باید راهی وجود داشته باشد تا مقالهای که نگارش کردهاید و یا از پایاننامه خود استخراج کردهاید جهت داوری به داوران مجلات ارسال شود که به این مرحله که نسخه نهایی مقاله به ژورنال مختلف جهت داوری ارسال میشوند سابمیت میگویند.
سابمت مقاله استارت و پله اول پذیرش و چاپ مقاله میباشد بدیم منظور در این قسمت سعی کردیم به چیستی سابمیت مقاله و نحوه انجام آن بپردازیم.
زمانی که شما یک مقاله را برای چاپ در یک ژورنال ارسال میکنید درواقع شما مقاله خود را سابمیت کردهاید. برای سابمیت یک مقاله به یک ژورنال، باید به سایت مجله مراجعه کرده و از قسمت مربوط به سابمیت اقدام به سابمیت (ارسال) مقاله نمایید. البته قبل از اقدام به سابمیت، ابتدا باید قسمت دستورالعمل برای نویسندگان را که معمولاً با عناوینی مانند Instruction For Authors آورده میشود مطالعه کنید. مقاله خود را قبل از سابمیت در فرمت خواستهشده توسط مجله تنظیم نمایید. که در ادامه به مراحل آمادهسازی و سابمیت مقاله اشارهشده است تا بامطالعه این مطلب پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر داشته باشید.
برای اینکه مقاله خود را به مجله موردنظر ارسال نمایید باید با برخی از اصطلاحات که در چاپ مقاله رایج میباشد آشنا شوید زیرا اگر شما معانی آنها راندانید ممکن است در این راه با مشکل مواجه شوید. در ذیل به تعریف برخی از این اصطلاحات پرکاربرد میپردازیم:
journal : به معنای مجلات علمی دانشگاهی است. مقالات در این ژورنالها چاپ میشوند. |
---|
submit: ثبت و ارسال مقاله به یک مجله را گویند. |
Resubmit: به معنای اینکه مقاله ایراد زیادی داشته است و بعد از رفع مشکلها، مقاله مجدداً باید ارسال شود و دوباره در فرآیند داوری مثل دفعهی اول قرار گیرد. |
Manuscript : به معنی دستنویس میباشد و درواقع همان مقالهای است که برای ژورنال ارسال کردهاید ولی هنوز به چاپ نرسیده است. |
Manuscript NO: همان شمارهای که پس از ارسال مقاله در یک مجله به شما داده میشود و با آن میتوانید وضعیت مقالهی خود را چک کنید. |
Paper: : همان دستنویسی که در یک ژورنال به چاپ رسیده است. به آن Article هم میگویند. |
Under Review: یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظر نتایج بمانید. |
Accept: یعنی مقاله جهت چاپ در مقاله قبولشده است. |
Reject: : به معنای رد مقالهی شماست. بهتر است در این شرایط مقالهی خود را بازخوانی کنید وآن را ازنظر محتوایی ویرایش کرده و نظرات داوران را در مورد رد مقاله بخوانید و اشکالات خواستهشده را برطرف کنید و آن را برای یک ژورنال دیگر که در ارتباط با موضوع مقاله شماست ارسال کنید. |
Proof: قبل از چاپ مقاله یک نسخه از آن توسط ژورنال برای فرد ارسالکننده فرستاده میشود تا پس از تأیید ازنظر نام نویسندگان و مشخصات دیگر برای چاپ نهایی در مجله ارسال شود و پس از چاپ جای هیچگونه اعتراضی نخواهد بود. |
cover letter: نامهای است که همراه مقاله برای ارسال به مجله نوشته میشود و هدف اصلی از نوشتن آن ارائه توضیح مختصر و جامع در ارتباط با مقاله و مطالعه انجامشده است. مشخصات نویسندگان و عنوان حتماً باید نوشتهشده باشد. |
Author Guidelines OR Authors instructions: : راهنمای نویسندگان، شیوهنامه نوشتن مقاله یا دستورالعمل تدوین مقاله و شرایط پذیرش آن را توضیح میدهد. |
جهت اقدام به چاپ مقاله در ژورنال های معتبر خارجی و یا چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی یکسری مراحل را باید انجام دهیم که در ادامه فرآیند آمادهسازی مقاله برای بارگذاری را طبق 5 مرحله که در زیر به آنها اشارهشده است آغاز میکنیم برای بررسی هرکدام از مراحل روی بلوک مربوطه کلیک نمایید.
در ابتدا باید یک مقاله علمی داشته باشیم. برای این کار یا باید مقاله بنویسیم و یا استخراج مقاله از پایان نامه انجام دهید. معمولا نوشتن مقاله سخت و زمان بر است، از این رو اکثر دانشجویان سعی میکنند از پایان نامه خود مقاله استخراج کنند. کیفیت مقاله بسیار مهم است. سعی کنید مقاله شما موضوعی جدید و محتوایی به روز داشته باشد. همچنین سعی کنید از منابع به روز و مرتبط با موضوع مقاله استفاده کنید.
اگر قصد ارسال مقاله به مجلات خارجی دارید باید ترجمه مقاله انجام دهید. معمولا مقالات علمی با توجه به این که دارای موضوعات علمی هستند، در آنها از کلمات، عبارات و اصطلاحات خاص علوم مختلف استفاده می شود که هر کسی توانایی ترجمه درست آن را ندارد، از این رو متن مقاله باید در اختیار مترجمی قرار بگیرد که علاوه بر تسلط به زبان انگلیسی، به موضوع مقاله نیز اشراف کامل داشته باشد.
این مرحله بسیار مهم است و معمولا چون نویسندگان مقالات، کمتر به آن توجه می کنند، بیشتر مشکلات از همین بخش است. همانطور که میدانید باید مقاله آماده شده و مجله انتخاب شده، هم موضوع هم باشند و اگر این گونه نباشد، هر چقدر هم که محتوای مقاله قوی باشد، بدون بررسی محتوایی، مقاله ریجکت خواهد شد، از این رو، در ابتدا مطمئن شوید نشریه ای که انتخاب کرده اید، دقیقا هم اسکوپ مقاله است. برای این کار اهداف مجله را مطالعه کنید و برخی از مقالات چاپ شده در آخرین نسخه مجله را دانلود و بررسی کنید، در صورتیکه مقاله و مجله از نظر موضوعی همخوانی داشتند، میتوانید مقاله را به مجله ارسال نمائید.
قبلا از اینکه مقاله را به نشریه انتخابی ارسال کنید، اول باید مقاله را به فرمت مجله درآورید. برای این کار به سایت مجله و به بخش راهنمای نویسندگان بروید و فایل مورد نظر را دانلود کنید. این فایل حاوی برخی تغییرات ظاهری و اطلاعات خاصی است که مجله از نویسندگان می خواهد تا به همراه فایل مقاله در اختیار مجله قرار دهند. لازم به توضیح است که تمام مواردی که درخواست شده باید کاملا دقیق انجام شود. پس از فرمت بندی مقاله آماده سابمیت به نشریه است.
سابمیت مقاله همان ارسال مقاله فرمت شده به مجله انتخابی است. که این ارسال مقاله به چند روش قابل انجام می باشد . که در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.
بعد از آمادهسازی مقاله و انجام ویرایشات لازم میتوانید مقاله خود را به یک مجله تخصصی ارسال و یا سابمیت نمایید؛ بنابراین باید راهی وجود داشته باشد که بتوان از طریق آن مقاله را به مجلات سابمیت کنید؛ که در زیر به روشهای سابمیت مقاله اشارهشده است.
این روش بسیار سادهسازی شده میباشد کافی است شما یک متن سابمیت در ایمیل خود قرار دهید و مقاله موردنظر را داخل ایمیل بارگذاری یا اتچ نمایید و به آدرس ایمیلی که در سایت مجله جهت سابمیت قرار دادهشده است ارسال نمایید و درنهایت منتظر پاسخ مجله باشید. در این روش شما ملزم به ارسال ایمیل از طریق نویسنده مسئول یا حتی نویسندگان مقاله نیستید و در صورت درخواست مجله میتوانید از ایمیل نویسندگان استفاده نمایید. همانطور که قبلاً گفته شد اعمال تغییرات و اصلاحات از این روش معمولاً آسانتر از روش سابمیت آنلاین است. به طور کلی می توان بیان کرد مجلات خود مشخص کننده چگونگی ارسال مقاله به مجله می باشند بنابراین با مطالعه قسمت مربوطه در سایت مجله می توانید روش ارسال را مشاهده نمایید.
بعضی مجلات سیستم پیشرفتهای دارند که لازم هست در سایت مجله ثبتنام نمایید و نام کاربری و کلمه عبور دریافت کنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شده و مراحل خواستهشده را یکی به یکی طی کرده و درنهایت یک کد یا سابمیت نامبر دریافت میکنید که ازآنپس برای هر نوع مکاتبه و انجام تغییرات برای مقاله از آن کد میتوانید استفاده کنید. همچنین هر عملیاتی که از طرف ژورنال بر روی مقاله شما انجام میشود در این سیستم ثبت میگردد و شما قادرید مقاله خود را ردیابی کنید.
لازم به ذکر میباشد که استفاده از هرکدام از این روشها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد. |
---|
معمولاً مجلات برای اینکه مقاله را دریافت کرده و برای داوری ارسال نمایند بررسی میکنند تا طبق دستورالعمل مجله باشد که در ذیل بهطورکلی به دستورالعملهای فرمت بندی و سابمیت مقاله در مجلات اشارهشده است:
تعداد کلمات مقاله (ژورنالها برای چاپ مقاله محدودیت برای تعداد لغات کل محتوای مقاله، تعداد لغات چکیده و حتی تعداد لغات کلمات کلیدی دارند)
تأکید بر ترجمه دقیق و تخصصی مقاله به انگلیسی
توضیحاتی در خصوص شکلها و جداول مقاله
توضیحاتی در خصوص نحوه رفرنس دهی
مسائل دیگری که در قوانین سابمیت یک مقاله، گاهی اوقات از یک ژورنال به ژورنال دیگر متفاوت خواهد بود.
پس از مطالعه این قسمت، شما میتوانید به قسمت سابمیت در سایت مجله بروید که با عناوینی چون submission هستند؛ که در آنجا مشخصشده است که سابمیت از چه طریقی انجام شود. با ما همراه باشید تا یکی از رایجترین روشهای سابمیت که سابمیت از طریق آنلاین و یا پنل میباشد را برای شما آموزش دهیم.
در این حالت، نخست شما در وبسایت مجله ثبتنام کرده و نام کاربری و کلمه عبور دریافت میکنید. سپس به صفحه پروفایل خود وارد میشوید و مراحل زیر را یکبهیک طی میکنید:
مرحله اول
عنوان مقاله و چکیده را در قسمت تعیین شده وارد نمایید. زیرا مجلات اغلب چکیده را بصورت جداگانه از کاربر دریافت می کنند.
مرحله دوم
نام مؤلفین را به ترتیب اسامی ثبت کرده و وابستگی آن ها یعنی سازمانی که در آن مشغول به کار هستند را مشخص نمایید.
مرحله سوم
نویسنده مسئول را مشخص نمایید. زیرا تمام اطلاعات به حساب کاربری نویسنده مسئول ارسال شده و ادامه مراحل تنها برای نویسنده مسئول امکان پذیر خواهد بود.
مرحله چهارم
در این مرحله موافقت با قوانین مجله از جمله عدم چاپ مقاله در سایر مجلات یا کپی برداری از نتایج را تأیید نمایید.
مرحله پنجم
نامه انگیزشی یا کاور لتر را در قسمت که برای آن مشخص شده است بنویسید. که این نامه شامل معرفی نویسندگان و موضوع مقاله می باشد.
مرحله ششم
در مرحله بعد باید فایل متن، فایل جداول و یا تصاویر را به صورت کاملا جداگانه آپلود نمایید. در نظر داشته باشید که نباید نام نویسندگان را در فایل های آپلود شده درج کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله دو گزینه pdf و html نمایش داده می شود که با انتخاب هر کدام، فایل مقاله ارسالی به همان فرمت به شما نشان داده خواهد شد. پس از تأیید فایل مقاله، گزینه Submit فعال می شود.
مرحله هشتم
که در این مرحله روی گزینه سابمیت کلیک کرده و مقاله به دفتر مجله ارسال می گردد. که بعد از تایید، دیگر امکان اعمال تغییرات روی مقاله وجود نخواهد داشت.
مرحله نهم
در آخرین مرحله یک کد یا Manuscript number برای شما ارسال می شود که برای شناسایی مقاله شما از میان صد ها مقاله ارسال شده دیگر به مجله است. که برای هر نوع مکاتبه و انجام اصلاحات روی مقاله باید از این کد استفاده نمایید.
در پاسخ به این سؤال باید گفت تا زمانی که مقاله در دست سردبیر مجله هست و برای داوری ارسال نشده، امکان کنسل کردن و بازپسگیری مقاله وجود دارد؛ اما بعد از ارسال مقاله به داوران امکان کنسل کردن مقاله وجود ندارد و باید منتظر نتیجه داوری ماند. البته موارد استثنایی نیز وجود دارد که بتوان در حین داوری تخصصی نیز مقاله را بازپسگیری گرفت. برخی از ادیتورها با درخواست نویسندگان حتی بعد از اتمام فرآیند داوری موافقت میکنند؛ اما در نظر داشته باشید که بهترین زمان برای بازپسگیری مقاله همان قبل از فرآیند داوری است. نکتهای که لازم است آن را بدانید این است که برخی نویسندگان تصور میکنند که بهمحض ارسال درخواست بازپسگیری مقاله، میتوانند آن را در مجله دیگری ارسال نمایند. این کار اشتباه است. نویسندگان موظف هستند مادامیکه پاسخ نهایی ادیتور را دریافت نکردهاند مقاله خود را به مجله دیگری ارسال نکنند؛ زیرا در صورت ارسال احتمالاً متهم به ارسال همزمان مقاله به دو مجله مختلف شوند که این مسئله عواقب منفی را میتواند به نویسندگان داشته باشد؛ بنابراین، تازمان یکه مقاله را کامل از فرآیند یک مجله خارج نکردهاید آن را به مجله دیگر ارسال نکنید.
ارسال نامه به ادیتور مجله برای کنسل کردن سابمیت و بازپسگیری مقاله، بایستی در قالب یک نامه رسمی نوشته شود. در زیر یک نمونه نامه به ادیتور ارائه نمودهایم. شما میتوانید بهجای حروف (X) اطلاعات شخصی و نام مقاله خود را وارد کنید و آن را به ادیتور ارسال نمایید.
Dear Mr. XXX [Editor’s Name]
I would like to withdraw my manuscript titled XXXX [Title of paper] from further consideration by your journal. The manuscript ID is XXXX and the date of submission was XXXX
Please confirm that the withdrawal process is complete. I apologize for any inconvenience caused
Sincerely
XXXX [Your name and contact details]
اکسپت یعنی پذیرش مقاله و در حقیقت مرحله نهایی کار است؛ و به این معناست که ژورنال موردنظر مقاله شمارا برای چاپ پذیرفته است. بعد از سابمیت، مقاله شما در صورت پذیرش اولیه برای اکسپت نهایی، بهصورت کاملاً دقیق توسط داور مجله (داورانی) (در برخی ژورنالهای معتبر مانند اسکوپوس از روش پییر ریویو استفاده میشود) مطالعه و بررسی میشود که این کار زمانبر است (در کل فرایند داوری برای اکسپت در ژورنالهای معتبر مانند ISI زمانبر است البته برخی از ژورنالها درازای دریافت مبلغی مراحل داوری و اکسپت را تسریع میکنند) و در صورت نداشتن ایرادات اساسی و پذیرفته شدن توسط داوران، ممکن است در چندین نوبت، برای اکسپت نهایی ایراداتی به آن تعلق گیرد که شما بهعنوان یک محقق باید آن را اصلاح و مجدداً ارسال نمایید.
همانطور که بیان شد مقاله پس از تأیید توسط سردبیر، برای داوری ارسال میشود که معمولاً توسط دو یا چند داور بررسی میشود و سه حالت که در زیر به آن اشارهشده است پیش میآید.
مقاله استاندارد است و بدون اصلاحیه پذیرش میشود.
مقاله ایرادات جزئی دارد که پس از برطرف شدن آنها توسط نویسنده مقاله، موردپذیرش قرار میگیرد.
مقاله ایرادات کلی دارد و ریجکت میشود.
توجه نمایید اگر برای مقاله شما درخواست اصلاحات داده شد، آن را در زمان تعیینشده اصلاحکرده و برای مجله مربوطه مجدداً سابمیت نمایید؛ زیرا عدم ارسال اصلاحات در زمان ذکرشده به معنای انصراف میباشد.
مقاله باید روند قانونی آمادهسازی را طی نماید تا در یک ژورنال پذیرفته و چاپ شود سالانه چندین هزار مقاله در دنیا با عناوین مختلف ارائه میشود و مقالات به ژورنالهای مختلف سابمیت میشوند اما هر ژورنال فقط تعداد محدودی از مقالات سابمیت شده را پذیرش میکنند و پذیرش یا ریجکت مقاله از یک ژورنال بستگی به کیفیت مقاله و رعایت استانداردهای لازم مجله دارد چنانچه کیفیت مقاله پایین باشد و مقاله در چارچوب درخواستی مجله موردنظر نباشد احتمال ریجکت آن از ژورنالهای معتبر رایگان بالاتر میرود بنابراین قبل از سابمیت مقاله حتماً سعی کنید مراحل آمادهسازی مقاله را که در ادامه به آن اشارهشده است را باکیفیت بسیار بالا طی نمایید تا شانس پذیرش مقاله را بالا ببرید.
ترجمه مقاله برای پذیرش مقاله به مجلات خارجی
ویراستاری مقاله و رفع هر گونه تشابه و یا سرقت ادبی موجود در مقالات
انتخاب ژورنال معتبر برای مقاله متناسب با زمینه نگارشی مقاله و سطح علمی مقاله
ویرایش و فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار مقاله به ساختار و فرمت تعیین شده از طرف مجله
سابمیت مقاله به مجله مورد نظر
کلیه مراحل لازم برای آمادهسازی مقالات باید باکیفیت بسیار بالا و بهصورت تخصصی انجام شود؛ زیرا داوران ژورنالهای تخصصی توجه بسیار بالایی نسبت به کیفیت مقاله دارند و چنانچه هر یک از مراحل ترجمه و ویرایش و ... دارای ایراد باشد حتماً مقاله شمارا ریجکت خواهند کرد ولی درصورتیکه مقاله در اسکوپ مجله باشد و تمامی مراحل به بهترین شکل انجام شود مقاله توسط داوران اکسپت میشود.
فرآیند ارسال مقاله به مجلات و دریافت پذیرش یا چاپ دارای مراحل پیچیدهای است که برای هر محقق پرمشغلهای وقتگیر است. نگران نباشید، مقاله خود را با تمام جزییات برای ما ارسال کنید، سینا ترجمه بهترین موسسه چاپ مقاله بهآسانی و باملاحظه تمامی درخواستهای مجله، مقاله شمارا برای پذیرش و چاپ آمادهسازی میکنند.
ثبت سفارش چاپ |
---|
بررسی توسط پشتیبانی |
---|
معرفی مجله و فرمت بندی |
---|
ارسال مقاله به مجله و پیگیری |
---|
سابمیت مقالات در مجلات مناسب تأثیر مستقیم و زیادی در شانس اکسپت شدن مقاله دارد ازاینجهت متخصصان سینا ترجمه بهآسانی و باملاحظه تمامی درخواستهای مجله، مقاله شمارا برای پذیرش و چاپ آمادهسازی کرده و الزامات فنی چاپ مقاله را بررسی میکنند و مقاله شمارا طبق دستورالعمل مجله قرار میدهند. تمامی اقدامات لازم ازجمله ترجمه و ویراستاری، انتخاب مجله مناسب، ساخت حساب کاربری، تهیه کاورلتر، پیگیری فرآیند پذیرش، مکاتبه با داوران و پرداخت هزینههای چاپ را مدیریت میکنند و در تمام این مسیر در کنار شما خواهند بود.
جهت اطلاعات بیشتر برای سابمیت مقاله و پذیرش و چاپ مقاله میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت کنید.
موسسه سینا دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.
زمانبندی برای فرمت بندی و سابمیت در سینا ترجمه در کمترین زمان ممکن و طی نهایتا 7 روز صورت می پذیرد. شما می توانید از طریق سفارش فوری(آنی) در نیمی از زمان معمول سفارش فرمت بندی و سابمیت خود را تحویل بگیرید.
سابمیت برای تمامی مجلات داخلی و خارجی با بالاترین دقت ممکن انجام می گیرد.
بله. تمامی مکاتبات مقالات سابمیت شده شما توسط سینا ترجمه انجام می گیرد.
سینا ترجمه به علت نیاز سریع برخی از محققان عزیز برای پذیرش و چاپ مقاله به دلایل مختلف از جمله دفاع دکتری، مصاحبه دکتری و یا ارتقا درجه علمی و ... این امکان را فراهم کرده است تا شما سابمیت مقاله خود را به دلخواه در هریک از زمان های عادی ، فشرده و فشره پلاس محقق سازید به طور کلی می توان بیان کرد سفارشات در این موسسه در سه زمان عادی (3 روزه)، فشرده (2روزه) و فشرده پلاس (1 روزه) قابل انجام می باشد. که شما مشتریان عزیز میتوانید با انتخاب هر یک از آنها، زمان دقیق تحویل سفارش خود را تعیین کنید.