امروزه مقالهنویسی یکی از اقدامات بسیار مهم برای دانشجویان، اساتید دانشگاه و محققان میباشد، چرا که ارائه مقاله یکی از ضروریات ارتقای شغلی و تحصیلی محسوب میشود. یکی از اصول مهم مقاله نویسی، رعایت فرمت و ساختار مقالات است. تمامی متون و مقالاتی که ترجمه می شوند، پس از مرحله نوشتاری باید فرمت بندی شوند.
مقالات قبل از اینکه برای داوری به مجلات و کنفرانسها ارسال شوند بایستی اقداماتی بر روی آنها انجام گیرد تا به مرحله چاپ و نشر مقاله برسند. بنابراین هر مقالهای که در مرحله اول نگارش میشود در صورت ارسال به مجلات خارجی ترجمهشده و توسط ویراستار متخصص ویرایش و پارافریز میشود تا تمام ایرادات و خطاهای نگارشی آن رفع گردد. در این مرحله نوشته بهصورت فایل خام است که ساختار و فرم خاصی نداشته و جهت سابمیت به مجلات آمادگی ندارد. فرمت بندی، به معنای رعایت فرمت خاصی است که به موارد ریزی مانند نوع فونت، سایز فونت، میزان فاصله از طرفین صفحه، نوع نوشتن منابع، تعداد کلمات چکیده مقاله، نوع نگارش افیلیشن، نوع نگارش صفحات، نوع نگارش ضمائم و... بر می گردد. معمولا هر مجله ای برای خود قالب بندی یا فرمت خاصی دارد که می بایست تمامی مقالات در قالب مدنظر قرار گرفته و برای مجله ارسال گردد.
مقالات قبل از اینکه به مرحله چاپ و انتشار برسند باید توسط مجلات پذیرش شوند. معیارهای زیادی برای پذیرش مقاله توسط همه مجلات و ژورنال های معتبر درنظر گرفته می شود. یکی از مهمترین پارامترها در چاپ و پذیرش مقالات در ژورنالهای معتبر و همایشها، فرایند نگارش و فرمت بندی آن میباشد. مجلات برای یکدستبودن و مرتببودن مقالات چاپشده قالب و فرمت ویژهای داشته و مقالاتی را که چهارچوب و استانداردهای لازم برای چاپ را رعایت نکرده باشند، همان ابتدا رد میکنند. فرمت بندی اصولی و حرفهای مقالات مطابق با مجلات موردنظر میتواند حاکی از دقتنظر و حرفهای بودن مقاله باشد و ویراستار و داوران مجله، دید مثبتتری نسبت به مقاله پیدا میکنند. بنابراین نقش مهم فرمت بندی مقاله را نباید دستکم گرفت و با اعمال صحیح و اصولی آن فرصت را برای پذیرش و نشر مقالات و پژوهشهای خود ایجاد کنیم.
مجلات جهت مرتب و یک دست بودن مقالات چاپ شده، چهارچوب و ساختار خاصی را مشخص می کنند که همه مقالات باید در این چهارچوب مشخص تدوین شوند. زمانی که مقالهای را به نگارش درمیآورید و یا ترجمه می کنید و قصد دارید که آن را برای یک ژورنال ارسال کنید، باید حواستان به رعایت فرمت ژورنال موردنظرتان باشد. یعنی بدانید که قرار است ظاهر و ترتیب گذاشتن بخشهای مختلف اثرتان در مقاله از چه اصول و شکلی پیروی کند و محتوایتان هم در هر بخش منعکسکننده کدام بخش کارتان باشد. با توجه به مواردی که گفته شده مقاله باید از دو جهت ساختاری و محتوایی فرمت بندی شود که درادامه به توضیح هرکدام می پردازیم.
فرمت بندی محتوایی، فرمت بندی است که توسط نویسنده مقاله انجام میشود. البته در این قسمت نیز هر مجله ساختار مخصوص خود را دارد و نویسنده باید بر اساس فرمت و قالب آن مجله که در قسمت راهنمای نویسندگان توضیح داده میشود، مقاله خود را نگارش و تنظیم نماید. در این نوع فرمت بندی بایستی تعداد کاراکترها، کلمات و صفحات هر بخش از مقاله، محل قرارگیری هر کدام از بخش های مقاله (چکیده، تقدیر و تشکر و...)، تعداد و اندازه صفحات مقاله و نحوه نوشتن رفرنس ها، فونت ها در فرمت بندی، سایز فونت ها در فرمت بندی و غیره مطابق با قاعده و قانون ارائه شده از طرف مجله تهیه گردد. نویسنده باید مطابق با راهنمای اختصاصی نویسندگان مجله، مقاله خود را فرمت دهی نماید.
فرمت بندی ساختاری نوعی از فرمت بندی است که توسط موسسات معتبر و ویراستاران حرفهای انجام میشود. در فرمت ساختاری باید به چارچوبهای هر مجله بهطور تمام و کمال دقت شود. در حالت کلی مقالات ساختار تعریف شده و استانداردی دارند. مواردی که در این نوع فرمت بندی باید مد نظر گرفته شود شامل فونت، سایز فونت ها، فاصله حواشی، ساختار قالب مقاله و نحوه رفرنس نویسی و مرجع دهی می شود. فرمت بندی ساختاری توسط کارشناسان متخصص و ویراستاران حرفه ای در این امر و مسلط به تمام ژورنال های معتبر از جمله ISI و ISC انجام می شود که ساختار مربوط به آن شامل فونت، سایز فونت ها، ساختار قالب مقاله و رفرنس نویسی و مرجع دهی برای مقاله، کاملا رعایت می شود.
پروسه مقالهنویسی یک امر تخصصی بوده و از اصول و چهارچوب مشخصی تبعیت میکند. یکی از مهمترین اصول آن رعایت فرمت و ساختار مقالات بر اساس مجلات موردنظر هست. همانطور که گفته شد، فرمتبندی به فرم و ساختار مقاله میپردازد که در محتوا و در ظاهر مقاله باید رعایت شود. فرمت بندی مقالات پیچیده و سخت نیست، اگر یک یا دو بار انجام شود، بعد از دریافت فرمت نشریات مختلف، می توان هر مقاله ای را به راحتی طبق فرمت مجله فرمت بندی کرد، به شرطی که باید تمام اصول و نکات مهم ذکر شده در فرمت بندی به طور کامل رعایت شود. از جمله اصول فرمت بندی مقالات تخصصی می تواند موارد زیر باشد که در ادامه مطالب به آن اشاره می کنیم:
آشنایی با الزامات خاص انتشار مقاله
در فرمت بندی، باید قانون و قواعد مطرحشده توسط ناشر مجله را کامل بررسی و مطالعه نمایید. زیرا قالب فرمت مجلات مختلف با یکدیگر متفاوت میباشد. مثلاً در بعضی مجلات تصاویر و جداول را در آخر مقاله و به ترتیب میخواهند و در بعضی دیگر؛ جداول و تصاویر را با سایز و فونت خاصی در داخل متن. بنابراین باید تفاوت بین فرمت بندی مجلات مختلف را در نظر گرفت و قبل از انجام، اصول و روشهای فرمت بندی مجله موردنظر را بهطور کامل مطالعه کرد.چون ممکن است محدودیتهایی از طرف مجله، مثل محدودیت در تعداد کلمات، تعداد صفحات و... وجود داشته باشد.
مطالعه مجله مورد نظر جهت ثبت و چاپ مقاله
برای انجام فرمت بندی اعلامی از سمت مجله، فرمت مشخص شده توسط مجله به طور کامل مطالعه کنید. شما می توانید با مطالعه مقالات قدیمی چاپ شده در مجله، با نحوه فرمت بندی مجله آشنایی بیشتری پیدا کنید و به راحتی می توانید ایرادات مقاله را تشخیص داده و ویرایش کنید. از طرفی نیز میتوانید مطمئن شوید که فرمت بندی انجام شده با توجه به دستورالعمل ها و حوزه های مشخص شده توسط مجله مطابقت دارد.
کمک گرفتن از یک ویراستار
بعد از نگارش مقاله، باید زمان زیادی را صرف ویراستاری و فرمت بندی آن کرد. بهتر است برای انجام این کار از یک ویراستار حرفه ای کمک بگیرید. با این روش میتوان مطمئن شد که مقاله نوشته شده کاملا برای انتشار آماده است و به خاطر فرمت بندی ناصحیح ریجکت نمی شود.
در نظر گرفتن تفاوت بین فرمت بندی در مجلات مختلف
قالب فرمت مجلات مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد. در بعضی مجلات تصاویر و جداول را در آخر مقاله و به ترتیب می خواهند و در بعضی دیگر؛ جداول و تصاویر را با سایز و فونت ویژهای در داخل متن. بنابراین باید تفاوت بین فرمت بندی مجلات مختلف را در نظر گرفت و قبل از انجام، اصول و روش های فرمت بندی مجله مورد نظر را به طور کامل مطالعه کرد.
فرمت بندی صحیح و اصولی بر اساس قواعد نگارشی
فرمت بندی مقاله باید صحیح و اصولی و بر اساس قواعد نگارشی، شامل تعداد کلمات چکیده، ترتیب قرارگیری بخش های مختلف و نوع رفرنس دهی باشد. رعایت کردن تمامی این نکات، مراحل داوری مقاله را سریعتر به انجام می رساند و در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.
شاید برای شما هم سؤال باشد که چگونه میتوانیم فرمت مجله موردنظر را پیدا کنیم؟ در پاسخ به این سؤال میتوان بیان کرد که باید ابتدا عنوان یا ISSN ژورنال مد نظر خود را، در اختیار داشته باشید و آنرا در گوگل جستجو کنید. بعد از اینکه وارد وب سایت ژورنال مدنظرتان شدید، اطلاعات اولیه از قبیل نام ژورنال، توضیحات و ایمپکت فکتور (impact factor)، تعداد شماره ها و جلد های چاپ شده تا اینجا و تعداد مقالات نشان داده می شود. اگر به دنبال اطلاعات جزئی تر می باشید می بایست دنبال گزینه About this journal باشید و با کلیک روی این گزینه اطلاعات جزئی تر برای شما نمایش داده خواهد شد، از جمله قالب و فرمت مقاله و ... که با مطالعه دقیق این بخش به راحتی می توانید مقاله را قالب بندی و آماده سابمیت کنید.
موضوعی که پس از انتخاب موسسه معتبر برای فرمت بندی مقاله می تواند برای اغلب کاربران دغدغه باشد این است که آنها می خواهند اطمینان حاصل کنند که در صورت ثبت سفارش فرمت بندی مقاله و پرداخت هزینه آن، آیا تضمینی برای انجام با کیفیت فرمت بندی شامل حال آنها می شود یا خیر. گفتنی است، در موسسات معتبر ویراستاری پس از اتمام فرمت بندی تخصصی مقاله، به منظور اطمینان از اینکه فرمت بندی عاری از هرگونه اشتباه و نقصی بوده و تمام اصول و قواعد فرمت بندی کتاب رعایت شده باشد، بازرسان و کارشناسان کیفی، کیفیت پروژه را کنترل می کنند و پروژه ای بی نقص به مشتری تحویل می دهند. علاوه بر آن، موسسات به منظور اطمینان خاطر مشتریان از کیفیت انجام کار و زمان تحویل پروژه، تمام خدمات خود را با صدور گواهی کیفی ارائه می کنند. در این صورت، اگر فرمت بندی کتاب نیازمند اصلاح و بازبینی باشد، به صورت رایگان توسط ویراستار متخصص انجام و اصلاح خواهد شد. اما این تضمین کیفیت فرمت بندی، دارای اصول و شرایطی است.
یکی از مواردی مهم در ضمانت کیفیت فرمت بندی در مؤسسات ارائه سوابق ویراستاران میباشد. که لیستی از ویراستاران و تمامی مشخصات تحصیلی و تخصص و سابقه کاری آنها ارائه میشود. تا شما برای اطمینان از کار انجامشده درخواست نمونه فرمتبندی از ویراستار را نمایید.
امکان تحویل و پرداخت مرحله ای
مؤسسات این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا فرمت بندی مقالات خود را بهصورت مرحلهبهمرحله دریافت نمایند و در صورت رضایت هزینه مرحله بعدی پرداختشده و روند کار ادامه پیدا کند؛ که این مورد بیشتر برای مقالات و کتابهایی میباشد که حجم بالایی دارند.
ارائه نمونه فرمت بندی
یکی از اصول و راههای تضمین کردن کیفیت فرمت بندی مقالات، ارائه نمونه کار چند ویراستار توسط مؤسسات معتبر برای کابران میباشد. تا آنها از بین نمونه کارها ارسالی هر سبکی را تائید کردند انتخاب کرده تا روند فرمت بندی مقاله توسط آن ویراستار برای آنها شروع شود.
عودت وجه و یا جایگزینی ویراستار
از مهمترین موارد در تضمین فرمت بندی در مؤسسات معتبر، برگشت وجه و یا جایگزین کردن ویراستار میباشد؛ درصورتیکه مشتری از فرمت بندی خود راضی نباشد؛ با توجه به شرایط دو راهحل پیشنهاد میشود که یکی برگشت هزینه فرمت بندی و دیگری فرمت بندی مجدد توسط ویراستاران دیگر است.
پس از این که نگارش مقاله و متون خود انجام دادید باید با یک فرمت بندی خوب اعتبار آن را افزایش دهید، تا بتوانید آن را در مجله و ژورنال های معتبر بین المللی به چاپ برسانید. اخذ پذیرش مقاله در مجلات بین المللی نیازمند فرمت بندی دقیق و تخصصی مقاله می باشد. بنابراین باید متون خود را در یک موسسه فرمت بندی با سابقه درخشان ثبت سفارش نمایید. به طور کلی مراحل اولیه تا پایان فرمت بندی به شکل زیر می باشد:
ثبت نام و ایجاد پنل کاربری در سایت
در ابتدا پس از ورود به سایت موسسات اقدام به ثبت نام در سایت کرده و وارد پنل کاربری خود می شوید.
ایجاد سفارش و محاسبه هزینه فرمت بندی مقاله
در گام دوم از قسمت ثبت سفارش، گزینه ثبت سفارش فرمت بندی را انتخاب نمایید. در جدولی که نمایش داده می شود نوع فرمت بندی را فرمت بندی سایر موارد انتخاب نمایید. در قسمت های دیگر نیز تمام مشخصات مقاله از جمله زبان، زمانبندی، ارسال فایل مقاله، تعداد کلمات مقاله، کیفیت درخواستی و در صورت نیاز توضیحات لازم را درج نمایید. در صورت تمایل فایل مقاله را نیز می توانید در قسمت مربوطه بارگزاری کنید. موارد زمانبندی (عادی، فشرده یا فشرده پلاس) و کیفیت (طلایی یا طلایی پلاس) را بر اساس نیاز پروژه و بودجه مدنظر خود انتخاب نمایید تا هزینه و زمان تحویل انجام پروژه به صورت آنلاین توسط سیستم برآورد و به شما نمایش داده شود.
تایید سفارش و پرداخت هزینه
در صورتی که تمام موارد جدول محاسبه هزینه و زمان تحویل پروژه مورد تایید شما باشد، می توانید با انتخاب گزینه ایجاد سفارش فرمت بندی، سفارش خود را ثبت و تایید نمایید و بلافاصله از طریق درگاه امن سایت نسبت به پرداخت هزینه انجام پروژه اقدام نمایید.
شروع فرایند انجام فرمت بندی
پس از اینکه هزینه انجام فرمت بندی پرداخت شد، فایل مقاله به ویراستار متخصص مربوطه ارسال می گردد و فرایند انجام پروژه شروع می شود.
بررسی نهایی توسط بازرس کیفی و تحویل پروژه
پس از اتمام فرمت بندی مقاله توسط ویراستار، فایل مقاله توسط کارشناس ارزیاب و بازرس کیفی، بررسی و بازبینی می شود تا در صورت نیاز به انجام اصلاحات نسبت به ویرایش آن اقدام شود. در غیر اینصورت، بازرس کیفی فایل را تایید کرده و در زمان تعیین شده به شما تحویل داده می شود.
ارائه گارانتی کیفی
هنگام تحویل فایل مقاله، گواهی کیفیت نیز به همراه آن ارائه می شود. با داشتن گارانتی کیفی تا یک ماه فرصت دارید تا در صورت مشاهده هر گونه اشتباه و یا ایراد در مقاله خود، موضوع را با موسسه در میان گذاشته تا در صورت تایید ادعا نسبت به رفع آن اقدام شود.
فرمت بندی مقاله با گارانتی برگشت وجه در سینا ترجمه
سینا ترجمه با کارشناسان متخصص و متبحر خود با رعایت نکات و اصول فرمت بندی، روند قبول شدن متون و مقالات شما را با کمترین هزینه، کیفیت بالا و در سریع ترین زمان ترسیع می کند. شایان ذکر است که در ارائه این خدمات، حفظ محرمانگی مقاله، وفاداری کامل به فرمت و قالب ژورنال صورت خواهد گرفت و درصورتیکه مشتری از فرمت بندی خود راضی نباشد؛ با توجه به شرایط دو راهحل پیشنهاد میشود که یکی برگشت هزینه فرمت بندی و دیگری فرمت بندی مجدد توسط ویراستاران دیگر است. برای اطلاع دقیق از هزینه و نرخ فرمت بندی خود در سایت های فرمت بندی میتوانید متن سفارشی خود را در قسمت پنل کاربری سایت آپلود کنید تا کارشناسان پس از بررسی نوع سفارش، هزینه نهایی را به شما اطلاعرسانی کنند. سینا ترجمه به صورت رایگان برآورد آنلاین هزینههای فرمت بندی را برای مشتریان عزیز انجام میدهد.
جهت ثبت سفارش و برآورد هزینه فرمت بندی مقاله می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکه های مجازی ( واتساپ،تلگرام و اینستگرام) در ارتباط باشید.
میتوانید از طریق لینک ثبت سفارش فرمتبندی، به بخش فرمتبندی سایت سینا ترجمه بروید و با بارگذاری فایل مقاله و فرمت مجله هزینه را برآورد کرده و سفارش خود را ثبت کنید.
فرمت بندی مقاله در واقع به معنای ویرایش ساختاری و مفهومی مقالات به منظور اکسپت سریع قبل از ارسال یا سابمیت مقاله به مجلات معتبر می باشد که تمامی مجلات معتبر دنیا فرمت مخصوص خود را دارند و مقاله ای خارج از این فرمت را ریجکت خواهند کرد.
فرمت بندی برای همه مقالات مخصوصا مقالات علمی پژوهشی که برای چاپ در مجله ای معتبر نوشته می شوند ضروری و مهم است. بنابراین فرمت بندی مقاله هم شامل محتوای همه مقاله می باشد و هم ساختار هر مقاله.
پس از ثبت سفارش خود در سایت سینا ترجمه، محاسبه قیمت برای فایل ارسالی شما به صورت آنلاین با در نظر گرفتن عواملی همچون زبان مبدا و مقصد، زمانبندی، نوع فرمت بندی و کیفیت درخواستی انجام شده و هزینه پروژه در فرم پیش فاکتور ارائه میگردد.
مقاله شما توسط کارشناسان حرفه ای و متبحر ما در سینا ترجمه با رعایت اصول صحیح به صورت تخصصی با بالاترین کیفیت فرمت بندی می شود. همچنین کارشناسان ارزیابی ما کیفیت پروژه را بررسی و کنترل میکنند تا تمام موارد مطابق نظر مشتری باشد و پس از تایید کیفیت مطلوب فایل نهایی به مشتری ارسال می شود.