اخذ پذیرش چاپ مقالات در مجلات داخلی، موفقیت بزرگی محسوب میشود و برای پژوهشگر دارای مزایای بسیاری است. در این مقاله با ارائه راهکارهای طلایی شانس پذیرش مقالات شمارا بالا خواهیم برد.
مجلات داخلی همانند مجلات خارجی دارای تقسیمبندیهایی هستند که هرکدام ویژگیها مزایا و شرایط خاص خود رادارند. در این مقاله به بررسی تمامی انواع مجلات داخلی و نحوه به چاپ رساندن مقالات در این مجلات خواهیم پرداخت.
مجلات داخلی به مجلاتی گفته میشود که در داخل ایران منتشر میشوند. این مجلات 3 نوع هستند که در زیر به بررسی و توضیح آنها پرداختهشده است.
مجلات علمی پژوهشی به چاپ مقالاتی میپردازند که جنبه پژوهشی داشته و به کشف مطلب جدیدی پرداخته باشند. برای اینکه مقالهای در این مجلات به چاپ برسد حتماً باید دارای نوآوری و بار علمی بالایی باشد. درواقع میتوان گفت در مقالات علمی پژوهشی نتایج یک پژوهش علمی بهصورت مقاله در مجلات علمی پژوهشی منتشر میشود. مقالات این مجلاتت دارای بیشترین ارزش علمی بین مجلات داخلی بوده است.
مجله علمی ترویجی میتواند تفسیری جدید از مقالات و کارهای قبلی ارائه دهد یا اطلاعاتی جدید را با تفاسیر قبلی در هم آمیزد یا سیر جریان پیشرفت فکری حوزه موردبحث و مباحثات مربوط به آن را ترسیم کند. مقاله علمی ترویجی با توجه به موقعیت، ممکن است مقالات و منابع را مورد ارزیابی قرار دهد و مناسبترین و مربوطترین منابع را به خواننده پیشنهاد کند. این مقالات بر پایه جابهجایی، تلفیق و ترکیب دانش موجود تهیه میشوند و معمولاً به روشن شدن زوایای مسائل کمک مینمایند، ازاینگونه مقالات میتوان به مقالات مروری، تدوینی، ترجمهای و تحلیلی اشاره کرد.
این مجلات معمولاً وابسته به برخی سازمانها و نهادهای خاص بوده و مباحث تخصصی در یک زمینه را مطرح میکنند و نویسندگان مختلف میتوانند مطالب خود را برای این مجلات ارسال کنند. نکته قابلتوجه در مورد این نوع مجلات این است که این مجلات معمولاً هیچگونه امتیاز و مجوز علمی را از ترجمانهای مثل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا حوزه علمیه دریافت نکردهاند و صرفاً بهمنظور اطلاعرسانی و بالا بردن آگاهیهای قشر خاصی از افراد جامعه درزمینه های تخصصی به چاپ مطالب میپردازند.
به چاپ رساندن مقاله در مجلات داخلی کار چندان سادهای نیست و مستلزم رعایت تمامی اصول علمی و نگارشی است. ازاینرو چاپ مقالات در این مجلات برای پژوهشگر و نویسنده دارای امتیازات بالایی بوده که در ادامه به برخی از این مزایا اشارهشده است.
کسب امتیاز و لحاظ آن در مصاحبه دکترا
افزایش حقوق و مزایای شغلی برای پژوهشگران شاغل
امتیاز بالا برای استخدام در شغلهای دولتی
افزایش حقوق و مزایای شغلی برای پژوهشگران شاغل
عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشور
ارتقا رتبه علمی اساتید
پذیرش جهت عضو هیئتعلمی شدن در دانشگاه
ایجاد اعتبار برای نویسنده مقاله
امکان ارتباط با محققان سایر کشورها
عنوان (Title)
یک عنوان مناسب برای مقاله باید مختصر، جذاب، توصیفی، مرتبط با محتوا و رعایت کننده اصول نگارشی باشد تا بتواند بهطور موثر محتوای مقاله را منعکس کند.
چکیده (Abstract)
چکیده مقاله باید خلاصه، مفید، دارای ساختار مشخص، حاوی کلمات کلیدی، بدون ارجاع به منابع و قابلفهم باشد و در محدوده حجم مجاز قرار گیرد.
کلمات کلیدی (keywords)
کلمات کلیدی در مقاله باید مرتبط با محتوا، معرف موضوع، جامع و کافی، شناختهشده و بدون تکرار عنوان باشند و با دقت انتخاب شوند.
مقدمه (Introduction)
مقدمه مقاله باید زمینه و مسئله را معرفی کند، اهمیت موضوع را بیان نماید، اهداف و فرضیات را ارائه دهد، چارچوب نظری و پیشینه را بهاختصار بیان کند و ساختار مقاله را معرفی نماید.
روشها (Methods)
بخش روشها در مقالههای داخلی باید نوع مطالعه، جامعه و نمونه، ابزار گردآوری دادهها، روش تحلیل دادهها را معرفی نماید.
بحث و نتیجهگیری (Discussion and Conclusion)
بخش نتیجهگیری و بحث در مقالههای داخلی باید بهصورت خلاصه و مشخص به بیان خلاصه اصلی یافتهها، اهمیت و نوآوری پژوهش، پیام اصلی پژوهش،محدودیتها و پیشنهادها آتی بپردازد.
نتایج (Results)
این قسمت از مقاله، بخش توصیفی مقاله است که به بیان نتایج حاصل از آزمایشها میپردازد. بخش نتایج مقاله شامل توصیف کلی یافتههای مهم مطالعه و بیان واضح و دقیق اطلاعات بهدستآمده هست. درواقع هدف از نگارش نتایج، پاسخگویی به سؤالات تحقیق است ولی به بیان یافتههایی هم میپردازد که در فرضیات وجود نداشته و محقق حین اجرای پژوهش به آنها دستیافته است.
منابع (References)
در این قسمت فهرست تمامی منابع و مراجع استفادهشده در مقاله نوشته میشود. این ساختار اصلی در اکثر مقالههای علمی-پژوهشی وجود دارد، اگرچه ترتیب یا عناوین بخشها ممکن است در برخی رشتهها متفاوت باشد.
برای به چاپ رسیدن یک مقاله در مجلات داخلی باید تمامی مراحل از لحظه نگارش تا سابمیت مقاله، بهدقت انجام شود.
مرحله اول همانطور که گفته شد نگارش مقاله و رعایت تمامی اصول آن اعم از رعایت دقیق ساختار مقاله و ... است.
مرحله دوم، ویراستاری مقاله و اصلاح خطاهای آن است. ضرورت ویراستاری مقاله و ارائه صحیح متون بهقدری است که برخی اوقات، متون علمی و مقالات ممتاز، به دلیل ایرادات نگارشی ظاهری و دستوری، از سوی داوران علمی و ادبی نشریات و مجلات داخلی و خارجی مردود اعلام میشوند.
مرحله سوم، یکی از مهمترین مراحل است که در ظاهر ساده است اما انتخاب اشتباه در این مرحله میتواند به ریجکت مقاله شما منجر شود. در انتخاب مجله، حتما باید به بررسی مواردی مانند حوزه تخصص مجله، اعتبار مجله، محدودیتهای آن پرداخت.
مرحله چهارم، فرمت بندی مقاله است که در این مرحله، فرمت مقاله باید طبق فرمت درخواستی مجلهای که قصد نشر مقاله در آن راداریم، باشد.
مرحله پنجم، سابمیت مقاله یا همان ارسال مقاله به مجله مربوطه است که برای اطلاع از نحوه سابمیت باید به سایت مجله مربوطه مراجعه کنید.
مرحله ششم، پس از ارسال مقاله، مقاله توسط سردبیر مجله بررسی اولیه میشود. اگر مقاله با حوزه تخصصی و فرمت مجله مطابقت داشته باشد، به مرحله داوری ارسال میشود.
مرحله هفتم، مرحله اصلاحات و بازبینی است.بر اساس نظرات داوران، مقاله ممکن است نیاز به اصلاحات داشته باشد. نویسنده باید اصلاحات خواسته شده را انجام داده و مقاله را مجدداً ارسال کند.
مرحله هشتم، پرداخت هزینه انتشار است که اگر مقاله مورد تایید قرار گیرد، ممکن است در برخی مجلات نویسنگان ملزم به پرداخت هزینه باشند.
پس از پذیرش نهایی و انجام مراحل اداری، مقاله در شمارهی مربوطه مجله چاپ و منتشر میشود.
مجلات داخلی برخلاف باور عموم، دارای سختگیریهای زیاد هستند و ثبت مقاله در این مجلات بهخصوص مجلات علمی پژوهشی، کار چندان سادهای نیست اما موسسه سینا ترجمه با دانش و تجربه محققان و متخصصان خود، میتواند با ارائه خدمات تخصصی خطاهایی که میتواند منجر به ریجکت مقاله شما شود را برطرف سازد و شانس پذیرش مقاله شمارا تا درصد بالایی افزایش دهد. در زیر به بررسی این خدمات تخصصی خواهیم پرداخت.
استخراج مقاله از پایاننامه یا رساله
استخراج مقاله از پایاننامه یا رساله یکی از بهترین راههای داشتن مقاله است. در مواردی که مقاله آماده ندارید، میتوانید از پایاننامه خود مقالات معتبری استخراج نموده و به چاپ برسانید. استخراج مقاله از پایاننامه مزایای زیادی برای نویسنده مقاله و جامعه علمی دارد. استخراج مقاله در مدتزمان کمتر خواهد بود. محققین سینا ترجمه، تاکنون موفق به استخراج هزاران مقاله از پایاننامه طبق اصول و فنون استخراجشدهاند. بنابراین اگر پایاننامه یا رساله در دست دارید میتوانید این کار را با اطمینان خاطر به محققین برجسته سینا ترجمه بسپارید.
تهیه کاورلتر تخصصی
تهیه کاورلتر اصولی نقش مهمی در پذیرش مقاله شما دارد، کاورلتر با چکیده متفاوت است و نباید بهجای یکدیگر مورداستفاده قرار گیرند. بخشهای مختلف کاورلتر ماندد معرفی نویسندگان، بیان اهداف پژوهش، کاربردهای عملی مقاله و ... باید بهصورت دقیق و اصولی نوشته شد. شما میتوانید با بارگذاری فایل مقاله خود، تهیه کاورلترر را به متخصصین سینا ترجمه بسپارید و از انجام کار خود در بهترین حالت، اطمینان حاصل کنید.
ترجمه تخصصی چکیده مقاله
ترجمه تخصصی چکیده مقاله در مجلات داخلی ایران بسیار بااهمیت است و معمولاً بهعنوان یکی از الزامات اصلی برای چاپ مقاله در نظر گرفته میشود. ممکن است سطح زبان شما عالی باشد اما باید به خاطر بسپارید که ترجمه متون تخصصی، علاوه بر سطح زبان بالا، دارا بودن مهارتها تخصصی ترجمه را نیز میطلبد. علاوه بر این، در چکیده مقاله به دلیل کمحجم بودن، جای هیچگونه خطایی نیست. بنابراین توصیه میشود این کار را به مترجمان باسابقه سینا ترجمه بسپارید و کیفیت ترجمه خود را تضمین کنید.
ویراستاری تخصصی
ویراستاری مقاله از مراحل اصلی ثبت مقاله هست چراکه وجود خطاهای نگارشی یا فنی و... منجر به رد مقاله خواهد شد. ویراستاری در ظاهر کار سادهای است اما در واقعیت نیازمند تجربه و مهارت بالایی است. در موسسه سینا ترجمه ویراستاری مقاله داخلی به دو صورت قابل انجام است که شما با توجه به نیاز مقاله خود میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
-ویرایش ظاهری:
نوعی از ویراستاری است که در آن به شکل و ظاهر نوشتهها دقت میشود؛ یعنی پاراگرافبندیها، رعایت رسمالخط صحیح کلمات و هر آنچه انسجام ظاهری نوشتهها و مقالات را بهبود میبخشد در دسته ویرایش ظاهری قرار میگیرد.
-ویرایش دستوری و زبانی:
ویرایش دستوری، همانطور که از نامش پیداست به مقوله رعایت دستور زبان و قواعد زبان در ویراستاری مقاله میپردازد. تمام نکات دستوری مرتبط با فعلها، اسمها، صفتها، قیدها و هر سرفصل دیگری از دستور زبان در متن بهدرستی استفادهشده باشد.
پارافریز مقاله
ممکن است حین نگارش مقاله خود، بهطور ناخواسته و غیرعمدی دچار سرقت ادبی شده باشید؛ بنابراین لازم است گزارش درصد همانندی مقالتان را داشته باشید. معمولاً مجلهای که قصد ارسال آن را دارید، اطلاعات دقیقی درباره درصد همانندی و سیاستهای مرتبط در اختیار شما قرار میدهد. در موسسه سینا ترجمه، متخصصان ما به دلیل آشنایی کامل با نرمافزارهای همانندیابی داخلی مانند همانند جو و سمیم نور، میتوانند درصد همانندی مقاله را تا پایینترین حد ممکن کاهش دهند. لازم به ذکر است پارافریز مقاله تا درصد همانندی 70 ممکن است و اگر مقاله شما بیش از 70 درصد همانندی داشته باشد، خدمات پارافریز قابل انجام نیست.
معرفی مجلات مناسب با مقاله
موسسه سینا ترجمه، مناسبترین مجلات برای سابمیت مقاله شمارا معرفی میکند تا درنهایت با انتخاب شما اقدام به اخذ پذیرش و چاپ مقاله شود.
سابمیت و پیگیریهای مستمر تا لحظه اعلام نتایج
مرحله آخر، مرحله سابمیت مقاله یا همان ارسال مقاله به مجله است. متخصصان سینا ترجمه پس از سابمیت مقاله شما تا لحظه اعلام نتایج پیگیر کار شما خواهند بود و شمارا از تمامی مراحل باخبر خواهند ساخت تا درنهایت مقاله شما در مجلات معتبر داخلی پذیرش و چاپ شود.
نوشتن مقاله بدون دریافت پذیرش، برای محقق امتیاز محسوب نمیشود و تا زمانی که نتوانید مقاله خود را مجلات معتبر علمی چاپ و نشر دهید، پژوهشهای شما ارزشی نخواهند داشت اما به دلیل اینکه هر یک از مجلات روند و روش پذیرش و هزینههای متفاوتی برای نشر مقاله دارند، ما در سینا ترجمه به همراه متخصصان باتجربه در این زمینه آمادهایم تا مقاله شمارا در مجلات معتبر داخلی به چاپ برسانیم.
راه های ارتباطی با کارشناسان موسسه سینا ترجمه
مجلات علمی پژوهشی معمولا دارای سختگیری بیشتری هستند.
میتوان مجلات علمی پژوهشی را تقریبا هم سطح با مقالات خارجی دانست.
بله ترجمه تمامی متون در سینا ترجمه به صورت تخصصی و دارای ضمانت میباشد.