معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد گفت: برای نخستینبار در کشور، راه اندازی دانشکده حکمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد.
به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در پنجمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که با حضور اعضای هیأت رئیسه و استادان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی این استان برگزار شد، بر نقش تعیین کننده دانشکده های موضوع محور در تقویت جامعه علمی و کاربردی تر شدن علوم تأکید کرد.
خسروپناه ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری، گفت: عدم وجود پیوند علمی و پارادایم شناختی و عدم وجود پیوندی که علم باید با جامعه پیدا کند، دو مشکل عمده دانشگاه ها در روند علم آموزی است. اگر این دو نقیصه برطرف شود، نوع نگاه به علوم دقیق تر شده و انتظاراتی که از مراکز و مراجع علمی در کشور می رود با سرعت بیشتری تحقق می یابد.
وی اظهار داشت: اگر دانشکده های علم محور به دانشکده های موضوع محوری همچون دانشکده خانواده، حکمرانی، پدافند غیرعامل، اقتصاد مقاومتی و فضای مجازی تبدیل شوند، رساله، پایان نامه و کتابی که به رشته تحریر در می آید ناظر به نیاز جامعه بوده و در حل مسائل و بحران های کشور مفید خواهد بود.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبیین دیدگاه خود درباره تفاوت علوم در دوره سنت و مدرنیسم و نقش و نیاز حکمی سازی علوم، خاطرنشان کرد: استان اصفهان بر یک بستر تاریخی از تمدن حکمی استوار است و این استان با پشتوانه برخورداری از مکتب حکمی اصفهان می تواند درخصوص پیوند علوم با جامعه نقش اساسی ایفا کند.
خسروپناه با اشاره به طرح دانشکده حکمرانی با رویکرد اقتصادی در استان اصفهان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تاکنون دانشکده حکمرانی در کشور وجود نداشته، در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بررسی وضعیت بسیاری از دانشگاههای مطرح جهان و تأثیرات آنها در جوامع، برای نخستینبار در کشور، راه اندازی دانشکده حکمرانی تصویب شده است.