقاله شما به سرعت از جانب سردبیر مورد پذیرش واقع شود. این اتفاق نادر هنگامی رخ می‌دهد که ایده تحقیقاتی شما واقعاً تازه و جالب باشد اما عمدتاً مقاله پس از غربالگری اولیه و اولویت بندی توسط سردبیر یا هیأت سردبیری مجلات ISI، در اختیار چند داور یا کارشناس قرار می‌گیرد تا به دقت آن را ارزیابی نمایند. داوران موظفند در بازه زمانی که در اختیار دارند، مقاله را نقد و بررسی و نظراتشان را اعلام کنند. معمولاً فرمی در اختیار داور قرار می گیرد تا بر اساس آن، بکر بودن، کیفیت و نقاط ضعف و قوت مقاله را بررسی کند.

3-پیگیر باشید

بعد از ارسال مقاله به مجله پیگیر مقاله خود باشید. در نظر داشته باشید که برای یک مجله خوب از سراسر دنیا مقالاتی ارسال می‌شود و باکس پیام مجلات پر از ایمیل‌هایی است که از سوی رقبای شما به دفتر مجله ارسال شده است. پیشنهاد ما این است که هر دو روز یکبار ایمیلی برای ادیتور مجله بفرستید تا درباره مقاله ارسالی شما تعیین وضعیت شود. با دریافت پیام ادیتور مبنی بر تعیین وضعیت مقاله‌تان خونسرد باشید و طبق زمانبندی و محتوای ایمیل ادیتور ادامهم کار را پیگیری کنید.
4-وضعیت مقاله پس از داوری
آنهایی که تجربه ارسال مقاله دارند می دانند که بعد از داوری مقاله توسط مجلات ISI، ایمیلی دریافت می کنند که مقاله بسته به شرایط مقاله و مجله، با چند حالت روبرو می شوند.وضعیت مقاله پس از تصمیم سردبیر معمولاً به یکی از صورتهای زیر خواهد بود:

  • پذیرش برای چاپ
  • پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات جزئی
  • پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات کلی
  • بررسی مجدد احتمالی برای چاپ پس از اصلاحات اساسی
  • بررسی احتمالی برای چاپ در قالب نامه به سردبیر یا گزارش کوتاه
  • غیر قابل چاپ

5-اصلاح و بازبینـی مقاله
 مجلات خارجی نیاز به اصلاح یا رد مقاله را پس از بررسی توسط داوران مجلات ISI ارائه می کنند. ممکن است مقاله شما بدون هیچگونه نیاز به تغییر مورد پذیرش قرار گیرد، اما در اکثر موارد به بازبینی و اصلاح مقاله نیاز پیدا می‌کنید. به این مفهوم که سردبیر مجله با اعلام پذیرش مشروط مقاله، از شما می‌خواهد تغییرات جزئی یا کلی را که براساس نظرات داوران برای شما فهرست گردیده است در مقاله اِعمال کنید تا مقاله‌تان مجدداً بررسی شود. در این صورت معمولاً یک بازه زمانی برای شما تعیین می‌گردد تا اصلاحات مورد نظر را انجام دهید. اگر مدت زیادی از زمان ارسال مقاله می گذرد، مراجع آن را به روز کنید.سعی کنید کار اصلاح را پیش از تمام شدن فرصتی که در اختیارتان گذاشته شده به پایان رسانید.

6-پذیرش و چاپ مقاله
پس از آن که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفت، به خودتان تبریک بگویید. .پس از پذیرش مقاله و پیش از چاپ آن، ویرایش نهایی انجام می شود که گستردگی آن در مجلات ISI مختلف متفاوت است. این ویرایش شامل غلط گیری املایی، اصلاح علائم نقطه گذاری، روان سازی جملات، رفع ابهامات گـرامری، و بررسی بخش هایی است که احتمال خطا در آنها زیاد است (چکیده، قسمتهای آماری، شکل ها، جدول ها و مراجع). در برخی مجلات ISI، برطرف کردن ایرادات از طرف دفتر سردبیر به ویراستار فنی ارجاع می شود. پس از این مرحله، نسخه آماده برای چاپ مقاله در اختیارتان قرار می گیرد تا برای آخرین بار بررسی و آن را تأیید کنید.
7-رد شدن مقاله

مقاله شما ممکن است بدون داوری و مستقیماً از جانب سردبیر رد شود. رد شدن سریع مقاله علل مختلفی دارد و همواره به معنای کم ارزش بودن مقاله شما نیست. ممکن است مقاله اصلاً در حیطه علمی مورد علاقه آن مجله ISI نبوده باشد. اگر مقاله شما پس از بررسی توسط داوران و جمع بندی نظرات آنها مردود تشخیص داده شود، سردبیر در قالب یک نامه محترمانه ضمن اعلام این مطلب، نظرات داوران را به شما منعکس می‌کند.از همان روزی که مقاله شما رد شد، دوباره دست به کار شوید. نخست کلیه ایراداتی را که داوران مجله به آنها اشاره کرده اند اصلاح کنید و نظرات داوران را به دقت بررسی کنید و آنها را در مقاله‌تان اعمال نمایید. زیرا به علت تخصصی بودن موضوع، ممکن است مقاله تان پس از ارسال به مجله بعدی، مجدداً در اختیار همان داور یا داوران قرار گیرد. مجله بعدی را با دقت انتخاب کنید.

موسسه سینا با داشتن کادر مجرب و فعال در تمامی زمینه های فوق همراه و پشتیبان شما می باشد.

چرا موسسه ما؟

  •  بی نظیرترین فرصت جهت ارتقای رزومه اساتید و فرهیختگان
  • وپذیرش فوری تضمینی مقاله درمجلات موردتایید وزارت علوم 
  • ارائه انواع حوالجات دلاری 
  • جهت ارتقای رزومه تحصیلی
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی فقط درموسسه سینا
  • چاپ وپذیرش مقالات در مجلات داخلی وخارجی   
  • ترجمه فوق تخصصی مقاله وکتاب     
  • کنفرانسهای بین اللملی خارجی          
  •  تبدیل پایان نامه به کتاب  
  • معرفی کتب نشرالجدید خارجی وترجمه وثبت بنام شما

 پل ارتباطی با کارشناسان موسسه سینا درتمامی ساعات

09149724522  -⌕

ایمیل موسسه:pub.sina@gmail.com

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام