از آنجایی که 1-2 نمره از نمره پایان نامه دانشجو به ارائه مقاله اختصاص داده می شود، استخراج مقاله از پایان نامه از اهمیت زیادی برخودار است. همچنین استخراج مقالات انگلیسی برای گرفتن بورسیه و ارتقا رتبه علم اساتید اهمیت زیادی دارد. برای اطلاع بیشتر در مورد استخراج مقاله از پایان نامه در ادامه مطالب با ما همراه باشید.
یکی از مهمترین مسائل در استخراج مقاله از پایاننامه دانستن تفاوت بین مقاله و پایاننامه میباشد. تهیه مقاله علمی از پایاننامه بسیار اهمیت دارد، درواقع ارزش کاربردی یا علمی پایاننامه توسط این مقاله تعیین میشود. پایاننامه یا رساله هدف ماهیت آموزشی دارد و دانشجویان برای نشان دادن میزان تسلط و دانش، تمام آموختههای خود را در مورد موضوعی مشخص ارائه میکنند. مقاله معمولاً توسط دانشجویان و محققان که به دنبال ایدههای علمی ناب و قابلاجرا و دارای دلایل علمی معتبر هستند، مطالعه میشود. اکنون به تفاوتهای آنها اشاره خواهیم کرد.
پایان نامه:
جامعه هدف آن دانشگاه میباشد.
توسط اساتید دانشگاهها داوری میشوند.دارای چندین فصل میباشد.
هیچ محدودیتی در مورد تعداد صفحات رساله وجود ندارد.
کلیه بخشها بهطور مفصل توضیح دادهشده است.
تمامی جداول و دادهها بهصورت کامل آورده میشود.
پرسشنامهها و ابزارهای تحقیق توضیح داده میشود.
مقاله
جامعه هدف آن مجلات و نشریات می باشد.
توسط داوران بین الملی و ناشناس داوری می شوند.
دارای چندین بخش می باشد.
در مورد تعداد صفحات محدودیت وجود دارد.
کلیه بخش ها به طور مختصر توضیح داده می شود.
نیازی به جداول و داده های خام نیست.
پرسشنامهها و ابزارهای تحقیق بهطور مختصر آورده میشود.
داشتن مهارت نگارش به زبان انگلیسی، برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که قصد ارائه مقاله و تحصیل در خارج از کشور را دارند، از اهمیت زیادی برخوردار است. نوشتن مقالات به زبان انگلیسی و چاپ آن ها در نشریات جهانی اعتبار و تاثیر زیادی دارد. در نگارش اینگونه مقالات، استفاده از کلمات پرتکلف و بازی با کلمات جایز نیست، بلکه رعایت اصول و ساختار نگارش مهم است. دانشجویان، محققین و نخبگان زیادی بخاطر عدم رعایت نگارش حرفه ای در مقالات خود ناموفق بوده اند. این در حالی است نویسندگان انگلیسی زبان با بازنویسی و تغییردادن بخش هایی از این مقالات، به جایگاه والایی نزد جامعه علمی رسیده اند.
در این قسمت از مطلب میخواهیم مراحل استخراج مقاله از پایاننامه را برایتان در طی گامهایی دقیق شرح دهیم. تا با آگاهی از این مراحل، بتوانید مقالاتی باکیفیت بالا نگارش کرده و در مجلات معتبر به چاپ برسانید.
برای نوشتن عنوان مقاله نباید از واژه هایی زائدی مانند The، An، A، Study on، Investigating استفاده کرد چرا که برای ارجاع دهی و سایتیشن مناسب نیستند. عنوان مقاله الزاما همان عنوان پایان نامه نباید باشد و استخراج کننده مقاله از پایان نامه می تواند عنوانی غیر از عنوان پایان نامه را انتخاب کند چرا که ممکن است از یک پایان نامه یا رساله دکتری چند مقاله بتوان استخراج نمود و محقق باید عنوان متناسب هر بخشی که از رساله استخراج شده است را برگزیند.
چکیده مقالهای که قرار است از پایاننامه یا رساله دکتری استخراج شود میتواند عیناً از پایاننامه کپی شده و اصلاح شود مگر اینکه قرار باشد از پایاننامه یا رساله دکتری بیش از یک مقاله استخراج شود در این صورت باید متناسب با مقالهای که قرار است از پایاننامه استخراج شود، چکیده نوشته شود. نکاتی که باید برای نوشتن چکیده مدنظر استخراجکننده مقاله قرار گیرد عبارتاند از:
چکیده باید خلاصه و کوتاه و دربرگیرنده بخشهای مختلف مقاله باشد
تعداد کلمات چکیده معمولاً بیشتر از 250 کلمه با بیشتر بسته به ژورنال انتخابی باشد.
جملات در چکیده معمولاً بهصورت گذشته نوشته میشود
از واردکردن جزئیات نامربوط در چکیده اکیداً خودداری نمایید
شروع چکیده میتواند با ارائه اهداف و ضرورت پژوهش باشد
به نحوه نمونهگیری، نوع انجام تحلیل و آزمایش و گرداوری دادهها و ابزار پژوهش اشارهکنید.
نتایج اصلی تحقیق را بهصورت مختصر بیان نمایید.
تعداد کلمات کلیدی در مقاله معولا بین 3 الی 6 کلمه است. کلمات کلیدی مقاله به جستجوی مقاله و ارجاعات مقاله کمک میکند. همچنین خوانند مقاله بامطالعه کلمات کلیدی میتواند فهم مختصری از موضوعات مقاله را پیدا کند.
مقدمه مقاله مستخرج از پایان نامه باید دامنه مساله تحقیق را به دقت و شفاف بیان نماید. مقدمه مقاله باید ضرورت انجام پژوهش و اهداف تحقیق را بیان نماید.مقدمه میتواند سابقه و پیشینه تحقیق را در صورت تمایل ارائه کند (چون پیشینه می تواند خود بخش مجزا هم باشد).
نوشتن مرور ادبیات پژوهش از اجزای اصلی مقاله میباشد که میتواند با بخش مقدمه مقاله ادغام گردد. مرور ادبیات معمولاً در فصل دوم پایاننامه انجامشده است. بااینحال همه فصل دوم مقاله نباید در مرور ادبیات مقاله ذکر شود باید مقالات بهروز و نظریههای جدید را بهصورت مختصر بررسی کرد. بااینحال اگر قصد دارید مقاله مستخرج از پایاننامه خود را در ژورنالها و مجلات خارجی و معتبر مانند ISI, ISC,Scopus, Pubmed, MedLine، مجلات علمی و پژوهشی معتبر چاپ کنید باید نظریههای معتبر مربوط به موضوع تحقیق خود را بررسی و نقد نمایید. همچنین در جمعبندی ادبیات، میتوانید خلاصه مرور ادبیات را بهصورت جدول ارائه دهید. متغیرهای تحقیق را بر اساس تعاریف جدید و بهروز ارائه کرده و مبانی نظری پژوهش را هم بنویسید. ضمناً در این بخش باید نوآوریهای مدنظر را نیز ارائه نمایید.
فرضیههای تحقیق معمولاً در فصل سوم پایاننامه نوشته میشوند. برای نوشتن فرضیه دقیق در گام اول متغیر مستقل و وابسته را تشخیص دهیم. برای مثال در این عنوان، بررسی اثربخشی آموزش مداخله مثبتگرایی گروهی بر شادکامی و امید دانش آموزان منطقه 2 شهر تبریز متغیر مستقل درمان مثبتگرایی گروهی و متغیر وابسته دو متغیر شادکامی و امید میباشند؛ بنابراین، پژوهشگر در این پژوهش باید به بررسی دو متغیر در دانشآموزان منطقه 2 شهر تبریز بپردازد.
روششناسی پژوهش را که در بخش مقدمه مقاله معرفی کردهاید را در این بخش دلایل خود را برای تعیین نوع روش تحقیق بیان میکنید. همچنین به نحوه آزمایش، نوع کنترل، شیوه گردآوری دادهها میتوانید اشارهکنید.
در این بخش می توانید از کیفی یا کمی بودن مقاله، مقطعی یا طولی بودن مقاله، نوع آزمون و تحلیل های انتخاب شده، نوع طراحی ازمایش و نرم افزارهای مورد استفاده را بیان کنید.
نتایج پایان نامه معمولا در فصل چهار پایان نامه بیان می شود. استخراج کننده مقاله می تواند به فصل 4 پایان نامه مراجعه کند. البته شایان ذکر است که این فصل معمولا دارای تعداد صفحات زیادی است و محقق باید تنها از تحلیل هایی که برای مقاله ضروری هستند استفاده کند و همچنین جداول اضافی را حذف نماید. ارائه برخی از نتایج به صورت نمودار هم به بالا بردن کیفیت مقاله کمک می کند
قسمت بحث مقاله یکی از بخشهای مهم مقاله است و نوشتن آن نسبت به سایر بخشهای مقاله و پایاننامه سختتر است. دقت نمایید که بسیاری از دلایل رد مقاله توسط سردبیران ژورنالها به دلیل ضعف نویسنده مقاله در قسمت بحث و نتیجهگیری است؛ بنابراین تسلط نگارنده پایاننامه و مقاله به بحث و موضوع مقاله میتواند به پذیرش مقاله در ژورنالهای معتبر ISI, ISC, Scopus, Medline و PubMed کمک شایانی نماید.
سبکهای مختلفی برای رفرنس نویسی وجود دارد و هر ژورنالی سبک رفرنس نویسی مختص خود را دارد. این سبکها عبارتاند از رفرنس نویسی هاروارد Harvard Style، سیستم ارجاع دهی و رفرنس نویسی ترتیب اسناد در متن، سیستم الفبا- شماره در ارجاع دهی به شیوه ونکوور Vancouverو سیستم ارجاع دهی APA به شکل الفبا دقت نمایید هر منبعی که در مقاله ارجاع دادهاید باید در بخش منابع مقاله بیاید و قرار نیست تمام رفرنسهای پایاننامه را در بخش منابع مقاله کپی کنید.
ازآنجاییکه در موارد بالا توصیههای لازم ذکرشده در ادامه چند نکته جهت بهبود کیفیت مقالات استخراجشده از پایاننامه، جهت ارسال به یک مجله معتبر و تقویت رزومه پژوهشی محققین عزیز آورده شده است:
مقالات باید حداکثر در 10 تا 15 صفحه خلاصه شده باشد و ساختار آن مشابه ساختار پایان نامه باشد.
عنوان مقالات استخراجی نباید با مقالات پیشین یکسان باشد
موضوع مقالات باید بروز باشد تا شانس پذیرش مقاله در مجلات isi، isc،scopus،pubmed و medline (برای پزشکی) بالا رود.
چکیده پایان نامه بایستی شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله در حدود 100 تا 200 کلمه نوشته شود.
به نقل و قول از مقالههای دیگر توجه نکنید و به مقالات اصلی جهت ارجاع دهی مراجعه نمایید.
انتخاب مجله موردنظر بر اساس اصول انتخاب مجله و سطحبندی مقاله استخراجشده.
ازآنجاییکه فرآیند داوری مقالات در برخی از مجلات داخلی و یا خارجی طولانی میباشد بهتر است دانشجو با توجه به زمان خود مجله را انتخاب نمایند.
چاپ مقالات در همایش یا کنفرانسهای ملی و بینالمللی یکی از شیوههای آسان پذیرش و چاپ مقاله است.
مقالات دارای نگارش ضعیف از اعتبار ساقط می شوند. سعی کنید در ترجمه مقالات دقت لازم را به خرج داده و از ترجمه تخصصی استفاده نمایید. |
بهتر است عنوان انتخابی با عنوان پایان نامه متفاوت باشد. |
به پاراگراف اول بیشتر دقت کنید زیرا ازاهمیت زیادی برخورداراست هرگونه اشتباه در این بخش، می تواند آسیب جبران ناپذیری به نویسنده مقاله وارد کند. |
اعتبار نوشته را جملات صحیح و بدون تکلف در هر پاراگراف تعیین می کند. |
موضوع کلی هر پاراگراف در جملات اول و دوم گنجانده می شودوظیفه جملات دیگر گسترش و تشریح بیشتر موضوع می باشد. در این قسمت، دانستن نکات مهم و کلیدی مقاله و همینطور درک کافی از نحوه نگارش به زبان انگلیسی تعیین کننده اعتبار آن پاراگراف است. |
پیوستگی و ارتباط پاراگراف ها باهم و نیز جملات درون آن ها، مهم ترین نکته در نگارش انگلیسی است. سعی کنید پاراگراف های خود را به پاراگراف قبلی مرتبط دهید. |
بهم ریختگی و عدم وجود نظم در متن مقاله می تواند بزرگترین دلیل برای رد مقاله شما توسط داوران باشد. |
برای گیرایی بهتر متن مقاله ، اول از همه کار انجام شده را بگویید، سپس دلیل آن را بیاورید. |
جملات طولانی را کوتاه کرده و پاراگراف ها منظم تر کنید. هرچه متن بیشتر ویرایش شود، از پیوستگی و انسجام بیشتری برخوردار می شود. |
در کل برای اعتبارسنجی مقالات انگلیسی، نگارش ادبی و توان زیبانویسی تنها ملاک نیست، بلکه پیوستگی مطالب و جامع بودن مفاهیم موجود نیز از اهمیت والایی برخوردار است. این نکته بخصوص برای مقالات علمی بیشتر صدق می کند. |
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی |
---|
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است |
---|
اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه |
---|
تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه |
---|
سینا ترجمه با سابقه بیش از 6 سال فعالیت های پژوهشی در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه در انواع زبان ها و چاپ مقالات در بهترین مجلات یا کنفرانس های بین المللی آماده ارائه بهترین مقالات برای شما عزیزان جهت چاپ در مجلات معتبر می باشد شما می توانید جهت اطلاعات بیشتر و یا ثبت سفارش با کارشناسان ما در تماس بوده و یا از طریق لینک زیر اقدام نمایید.
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه 2 روز کاری می باشد.
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.
بله استخراج مقاله از پایان نامه های تمامی زبان ها توسط افراد متخصص و مترجمین نیتیو صورت می گیرد.
بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.