سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی در کشور هند

انتشار 6 مرداد 1397
مطالعه 4 دقیقه

در این بخش از مقاله شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی در کشور هند را مورد بررسی قرار می دهیم.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی در کشور هند

جمهوری هندوستان کشوری است در جنوب آسیا كه پایتخت آن دهلی نو است، از شمال غربی با پاکستان ، از شمال با چین ، بوتان ، نپال و تبت و از شمال شرقی با برمه و بنگلادش همسایه‌ است . جنوب آن نیز به اقیانوس هند محدود می‌شود . در هند انواع مختلفی از کمک هزینه های تحصیلی از جمله: اساس شایستگی، دانشجو خاص، حرفه خاص- کالج های خاص و ... وجود دارد. متقاضیان می توانند بنابر میزان مشمولیت خود اقدام کرده و از آن ها بهره مند گردند.

بورس تحصیلی NEST 
بورس تحصیلی NEST طرح سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸
دانشگاه  Shippensburg هند، برای انجام آموزش و پرورش در سراسر کشور وتست هزینه تحصیلی برای دانشجویان اقدام کرده است .
بورس NEST ، تعاونی و تلاش مشترک برای کمک به دانش آموزانی است که متعهد و با عزم و اراده هستند. سعی شده است که دانشجویان با استعداد استثنائی را و امیدوار به ادامه تحصیل بتوانند بدون نگرانی از محدودیت های مالی تحصیل کنند. با این حال، نیاز به انجام آزمون استاندارد NEST در هر سال است.

بورسیه MBA:
۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این بورسیه تحصیلی مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که این طرح برای آن دسته از داوطلبانی است که از خانواده های کم درآمد و فقیر جامعه هستند و در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می کنند. این کمک هزینه تحصیلی می توانند هزینه های آموزش و پرورش افراد مستعد را پرداخت نمایند.
معیارهای واجد شرایط بودن برای بورسیه MBA  ۲۰۱۷و ۲۰۱۸
فرد متعلق به گروه های OBC- ST- SC و یا اقلیت ها باشد
والدین متقاضیان درآمد سالیانه نشان از حد مجاز پایین تر باشد
سوابق تحصیلی فرد خوب باشدو به تاییدیه هیئت مدیره هم برسد
دانشجویانی که ۷۵% از سه ماه را تحصیل نمایند

مدارک لازم جهت اخذ ویزاهای هند

کلیه مدارک باید ترجمه شده در دارالترجمه رسمی و دارای مهر تایید دادگستری و امور خارجه باشد.

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- پرینت حساب ضامن مالی

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی هند

6- عکس پاسپورت سایز 5×5 و عکس 4×3 هر کدام دو عدد

7- مبلغ مورد نیاز برای صدور ویزا

8-ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد برای اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند ضروری می باشد. افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.


بورس تحصیلی  هند برای لیسانس نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و تمکن مالی زندگی در هند و سالانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار  و درررشته های علوم انسانی سالانه ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار  است .

 متقاضیان مقطع لیسانس :

متقاضیان این مقطع بایستی دارای مدرک پیش دانشگاهی(ترجیحأ معدل بالای 13)باشند.هزینه تحصیل در هندوستان این مقطع سالانهبین600 نا800دلار برای رشته های علوم انسانی و 1000 تا 2500 دلار برای رشته های مهندسی و مدیریت می باشد لازم به ذکر است امکان گذراندن دوره های زبان قبل از شروع دانشگاه یک ترم یا دو ترم وجود دارد .زمان اصلی ورود به دانشگاه در سپتامبر (شهریور ماه) و زمان دوم در ژانویه (دی ماه) می باشد .

 مقطع فوق لیسانس:

گذراندن۲ سال دوره زبان انگلیسی و داشتن مدرک کارشناسی  بالای معدل بالای ۱۵  و داشتن آیلتس ۵ برای این مقطع و هزینه های رشته های مهندسی ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار و برای رشته های علوم انسانی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار است .
دانشجویان دوره دکترا باید با ارایه مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ که حد اکثر هزینه برای رشته های مهندسی مدیریتی بین ۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار است .

متقاضیان پزشکی:

متقاضیان این مقطع بایستی دارای مدرک پیش دانشگاهی تجربی و معدل بالای 14باشند هزینه کل دوره تحصیل در هندوستان در رشته پزشکی70 تا 80 هزار دلار، دندانپزشکی 45 هزار دلار و داروسازی 35 تا 40 هزار دلار می باشد

متقاضیان فوق لیسانس :

متقاضیان این مقطع می توانند به زبان انگلیسی تحصیل نمایند که طول این دوره 2 سال می باشد . متقاضیان بایستی دارای مدرک لیسانس(ترجیحأ با معدل بالای 14) و نمره زبان حداقلIELTS 5 باشند یا در دوره های آمادگی برای دانشگاه شرکت نمایند.هزینه تحصیل در هندوستان در این مقطع برای رشته های علوم انسانی سالانه بین 1000 تا 1500دلار و برای رشته های مهندسی و مدیریت 2000 تا 4000 دلارمی باشد .

متقاضیان دکتری:

متقاضیان این مقطع بایستی دارای مدرک فوق لیسانس(ترجیحأمعدل بالای 15) و ielts 6 باشندکه طول این دوره 3 تا 4 سال می باشد. هزینه تحصیل در هندوستان  در این مقطع سالانه برای رشته های علوم انسانی 3000 تا 4000 دلار و برای رشته های مهندسی 5000 تا 6000 دلار می باشد.متقاضیان بایستیویزای تحقیقاتی گرفته و به کشور هندوستان سفر کنند. قابل توجه اینکه اخذ ویزای هند برای مقطع دکترا گاها تا 1 سال به طول میکند.

متقاضیان کالجهای زبان:

متقاضیان در هر سطح زبان می توانند در کالجهای انگلیسی و کلاسهای فشرده و معمولی در کشور هندوستان و در شهر دانشگاهی پونا ثبت نام نمایند.

هزینه های تحصیل 90 هزار روپیه معادل حدودی 1700 دلار آمریکا هزینه خوابگاه سالانه 90 هزار روپیه میباشد.

در صورتی که فرد متقاضی هنوز در موسسه یا دانشگاهی معتبر پذیرش نشده و برای پذیرش قطعی خود نیاز دارد که امتحان ورودی بگذارند، می تواند از ویزای دانشجویی موقت استفاده کند. به  این منظور ابتدا باید گواهینامه پذیرش موقتی از دانشگاه مورد نظر را دریافت کرده و با نشان دادن آن، برای گرفتن این ویزای موقت اقدام کند. 


 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام