داشتن مقاله ISI در رزومه کاری و تحصیلی از اهمیت بالایی برخوردار است، ممکن است در طول دوران تحصیل وقت کافی برای نوشتن چند مقاله نداشته باشید و تایم خود را به طور ویژه به نوشتن و کار روی پایان نامهتان اختصاص داده باشید، در این شرایط برای داشتن یک یا چند مقاله در رزومه میتوانید از روش استخراج مقاله از پایان نامه استفاده کنید.
موسسه اطلاعات علمی، بانک اطلاعات مرکزی است که درصدد پوشش دادن و فهرست کردن مجلات علمی منتشر شده در سطح بین المللی برآمده است و هدف آن تبادل اطلاعات مابین فرهیختگان، بخصوص پژوهشگران است. پژوهشگران این موسسه علمی را با نام ISI میشناسند. این نام اختصاری از کلمات Institute for Science Information تشکیل شده است. نکته قابل توجه این است که یک مجله ممکن است در یک بازه زمانی شامل مجلات تحت پوشش ISI باشد و بعد از مدتی به دلایلی نظیر از دست دادن بار علمی مقالات، از لیست مجلات ISI خارج شود. در هر سال مجلات جدیدی مورد ارزیابی قرار میگیرند و به لیست مجلات اضافه میشوند. به عبارت دیگر، مجله ای می تواند از سوی موسسه ISI پذیرش شود و لقب مجله ISI را یدک بکشد که از سوی هیأت داوری قوی و معتبر این موسسه تایید شود. مقاله ISI، مقاله ای است که در یک مجله ISI به چاپ رسیده باشد. در واقع اینطور می توان گفت که مقالات و مجلات از نظر علمی به چند دسته تقسیم بندی شدهاند و در این بین مقالات ISI مقالاتی هستند که کیفیت علمی آنها از نظر پایگاه دادههای web of science به تایید رسیده است.
استخراج مقاله از پایان نامه یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. اگر این فرآیند به شکل مناسبی صورت گرفته باشد حتماً انگیزه انتشار یافته های پایان نامه را در قالب یک مقاله زنده خواهد کرد. چرا که مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافته های یک پایان نامه در سطح ملی و بین المللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. علاوه بر این چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی را تحقق می کند که این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر تقویت می کند. معمولا پایاننامهها تنها در داخل دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرند و خوانندگان کمتری را به خود اختصاص میدهند. تنها دانشجویان میتوانند از نتیجه پایاننامهها در تحقیقات بعدی خود استفاده کنند. با این حال با استخراج مقاله از پایان نامه و انتشار نتیجه آن به صورت یک مقاله، تعداد خوانندگان افزایش مییابد، دسترسی به نتایج آسانتر میشود و شما بیشتر در معرض ارتباطات تخصصی در زمینه تخصصی تان قرار خواهید گرفت.
یکی از مهمترین مسائل در نوشتن مقاله از پایاننامه دانستن تفاوت بین مقاله و پایاننامه میباشد. تهیه مقاله علمی از پایاننامه بسیار اهمیت دارد، درواقع ارزش کاربردی یا علمی پایاننامه توسط این مقاله تعیین میشود. پایاننامه هدف ماهیت آموزشی دارد و دانشجویان برای نشان دادن میزان تسلط و دانش، تمام آموختههای خود را در مورد موضوعی مشخص ارائه میکنند. مقاله معمولاً توسط دانشجویان و محققان که به دنبال ایدههای علمی ناب و قابلاجرا و دارای دلایل علمی معتبر هستند، مطالعه میشود. اکنون به تفاوتهای آنها اشاره خواهیم کرد.
پایان نامه
اهداف علمی به همراه دارد و در جامعه دانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.
اساتید آن را بررسی و تحلیل می کنند.
دارای فصول مختلف است.
محدودیت خاصی درباره حجم و اندازه پایان نامه نیست.
دارای جداول محتوایی است که فهرست وار به شرح فصول و عناوین می پردازند.
ادبیات تحقیق به طور مبسوط در آن شرح داده می شود.
باید در آن به ابزارها و روش های استفاده شده در پایان نامه اشاره شود.
مقاله
جامعه هدف مقالات، مجلات و نشریات می باشد.
مقالات توسط داوران بین الملی و ناشناس داوری می شوند.
دارای چندین بخش می باشد.
در مورد تعداد صفحات محدودیت وجود دارد.
نیازی به جداول و داده های خام نیست.
کلیه بخش ها به طور مختصر توضیح داده می شود.
پرسشنامهها و ابزارهای تحقیق بهطور مختصر آورده میشود.
همانطور که میدانید، معنای کلمه استخراج، بیرون کشیدن است و در استخراج مقاله از پایان نامه، هدف محقق، بیرون کشیدن مطالب و داده های اصلی از بخش های مختلف پایان نامه است. استخراج با نگارش فرق دارد؛ در نگارش مقاله، محقق میتواند مطالب جدیدی را به محتوای کار اضافه کند اما در استخراج، این امکان وجود ندارد و تمام مطالب از خود پایان نامه تهیه می شود. در ادامه مراحل استخراج مقاله ISI از پایان نامه را برایتان در طی گام هایی دقیق شرح می دهیم.
لزومی ندارد که عنوان مقاله دقیقا همان عنوان پایان نامه باشد. ممکن است پایان نامه شما متغییر و دادههای زیادی داشته و قابلیت استخراج بیشتر از یک مقاله را داشته باشد. بنابراین بسته به اینکه از کدام قسمت از دادهها و نتایج میخواهید مقاله بنویسید، عنوان را متناسب با مسئله موردنظر انتخاب کنید. همچنین توجه داشته باشید که عنوان مقاله باید مختصرتر از عنوان پایان نامه باشد.
چکیده مقالهای که قرار است از پایاننامه استخراج شود میتواند عیناً از پایاننامه کپی شده و اصلاح شود مگر اینکه قرار باشد از پایاننامه بیش از یک مقاله استخراج شود در این صورت باید متناسب با مقالهای که قرار است از پایاننامه استخراج شود، چکیده نوشته شود. چکیده مقاله معمولا از چکیده پایان نامه کوتاهتر است. برای نوشتن چکیده مقاله باید چکیده پایان نامه را در 250 الی 300 کلمه خلاصه کنید. برای این کار تنها مواردی از چکیده پایان نامه را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است.
جمله های چکیده خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.
چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن در یک یا دو جمله شروع کنید.
به نحوه انجام و اجرای پژوهش از جمله نمونهگیری، نحوه آزمایش یا شبیهسازی، گردآوری داده ها و ابزارهای پژوهش اشاره کنید.
نتایج اصلی تحقیق را بهصورت مختصر بیان نمایید.
برای درج کلمات کلیدی، کلماتی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. تعداد کلمات کلیدی در مقاله معمولا بین 3 الی 6 کلمه است. کلمات کلیدی مقاله به جستجوی مقاله و ارجاعات مقاله کمک میکند. همچنین خوانند مقاله بامطالعه کلمات کلیدی میتواند فهم مختصری از موضوعات مقاله را پیدا کند.
مقدمه مقاله مستخرج از پایان نامه باید دامنه مساله تحقیق را به دقت و شفاف بیان نماید. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید.
در این قسمت به پژوهش های قبلی مرتبط با موضوع مقاله اشاره خواهید کرد. مرور پیشینه پژوهشی معمولاً در فصل دوم پایاننامه انجامشده است. برای این کار بهتر است پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. اگر قصد دارید مقاله مستخرج از پایاننامه خود را در ژورنالها و مجلات خارجی و معتبر مانند ISI چاپ کنید باید نظریههای معتبر مربوط به موضوع تحقیق خود را بررسی و نقد نمایید. همچنین در جمعبندی پیشینه، میتوانید خلاصه مرور پیشینه پژوهش را بهصورت جدول ارائه دهید. متغیرهای تحقیق را بر اساس تعاریف جدید و بهروز ارائه کرده و مبانی نظری پژوهش را هم بنویسید. ضمناً در این بخش باید نوآوریهای مدنظر را نیز ارائه نمایید.
در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.
تعریف بخش بحث نسبت به بخش های دیگر سخت تر است؛ بنابراین معمولا سخت ترین بخش برای نوشتن هم می باشد و باید دانست که بسیاری از مقالات به دلیل اشکال و اشتباهات بخش بحث توسط سردبیران ژورنال رد می شوند. با وجود این که ممکن است داده های مقاله معتبر و جالب توجه باشند، حتی این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل تفسیر مبهم و نامفهوم داده ها در بخش بحث، مقاله مورد پذیرش قرار نگیرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.
هنگامی که مقاله خود را از پایان نامه استخراج می کنید. بخش مهمی از آن ارجاعات به مقالات و منابع است. بسیار اهمیت دارد تا منابعی که از پایان نامه برای مقاله انتخاب می نمایید از درجه علمی خوبی برخوردار بوده و جدید باشند. به دلیل اینکه این ارجاعات بررسی می شوند و سند محکمی است از کار قوی که انجام داده اید و سندیت مقاله تالیفی شما را تعیین می کنند. اگر این مقالات ارجاع شده نامعتبر باشند، فرضیه ها و پیشینه تحقیق شما ارزش علمی خود را از دست داده و به کیفیت و ارزش مقاله لطمه خواهد زد. سبکهای مختلفی برای رفرنس نویسی وجود دارد و هر ژورنالی سبک رفرنس نویسی مختص خود را دارد. هنگام درج منابع در مقاله باید به سبک رفرنسنویسی مجلهای که میخواهید مقاله در آن چاپ شود توجه کنید. چرا که استایل مجلات با هم متفاوت است. قبل از ارسال مقاله حتما به این مساله توجه کنید.
مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله ISI از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله ISI از پایان نامه که قبلا به آن اشاره شد سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.
با ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز قیمت نهایی محاسبه و به شما اعلام می شود. |
فایل پایان نامه توسط کارشناسان از نظر تعداد مقالات قابل استخراج برآورد می شود. |
با اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما کار استخراج مقاله از پایان نامه شروع می شود. |
در مرحله آخر مقالات توسط بازرسی تایید و فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه به شما تحویل داده می شود. |
استخراج مقاله ISI از پایان نامههای فارسی، عربی، روسی، آلمانی و انگلیسی در سینا ترجمه
سینا ترجمه با سابقه بیش از 6 سال فعالیت های پژوهشی در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه در انواع زبان ها و چاپ مقالات در بهترین مجلات ISI آماده ارائه بهترین مقالات برای شما عزیزان جهت چاپ در مجلات معتبر می باشد.
جهت ثبت سفارش استخراج مقاله ISI از پایان نامه می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکه های مجازی ( واتساپ،تلگرام و اینستگرام) در ارتباط باشید.
انتشار یافته های پایان نامه بصورت مقاله، باعث اشتراک گذاشتن یافته های یک پایان نامه در سطح بین المللی خواهد بود. علاوه براین چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی هرچند به میزان اندک را تحقق خواهد داد. در نهایت این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر را تقویت خواهد کرد.
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه 2 روز کاری می باشد.
بله استخراج مقاله از پایان نامه های تمامی زبان ها توسط افراد متخصص و مترجمین نیتیو صورت می گیرد.
شما می توانید از پایان نامه خود یک مقاله باهمان عنوان پایان نامه را در نظر بگیرید، اما در صورتی که امکان استخراج چندین مقاله از پایان نامه وجود دارد، می توان پایان نامه را در بخش هایی تقسیم کرده و عنوان مربوط به موضوع هر بخش را به عنوان یک مقاله مجزا منظور کرد. عنوان مقاله بایستی تا حد امکان کوتاه، واضح، بدون ابهام، غیرتکراری و دربر دارنده مفهوم و موضوع اصلی مقاله باشد.
در حالت کلی مقاله استخراج شده از پایان نامه بایستی در 10 الی 15 صفحه با ساختار (عنوان، چکیده، کلیدواژه ها، مقدمه، مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری، روش تحقیق، سوالات و فرضیات و مدل مفهومی، تحلیل داده ها و نتیجه گیری، فهرست منابع مورد استفاده) نگارش می شود.
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.