سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

تبدیل پایان نامه به کتاب به صورت اصولی با هدف دریافت امتیاز پژوهشی مصاحبه دکتری

انتشار 28 اردیبهشت 1401
مطالعه 5 دقیقه

یکی از راه های دریافت امتیاز پژوهشی برای ورود به مقطع دکتری، چاپ کتاب است. در این مطلب میخواهیم در مورد تبدیل پایان نامه به کتاب به صورت اصولی با هدف دریافت امتیاز پژوهشی مصاحبه دکتری صحبت کنیم.

تبدیل پایان نامه به کتاب به صورت اصولی با هدف دریافت امتیاز پژوهشی مصاحبه دکتری

چاپ کتاب از دیرباز ، یکی از بهترین راه های نشر یافته های جدید علمی و ادبی در سراسر جهان است و میتواند برای نویسنده امتیازات مادی و معنوی زیادی را بهمراه داشته باشد. دانشجویان و محققان و اساتید، برای اینکه بتوانند رزومه علمی خود را تقویت کنند، نیاز دارند که به فعالیت های علمی بپردازند، یکی از مهمترین فعالیت های علمی، چاپ کتاب است. برای اینکه بتوانیم کتاب خود را چاپ کنیم، یا باید در حیطه تخصصی خود کتاب بنویسیم، یا از منابع خارجی کتاب تهیه و ترجمه کنیم یا اینکه پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کنیم. با توجه به این که تالیف یا ترجمه کتاب کار بسیار تخصصی و زمانبری است، از این رو (بخصوص برای دانشجویان) توصیه میشود که پایان نامه خود را به کتاب تبدیل کنند. در ادامه در مورد تبدیل پایان نامه به کتاب به صورت اصولی با هدف دریافت امتیاز پژوهشی مصاحبه دکتری صحبت خواهیم کرد.

تصویر
 

نحوه تبدیل پایان نامه به کتاب

انتخاب عنوان کتاب: بهتر است عنوان پایان نامه با عنوان کتاب متفاوت باشد. همچنین عنوان انتخابی باید با محتوا و موضوع کتاب ارتباط معنایی داشته باشد تا خواننده با دیدن عنوان متوجه موضوع کتاب شود.

حذف برخی کلمات: بطور کلی باید کلماتی مثل "پایان نامه"، "رساله"، "این مطالعه"، "این تحقیق" و موارد مشابهی که نشان دهد از پایان نامه استفاده کرده اید، حذف گردد و بجای آنها از کلمه "کتاب" و "این کتاب" استفاده شود. لازم است عبارات استاد راهنما، استاد مشاور و نام دانشگاه هم حذف شوند.

اصطلاحات: تمام اصطلاحات و کلماتی که معادل لاتین دارند باید در پاورقی نوشته شوند.

چکیده: چکیده انگلیسی از آخر پایان نامه حذف و چکیده فارسی به مقدمه تبدیل میشود.

پیشگفتار: نوشتن پیشگفتار برای کتاب لازم است. بهتر است با کمک اساتید خود یک پیشگفتار بنویسید.

ویراستاری کتاب: برای اینکه متن کتاب بهتر و روانتر شود، بهتر است فایل را در اختیار ویراستار قرار دهید تا یکبار مطالعه و ایرادات نگارشی، املایی و دستوری آن رفع گردد.

پروسه چاپ کتاب

آماده سازی کتاب: در ابتدا باید فایل کتاب خود را آماده کنید. معمولا چاپ کتاب به سه حالت کتاب تالیف شده، کتاب ترجمه شده از منابع خارجی یا استخراج شده از پایان نامه انجام میگیرد. صاحب کتاب موظف است متن کتاب خود را در قالب فایل word آماده کند. 

پیدا کردن ناشر مطمئن: مرحله بعدی پیدا کردن ناشر مطمئن و معتبر است تا بتواند پروسه چاپ کتاب را کلید بزند.

ویراستاری کتاب: در صورت نیاز، بهتر است کتاب توسط ویراستار مجرب بررسی و بازبینی شود تا در صورت داشتن ایرادات نگارشی یا املائی، برطرف گردد.

شابک:  شماره استاندارد بین المللی کتاب یا همان "شابک"، یک شماره متشکل از 10 الی 13 رقم است که بصورت منحصر بفرد، به هر کتاب اختصاص داده میشود. شابک را میتوان از "خانه کتاب" بصورت اینترنتی دریافت نمود. معمولا پروسه دریافت مجوز شابک یک روزه انجام میگیرد.

طراحی جلد: طرح جلد کتاب هم بخش مهمی است که نباید نادیده گرفته شود و معمولا بسته به موضوع کتاب و نظر نویسنده طراحی میشود. انتخاب جنسِ جلد کتاب هم مهم است. معمولا انواع مختلفی از جنس کتاب در بازار موجود است که معروفترین آنها، شمیز، کاغذی، گالینگور و سخت میباشد.

فیپا: فهرست نویسی پیش از انتشار یا همان "فیپا" اطلاعات توصیفی از کتاب است که در صفحه شناسنامه کتاب درج میگردد. این مجوز اطلاعات کتابشناختی است که به شناسایی یا بازیابی کتاب ها کمک میکند. مجوز فیپا معمولا از "کتابخانه ملی" دریافت میگردد و پروسه دریافت آن به موضوع کتاب بستگی دارد و حدود 2 تا 4 هفته زمان میبرد.

مجوز ارشاد: برای دریافت مجوز ارشاد، باید جلد کتاب، نسخه نهایی متن کتاب به همراه 3 نسخه از کتاب چاپ شده به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود. در این مرحله محتوای کتاب با شناسنامه دریافت شده تطبیق داده میشود و متن کتاب از نظر ممیزی های مختلف بررسی میشود و در صورت داشتن موارد سیاسی، توهین های قومیتی و الفاظ و جملات نامتعارف، اصلاحیه خورده و نویسنده موظف است در کوتاهترین زمان، آن جملات را حذف یا تغییر دهد. در صورت حل شدن موارد، کتاب مجوز خواهد گرفت.

صحافی و چاپ: در نهایت کتاب صحافی شده و در تعداد درخواستی نویسنده چاپ خواهد شد. معمولا اگر کتاب زیر 200 نسخه باشد از چاپ دیجیتالی استفاده میشود و اگر این تعداد بالای 1000 نسخه باشد از چاپ آفست استفاده میشود.

اعلام وصول: آخرین مرحله اداری در پروسه چاپ کتاب، مرحله اعلام وصول است. اعلام وصول در واقع همان اجازه نشر کتاب است که وزارت ارشاد تایید میکند کتابی که در حال چاپ است با متنی که در وزارت ارشاد ثبت شده یکسان است و انتشار کتاب بلامانع است. 

امتیاز تبدیل پایان نامه به کتاب در مصاحبه دکتری

اکثر متقاضیان، بواسطه داشتن پایان نامه و آسان و سریع بودن تبدیل آن به کتاب، معمولا سعی میکنند امتیا زاین بخش را از دست ندهند. باید خاطر نشان شویم، داشتن کتاب در جلسه مصاحبه دارای 4 امتیاز پژوهشی دارد و هر کسی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری دارد، میتواند این کار را انجام دهد و امتیاز خود را دریافت نماید.

تصویر
 

خدمات تبدیل و چاپ کتاب از پایان نامه در موسسه سینا

موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله، چاپ کتاب، ترجمه تخصصی، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.


لطفا ما را در اینستاگرام همراهی کنید...


 

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام