سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نوشتن دیسکاشن مقاله ISI

انتشار 18 اردیبهشت 1397
مطالعه 2 دقیقه

تعریف بخش بحث نسبت به بخش های دیگر سخت تر است؛ بنابراین معمولا سخت ترین بخش برای نوشتن هم می باشد و باید دانست که بسیاری از مقالات به دلیل اشکال و اشتباهات بخش بحث توسط سردبیران ژورنال رد می شوند.

نوشتن دیسکاشن مقاله ISI

با وجود این که ممکن است داده های مقاله معتبر و جالب توجه باشند، حتی این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل تفسیر مبهم و نامفهوم داده ها در بخش بحث، مقاله مورد پذیرش قرار نگیرد.

اجزای بخش بحث

ویژگی های اصلی و ضروری یک بحث خوب کدامند؟ اجزای اصلی بخش بحث در صورتی به طور صحیح فراهم خواهند شد که این دستور العمل ها مورد ملاحظه قرار می گیرند:

  • سعی کنید تا اصول، رابطه ها و تعمیم های نشان داده شده توسط نتایج را ارائه کنید و به خاطر داشته باشید که در یک بخش «بحث» خوب، شما نتایج را بازگو نمی کنید، بلکه درباره ی آنها بحث می کنید.
  •   به تمامی موارد استثناء اشاره کنید و نکات حل و فصل نشده را تعریف کنید.
  •  چگونگی سازگاری نتایج و تفاسیر شما با تحقیقات قبلا منتشر شده را نشان دهید.
  •  نکات و اشارات نظری و همچنین نکات عملی تحقیق خود را بحث کنید.
  •   نتیجه گیری های خود را تا حد امکان به طور واضح بیان کنید.
  •   شواهد و دلایل برای هر نتیجه گیری را خلاصه بیان کنید.

بیشتر قسمت های بخش روش ها و بخش نتایج باید با هم مطابقت داشته باشند و بخش های مقدمه و بحث نیز باید به عنوان یک جفت عمل کنند. حداقل به طور تلویحی، مقدمه باید یک یا چند پرسش را مطرح کند و بخش بحث نیز باید به یافته های در مورد جواب ها اشاره کند. بی توجهی به پرسش های اولیه می تواند تاثیر بدی بر بخش بحث داشته باشد. مطمئن باشید که بخش بحث آنچه را که بخش مقدمه پرسیده است، پاسخ می دهد.

رابطه های واقعی در دیسکاشن

به بیانی ساده، هدف اولیه بخش بحث، نشان دادن رابطه میان واقعیات مشاهده شده می باشد. برای تاکید بر این نکته، می توان داستانی در مورد بیولوژیستی که یک کک را آموزش می داد، اشاره کرد. پس از ماه ها آموزش کک، بیولوژیست قادر به گرفتن پاسخ برای بعضی فرامین بود. نتیجه بخش ترین آزمایش ها، آزمایشی بود که در آن پروفسور فرمان «بپر» را فریاد می زد و کک هم با هر بار که این دستور داده می شد، به هوا پرش می کرد. 

پروفسور قرار بود که این شاهکار قابل توجه را از طریق یک ژورنال علمی به نسل های آینده ارائه کند، اما بعدا تصمیم گرفت که آزمایش های خود را یک گام جلوتر ببرد و بیشتر آزمایش کند. وی در پی شناسایی عضو موثرتر در دریافت پیام بود. در یک آزمایش، وی پاهای کک را به ترتیب در هر بار برداشت. کک به طور یک طرفه به پریدن با گرفتن فرمان ادامه داد، اما به دلیل این که هر پای متوالی برداشته شده بود، پرش آن کمتر تماشایی بود. سرانجام با برداشتن آخرین پا، کک دیگر بدون حرکت باقی ماند و دیگر هیچ واکنشی به فرامین نشان نمی داد. پروفسور دریافت که سرانجام می تواند یافته های خود را منتشر کند و سپس شروع به نوشتن کرد؛ او با جزئیات دقیق آزمایش های انجام شده در ماه های قبل را تشریح کرد. نتیجه گیری اصلی پروفسور که قصد ارائه آن به جهان علمی را داشت، این بود: «وقتی که پاهای کک برداشته می شوند، کک دیگر نمی تواند بشنود».

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام