پایگاه اسکوپوس (Scopus) یکی از معروف ترین و معتبرترین نشریه های الزویر میباشد که چاپ مقاله در این پایگاه امتیازات زیادی برای دانشجویان و محققان دارد. بنابراین در این مطلب به آموزش مرحله به مرحله نوشتن مقاله Scopus از پایان نامه پرداخته ایم تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.
پایگاه اسکوپوس (Scopus) یکی از مشهورترین و محبوب ترین پایگاه مجلات و کتب می باشد که بسیاری از دانشگاه های معتبر آن را به عنوان علمی ترین مرجع استنادی به رسمیت می شناسند. این پایگاه برای بسیاری از مجامع علمی به عنوان معیار رتبه بندی دانشگاه ها و میزان تولیدات علمی کشورها به شمار می رود. hdk پایگاه حاوی مقالات، کتاب ها و خلاصه کنفرانس های علمی است که در زیر مجموعه پایگاه الزویرELSEVIER قرار گرفته است. در واقع به مجلاتی که در این پایگاه اطلاعاتی قرار می گیرند مجلات اسکوپوس گفته می شود که بر اساس میزان Q یا Quartile Scores رتبه بندی می شود.
مجلات اسکوپوس (Scopus) بر اساس میزان کیو Q یا Quartile Scores رتبه بندی می شود. نمره Q یا Quartile Score برای نشان دادن درجه یا رتبه مجله به شمار می رود که بین کیو یک تا کیو چهار متغیر است. یعنی داشتن نمره بین Q1 تا Q4 حاکی از ارزش متغیر آن مجله است که ممکن است بر اساس کیفیت مقالات چاپ شده از سالی به سال دیگر متفاوت باشد. که در زیر به مشخصات هر یک از Q های نام برده شده اشاره شده است.
کیو یک Q1 نشان دهنده این است که مجله جزء 25 درصد اول مجلات نمایه شده در اسکوپوس قرار دارد. | کیو دو Q2 نشان دهنده این است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانی یعنی بین 25 تا 50 درصد یک طبقه قرار دارد. |
کیو سه Q3 حاکی از آن است که مجله از لحاظ رتبه جزء طبقه میانه به سمت پایین یعنی بین 50 تا 75 درصد یک category قرار دارد. | کیو چهارQ4 نشان می دهد که مجله جزء 25 درصد انتهایی یک طبقه قرار دارد. |
چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای علمی جامعه را تحقق می بخشد و همچنین دارای مزایای زیادی برای نویسنده است که در زیر به یک سری از این مزایا اشاره شده است.
گرفتن 2 نمره پایان نامه کارشناسی ارشد
پذیرش راحت تر در مقطع دکتری
گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین اللملی در سراسر جهان
شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع
استخدام راحت تر در کلیه ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی
ثبت کردن تحقیقات انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها
نوشتن مقاله Scopus از پایان نامه مستلزم اصول و قواعدی می باشد .که عدم رعایت این اصول موجب ریجکت شدن مقالات میشود .بنابراین در این مطلب سعی خواهیم کرد مرحله به مرحله نوشتن مقاله Scopus از پایان نامه را برای شما عزیزان آموزش دهیم.
به این نکته توجه کنید که عنوان مقاله لزوما همان عنوان دقیق پایان نامه نیست و شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید. عنوان مقاله خود را می توانید کمی مختصر و مفیدتر در نظر بگیرید.
چکیده مقاله معمولا از چکیده پایان نامه کوتاهتر است. برای نوشتن چکیده مقاله باید چکیده پایان نامه را در 250 الی 300 کلمه خلاصه کنید. برای این کار تنها مواردی از چکیده پایان نامه را در مقاله قرار دهید که مربوط به عنوان مقاله است. در واقع یک سری نکات در نوشتن چکیده مقاله از پایان نامه وجود دارد که در زیر به آنها اشاره شده است
چکیده باید دقیقا مربوط به موضوع باشد.
در چکیده نیاز به اشاره به منابع وجود ندارد.
جمله های چکیده را خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید بنویسید.
ابتدای چکیده را با ارائه هدف پژوهش و ضرورت آن در یک یا دو جمله شروع کنید.
به نحوه انجام و اجرای پژوهش از جمله نمونهگیری، نحوه آزمایش یا شبیهسازی، گردآوری داده ها و ابزارهای پژوهش اشاره کنید.
طول چکیده در مقالات نظری و مروری بین 75 تا 100 کلمه و در مقالات پژوهشی بین 120 تا 150 کلمه است.
البته برای نوشتن چکیده بهتر است ابتدا بدانید مجلهای که میخواهید مقاله شما در آن چاپ شود چه ویژگی هایی را مد نظر دارد.
تعریف کلید واژه در استخراج مقاله از پایان نامه
برای درج کلید واژه ،کلماتی را انتخاب کنید که بیش ترین و نزدیک ترین رابطۀ معنایی را با محتوای مقاله دارد. به طور معمول بین سه تا شش کلمه را می توانید به عنوان کلید واژه در نظر بگیرید.
منظور از مقدمه همان مسئله اصلی و عوامل به وجود آورنده مسئله و زمینه های ایجاد مسئله است تا خواننده به صورت کامل به مشکل و مسئله اصلی پی ببرد. یک مقدمه خوب تبیین دقیق و روشن از مسئله ای که انگیزۀ اصلی نگارش یک مقاله بوده است را نشان می دهد. برای نگارش مقدمه مناسب شواهدی دال بر وجود مساله عرضه کنید، ابعاد و شرایط دقیق مسئله را بیان کنید، به این مطلب بپردازید که مسئله چه چیزی است، چرا بوجود آمده است، چه شرایطی باعث به وجود آمدن آن شده است. پاراگراف آخر مقدمه یک مقاله را با بیان این که هدف شما از انجام پژوهش چیست و به طور کلی در طی فرایند پژوهش به دنبال چه چیزی هستید و چگونه مقاله را ساختار بندی کرده اید به پایان برسانید. به این نکته توجه کنید که هیچ گاه مقدمه و بیان مسئله در مقالات به خصوص مقالات بین المللی از هم جدا نیستند و منظور از مقدمه همان بیان مسئله می باشد. اگر گاهی در مجلات علمی پژوهشی داخلی به موردی برخوردید که مقدمه و بیان مسئله جدا نوشته شده است زیاد آن مقالات را مبنای کار قرار ندهید. بهتر است یک مقاله از پایگاه های معتبر مانند Elsevier یا Springer را مبنا قرار دهید.
دقت کنید که در این بخش که جزء اصلی مقاله می باشد حتما گذشته نظریه ای یک یا چند متغیر مورد بررسی را بنویسید. می دانیم که هر متغیری دارای نظریه های مختلفی در آن زمینه می باشد. پس بدون درج نظریه های پایه در مورد یک یا چند متغیر یک مقاله کامل نمی شود. در واقع شما باید از پیشینه که در فصل دوم پایان نامه نوشته شده است جدیدترین و مرتبط ترین نظریه های بحث شده را انتخاب کرده و به صورت خلاصه وار در مقاله بیاورید.در کل اگر می خواهید مقاله شما در مجلات SCOPUS پذیرفته شود نظریات و تئوری های مربوط به موضوع پژوهش را خلاصه کنید، به صاحب نظران اصلی اشاره کنید، متغیرهای پژوهش را با رفرنس های جدید تعریف کنید و مولفه ها و مفاهیم مرتبط با آن را بررسی کنید و در پایان مبانی نظری پژوهش را جمع بندی بندی کرده و به خلاء به وجود آمده در راستای تکمیل یا تایید نظریه اشاره کنید تا داوران نیز به هم راستایی کار شما و نظریه های پیشین پی ببرند. این کار امکان پذیرش مقاله را بالا خواهد برد.
در این قسمت با نظرات نقدانه به پژوهش های قبلی اشاره کنید. برای این کار حتما پژوهش های جدید را بررسی کنید، پژوهش های مرتبط را درج کنید، اگر پژوهش مستقیمی وجود نداشت به پژوهش های نزدیک اشاره کنید، حتما پژوهش ها را نقد کنید چون این کار نیز تصور داوران را به نسبت به پژوهش شما مثبت تر خواهد کرد. یکی از اشتباهات ما در داخل کشور درج پشینه های پژوهشی به صورت ترجمه چکیده ها می باشد که نشان از عدم تسلط فرد به نتایج و نقد آن خواهد داشت. از اشکالات دیگر درج پیشینه های قدیمی می باشد که نشان از عدم تسلط پژوهشگر به پژوهش های جدید و نو در دنیای علم دارد.
بعد از اتمام پیشینه پژوهشی فورا به درج اهداف و فرضیه های مقاله بپردازید. این قسمت در فصل اول پایان نامه شما و یا در فصل سوم موجود می باشد.
در این بخش نحوه انجام کار را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به نحوه ترتیب آزمایش نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است داده از آنجا گردآوری کنید اشاره کنید.
این بخش نیز عموما در فصل سوم پایان نامه شما موجود است. در این بخش بر کیفی و کمی بودن پژوهش، مقطعی یا طولی بودن پژوهش و نوع نرم افزار و همچنین نوع آزمون یا شبیه سازی یا طرح آزمایشی خود اشاره کنید. البته این بخش را می توانید در بخش روش پژوهش نیز اشاره کنید.
این بخش نیز از فصل چهارم یا فصل یافته های پژوهش شما قابل خلاصه و درج می باشد. اما باید به این امر توجه کنید که تنها بخش مربوط به یافته هایی را درج کنید که مربوط به سوال یا فرضیه پژوهش شما می باشد. در واقع اگر قصد استخراج دو مقاله از پایان نامه خود را دارید جداول و یافته هایی که مربوط به سوالات پژوهشی شما نیست را برای مقاله بعدی نگه دارید.
این بخش نیز یکی از بخش های مهم مقاله می باشد و بیشتر به هنر نویسندگی پژوهشگر مرتبط است. با نگارش یک نتیجه گیری خوب کار برای پذیرش مقاله آسان تر خواهد شد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.
یکی از بروندادهای اصلی پژوهش شما باید پیشنهادهای کاربردی برای استفاده از یافته های شما در جهت حل مشکلات باشد. شما باید پیشنهادات کاربردی و اجرایی به ذی نفعان پژوهش بدهید تا بتوانند با یک نقشه راه دقیق، مسائل پیش آمده در راستای موضوع مورد بررسی را حل کنند. در بخش بعدی به پژوهشگران آتی پیشنهادهای جهت ادامه مسیر پژوهش برای شناسایی جوانب پنهان که از دید شما پنهان مانده ارائه دهید. این کار به پژوهشگران جدید، دید کافی جهت کشف های بعدی را فراهم می آورد.
اگر در طی اجرای پژوهش با محدودیت های مواجه بودید آن را برای استفاده کنندگان ذکر کنید تا در تفسیر آن دچار اشتباه نشوند. اما توجه کنید که منظور از محدودیت ها، مشکلات پژوهش و نبود منابع یا نبود ابزارهای پژوهش نیست.منظور محدودیت های ذاتی پژوهش می باشد برای مثال عدم کنترل خواب آزمودنی های پژوهش و... .
در درج منابع به سبک های رفرنس نویسی در مجله مورد نظر توجه کنید چرا که فرمت مجله ها با هم متفاوت است و قبل از ارسال مقاله حتما به این امر توجه کنید.
نوشتن مقاله کاری تخصصی و پراهمیت است چرا که توانایی ما را در بیان موضوع و از آن مهمتر میزان تسلط ما را در حوزه تخصصی رشته تحصیلیمان به نمایش میگذارد. علاوه بر آن بخشی از این فرآیند به اصول و قواعد مقالهنویسی مربوط میشود که با آگاهی از نکات ضروری و تجربه کافی به نتیجه مطلوب میرسد. اما ممکن است بسیاری از دانشجویان و پژوهشگران در این بخش مهارت کافی و تجربه لازم را نداشته باشند ویا از آنجایی که نگارش مقاله امری زمانبر و مستلزم تمرکز و دقت فراوان است خیلی از محققان با وجود توانایی، به دلیل مشغلههای تحصیلی و شغلی زمان کافی برای نوشتن مقاله از پایاننامه را نداشته باشند. که در چنین شرایطی می توان با انتخاب یک موسسه قابل اعتماد از مهارت، تخصص و تجربه کارشناسان آن بهره ببریم و بهجای استرس و نگرانی، بدون دغدغه و با خیالی آسوده نوشتن مقاله از پایاننامه خود را به آنها بسپاریم تا برای رسیدن به پایانی خوش که همان پذیرش و چاپ مقاله، در یک مجله معتبر علمی است ما را همراهی نمایند.
خدمات استخراج مقاله اسکوپوس از پایان نامه در سینا ترجمه
یکی از بزرگترین موسسات فعال در زمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می باشد. این موسسه با بهره گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که از جمله خدمات می توان به موارد زیر اشاره کرد.
استخراج مقاله از پایان نامه جهت پذیرش و چاپ نهایی در ژورنال های اسکوپوس دارای Q1 تا Q4
ترجمه تخصصی و Native مقاله جهت چاپ در مجله های اسکوپوس Q1 Q2 Q3 Q4
ویرایش علمی و تخصصی و گرامری مقاله قبل از ارسال مقاله به مجله های نمایه شده در پایگاه اسکوپوس
انتخاب مجله تخصصی اسکوپوس با توجه به رشته متقاضی و مورد قبول وزارت علوم، دانشگاه آزاد، پیام نور، وزارت بهداشت
قالب بندی مقاله در مجلات نمایه شده در مجلات گروه اسکوپوس
سابمیت مقاله به مجلات گروه اسکوپوس
تمام پیگیری های لازم جهت چاپ مقاله اسکوپوس
سینا ترجمه با بهره گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آمده نوشتن مقاله از پایان نامه هایی است که به زبان های مختلف نوشته شده است. اگر پایان نامه شما به زبانی فارسی یا غیرفارسی است و درخواست نوشتن مقاله از پایان نامه را دارید یا میخواهید مقاله خود را به زبانی غیر از زبان فارسی، بصورت تخصصی و با کیفیت بالا ترجمه کنید، این نوید را به شما میدهیم که سینا ترجمه میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
جهت ثبت سفارش استخراج مقاله از پایان نامه روی لینک زیر کلیک نمایید
در سینا ترجمه زمان استخراج مقاله از پایان نامه 2 روز کاری می باشد
بله در سینا ترجمه خدمات استخراج مقاله از پایان نامه برای تمامی رشته ها و تمامی زبان ها انجام می گیرد
نوشتن مقاله از پایان نامه دارای مزایای زیادی می باشد که از جمله مزایا می توان به گرفتن 2 نمره پایان نامه کارشناسی ارشد،پذیرش راحت تر در مقطع دکتری و گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر بین اللملی در سراسر جهان اشاره کرد.