استخراج مقاله و چاپ آن در مجلات معتبر داخلی و خارجی برای اخذ نمره دفاع از پایان نامه ارشد و دکتری و همچنین تقویت رزومه برای مصاحبه دکتری از اهمیت بالایی برخوردار می باشد که در این بخش از سینا ترجمه به چگونگی انجام این کار خواهیم پرداخت.
استخراج مقاله از پایان نامه برخلاف تصور خیلی از افراد، همان کپی پیست کردن بخش های پایان نامه در فرمت و قالب یک مقاله نیست. هر چند محتوای پایان نامه و مقاله یکسان می باشند اما استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری به همین سادگی نیست بلکه باید اصول و نکاتی در این کار رعایت شود. که در ادامه تمامی اصول اولیه استخراج مقاله از پایان نامه آموزش داده خواهد شد تا شما بتوانید بهترین مقاله را از پایان نامه خود استخراج نمایید. و برای کسانی که زمان و تبحر کافی در این زمینه ندارند پیشنهادهایی خواهیم داشت تا بتوانند مقاله خود را در کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه استخراج کرده و در مجلات معتبر ISI, SCOPUS و علمی پژوهشی داخلی به چاپ برسانند.
همانطور که میدانید، معنای کلمه استخراج، بیرون کشیدن است و در استخراج مقاله از پایان نامه، هدف محقق، بیرون کشیدن مطالب و داده های اصلی از بخش های مختلف پایان نامه است. استخراج با نگارش فرق دارد؛ در نگارش مقاله، محقق میتواند مطالب جدیدی را به محتوای کار اضافه کند اما در استخراج، این امکان وجود ندارد و تمام مطالب از خود پایان نامه تهیه می شود. اما قبل از این که نحوه استخراج مقاله را بدانیم، بهتر است در مورد تفاوت های مقاله و پایان نامه صحبت کنیم.
اولین گام برای استخراج مقاله از پایان نامه ضرورت درک تفاوت بین پایان نامه و مقاله می باشد. بنابراین در زیر به تفاوت پایان نامه و مقاله اشاره شده است:
الزامات
یک پایان نامه باید شرایط دانشگاهی را برآورده کند و براساس دستورالعملهای دانشگاه مورد نظر باشد. این الزامات و شرایط ممکن است از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت باشد اما معمولاً تفاوت بسیار کمی در این زمینه دیده میشود. از سوی دیگر یک مقاله باید مطابق با استانداردهای مجله باشد. بستگی به مجلهای که انتخاب میکنید، مقاله شما نگارش و فرمت بندی میشود. البته اصول کلی در تمامی مجلات علمی مشابه است و تنها برخی جزئیات ممکن است از یک مجله به مجله دیگر تغییر کند.
داوری
یک پایان نامه در مراحل مختلفی مانند تصویب موضوع، تصویب پروپوزال و جلسه دفاع نهایی داوری میشود. داوران معمولاً از اعضای هیئت علمی دانشگاه و در برخی موارد از دانشگاههای دیگر هستند. از سوی دیگر داوری مقاله معمولاً توسط پانلی از داوران منتخب از مجله بررسی میشود که ممکن است از کشورهای مختلف جهان و با سوابق پژوهشی متنوع باشند.
سازماندهی
پایان نامه شامل فصلهای مختلفی است. مقاله نیز شامل بخشهای مختلفی است. معمولاً تیتر فصلهای پایان نامه و بخشهای مقاله یکسان است اما از نظر حجم مطالب در هر بخش تفاوت بسیاری دارند. پایان نامه معمولاً به صورت مبسوط است اما مقاله در حجم بسیار کمتری نگارش میشود.
تعداد کلمات
هیچ محدودیتی در تعداد کلمات در نوشتن پایان نامه وجود ندارد. معمولاً پایان نامه تا 25000 کلمه را شامل میشود. از سوی دیگر مجلات مختلف برای مقالات محدودیت در تعداد کلمات را تعیین میکنند. این محدودیت معمولاً بین 2500 تا 5000 کلمه است. مقالات کمتر و یا بیشتر از این تعداد کلمات درصد بسیار کمی را تشکیل میدهند.
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و استخراج مقاله از رساله دکتری یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. اگر این فرآیند به شکل مناسبی صورت گرفته باشد حتماً انگیزه انتشار یافته های پایان نامه را در قالب یک مقاله (علمی پژوهشی، ISC، ISI و یا SCOPUS و PUBMED) زنده خواهد کرد. چرا که مطلع کردن جامعه پژوهشی از یافته های یک پایان نامه در سطح ملی و بین المللی تنها از طریق انتشار مقاله استخراج شده از پایان نامه امکان پذیر خواهد بود. علاوه بر این چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی را تحقق می کند که این کار رزومه شما را برای ورود به دوره های تحصیلی بعدی یا ورود به شغل مورد نظر تقویت می کند. بنابراین در ادامه مطالب راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا استخراج مقاله از رساله دکتری، پیشنهاد خواهیم کرد تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.
معمولا پایاننامهها تنها در داخل دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرند و خوانندگان کمتری را به خود اختصاص میدهند. تنها دانشجویان میتوانند از نتیجه پایاننامهها در تحقیقات بعدی خود استفاده کنند. با این حال با استخراج مقاله از پایان نامه و انتشار نتیجه آن به صورت یک مقاله، تعداد خوانندگان افزایش مییابد، دسترسی به نتایج آسانتر میشود و شما بیشتر در معرض ارتباطات تخصصی در زمینه تخصصی تان قرار خواهید گرفت که این مسئله برای شما مزایای زیادی خواهد داشت که در زیر به یک سری از این مزایا اشاره شده است:
گرفتن 2 نمره پایان نامه کارشناسی ارشد
پذیرش راحت تر در مقطع دکتری
گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین اللملی در سراسر جهان
شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع
استخدام راحت تر در کلیه ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی
ثبت کردن تحقیقات انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها
اجازه دهید تا مراحل استخراج مقاله از پایان نامه را برایتان در طی گام هایی دقیق شرح دهیم. تا با آگاهی از این مراحل، استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری برایتان آسان شود.
به این نکته توجه کنید که عنوان مقاله لزوما همان عنوان دقیق پایان نامه نیست و شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید.
پس از نوشتن عنوان مقاله، نوبت به نگارش اسامی مولفین و محققین مقاله است. ترتیب نویسندگان بر اساس سهم نویسندگان از نوآوری و مشارکت Contribution آنها صورت می گیرد. نفر اول بسیار مهم هست و معمولا نام دانشجویی که پایان نامه را نوشته است به عنوان نفر قرار میگیرد مگر آنکه دانشجو از ادامه کار انصراف دهد.
افیلیشن یا وابستگی نویسندگان مقاله، باید نام دانشگاهی که نویسنده مقاله در ان مشغول به تحصیل یا فعالیت است نوشته شود. این افیلیشن معمولا به صورت استاندارد هست و هر دانشگاهی استاندارد و قالب خاص خود را دارد.
چکیده مقاله اغلب از چکیده پایان نامه کوتاه تر است. چکیده مقاله معمولا در حدود 250 الی 300 کلمه خلاصه می شود. برای این کار تنها مواردی از چکیده پایان نامه را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است.
به طور کلی در تدوین چکیده به موارد زیر توجه کنید:
جمله های چکیده خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شده باشند.
چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن در یک یا دو جمله شروع کنید.
معرفی موضوع یا ارائه پیش زمینه در یک یا دو جمله
به نحوه انجام یا اجرای پژوهش اعم از نحوه نمونه گیری، نحوه آزمایش یا شبیه سازی، نحوه گرآوری داده ها و ابزارهای پژوهش اشاره کنید.
یافته های اصلی پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.
به کاربرد اصلی یافته ها یا بهره اصلی پژوهش اشاره کنید.
چکیده نوشته شده باید در برگیرنده اهداف پژوهش، روش های انجام پژوهش،بحث و نتیجه گیری را شامل شود.
برای درج کلمات کلیدی ،کلماتی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلید واژه در نظر بگیرید.
منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. به این نکته توجه کنید که هیچ گاه مقدمه و بیان مسئله در مقالات به خصوص مقالات بین المللی از هم جدا نیستند و منظور از مقدمه همان بیان مسئله می باشد.
در این قسمت به پژوهش های قبلی مرتبط با موضوع مقاله اشاره خواهید کرد که برای این کار بهتر است پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. یکی از اشتباهات ما در داخل کشور درج پشینه های پژوهشی به صورت ترجمه چکیده ها می باشد که نشان از عدم تسلط فرد به نتایج و نقد آن خواهد داشت. از دیگر اشکالات می توان به درج پیشینه های قدیمی اشاره کرد که نشان دهنده عدم تسلط پژوهشگر به پژوهش های جدید و نو در دنیای علم دارد.
دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را نوشته باشید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. مقالات فعلی در سطح بین المللی حتما این بخش از مقاله را در خود جای می دهند. معمولا پیشینه در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است اما شما باید جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده در فصل دوم را در مقاله به صورت مختصر قرار دهید. اگر می خواهید مقاله شما در مجلات ISC ISI ،SCOPUS ، PUBMED و علمی پژوهش داخلی پذیرفته شود نظریات و تئوری های مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحب نظران اصلی اشاره کنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنس های جدید تعریف کنید و مولفه ها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمع بندی کرده و به خلاء به وجود آمده در راستای تکمیل یا تایید نظریه اشاره کنید تا داوران نیز به هم راستایی کار شما و نظریه های پیشین پی ببرند.
در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.
این بخش از استخراج مقاله از پایان نامه بیشتر به هنر نویسندگی پژوهشگر مرتبط است. نگارش یک نتیجه گیری خوب با قلم فرسایی پژوهشگر کار را برای پذیرش مقاله آسان تر خواهد کرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.
هنگامی که مقاله خود را از پایان نامه استخراج می کنید. بخش مهمی از آن ارجاعات به مقالات و منابع است. بسیار اهمیت دارد تا منابعی که از پایان نامه برای مقاله انتخاب می نمایید از درجه علمی خوبی برخوردار بوده و جدید باشند . به دلیل اینکه این ارجاعات بررسی می شوند و سند محکمی است از کار قوی که انجام داده اید و سندیت مقاله تالیفی شما را تعیین می کنند. اگر این مقالات ارجاع شده نامعتبر باشند، فرضیه ها و پیشینه تحقیق شما ارزش علمی خود را از دست داده و به کیفیت و ارزش مقاله لطمه خواهد زد.
شما می توانید از پایان نامه خود یک مقاله با همان عنوان پایان نامه را در نظر بگیرید، اما در صورتی که امکان استخراج چندین مقاله از پایان نامه وجود دارد، می توان پایان نامه را در بخش هایی تقسیم کرده و عنوان مربوط به موضوع هر بخش را به عنوان یک مقاله مجزا منظور کرد. عنوان مقاله بایستی تا حد امکان کوتاه، واضح، بدون ابهام، غیرتکراری و دربر دارنده مفهوم و موضوع اصلی مقاله باشد.
یکی از موارد مهمی که برای دانشجویان از اهمیت بالایی برخوردار می باشد آگاهی از هزینه استخراج مقاله از پایان نامه و عوامل موثر بر آن می باشد که در ادامه سعی کردیم به عوامل تاثیر گذار در قیمت استخراج مقاله از پایان نامه اشاره نماییم تا دانشجویان عزیز بتوانند با بررسی هر یک از عوامل سفارش خود را ثبت نمایند.
تعداد مقالات استخراجیاز مهم ترین عوامل برای تعیین قیمت، تعداد مقالاتی که مد نظر دارید استخراج انجام شود . هر چه تعداد مقاله استخراجی افزایش یابد، قیمت نیز افزایش می یابد. پس برای محاسبه قیمت، تعداد مقاله استخراجی باید در نظر گرفته شود. البته باید به این نکته اشاره کرد که هر چه تعداد مقاله ای که می خواهید استخراج نمایید زیاد باشد تخفیف تعداد استخراج خواهد داشت. |
زبان متن پایان نامهبرای خدمات استخراج مقاله از پایان نامه داشتن تخصص و مهارت در آن رشته الزامی می باشد. همچنین همانطور که مشخص است برای زبان هایی که کمتر رواج دارند تعداد مترجمین و ویراستاران کم بوده و این موضوع در تعیین هزینه نقش زیادی دارد. بنابراین هرچه زبان متن پایان نامه در جامع کمتر رواج داشته باشد ، امکان افزایش قیمت نیز وجود دارد. |
کیفیت استخراج مقالهسه سطح کیفی ،طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم برای انواع خدمات وجود دارد که به ترتیب دارای امتیازاتی می باشد که در سطح طلایی از پایان نامه مقاله علمی استخراج می شود .در سطح طلایی پلاس علاوه بر استخراج مقاله بعد از استخراج ویراستاری و بازخوانی توسط یک محقق دیگر انجام می شود. در سطح پریمیوم علاوه بر تمامی مواردی که در سطح طلایی پلاس انجام می شود یک امتیاز بسیار مهم دیگر دارد آن هم فرمت بندی طبق فرمت مجله ای که قسط سابمیت به آن را دارید. که تمامی موارد به درخواست مشتری های عزیز انجام می شود. |
زمان تحویلدر صورتی که مدت زمان کمتری در اختیار محقق مربوطه باشد ، بسته به فشار کاری و سرعت عملی که باید داشته باشد، هزینه نیز افزایش می یابد. به طور کلی در سفارشات زمان به سه نوع مختلف عادی، فشرده و فشرده پلاس دسته بندی می شود که مشتری می تواند با انتخاب هر یک از آنها، زمان دقیق تحویل سفارش خود را تعیین کند. |
فرمت ارسالی پایان نامهفرمت ارسالی مقاله برای مجلات یکی دیگر از مواردی می باشد که در هزینه استخراج مقاله تاثیر گزار می باشد مثلا هزینه استخراج از فایل word به مراتب پایین تر از هزینه استخراج از pdf می باشد. |
همانطور که می دانید محقق به کسی گفته میشود که کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام میدهد. محققین استخراج مقاله از پایاننامه اشخاصی هستند که در رشته تخصصی مرتبط به پایاننامه تالیف شده متخصص هستند و علم و اشراف کامل به نحوه استخراج مقاله را دارند. این افراد با بهرهمند شدن از تجربه چندین ساله خود و آشنایی کامل با سلیقه مجلات میتوانند مقالهای باکیفیت مورد تائید مجلات را از پایاننامه شما استخراج کنند. همانطورکه از نام استخراج مقاله از پایان نامه مشخص می باشد استخراج کاملا از مطالبی می باشد که شما برای محقق ارسال می فرمایید و محققین استخراج مقاله اجازه افزودن مطالب جدید و یا تغییر در نتایج پژوهش را ندارند.
سینا ترجمه یکی از موسسات مطرح در امر استخراج مقاله از پایان نامه می باشد که برای سهولت کار شما دانشجویان عزیز پاورپوینت را طراحی کرده است تا شما عزیزان بتوانید مقالات خود را با بالاترین کیفیت استخراج کرده و در مجلات معتبر به چاپ برسانیم. جهت دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید.
امروز با پیشرفت خدمات آنلاین سایت هایی در فضای آنلاین طراحی شده اند که به شما کمک می کنند تا از پایان نامه خود بتوانید مقاله با کیفیت بالایی استخراج نمایید. که این سایت ها برای دانشجویان و محققانی که زمان کافی برای نگارش مقاله خود از پایان نامه ندارند و یا مطمئن نیستند که میتوانند مقاله با کیفیت بالایی از پایان نامه خود بنویسند گزینه خوبی می باشد. در حقیقت این سایت ها با کمک محققان مربوط به هر رشته آماده همکاری با شما می باشند تا بتوانید هرچه سریع تر پذیرش در مجلات معتبر داخلی و خارجی را کسب نمایند. که می توان بیان کرد که یکی از بهترین موسساتی که در این زمینه فعالیت می کند سینا ترجمه می باشد.
سینا ترجمه یکی از موسسات معتبر در عرصه پژوهشی می باشد که به منظور هموار کردن مسیر موفقیت دانشجویان و محققان کشور انجام وظیفه می نمایید شما عزیزان بنا به مواردی که در زیر به آن ها اشاره شده است می توانید این موسسه را برای استخراج مقاله از پایان نامه خود انتخاب کرده و بدون دغدغه پذیرش و چاپ مقاله خود را در مجلات معتبر ISI, SCOPUS و مجلات علمی پژوهشی داخلی اخذ نمایید.
پوشش کامل زبان ها و تخصص ها
متخصصین سینا ترجمه در بیش از 100 رشته تخصصی و 37 زبان زنده دنیا آماده استخراج مقاله از پایان نامه های شما هستند. |
---|
ارسال پیامک لحظه ای از مراحل پروژه
ما در سینا ترجمه سیستم ارسال پیامک از فرآیند استخراج مقاله از پایان نامه را ایجاد کرده ایم. |
---|
گارانتی تا زمان پذیرش مقاله در مجلات
ما در سینا ترجمه تا زمان پذیرش مقاله در کنار شما خواهیم بود و گارانتی کیفی هم بر این اساس صادر می شود . |
---|
پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز هفته
موسسه سینا ترجمه 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته و حتی روز های تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات و مشکلات مشتریان در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه می باشد. |
---|
دارای نماد های اعتماد الکترونیکی
سینا ترجمه دارای نماد اعتماد الکترونیکی می باشد از این رو مشتریان عزیز می توانند با خیال راحت پایان نامه های خود را برای استخراج مقاله به ما بسپارید. |
---|
حفظ محرمانگی اسناد و فایل ها
فایل ارسالی پایان نامه فقط برای بررسی قیمت و استخراج مقاله می باشد و به جز این موارد هیچ کسی دسترسی به فایل ندارد و مشتری از بابت امنیت فایل خود می تواند مطمئن باشد. |
---|
مقاله نویسی دارای اصولی است که برای موفقیت در نگارش مقاله با کیفیت باید آنها را بدانیم. اگر زمان و یا اطلاعات کافی برای نوشتن مقاله از پایان نامه ندارید. پیشنهاد ما برای شما سینا ترجمه می باشد .زیرا سینا ترجمه با داشتن سابقه بالغ بر 6 سال در زمینه نوشتن مقاله از پایان نامه توانسته است تیمی از محققان حرفه ای را گرد هم آورد تا در تمام زمینه های تخصصی بدون محدودیت زبانی بتواند نیاز دانشجویان و محققان را در زمینه استخراج مقاله خارجی و داخلی معتبر برآورده نماید. اگر شما هم جزء افرادی هستید که نیاز به نوشتن مقاله از پایان نامه دارید می توانید با آگاهی از مراحل نوشتن مقاله از پایان نامه که در زیر به آن اشاره شده سفارش خود را با خیال راحت ثبت نمایید.
ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی |
---|
بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است |
---|
اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه |
---|
تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه |
---|
یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده استخراج مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
جهت اطلاعات بیشتر برای استخراج مقاله از پایان نامه و کتاب می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی (واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت کنید.
در سینا ترجمه از تمامی پایان نامه ها با زبان های فارسی و غیر فارسی مقاله استخراج میشود.
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و محققان مختص رشته استخراج مقاله از پایان نامه شما را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد.
بله سینا ترجمه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان کشور خدمات استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و رساله دکتری را با بهترین کیفیت ارائه می دهد.
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه3-2 روز کاری می باشد.
مقالات استخراج شده از پایان نامه در سینا ترجمه قابلیت پذیرش در تمام مجلات معتبر داخلی و خارجی را دارا می باشد.
جهت ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه می توانید از طریق سایت سینا ترجمه قسمت استخراج مقاله سفارش خود را ثبت نمایید تا توسط محققان مربوطه بررسی شده و عنوان ها را از طریق ایمیل تقدیم نماییم هر کدام مورد تایید بود تحت آن عنوان مقاله استخراج شود و یا می توانید برای ثبت سفارش و یا دریافت مشاوره با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکه های مجازی ( واتساپ،تلگرام و اینستگرام) در ارتباط باشید.