یکی از بهترین راه های داشتن یک مقاله علمی ، استخراج مقاله از پایان نامه است. استخراج مقاله اصولی دارد. در این مطلب ، نحوه استخراج یک مقاله ISI را می آموزیم.
همواره نگارش مقاله و دریافت پذیرش از مجلات معتبر ، یکی از بزرگترین دغدغه های اکثر دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده است. نگارش یک مقاله با اصول علمی بسیار زمان بر بوده و تهیه آن ممکن است هفته ها و ماه ها به طول انجامد. از این رو ، یکی از بهترین راه های تهیه یک مقاله علمی ، استفاده از پایان نامه است. همانطور که میدانید ، پایان نامه ها ، عصاره ای از آموخته ها ، پژوهش ها و یافته های دانشجویان می باشند که در نهایت منجر به فارغ التحصیلی آنها می شود و همین خصوصیت باعث میشود که استخراج مقاله از پایان نامه ، بهترین و سریع ترین گزینه برای تهیه یک مقاله علمی باشد ؛ اما همانطور که میدانید ، نگارش و تهیه مقاله یک طرف قضیه ، و انتخاب مجله و چاپ آن در مجلات معتبر ، بخش دیگر قضیه است. کیفیت مقاله را مجله ای مشخص می کند که مقاله در آن چاپ و نمایه شده است. در واقع شما هر چقدر هم که مقاله ی با کیفیتی نوشته باشید ، اگر در مجله بدون اعتبار چاپ گردد ، هیچ امتیازی برای نویسنده نخواهد داشت. در کشور ما ، یکی از معیار های ارزشیابی برای دانشجویان ، چاپ مقاله در مجلات ISI است. این مجلات بدلیل اعتبار بالای پژوهشی بسیار مورد توجه اساتید و دانشجویان قرار دارند و تمام تلاش خود را میکنند تا با نگارش مقاله یا استخراج مقاله ISI از پایان نامه خود ، به اهداف پژوهشی خود دست یابند.
برای استخراج مقاله از پایان نامه ، در ابتدا باید تفاوت های بین مقاله و پایان نامه را بدانیم. پایان نامه ها معمولا ماهیتی آموزشی دارند و نگارش قوی آن نشانگر تسلط دانشجویان روی آموخته های خود است ، اما ماهیت مقاله ، ایده پردازی است و بسیاری از یافته های جدید در صنعت و علوم پزشکی به ایده های ناب همین مقالات باز می گردد. در این بخش نحوه استخراج مقاله از پایان نامه را بررسی می کنیم.
موضوع مقاله
موضوع مقاله هر چقدر بروز تر و جدید تر باشد ، بیشتر مورد توجه داوران مجلات قرار خواهد گرفت.
عنوان مقاله
بهتر است عنوان مقاله و پایان نامه با هم تفاوت داشته باشد. در شرایطی که از پایان نامه چند مقاله استخراج شود ، عنوان مقالات با توجه به موضوع و محتوای مقاله انتخاب خواهد شد.
چکیده مقاله
چکیده مقاله را می توان عینا از چکیده پایان نامه استفاده کرد و در صورتیکه چند مقاله استخراج گردد ، باید با توجه به موضوع مقاله ، چکیده نگارش شود. معمولا چکیده مقالات ، حدودا 150 الی 250 کلمه در نظر گرفته می شود.
کلمات کلیدی
برای این بخش باید کلماتی که بیشترین ارتباط معنایی را با موضوع مقاله دارند ، انتخاب گردند. معمولا تعداد این کلمات بین 3 الی 8 کلمه در نظر گرفته میشوند.
مقدمه
این بخش را می توان پرچم دار بخش های مختلف مقالات دانست. این بخش ، بخش انگیزشی است و اگر درست نگارش شود ، خواننده را به خواندن ادامه مقاله ترغیب خواهد نمود. در این بخش اهداف مقاله تدوین شده و چگونگی ساختار بندی مقاله ، مشخص میگردد.
مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری
این بخش محتوای اصلی مقاله را تشکیل می دهد و جز اصلی مقاله به حساب می آید. در این بخش باید یک یا چند متغیر را بررسی کرده و نظریات و تئوری های مرتبط را خلاصه نویسی نمود.
روش تحقیق
در این بخش شیوه پژوهش و نمونه های اصلی ، جامعه آماری ، ابزار های جمع آوری و روش های تحلیل ، به خواننده متن ارائه می گردد.
نتیجه گیری
این بخش نیز بسیار مهم است. در این بخش باید نتایج خود را با نتایج پژوهش های مشابه گذشتگان مقایسه کنید و برای سوالات و فرضیه های ارائه شده جوابها و راه های مناسب ارائه دهید.
منابع
در این بخش باید با استفاده از روش های رفرنس دهی ، بخش منابع را به درستی نگارش کنید. باید توجه داشته باشید که رفرنس ها باید به جدید ترین مقالات مرتبط با مقاله ، ارجاع داده شود.
در استخراج مقاله بهتر است عنوان مقاله با عنوان پایان نامه یکی نباشد.
تمام جملاتی که در آنها "پایان نامه" یا "رساله" به کار رفته است حذف شوند.
در صورت داشتن کیفیت مناسب و داده های کافی ، میتوان از یک پایان نامه بیش از یک مقاله استخراج نمود.
اگر یک مقاله استخراج گردد ، چکیده مقاله می تواند همان چکیده پایان نامه باشد
برای تسریع در این کار بهتر است از کمک موسسات پژوهشی بهره ببریم.
یکی از موسسات بسیار معتبر و فعال در زمینه های مختلف پژوهشی ، موسسه سینا است. این موسسه توانسته است با گرد هم آوردن کارشناسان و محققان رشته های مختلف علمی ، در بخش های استخراج و پذیرش و چاپ مقاله ، نتایج بسیار چشم گیری را بدست آورد. برای دریافت اطلاعات بیشتر ، لطفا با شماره های درج شده ، با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمائید.