ثبت نام در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 1402-1401 از امروز 30 بهمن ماه آغاز شد.
به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، ثبت نام در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 1402-1401 به صورت اینترنتی در روزهای 30 بهمن تا 10 اسفند 1400 از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی http://sanjeshp.ir انجام می شود.
آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 1402-1401 در روزهای 5 و 6 خردادماه 1401 برگزار خواهد شد.
مرکز سنجش آموزش پزشکی دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 1402-1401 را به همراه مدارک مورد پذیرش، دروس امتحانی و ضرایب مربوط به این رشته ها را منتشر کرده است.
شرایط عمومی :
داوطلبین مجاز به شرکت در آزمون باید دارای شرایط عمومی زیر در تمام ادوار تحصیلی و مراحل شغلی باشند :
1. برخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی به تناسب رشته انتخابی و عدم اعتیاد به مواد مخدر
2. واجد کلیه شرایط عمومی متداول در آزمونهای مختلف کشور
3. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی
4. پذیرفتن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران
5. عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروه های محارب و ملحد و هواداری از آنها
6. نداشتن سوء پیشینه کیفری
7. عدم اشتهار به فساد اخلاقی
شرایط اختصاصی :
داشتن شرایط عمومی ورود به دوره آموزش عالی
دارا بودن دانشنامه کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی گروه پزشکی و مدارک بالاتر متناسب با رشته تحصیلی مورد تقاضا در رشته های امتحانی کارشناسی ارشد بر اساس مدارک مورد پذیرش هر رشته امتحانی از یکی از دانشگاه های داخل یا خارج از کشور حسب تایید وزارت بهداشت یا وزارت علوم و یا گواهی مبنی بر فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 31 شهریور 1401 توسط دانشگاه مربوطه برای دانشجویان سال آخر.
این دانشجویان تنها در صورتی که حداکثر تا تاریخ 31 شهریور 1401 فارغ التحصیل شوند مجاز به شرکت در آزمون هستند. افرادی که بعد از تاریخ مذکور فارغالتحصیل شوند، مجاز به شرکت در آزمون نیستند.
عدم اشتغال به تحصیل همزمان در دوره های کارشناسی ارشد و یا سایر مقاطع تحصیلی در همان دانشگاه و یا دانشگاه های دیگر و سایر موسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور.
بر اساس مصوبه هفتاد و هفتمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی دانشجوی دوره کارشناسی ارشد که از تحصیل محروم یا از ادامه تحصیل منصرف می شود، پس از تسویه حساب با دانشگاه محل تحصیل خود، با رعایت ضوابط می تواند مجددا در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته شرکت کند.
بر اساس مصوبه هفدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت بهداشت تمام پذیرفته شدگان سنوات قبل که متقاضی ثبت نام و شرکت در این آزمون هستند، در صورت ثبت نام در دانشگاه پذیرفته شده، باید تا زمان قبولی در این آزمون، انصراف دهند. در صورتی که دانشجویان این امر را رعایت نکنند، ضمن لغو قبولی، طبق مقررات با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
طبق رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 می توانند در آزمون سال 1401 ثبت نام و شرکت کنند.
دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد، چنانچه در مقطع مذکور از آموزش رایگان برخوردار بوده و مجددا با مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی خود متقاضی شرکت در رشته های این آزمون هستند در صورت قبولی در رشته محل های رایگان این آزمون، ملزم به پرداخت شهریه هستند. در صورتی که در مرحله ارشد قبلی، از آموزش رایگان برخوردار نبوده اند، در صورت پذیرش در رشته محل های رایگان، ملزم به پرداخت شهریه نیستند.
وزارت بهداشت، به هیچ یک از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بورس تحصیلی اعطا نمی کند.
شرایط پذیرش اتباع خارجی در دوره کارشناسی ارشد تابع آئین نامه های مربوطه است.
بر اساس آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، تمام وقت است و هرگونه اشتغالی غیر از تحصیل برای دانشجو ممنوع است.
بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی مورد پذیرش برای رشته تکنولوژی گردش خون و برخی از رشته های امتحانی مجموعه پرستاری در بخش های بیمارستانی و بالینی جهت شرکت درآزمون مقطع کارشناسی ارشد برای کلیه داوطلبان متقاضی این رشته ها ضروری است.
بر اساس شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت بهداشت کسب حداقل 30 درصد از نمره کل آزمون(کتبی) با رعایت سایر شرایط و مقررات الزامی است.
براساس مصوبه پنجمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی معدل مقطع کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد اعمال می شود. بر اساس مصوبات نوزدهمین جلسه نشست شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی سوابق تحصیلی مقطع قبلی (کارشناسی) با سهم 20 درصد در نظر گرفته می شود.
بر اساس اعلام مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، دانش آموختگان دارای مدرک کارشناسی با سهمیه بومی و مناطق محروم و متعهدین دارای سند محضری خاص، پس از اتمام تعهدات خود و یا یک و نیم برابر تعهد سپری شده مجاز به شرکت در کنکور کارشناسی ارشد هستند.
براساس ماده 28 آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی هر گونه انتقال، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع است.
در تمامی مراحل قبل و بعد از آزمون و در تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی مصوب مجلس شورای اسلامی و مصوبات شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی جاری خواهد بود.
مدارک لازم و نحوه ارسال آنها جهت ثبت نام و شرکت در آزمون:
کلیه مدارک مورد نیاز مانند مدرک تحصیلی، مدرک نشان دهنده وضعیت طرح نیروی انسانی، مدرک نشان دهنده سابقه کار، مدرک نظام وظیفه، اصل فرمهای بومی مناطق محروم و ... متعاقبا پس از قبولی، توسط دانشگاه پذیرنده اخذ خواهد شد.
تأکید می شود از اعلام و ارسال هرگونه اطلاعات غیر مرتبط و غیر واقعی خودداری شود. پس از پذیرش در آزمون درصورت هرگونه مغایرت با ضوابط اعلام شده، قبولی داوطلب ملغی شده و از ادامه تحصیل جلوگیری شده و طبق ضوابط با متخلف برخورد خواهد شد.
1. اسکن یک قطعه عکس 34 مربوط به سال جاری بدون خدشه و هرگونه علامت یا مهر، در ابعاد 300 400 پیکسل با فرمت jpeg / jpg و حداکثر حجم 20-100 kb
2. اسکن اصل شناسنامه (صفحه اول شناسنامه و درصورت وجود توضیحات صفحه آخر)
3. اسکن اصل کارت ملی (هر دو سمت آن)
4. اسکن فرم مقاطع تحصیلی مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم – اصل نزد داوطلب جهت ارائه به دانشگاه محل قبولی نگهداری شود.
5. اسکن فرم استشهاد مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم– اصل نزد داوطلب جهت ارائه به دانشگاه محل قبولی نگهداری شود.
6. اسکن شناسنامه و کارت ملی همسر و والدین مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم
7. اسکن مدارک 5سال اقامت داوطلب در آن استان مخصوص متقاضیان سهمیه بومی مناطق محروم– اصل نزد داوطلب جهت ارائه به دانشگاه محل قبولی نگهداری شود.
هزینه ثبت نام برای هر نوبت امتحانی مبلغ یک میلیون و 250 هزار ریال معادل 125 هزار تومان و مبلغ 12 هزار ریال معادل 1200 تومان جهت ارسال پیام کوتاه آزمون است.
داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی (پیوند الکترونیکی هزینه ثبت نام آزمون های مرکزسنجش آموزش پزشکی) نسبت به پرداخت هزینه شرکت در آزمون اقدام کند. وجه پرداختی به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.
بسیار مهم: در صورتیکه بر اساس صلاحدید مراجع تصمیم گیرنده، مقرر شود تا ثبت نام مجدد جهت افرادی که موفق به ثبت نام در زمان تعیین شده در جدول زمانبندی نشده اند، مطابق با مصوبه هیات وزیران، هزینه ثبت نام متاخرین، مبلغ یک میلیون و 680 هزار ریال معادل 168 هزار تومان) به همراه مبلغ 12 هزار ریال معادل 1200 تومان جهت ارسال پیام کوتاه برای هر نوبت آزمون خواهد بود.