سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نحوه نوشتن نام نویسندگان مقاله در دانشگاه‌های مختلف

انتشار 28 خرداد 1397
مطالعه 12 دقیقه

همانطور که می دانید یکی از موارد مهمی که قبل از سابمیت مقاله به مجله به صورت دقیق و کامل باید نوشته شود افیلیشن و یا مشخصات و ترتیب نویسندگان می باشد که دانشگاه های مختلف قوانین خاصی در نوشتن ترتیب نویسندگان در یک مقاله دارد. در این متن به بررسی و چگونگی ترتیب نوشتن نویسندگان و همچنین چگونگی نوشتن یک افیلیشن کامل خواهیم پرداخت.

نحوه نوشتن نام نویسندگان مقاله در دانشگاه‌های مختلف

پس از نگارش و استخراج یک مقاله علمی، مسیر دریافت پذیرش و چاپ آن در ژورنال‌های معتبر با چالش‌های مختلفی روبرو است. این مراحل، از انتخاب مجله مناسب تا ارسال و تعامل با داوران، هرکدام دارای جزئیات دقیقی هستند که ممکن است در صورت بی‌دقتی منجر به رد مقاله (ریجکت) شوند. به‌ویژه، نکات ظریف مانند نوشتن افیلییشن و وابستگی سازمانی، که به ظاهر ساده به نظر می‌رسند، نقش مهمی در موفقیت مقاله دارند. بنابراین، آشنایی دقیق با این مراحل و رعایت تمام ملزومات چاپ مقاله از اهمیت بالایی برخوردار است. در این وبلاگ، به بررسی مراحل مختلف ارسال مقاله و عواملی که می‌توانند باعث رد مقاله شوند پرداخته و به شما کمک خواهیم کرد تا با رعایت نکات کلیدی، از ریجکت شدن مقاله خود جلوگیری کنید و شانس پذیرش آن را در ژورنال‌های معتبر افزایش دهید.

نویسنده یک مقاله ی پژوهشی کیست؟

نویسنده یک مقاله پژوهشی کسی است که بخشی از کار تحقیق را بر عهده گرفته باشد. تمام دانشجویانی که در یک تحقیق علمی شرکت داشته‌اند، به عنوان نویسندگان مقاله محسوب می‌شوند. هر نویسنده می‌بایست در یکی از بخش‌های زیر فعالیت مؤثر داشته باشد.

تحقیقات

نویسنده مقاله می‌تواند علمی در بخش ایده، طراحی، اجرا و یا ارزیابی داده‌ها به نحو چشمگیری شرکت داشته باشد.
تألیف

نویسنده می‌تواند در تهیه پیش‌نویس و بازخوانی یا ویرایش مقاله شرکت مؤثر داشته باشد.
تأیید

پیش‌نویس تهیه‌شده توسط نویسنده تأیید شده و برای انتشار ارسال می‌شود.

نوشتن

لازم به ذکر است که مدیریت، سرمایه‌گذار و ناظرین یک تیم تحقیقاتی، نویسندگان مقاله محسوب نمی‌شوند.

نویسنده مسئول یا corresponding author کیست؟

نویسنده مسئول و یا نویسنده راهبر در واقع مسئول تهیه پیش‌نویس مقاله محسوب می‌شود و همچنین نقش مدیریت و مسئولیت موارد مربوط به تهیه و پذیرش و چاپ مقاله را عهده‌دار است. البته این شخص مدیر پروژه تحقیقاتی نیست ولی مسئولیت‌هایی دارد که در ادامه آن‌ها اشاره شده است.

نوشتن

تهیه لیست نویسندگان مقاله بر اساس معیار

تهیه پیش‌نویس و ارسال به تمام نویسندگان همکار

حفظ یکپارچگی تحقیقات و اطمینان از صحت و دقت امور

هماهنگی و تایید پیش‌نویس

نویسندگان مقاله همکار

نویسندگان مقاله همکار، تمامی پژوهشگرانی هستند که در تألیف، تأیید و صحت مقاله تلاش کرده‌اند. نویسندگان همکار می‌بایست در درج ترتیب نام نویسندگان مقاله توافق داشته باشند. لازم به ذکر است که در نگارش نام نویسندگان مقاله نباید از نام افراد سرشناس و یا صاحب‌نام به‌منظور کسب اعتبار برای مقاله استفاده کرد. علاوه بر آن، لیست نویسندگان مقاله مکانی برای اعتباربخشی به افرادی که هیچ تلاشی نداشته‌اند نیست. کسانی که به هر دلیلی در پاره‌ای از امور شرکت داشته‌اند ولی فعالیت خود را با پژوهش قطع کرده‌اند، نمی‌توانند در زمره نویسندگان مقاله محسوب شوند.

اضافه کردن نام کسانی که هیچ مشارکتی در پروسه چاپ مقاله داشتند، کاری ناپسند و به‌دور از اخلاق آکادمیک می‌باشد.

نوشتن

در نوشتن مقاله از پایان نامه اسم استاد راهنما باید اول ذکر شود یا دانشجو؟

یکی از سوالات بسیار رایج در نوشتن اسامی برای چاپ مقاله پرسیدن این سوال می‌باشد که آیا اسم دانشجو باید اول ذکر شود و یا استاد؟

برای پاسخ به این سوال می‌توان بیان کرد که اصول و قواعد کاملا مشخصی برای این سوال وجود ندارد ولی در چنین مقالاتی رسم بر نگارش نام دانشجو در اول است و اعضای هیئت‌علمی به ترتیب نویسندگان دوم و سوم تلقی می‌شوند و اخلاق حکم می‌کند که نام دانشجو به‌عنوان نویسنده اول نوشته شود. چون در مقالات استخراجی از پایان نامه، اساتید راهنما می‌توانند امتیازات خود را بگیرند. و چنانچه یک دانشجوی کارشناسی ارشد تمایل داشته باشد در دوره دکترا روی همان موضوع تحقیق انجام دهد، این ایده می‌تواند به نام او ثبت شود. لذا بهتر است که اساتید اجازه دهند نام دانشجو به‌عنوان نویسنده اول نوشته شود تا ایده به نام دانشجو ثبت شود.

فکر کردن

نکات کلیدی در نوشتن اسامی نویسندگان مقاله

در زیر به برخی از نکات مهمی که دانشجویان جهت نوشتن ترتیب نویسندگان و نویسنده مسئول باید به آن‌ها توجه شود، اشاره شده است.

نوشتن

  • در رساله‌های دکترای تخصصی که دارای 2 استاد راهنما و یا بیشتر هستند، تصمیم در خصوص مسئول مکاتبات با توافق استادان راهنما صورت خواهد گرفت.

  • در بخش نویسندگان، فقط نام افرادی اعلام می‌شود که در تحقیقات، گردآوری مطالب و نگارش مقاله همکاری داشته‌اند. افرادی که در ترجمه، تهیه عکس‌ها و نقشه‌ها و ... همکاری کرده‌اند، در بخش تشکر و تقدیر (Acknowledgement) ذکر می‌شوند. بنابراین، افزودن نام افراد غیرمرتبط در مقالات تولیدشده قابل توجیه نیست و به‌عنوان تخلف علمی قابل پیگیری است. در این صورت، مقاله نمره‌ای دریافت نخواهد کرد و نمی‌تواند ملاک تسویه‌حساب قرار گیرد. تنها در شرایطی که قراردادی با مؤسسات خارج از دانشگاه و تأیید معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه وجود داشته باشد، این مجوز به افراد با سهم معینی در مقاله داده می‌شود.

ترتیب نویسندگان در مقالات و پایان‌نامه‌های پیشنهادی استاد راهنما

در برخی از موارد، هیئت‌علمی یک ایده پژوهشی را در قالب یک پایان‌نامه در اختیار دانشجو قرار می‌دهد و حتی برخی از هزینه‌ها را نیز از محل اعتبار و گرنت خود می‌پردازند و کار را به دانشجو می‌سپارند. در چنین مواردی معمولاً ترتیب نام نویسندگان مقاله به‌صورت توافقی انجام می‌شود و در اکثر موارد، نویسنده اول عضو هیئت‌علمی است و نویسنده دوم و مسئول هم دانشجویی است که کار را به اتمام رسانده است. به‌طور کلی می‌توان گفت ایده اصلی مقاله و انجام بیش از 50 درصد از پژوهش، تعیین‌کننده نام نویسنده اول مقاله است و قانون نوشته‌شده‌ای در این مورد وجود ندارد و بستگی به توافق طرفین و همکاران دارد که ترتیب نام نویسندگان مقاله مشخص می‌شود. گاهی دیده شده است که برخی از نویسندگان می‌خواهند نامشان در لیست نویسندگان مقاله هم به‌عنوان نویسنده راهبر و هم نویسنده اول باشد، در حالی که بسیار کمتر از 50 درصد پژوهش را بر عهده داشته‌اند. در این موارد، اختلافات ایجاد شده مانع از ادامه کار و تکمیل مقاله پژوهشی خواهد شد و افراد از ادامه کار انصراف می‌دهند که در هر صورت به ضرر جامعه علمی و پژوهشی منجر خواهد شد.

نویسندگان

نحوه تقسیم بندی امتیازات نویسنده یا نویسندگان پژوهش

به طور معمول نفر اول هر پژوهش امتیاز کامل از مقاله می‌برد. البته با اضافه شدن نام هر نویسنده جدید، بخشی از نمره نفر اول کاهش می‌یابد. همچنین باید توجه شود که امتیاز نفر اول و نویسنده مسئول مقاله یکی نیست. نفر اول معمولاً بالاترین جایگاه را در بین نویسندگان یک مقاله دارد و نویسنده مسئول صرفاً به عنوان مسئول مکاتبات در نظر گرفته می‌شود.

ترتیب امتیاز مقاله برای نویسندگان

نوشتن افیلیشن و وابستگی سازمانی(Affiliation)

افیلیشن به زبان ساده یعنی وابستگی.

در واقع به معنای وابستگی دانشگاهی یا سازمانی نویسندگان مقاله است. بعد از اینکه روش‌ها و اصول معمول را برای ترتیب نویسندگان یادآور شدیم، بهتر است به چگونگی نوشتن بخش افیلیشن یا معرفی نویسندگان که یکی از بخش‌های مهم مقاله است، بپردازیم. در این قسمت باید اسامی و وابستگی‌های نویسندگان مطرح گردد. همانطور که پیش‌تر بیان شد، مقاله ممکن است یک یا چند نویسنده داشته باشد که مشخصات همه نویسندگان باید به ترتیب در این بخش قید شود. رعایت اصول نگارش افیلیشن هرچند بسیار ساده است، ولی گاهی به دلیل سهل‌انگاری اشتباه نوشته می‌شود. در زبان انگلیسی، نوشتن آدرس برعکس زبان فارسی است؛ به عبارت دیگر، ما از استان، شهر، خیابان و کوچه شروع می‌کنیم، اما در زبان انگلیسی نگارش آدرس از کوچه، خیابان، شهر و استان شروع می‌شود. این نوع ترتیب نوشتن در افیلیشن هم صدق می‌کند. البته باید مدنظر داشته باشید که نحوه نوشتن افیلیشن برای دانشگاه‌ها و مجلات مختلف متفاوت است، که ما در ادامه به شیوه استاندارد و رایج افیلیشن‌نویسی خواهیم پرداخت.

نوشتن افیلیشن و وابستگی سازمانی(Affiliation)

ترتیب نوشتن مشخصات نویسندگان

تا به امروز، اطلاعات دقیقی توسط هیچ نشریه‌ای در رابطه با ترتیب نوشتن اسامی ارائه نشده است و ترتیب و قانون خاصی برای نوشتن اسامی نویسندگان وجود ندارد. تنها باید نقش‌ها مشخص گردد؛

برای مثال، نویسنده اصلی باید با علائم خاصی مشخص شود و از بقیه نویسندگان قابل تشخیص باشد. برخی نویسندگان ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از سوء تفاهم و مشاجرات، اسامی را به ترتیب حروف الفبا می‌نویسند. البته این نیز قاعده خاصی ندارد و کاملاً توافقی است. همچنین در مورد برخی پژوهشگران که به طور مکرر همکاری می‌کنند، اسامی آنها به نوبت در ابتدا فهرست‌بندی می‌شود. البته ترتیب حروف الفبا نیز غالباً روش درستی برای همه مقالات نمی‌باشد، زیرا ترتیب حروف الفبا و اسامی در زبان‌های مختلف متفاوت است و ممکن است در تغییر زبان و ترجمه، ترتیب از بین برود. از طرفی، برای نوشتن اسامی نویسندگان نیازی به اشاره به عناوین و القاب نیست. اما بیشتر ژورنال‌های پزشکی مطمئناً درجات علمی را پس از اسامی اشاره می‌کنند. اما حتی در ژورنال‌های پزشکی، درجات علمی در بخش مراجع اشاره نمی‌شوند. نویسندگان باید به دستورالعمل‌های ژورنال برای مولفین و نکات جدید در مورد کاربرد ترجیحی توجه کنند.

نمونه نوشتن افیلیشن در دانشگاه‌های ایران

نحوه نوشتن افیلیشن بسته به مجله انتخابی متفاوت می‌باشد که در قسمت راهنمای نویسندگان مجله معمولاً به این نکته اشاره می‌شود. در ادامه به چند نمونه از نحوه افیلیشن‌نویسی طبق دستورالعمل دانشگاه‌ها اشاره شده است.

طبق آیین نامه نگارش مقالات وزارت علوم

مقاله انگلیسی

Department of …, Faculty of …, University of…., …, Iran

مثال

Department of Public Management, Faculty of Management, University of Guilan, Rasht, Iran

Department of Management, Faculty of Humanities, Tarbiat Modarres University, Tehran, Iran

نحوه نگارش صحیح افلیشن مقاله در دانشگاه آزاد اسلامی

مقاله انگلیسی

Department of …, Faculty of …, … Branch, Islamic Azad University, …, Iran

مثال

Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

نحوه نگارش افلیشن مقاله در دانشگاه پیام نور

مقاله انگلیسی

.Department of …, Faculty of …, Payam-e-Noor University of …., …, Iran

مثال

.Department of Business Management, Faculty of Management, Payame Noor University, Tehran, Iran

راهنمایی جهت نوشتن مرتبه علمی در مقاله

در زیر به برخی از رتبه‌‍های علمی اساتید به زبان فارسی و انگلیسی اشاره کرده است تا شما بتوانید افیلیشن و وابستگی سازمانی خود را با سهولت تمام به مقاله خود اضافه نمایید.

انگلیسی

فارسی

teaching assistant

Tutor

assistant professor

associate professor

professor

philosophiae doctor (phd)

Phd student

تدریس یار یا استاد حل تمرین

مربی(معمولاً مدرک فوق لیسانس دارند)

استادیار

دانشیار

استاد

مخفف دکترا

دانشجوی دکتری

نکات اساسی که در نگارش افیلیشن باید به آن ها توجه کرد

افیلیشن دانشگاهی و درج صحیح آن از اهمیت زیادی در جامعه علمی برخوردار است. در ادامه به نکات کلیدی و جزئی که در نگارش افیلیشن برای برخی از پژوهشگران عزیز سوال است، اشاره و توضیحات لازم ارائه شده است.

افیلیشن مقاله‌هایی که فقط به نام دانشگاه، بدون ذکر نام واحد مربوطه ارائه شوند، درست نمی‌باشند. برای نمونه، "دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات" یا مشابه آن و همچنین معادل انگلیسی آن "Islamic Azad University of Science and Research Branch" از نظر حقوقی نادرست است و باید در نظر داشت که نام واحدهای دانشگاهی باید با واژه "Branch" به نام دانشگاه آزاد اسلامی متصل شوند. دانشجو موظف است در مقاله‌ای که مستخرج از پایان‌نامه یا رساله باشد، فقط نشانی واحدی را ثبت نماید که در آنجا تحصیل می‌کند. فقط نام یک واحد باید همراه با نام دانشگاه برای معرفی نویسنده نوشته شود. نویسندگانی که با چند واحد دانشگاهی همکاری دارند، مجازند فقط نام واحدی را که در آن به صورت تمام وقت فعالیت می‌کنند، اعلام نمایند. اعضای هیئت‌علمی باید خود را فقط به عنوان عضو هیئت‌علمی دانشگاه معرفی کنند و از بیان پست‌های اجرایی در مقالات خودداری نمایند.

علامت نوع وابستگی به دانشگاه (استاد، استادیار، دانشیار، عضو هیئت علمی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشجوی کارشناسی ارشد) الزامی نیست، ولیکن می‌تواند به شرط عدم استفاده از حروف ربط قبل از نام دانشگاه آورده شود. درج نام کامل دانشگاه و واحد با عبارات بالایی الزامی بوده و باید توسط علامت، از سایر عبارات مجزا گردد.

برای افرادی که نام خانوادگی‌شان بیش از دو قسمت است، پیشنهاد می‌شود نام خانوادگی خود را بدون فاصله و مطابق با مثال زیر ذکر کنند:

سعید حسینی تهرانی Saeed Hosseinitehrani

در صورتی که دانشجوی دکتری تخصصی در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی عضو هیئت علمی باشد، نمی‌تواند مقالات موظفی یا غیر موظفی حاصل از پایان‌نامه را به نام واحد خود ارائه دهد.

نوشتن افیلیشن نادرست

اگر نویسنده، دانشجو یا محققی به عمد نام دانشگاهی که در آن تحصیل نکرده یا اسم سازمانی را که در آن مشغول به کار نبوده به عنوان افیلیشن خود بیان کند، تبعات بدی برای نویسنده مقاله خواهد داشت. چرا که آن دانشگاه و موسسه می‌تواند به مجله شکایت کند و مجله نیز نام آن فرد را در بلک‌لیست قرار می‌دهد. در این صورت، اگر چنین فردی مقاله‌ای را به ژورنال دیگری هم ارسال کند، مقاله ریجکت می‌شود و چنین فردی دیگر نمی‌تواند در هیچ مجله‌ای مقاله چاپ کند.

نوشتن افیلیشن اشتباه

تغییر افیلیشن (Affiliation)

تغییر افیلیشن (Affiliation)

بعد از سابمیت مقاله و پیش از چاپ آن، می‌توان افیلیشن (Affiliation) مقاله را تغییر داد؛ اما بعد از چاپ مقاله، نمی‌توان افیلیشن را تغییر داد و چنین امکانی وجود ندارد. اگر افیلیشن پس از انتشار مقاله در ژورنالی تغییر کند، لزومی ندارد که نویسنده مجله را از تغییر افیلیشن خود مطلع کند. مثلاً فردی دانشجوی دانشگاهی بوده و نام آن دانشگاه را به عنوان افیلیشن خود بیان کرده است. حالا او از آن دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و در دانشگاه دیگری مشغول به تحصیل گردیده یا در سازمان دیگری استخدام شده است. در این صورت نباید به ژورنال ایمیل زده و درخواست تغییر افیلیشن داد. اگر چنین دانشجویی بخواهد دوباره مقاله بنویسد، باید نام دانشگاه و سازمان جدیدش را به عنوان افیلیشن ذکر کند.

نوشتن افیلیشن مقاله

خدمات سینا ترجمه

در زمینه پذیرش و چاپ مقاله و راهنمایی جهت نوشتن افیلیشن

همان‌طور که گفته شد، بعد از چاپ، نمی‌توان به‌هیچ‌وجه افیلیشن مقاله را تغییر داد. بنابراین، در نوشتن افیلیشن باید دقت کافی داشت. از این رو، خیلی اهمیت دارد که بعد از آماده‌سازی مقاله با موسساتی که در زمینه پذیرش و چاپ مقاله خدمات دارند، در ارتباط باشید تا مناسب‌ترین مجلات را به شما معرفی کرده و مقاله شما را به فرمت مجله انتخابی درآورده و بعد از بررسی افیلیشن‌ها و موارد مربوطه، مقاله شما را به مجله بدون هیچ‌گونه ایرادی سابمیت نمایند. همان‌طور که می‌دانید، یکی از موسسات برتر در زمینه پذیرش و چاپ مقاله، سینا ترجمه می‌باشد که این موسسه با به‌کارگیری متخصصان و محققان برتر کشور، توانسته است در این زمینه حرف اول را بزند.

جهت اطلاعات بیشتر برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی و چگونگی نگارش افیلیشن طبق درخواست مجله، می‌توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام و ایتا) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.

راه های ارتباطی

راه های ارتباطی با ما

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

افیلیشن به وابستگی دانشگاهی یا سازمانی نویسندگان مقاله اشاره دارد.

نویسنده مسئول و یا نویسنده راهبر در واقع مسئول تهیه پیش‌نویس مقاله محسوب می‌شود و همچنین نقش مدیریت و مسئولیت موارد مربوط به تهیه و چاپ مقاله را عهده‌دار است.

یکی از سوالات بسیار رایج در نوشتن اسامی برای چاپ مقاله پرسیدن این سوال می باشد که آیا اسم دانشجو باید اول ذکر شود و یا استاد؟ برای پاسخ به این سوال میتوان بیان کرد که اصول و قواعد کاملا مشخصی برای این سوال وجود ندارد ولی در چنین مقالاتی رسم بر نگارش نام دانشجو در اول است و اعضای هیئت‌علمی به ترتیب نویسندگان دوم و سوم تلقی می‌شوند. و اخلاق حکم می‌کند نام دانشجو به‌عنوان نویسنده اول نوشته شود. چون در مقالات استخراجی از پایان نامه ، استاد راهنما می‌تواند امتیازات خود را بگیرند. و چنانچه یک دانشجوی کارشناسی ارشد تمایل داشته باشد در دوره دکترا روی همان موضوع تحقیق انجام دهد این ایده می‌تواند به نام او ثبت شود. لذا ضروری است که اساتید اجازه دهند نام دانشجو به‌عنوان نویسنده اول نوشته شود تا ایده به نام دانشجو ثبت شود.

اگر نویسنده مقاله به عمد نام دانشگاهی که در آن تحصیل نکرده و یا اسم سازمانی را که در آن مشغول به کار نبوده به عنوان افیلیشن خود بیان کند، تبعات بدی خواهد داشت. چرا که آن دانشگاه و موسسه می‌تواند به مجله شکایت کند و مجله هم نام آن فرد را در بلک لیست قرار می‌دهد. در این صورت اگر چنین فردی مقاله‌ای را به ژورنال دیگری هم ارسال کند، مقاله ریجکت می‌شود و چنین فردی دیگر نمی‌تواند در هیچ مجله‌ای مقاله چاپ کند

همانطور که می دانید نحوه نوشتن آدرس به زبان انگلیسی برعکس زبان فارسی است. به عبارت دیگر ما ازاستان، شهر، خیابان و کوچه شروع می کنیم اما در زبان انگلیسی نگارش آدرس از کوچه، خیابان، شهر و استان شروع می شود. این امر برای نگارش افلیش به کار گرفته می شود. معمولا کلمه اول افلیشن با گروه علمی فرد شروع می شود. در مرحله بعدی نام دانشکده نویسنده سپس نام دانشگاه و بعد نام استان و کشور نویسنده درج می گردد. این روش برای نویسندگان بعدی نیز صادق است. افلیشن مربوط به هریک از نویسندگان با نماد حرفی و یا عددی شناسایی می شود. زمانی که افلیشن دو نویسنده یکسان باشد از درج مجدد آن پرهیز شده و تنها نماد یکسانی به آن دو نویسنده اختصاص پیدا می کند. البته باید به این نکته توجه کرد که اگر گروه و یا دانشکده ای وجود نداشته باشد می توانید از آن صرف نظر کرده و ادامه افلیشن را بنویسید. توجه کنید اگر وابستگی دو نویسنده کاملا یکسان است با درج نماد یکسانی که کنار اسامی قرار می دهند نماد افلیشن ها را نیز یکسان در نظر می گیرند. در زمانهایی که وابستگی فرد دانشگاهی نبوده و یا تمایل دارد از افلیشن شرکت و یا موسسه دیگر استفاده کند می تواند از کوچکترین جزء آن اداره و یا شرکتی که مشغول به کار است، شروع کرده و به نام شرکت یا موسسه و استان و کشور ختم شود

خیر، همیشه باید نام واحد دانشگاهی همراه با نام دانشگاه ذکر شود.

اگر افیلیشن تغییر کند، باید در مقالات آینده، نام دانشگاه یا سازمان جدید را ذکر کرد. اما نیازی به اطلاع‌رسانی به ژورنال پس از چاپ مقاله نیست.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
با سلام بعضی از مجله ها در مورد اسامی نویسندگان حساسیت دارند که حتما از فرمت دانشگاه تبعیت شود در این صورت تکلیف چیست
سلام و عرض ادب احتراما کمال تشکر را داریم که سینا ترجمه را برای این کار برگزیده اید. خدمتتان عرض شود که بله اولین موردی که توسط مجله بررسی می شود فرمت بندی مقالات می باشد از این رو شما می توانید فایل مقاله و سایت مجله مورد نظر را برایمان ارسال بفرمایید تا مقاله طبق فرمت مجله فرمت بندی شده و با رعایت تمامی درخواستی های مجله سابمیت شود. با سپاس
3 سال پیش
بازدیدکننده

لیلا سپاس
با سلام بعضی از مجله ها در مورد اسامی نویسندگان حساسیت دارند که حتما از فرمت دانشگاه تبعیت شود در این صورت تکلیف چیست
3 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام