برای نوشتن و چاپ یک مقاله علمی ، قوانین ساده ای وجود دارد که با رعایت آن ها راه خود را برای رسیدن به هدفمان هموار میکنیم.در ادامه با خواندن مقاله زیر به این نکات پی میبرید.
برای چاپ مقالات قوانین مشخص و ضوابط معینی وجود دارد که با توجه به نهاد و موسسه ی علمی و پژوهشی مختلف متفاوت است. آن چه در اکثر نهادها به عنوان ضابطه ی استاندارد رعایت می شود شامل مسئول شمردن مولف و یا مولفین در صحت مطالب و منابع مندرج در مقاله می باشد. از این رو نویسنده با ارسال مقاله مسئولیت جنبه ی حقوقی کار خود را می پذیرد و با چاپ نهایی مقاله ی خود کلیه ی حقوق مادی آن را به نهاد و یا موسسه ی مربوطه واگذار می کند.هر مقاله می بایست در حوزه های مرتبط با موضوع مجله نوشته شود و نوشتار می بایست محصول تحقیقات نویسنده و یا نویسندگان و متضمن دست آورد علمی تازه با تکیه بر نتایج علمی باشد و همچنین قبلا و یا همزمان در مجلات دیگر چاپ نشده باشد.
رعایت آیین نگارش و دستور زبان و نیز روان و سلیس نوشتن و داشتن بیان علمی از جمله ملزومات یک مقاله ی در حال انتشار به حساب می آید.حداکثر حجم مقاله نباید بیش از هشت تا نه هزار کلمه و در قطع 4A و مشتمل بر چکیده و بدنه و نتیجه گیری باشد.رتبه ی علمی، پست الکترونیک نویسندگان مقاله همراه با نویسنده ی مسئول در پاورقی صفحه ی اول درج شده باشد.منابع مورد استفاده قرار گرفته در تحقیق به تفکیک نوع منبع (فارسی/لاتین و کتاب و مقاله و اسناد دیجیتال)درج شده و به صورت اعداد متوالی شماره گذاری گردند. در کتب و مقالات فارسی نام خانوادگی نویسنده،نام نویسنده و یا نویسندگان،عنوان کتاب،نام مترجم یا مصحح،محل انتشار،نام و سال نشر و صفحه و صفحات در صورت ارجاع در پانویس رعایت شود و این در خصوص منابع لاتین هم صادق است.برخی از مجلات چکیده و کلمات کلیدی را به زبان انگلیسی می خواهند که نویسنده به شکل مجزا باید اقدام به ترجمه ی چکیده ی خود کند. در قسمت مقدمه حتی الامکان به بیان هدف و طرح مسئله و ضرورت موضوع پرداخته گردد و در بدنه ی اصلی تحقیق عناوین کلی و جزیی وجود داشته باشد. نتیجه ی مقاله می بایست مستند به داده ها و تحلیل هایی که در مقاله طرح شده باشد و تناسب منطقی بین ارکان مختلف شکل گرفته باشد.
پس از ارزیابی مقاله توسط داوران و ارائه ی نتیجه نهایی، مقاله به سربیر یا مسئول مربوطه انتقال می یابد، سربیر یا مسئول پس از بازنگری نهایی و در نظر گرفتن قوانین و سیاست های کلی مجله تصمیم می گیرد و وضعیت مقاله را درچند حالت:
- پذیرش برای چاپ
- پذیرش برای چاپ پس از اصلاح جزئئ
- پذیرش برای چاپ پس از اصلاح کلی
- بررسی مجدد احتمالی برای چاپ پس از اصلاحات اساسی
- غیر قابل چاپ
قرار داده و پاسخ را به مولف ارسال یا در تماس تلفنی به وی ابلاغ می گردد.
سیاست جدید نشریات علمی اخذ هزینه بابت بررسی و تایید و در نهایت چاپ مقالات است که در کنار هزینه بر شدن فرایند چاپ مقالات سرعت انتشار و بررسی را در مجلات تسریع کرده است. هزینه چاپ یک مقاله علمی – پژوهشی در یک نشریه معتبر بسیار متغیر است و هر نشریه سیاست مالی و پولی خود را با توجه به کیفیت و اعتبار نشریه وضع و اعمال می کند.
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.