پذیرش و چاپ تضمینی مقالات علمی پژوهشی داخلی ISC در موسسه انتشاراتی سینا در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می پذیرد. هدف ما مشتری مداری و کمک به نشر آثار علمی پژوهشی شما کاربر محترم می باشد.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال 1378 تاسیس گردیده است. در سال ۲۰۰۷ در نهمین مجمع عمومی وزاری آموزش و پرورش کشورهای اسلامی در رباط مراکش به تصویب رسید.همچنین در نشست وزاری آموزش عالی کشورهای اسلامی در باکو در سال ۲۰۰۸ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به تصویب رسید و در نهایت با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت علوم با تأسیس ISC در سال ۱۳۸۷ این موسسه به طور رسمی شروع به کار کرد. بنابراین ایران سومین کشور دنیا بعد از هلند (Scopus) و آمریکا (ISI)بود که تولید نظام استنادی را آغاز کرد.(سایت مجلات ISC)
ISC یک پایگاه علمی است که ایران با پایه گذاری آن ،57 کشور را در تبادل اطلاعات علمی شریک کرده است و هدف اصلی از این کار ترویج همکاری میان دانشمندان اسلامی و مراکز علمی داخلی با برترین پایگاه ها و محققان جهان و ارائه ابزار و ساز و کارهای مورد نیاز به یکدیگر میباشد.ایندکس ISC با توجه به توضیحات ارائه شده یعنی همان مجلات نمایه شده در پایگاه های نظام استنادی علوم کشورهای اسلامی می باشد.
ژورنال های ISC دو نوع هستند:
هر دو نوع مجلات داخلی و خارجی در سایت http://isc.gov.ir در بخش نشریات اصلی که قابلیت جست و جو با ISSN و یا نام مجله را دارند نمایه می شوند.
نکته ای که موجب شد تا این محتوا را بگذاریم، این مسئله بود که عناوین مجلات خارجی در لیست نشریات اصلی واقع در سایت مذکور دائم در حال حذف و اضافه شدن هستند. البته اطلاع دقیقی از روند حذف یا دلایل حذف در دست نیست ولی در این حد می توان گفت که روند خروج و یا داخل شدن در لیست ISC بسیار با سرعت انجام می گیرد که کار را برای دانشجویان علاقه مند به چاپ در این مجلات سخت می کند.
اما کلا توصیه می شود در سفارش انتشار مقاله در مجلات isc احتیاط کنید خصوصا مجلات خارجی. چرا؟
دلیل این امر وجود برخی از مشکلات است که گریبان گیر برخی از دانشجویان عزیز شده است. مثلا امکان دارد که وقتی مقاله را برای پذیرش در مجله ISC می فرستید این ژورنال در لیست اصلی iSC باشد ولی بعد از دریافت نامه پذیرش حذف شود و این در حالی است که هنوز مقاله انتشار نیافته است!!! همین مسئله موجب شده تا نمره برای شما لحاظ نشود و هزینه و زمان را نیز از دست بدهید.
پس راه حل چیست؟
درست است هیچ تضمینی برای بقای یک مجله تا زمان چاپ مقاله در لیست iSC وجود ندارد ولی برای اغلب دانشگاه ها ملاک همان نامه پذیرش است و اگر تا زمان دریافت نامه پذیرش مجله یا همان ژورنال در لیست نشریات اصلی iSC باشد دانشگاه ها می پذیرند و دیگر مسئله ای نیست اگر بعد از آن ژورنال از لیست حذف شود و در لیست سیاه وزارت علوم نباشد کافی است.
نکته دیگر اینکه، چند ماه قبل خروج نشریات از ISC، لیست آن در سایت اصلی ISC اعلام می شود. پس از خارج شدن مجله از این ایندکس تاریخ خروج مجله ذکر می شود و این نکته می تواند برای کسانی که قبل از تاریخ خروج اقدام به پذیرش یا چاپ نموده اند راهگشا خواهد بود.
برای دسترسی آسان تر به لیست ژورنال های دارای نمایه ISC می توانید از طریق این لینک و همچنین برای دسترسی به لیست ژورنال هایی که از لیست ISC خارج شده اند می توانید از طریق این لینک اقدام کنید.
در کل پیشنهاد می کنیم، به صورت فردی اقدام به اخذ پذیرش مقاله در iSC نکنید، چرا که اغلب آدرس وب سایت آن ها در سایت iSC ثبت نشده و تشخیص اصل بودن سایت آن ها در فضای وب کار سختی می باشد و باید از فرد باتجربه تری کمک بگیرید و نیز ممکن است شما هزینه را به هر صورت پرداخت و مقاله را ارسال کرده باشید ولی از پاسخ خبری نباشد!
شما عزیزان می توانید برای چاپ تضمینی مقالات خود در مجلات ISC و جهت اطمینان از به وجود نیامدن مشکلات احتمالی و متضرر شدن از خدمات موسسه انتشاراتی سینا بهره جویید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره تخصصی در زمینه چاپ مقاله و تمامی فعالت های دیگر موسسه می باشند. جهت ثبت سفارش و دریافت اطلاعات تکمیلی می توانید به سایت اصلی موسسه انتشارتی سینا مراجعه نمایید.
امید است، در راستای پیشرفت علمی پژوهشی کشورمان در تمامی زمینه های دانشگاهی گامی موثر و کارآمد برداشته باشیم.
موفق و موید باشید.