سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

مصاحبه دکتری 1403؛ تقویت رزومه علمی برای بالابردن شانس قبولی

انتشار 24 اسفند 1400
مطالعه 13 دقیقه

در کشور ما برای ورود به مقطع دکتری، علاوه بر شرکت در کنکور و مجاز شدن، نیاز است تا در مصاحبه نیز پذیرش را دریافت کنید. برای موفقیت در مصاحبه دکتری، یک سری نکات کلیدی وجود دارد که در این مطلب سعی کردیم مواردی که می‌تواند شانس پذیرش شما در مصاحبه دکتری را بالا ببرد را بازگو نماییم.

مصاحبه دکتری 1403؛ تقویت رزومه علمی برای بالابردن شانس قبولی

تمامی داوطلبانی که نمره حدنصاب کد رشته محل‌های انتخابی را کسب کرده‌اند دعوت به مصاحبه می‌شوند برای شرکت در مصاحبه باید در زمان مقررشده از سوی دانشگاه‌ها آماده شوند و پس از پرداخت هزینه، مدارک خود را ارائه دهند و به‌صورت حضوری یا مجازی در مصاحبه دکتری شرکت کنند. ولی بااین‌وجود فقط مرحله اول یعنی آزمون دکتری را پشت سر گذاشته‌اند و موفقیت نهایی به نتیجه مصاحبه بستگی دارد. لازم است بدانید، داوطلبان می‌توانند در جلسه مصاحبه همه دانشگاه‌هایی که موفق به کسب نمره حدنصاب آن‌ها شده‌اند شرکت کنند.

زمان مصاحبه

زمان ثبت‌نام مصاحبه دکتری 1403

زمان مصاحبه دکتری ممکن است برای هر دانشگاه متفاوت باشد اما تاریخ مراجعه به سایت دانشگاه‌ها که از طرف سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود، یکسان است. ثبت‌نام مصاحبه دکتری چند روز پس از اعلام نتایج انتخاب رشته آغاز می‌شود و هریک از دانشگاه‌ها به‌صورت جداگانه زمان برگزاری جلسه مصاحبه را اعلام می‌کنند و داوطلبان برای ثبت‌نام باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه نمایند. این بازه زمانی معمولاً اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد را دربرمی گیرد.

مدارک ثبت‌نام برای مصاحبه دکتری 1403

برای شرکت در مصاحبه دکتری مدارکی لازم است که برخی از این مدارک الزامی و برخی اختیاری‌اند. مدارک الزامی همان‌طور که از نامش پیداست برای شرکت در مصاحبه ضروری هستند و شرکت در جلسه مصاحبه بدون آن‌ها امکان‌پذیر نیست. به همراه داشتن مدارک اختیاری ضروری و لازم نیست و فقط جهت کسب امتیاز و تقویت رزومه استفاده می‌شوند. به‌طورمعمول در همه سایت‌های دانشگاهی مدارک ضروری برای جلسه مصاحبه ارائه می‌شوند. ازجمله این مدارک عبارت‌اند از:

  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

  • فیش واریزی هزینه مصاحبه دکتری

  • مدرک تحصیلی مقاطع گذشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به همراه ریزنمرات دروس

  • کارنامه اولیه و کارنامه انتخاب رشته دکتری

  • توصیه‌نامه از سه تن از اساتید مقطع کارشناسی ارشد ازجمله استاد راهنما

  • رزومه کامل تحصیلی و شغلی

  • مدرک زبان (آیلتس، تولیمو، EPT، تافل یا …)

  • گواهی سابقه عضویت در هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به‌صورت رسمی قطعی و یا رسمی – آزمایشی مورد تأیید بالاترین مقام مسئول

مدارک برای مصاحبه

پذیرش در مصاحبه دکتری

نتیجه مصاحبه دکتری 1403 چقدر در پذیرش تأثیر دارد؟

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، برای رشته‌هایی که شیوه پذیرش آن‌ها به‌صورت آموزشی پژوهشی است، نمره کل حاصل از 50 درصد نمره آزمون کتبی و 50 درصد نمره مصاحبه تشکیل می‌شود و در رشته‌هایی که شیوه پذیرش آن‌ها به‌صورت پژوهش محور است، 30 درصد از نمره کل را آزمون کتبی و 70 درصد آن را نمره مصاحبه (امتیازات سوابق تحصیلی و طرح‌واره) شامل می‌شود. پس از برگزاری مصاحبه دکتری از سوی دانشگاه‌ها، نمره مصاحبه داوطلب با نمره تراز کسب‌شده در آزمون کتبی میانگین گرفته می‌شود و نمره کل داوطلب محاسبه می‌شود. نمره کل داوطلبان حاضر در جلسه مصاحبه هر دانشگاه/واحد دانشگاهی قیاس می‌شود و مطابق با ظرفیت، افرادی که بالاترین نمره کل را کسب کرده باشند پذیرفته می‌شوند. البته در بعضی از دانشگاه‌ها اگر داوطلبی نمره حدنصاب دانشگاه را کسب نکند پذیرش نمی‌شود گرچه مجموع نمره مصاحبه و آزمون کتبی او بالاتر از سایر داوطلبان است.

نحوه امتیازدهی در مصاحبه دکتری 1403

مصاحبه دکترا در کل 100 امتیاز دارد که این امتیاز بین بخش‌های مختلف فعالیت‌های آموزشی، فعالیت‌های پژوهشی و جلسه آزمون شفاهی به‌صورت 40،30 و 30 امتیاز تقسیم‌بندی می‌شود در ادامه به توضیح هر بخش می‌پردازیم.

اهمیت فعالیت‌های آموزشی دکتری

این بخش به فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که در دوران تحصیلی خود آن‌ها را کسب کرده‌اید. حداکثر امتیازی که برای این بخش در نظر گرفته‌شده است 30 امتیاز است. در ادامه جدولی برای فعالیت‌های آموزشی و امتیازات هرکدام اشاره‌شده است.

امتیازات آموزشی در مصاحبه آزمون دکتری

ردیف

نوع فعالیت

حداکثر امتیاز

نحوه ارزیابی

1

معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی

تا 6 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

2

معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته

تا 5 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

3

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی

3 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

4

طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته

3 امتیاز

طبق نظر کمیته مصاحبه کننده

5

برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی

5 امتیاز

رتبه 1 تا 3، 5 امتیاز. رتبه 4 تا 6، 4 امتیاز، رتبه 7 تا 9، 3 امتیاز، رتبه 10 تا 12، 2 امتیاز، رتبه 13 تا 15، 1 امتیاز

6

مدرک زبان معتبر

8 امتیاز

طبق جدول مرتبط با زبان

همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی

MSRT


IELTS Equivalent

TOEFL IBT

TOEFL Computer

TOEFL Paper + TOLIMO

حداکثر امتیاز

95-100

5/7-9

113-120

263-300

625-680

8

90

7

100

250

600

85

5/6

90-91

232

575

7

80

6

79-80

213

550

6

75

5/5

69-70

196

525

5

70

5

56-60

173

500

4

65

4/5

49-50

152

475

3

55

4

39-40

133

450

2

45

3/5

29-30

113

425

1

اهمیت فعالیت‌های پژوهشی دکتری

دانشجویان در طول تحصیل تحقیقات و دستاوردهای زیادی را کسب می‌کنند این فعالیت‌ها که شامل چاپ مقاله، چاپ کتاب، ترجمه کتاب جدید خارجی، ثبت اختراعات و همچنین کیفیت پایان‌نامه کارشناسی ارشد است در دسته فعالیت‌های پژوهشی قرار می‌گیرند. حداکثر امتیازی که برای این بخش در نظر گرفته‌شده است 40 امتیاز است. در ادامه به هریک از فعالیت‌های پژوهشی و امتیازات مربوط به آن‌ها اشاره‌شده است.

امتیازات پژوهشی در مصاحبه دکتری

نوع فعالیت

امتیاز

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات معتبر داخلی و خارجی

22 امتیاز(هر مقاله 7)

مقالات علمی چاپ شده مرتبط با رشته تحصیلی در مجلات علمی ترویجی

هر مقاله 2 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خارجی

تا 7 امتیاز

گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی داخلی

تا 5 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر خارجی

تا 7 امتیاز

برگزیدگان جشنواره علمی معتبر داخلی

تا 3 امتیاز

تالیف و ترجمه چاپ کتاب

تا 4 امتیاز

کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد

تا 4 امتیاز

(عالی 4 امتیاز خیلی خوب 2 امتیاز)

جمع کل

40 امتیاز

اهمیت آزمون شفاهی در مصاحبه دکتری

در این بخش از مصاحبه سؤالاتی در زمینه‌های مختلف از داوطلبین پرسیده می‌شود که بامطالعه قبل از مصاحبه دکترا به‌راحتی می‌توان از این مرحله عبور کرد امتیازی که برای این بخش در نظر گرفته‌شده است 30 امتیاز است سؤالات متداول در مصاحبه دکتری به‌طورکلی شامل سه دسته است:

سوالات عمومی

سؤالات عمومی

در این بخش سؤالات عمومی راجع به اطلاعات شخصی داوطلب مانند سن، دانشگاه‌های مقطع تحصیلی قبلی، هدف از تحصیل، عناوین علایق پژوهشی، رزومه پژوهشی، وضعیت تأهل، وضعیت شغل و منبع درآمد، وضعیت و محل سکونت، اولویت‌های انتخاب رشته دکتری و دلایل انتخاب اولویت‌ها، انگیزه از ادامه تحصیل، اهداف علمی و شغلی آیند سؤالات مذهبی و عقیدتی و ... پرسیده می‌شود.


سوالات زبان انگلیسی

سؤالات زبان انگلیسی

در این قسمت ممکن است متنی انگلیسی ارائه دهند و از شما بخواهند متن را روخوانی و ترجمه کنید و یا ممکن است از شما لغاتی تخصصی درزمینهٔ رشته خودتان بپرسند. حالت دیگر این است که از شما بخواهند چکیده پایان‌نامه ارشد یا ایده پژوهشی خود را به زبان انگلیسی بیان کنید.


سوالات تخصصی

سؤالات تخصصی

در بخش سؤالات تخصصی سؤالاتی از قبیل اینکه چرا پایان‌نامه‌ای با این موضوع انتخاب کرده‌اید یا از روش تحقیق پایان‌نامه و منابع استفاده‌شده در پایان‌نامه پرسیده می‌شود، متخصصین و پژوهشگرانی که در این زمینه کارکرده‌اند، سؤالات تخصصی در مورد دروسی که اعلام کرده‌اید مشغول به تدریس آن‌ها هستید پرسش می‌شود.

نکات کلیدی برای موفقیت در مصاحبه دکتری 1403

ما در قسمت‌های قبل سعی کردیم، تمامی نکات لازم برای شرکت در مصاحبه دکتری را بررسی کنیم. حالا در این قسمت قصد داریم به بررسی نکات کلیدی برای موفقیت در مصاحبه دکتری بپردازیم.

تعیین هدف

تعیین هدف برای تحصیل در مقطع دکتری

مهم‌ترین عامل موفقیت برای هر کاری، داشتن هدف است. سعی کنید به‌صورت کلی قبل از شروع برای تحصیل در مقطع دکتری، هدفی مشخص برای خود تعیین کرده باشید. در جلسه مصاحبه دکتری به‌جز شرایط علمی و پژوهشی فرد، کلیه ویژگی‌های وی از لحظه ورود تا لحظه خروج در نظر گرفته خواهد شد. اگر علاقه به تدریس برخی از دروس کارشناسی رادارید لازم است از این نظر آمادگی کافی را داشته باشید. همیشه صداقت را در تمامی مصاحبه‌های خود ازجمله مصاحبه دکتری رعایت نمایید.


داشتن تسلط کافی بر مباحث اصلی رشته و گرایش تحصیلی خود

هدف اصلی از برگزاری آزمون مصاحبه دکتری این است که هیات داوران از قدرت تحصیل و مهارت‌های داوطلب مطمئن شوند داوران مصاحبه دکتری اغلب سؤالاتی درباره کلیات و مباحث اصلی رشته و گرایش تحصیلی از داوطلب می‌پرسند تا نقاط قوت و مهارت‌های علمی او را ارزیابی کنند و بدانند چقدر به مباحث و مفاهیم کلی گرایش خود مسلط هستید. هدف داوران درباره جزئیات نیست ولی اگر احیاناً وارد جزئیات شدند بهتر است پاسخی مرتبط با مباحث کلی آن بخش ارائه دهید و ساکت نمانید.

تسلط بر رشته تحصیلی


پایان نامه

تسلط کامل بر موضوع پایان‌نامه کارشناسی ارشد

محتوای پایان‌نامه تخصصی است و نتیجه ماه‌ها و شاید سال‌ها تحقیق و علم‌اندوزی دانشجو و نشان‌دهنده بار علمی او و تسلط وی بر آموخته‌ها و تجربیاتش است. بسیاری از پایان‌نامه‌های کامل منابع اطلاعاتی ارزشمندی برای سایر پژوهشگران هستند و به‌صورت کتاب منتشر می‌شوند. هیات داوران حتماً راجع به پایان‌نامه کارشناسی ارشد شما سؤالاتی را مطرح خواهند کرد به همین دلیل ضروری و لازم است قبل از روز مصاحبه دکترا تمامی مباحث پایان‌نامه خود را مرور کنید و با خیال راحت و تسلط کامل در جلسه حاضر شوید.


تسلط کافی بر زبان انگلیسی

داشتن مدرک زبان انگلیسی در آزمون دکتری می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد. احتمال دارد از شما بخواهند که در ارتباط با پایان‌نامه و حوزه تحقیقاتی خود به مدت کوتاهی انگلیسی صحبت کنید یا از شما بخواهند مشخصات فردی خود را به زبان انگلیسی توضیح دهید. بهتر است در هر یک از زمینه‌ها متن کوچکی را آماده کنید تا صورت نیاز بازگو نمایید. یا ممکن است از شما بخواهند تا متنی را ترجمه کنید. همان‌طور که می‌دانید، دوره دکتری بر پایه امور پژوهشی بنیان نهاده شده و مطالعه منابع و اسناد خارجی در پروژه‌های تحقیقاتی مختلف جزء مراحل اصلی پژوهش است. البته بدیهی است کسب این مهارت با چند روز تمرین امکان‌پذیر نیست و کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارند، باید از مدت‌ها قبل در تقویت زبان انگلیسی‌شان بکوشند و به همین دلیل داشتن مدارکی مانند آیلتس، تولیمو، تافل و… در افزایش مهارت زبانی داوطلبان بسیار مؤثر است.

تسلط بر زبان انگلیسی


پروژه های تحقیقاتی

داشتن پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی

داشتن طرح‌های پژوهشی در جلسه آزمون مصاحبه دکتری امتیاز بالایی دارد و بهتر است از قبل در این مورد فعالیت کرده باشید. بسیاری از سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی هرسال مقداری بودجه صرف امور پژوهشی می‌کنند و این فرصتی است برای داوطلبان دوره دکتری که طرح‌هایی را با مشورت استادان دانشگاه خود اجرا کنند و در این زمینه رزومه قابل قبولی ارائه دهند.


اطلاع نسبی از مقالات روز

سعی کنید خلاصه مقالات (Abstract) ماه‌های اخیر یک نشریه معتبر درزمینهٔ کاری خود را مطالعه کنید. اگر آشنایی شما با زبان زیاد نیست از منابع فارسی استفاده کنید. به‌هرحال سعی کنید از موضوعات جدید مطلع گردید؛ و به ارتباط مقالات با زمینه کاری خود فکر کنید و دنبال ایده‌های جدید باشد حتی می‌توانید مقالات جدید و مرتبط هر یک از اساتید هیات داوران را نیز مطالعه کنید.

مقالات


توصیه نامه

تهیه توصیه‌نامه‌ها

معمولاً در مدارک دعوت به مصاحبه دانشگاه‌ها، دو یا سه توصیه‌نامه از اساتید دوره کارشناسی ارشد داوطلب خواسته می‌شود که یکی از آن‌ها باید از استاد راهنمای وی باشد. داشتن توصیه‌نامه علمی از استادان برجسته رشته تحصیلی داوطلب در موفقیت او در آزمون مصاحبه دکتری بسیار مؤثر است، زیرا معمولاً هیچ استادی بدون شناخت کافی از یک دانشجو و بدون دلیل توصیه‌نامه نمی‌دهد. در مصاحبه دکتری هیات داوران به داوطلبانی که توصیه‌نامه علمی دارند، با اطمینان خاطر بیشتر امتیاز بالا می‌دهند.


داشتن ایده درباره رساله دکتری

نوشتن رساله به شما این امکان را می‌دهد تا دانش و تسلط خود را درزمینهٔ تحصیلی و یک موضوع خاص که سال‌ها در آن سرمایه‌گذاری کرده‌اید ارتقا دهید. درباره موضوعی که قرار است پس از قبولی به‌عنوان رساله دکتری کارکنید از قبل فکر کنید توجه داشته باشید موضوعی که مطرح می‌کنید باید در حد و اندازه رساله دکتری و در حوزه علاقه‌مندی‌های یکی از اساتید همان گروه آموزشی باشد. اگر موضوع شما در حوزه تخصص هیچ‌یک از اساتید نباشد شانس قبولی شما در برابر رقبایتان کاهش می‌یابد. درصورتی‌که به موضوع خاصی دست نیافته‌اید دامنه و حوزه موضوع را مشخص کنید تا نظر داوران را راجع انگیزه خود به ادامه تحصیل را جلب کنید. اگر موضوع رساله شما در راستای تحقیقات کارشناسی ارشدتان باشد می‌تواند امتیاز مثبتی برای شما تلقی شود.

ایده


داشتن رزومه علمی _ پژوهشی قوی

داشتن مقالات چاپ‌شده علمی و ISI، مقاله کنفرانسی و تخصصی در مجلات مورد تأیید وزارت علوم در مصاحبه دکتری امتیاز بالایی دارد. چاپ مقاله در مجلات معتبر ISI یا JCR نشان‌دهنده قدرت پژوهشی و علمی دانشجوست، زیرا چاپ مقاله در این نوع مجلات بسیار سخت است و هیات داوری ژورنال‌های ISI ملاک‌ها و معیارهای بسیار سخت‌گیرانه‌ای برای پذیرش مقالات دارند. هر چه تعداد مقالات منتشرشده داوطلب بیشتر باشد، شانس موفقیت در مصاحبه دکتری برایش بیشتر است. یادآوری می‌کنیم که داشتن مقاله منتشر‌شده فقط در صورتی امتیاز خواهد داشت که آن مقاله از اعتبار علمی بالایی برخوردار باشد، در مجلات معتبر چاپ‌شده باشد و تقلبی و بی‌ربط به توانمندی و مهارت داوطلب نباشد. ازآنجایی‌که بیشترین امتیاز مربوط به بخش فعالیت‌های پژوهشی است و این سؤال پیش می‌آید که چگونه می‌توان آسان‌تر 40 امتیاز مربوط به این بخش را کسب کرد؟ در ادامه به توضیح روش‌هایی برای کمک به تقویت رزومه در بخش پژوهشی می‌پردازیم:

استخراج مقاله از پایان نامه

همان‌طور که قبلاً اشاره شد چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی از امتیاز بسیار بالایی برخوردار است. از طرف دیگر چاپ مقاله پروسه‌ای زمان‌بر است. بدون شک بهترین روش استخراج مقاله از پایان نامه است تا در کوتاه‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه بتوانید مقاله خود را در معتبرترین مجلات چاپ و به تقویت رزومه خود کمک کنید.

تبدیل پایان نامه به کتاب

تألیف کتاب مرتبط با رشته تحصیلی و چاپ آن بعد از مقاله از امتیاز بالایی برخوردار است شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که تألیف کتاب نیاز به زمان بیشتری دارد، ولی شما می‌توانید با تبدیل پایان‌نامه به کتاب و چاپ کتاب سریع‌تر این کار را انجام دهید در این صورت دید داوران را نسبت به خود بهتر می‌کنید زیرا یقیناً پایان‌نامه‌هایی قابل‌چاپ است که استانداردهای لازم برای چاپ کتاب را داشته باشند.

ترجمه کتاب جدید خارجی

ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی مرتبط با رشته تحصیلی شما امتیازی برابر با تألیف کتاب دارد. ازاین‌رو می‌توانید بدون هرگونه دغدغه درخواست خود را برای کارشناسان سینا ترجمه ارسال نمایید تا کتابی در حوزه تحصیلی شما معرفی کنند و اقدامات لازم انجام شود.

چرا سینا ترجمه را برای ارتقا رزومه دکتری 1403 برگزینیم؟

سینا ترجمه با بیش از 7 سال سابقه در حوزه‌ی پژوهشی ازجمله پذیرش و چاپ مقاله، ترجمه مقاله به‌صورت کاملاً تخصصی، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و همچنین ترجمه کتاب و چاپ کتاب به‌عنوان برندی مطمئن در اذهان اصحاب دانشگاهی شناخته‌شده است. دلیل موفقیت و سبقت گرفتن این موسسه نسبت به مؤسسات دیگر ارائه خدمات مناسب به مشتریان، ایجاد تجربه کاری مناسب، سرعت عمل، صداقت و همچنین پاسخگویی 24 ساعته در تمامی ساعات شبانه‌روز و حتی روزهای تعطیل است ازاین‌رو اگر قصد ارتقا رزومه دارید این موسسه بهترین گزینه است.

مصاحبه دکتری

خدمات سینا ترجمه برای تضمین قبولی در مصاحبه دکتری

با توجه به آنچه در خصوص مصاحبه دکتری ارائه شد درمی‌یابیم که بیش‌ترین امتیازات مصاحبه دکتری را که مربوط به سوابق پژوهشی است، به‌راحتی با کمک کارشناسان مجرب سینا ترجمه می‌توان به دست آورد. درواقع شما دانشجویان عزیز می‌توانید با کمک کارشناسان و متخصصان سینا ترجمه اقدام به استخراج مقالات از پایان‌نامه نمایید و این مقالات را در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ برسانید. برای کسب امتیاز تألیف و چاپ کتاب نیز، می‌توانید پایان‌نامه‌های خود را به کتاب تبدیل نمایید و این کتاب را به چاپ برسانید تا امتیاز این بخش را هم دریافت نمایید. همچنین این موسسه با معرفی کتب جدیدالنشر و اقدام به ترجمه توسط مترجمین متخصص و چاپ آن بانام دانشجو به‌عنوان مترجم کتاب می‌تواند موجب شود تا امتیاز ترجمه کتاب را هم‌کسب کنید. ما به شما تضمین ارتقا رزومه دکتری را می‌دهیم و تا روز مصاحبه دکتری همراه شما خواهیم بود اگر احساس می‌کنید زمان را ازدست‌داده‌اید و دیگر امیدی برای موفقیت در مصاحبه باقی نمانده است همین حالا با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا سریع‌ترین و معتبرترین متدهای تقویت رزومه دکتری را به شما معرفی و برای شما فراهم کنند.

جهت ثبت سفارش هر یک از خدمات استخراج مقاله از پایان‌نامه، پذیرش و چاپ، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی و چاپ آن می‌توانید از طریق لینک‌های زیر اقدام نمایید و یا از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی

راه های ارتباطی با ما

09149724522

04133250787

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

آزمون‌های زبان تافل (TOEFL)، تولیمو (TOLIMO)، آیلتس (IELTS)، MSRT، MHLE، UTEPT و EPT جزء آزمون‌های معتبر از نگاه دانشگاه‌ها به شمار می‌رود و داوطلبان باید کارنامه خود را در هر یک از این آزمون‌ها هنگام مصاحبه علمی ارائه دهند.

زمان برگزاری مصاحبه های دکتری در سایت سینا ترجمه اطلاع رسانی خواهد شد.

سوالاتی در مورد چکیده پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد، شرح موضوع مدنظر برای رساله دکتری،معرفی خود به زبان انگلیسی،دیالوگ‌های ساده روزمره،پرسش از واژگان تخصصی رشته به زبان انگلیسی و ... .

بله در سینا ترجمه تمامی مجلات معتبر مرتبط با رشته تحصیلی شما به صورت کاملا رایگان معرفی می شود و هر کدام از مجلات مورد تایید بود نسبت به چاپ مقاله اقدام می شود.

جهت اطلاع از هر یک از خدمات استخراج مقاله از پایان نامه، پذیرش و چاپ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ترجمه کتاب جدیدالنشر خارجی و چاپ آن می‌توانید از طریق از طریق تماس و یا ایمیل و همچنین از طریق شبکه‌های مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام) با کارشناسان ما در ارتباط باشید.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
چاپ مقاله در مجلات ای اس ای دارید؟
سلام و عرض ادب ابتدا کمال تشکر را داریم که ما را برای چاپ مقاله ارزشمند خود بر گزید ه اید. احتراما برای چاپ مقاله در مجلات ای اس ای معتبر در خدمتیم.ممنون میشیم رشته و گرایش را بفرمایید و مشخص نمایید چاپ مقاله را برای چه مد نظر دارید و کدام دانشگاه هستید تا مجلات معتبر ای اس ای تقدیم شود بررسی بفرمایید اگر مورد تایید شما بود جهت پذیرش و چاپ در اسرع وقت اقدام نماییم. با تشکر
8 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
چاپ مقاله در مجلات ای اس ای دارید؟
8 ماه پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
سلام وقت بخیر برای مصاحبه دکتری می خواستم رزومه درست کنم انجام می دهید؟
سلام و احترام برای ارتقا رزومه مصاحبه دکتری در خدمتیم. درخواست را از طریق تلگرام،واتساپ،ایمیل و ایتا ارسال بفرمایید تا جهت چاپ مقاله و چاپ کتاب و .... اقدام نماییم. با تشکر
9 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
سلام وقت بخیر برای مصاحبه دکتری می خواستم رزومه درست کنم انجام می دهید؟
9 ماه پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
در پاسخ به:
سلام وقت بخیر برای تبدیل پایان نامه به کتاب خدمات دارید؟
سلام و عرض ادب احتراما برای صفر تا صد تبدیل پایان نامه به کتاب در خدمت هستیم فایل را ارسال بفرمایید تا اقدام شود. با تشکر
9 ماه پیش
بازدیدکننده

بازدیدکننده
سلام وقت بخیر برای تبدیل پایان نامه به کتاب خدمات دارید؟
9 ماه پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام