نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تصویب سه قانون به منظور حمایت از دانشجویان و دانش آموختگان صنعتگر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، اقبال شاکری در گردهمایی دانش آموختگان دانشکده مهندسی عمران این دانشگاه با اشاره به دستاوردهای بزرگ حمایت از فعالین صنعتی در کشور، گفت: ممکن است بسیاری از دانشجویان در دانشگاه مطلع نباشند در صنعت کشور ما چه اقدامات بزرگی انجام میدهند و چه دستاوردهای عظیمی در صحنه پیشرفت کشور داریم هدف اصلی این نشست این است که این ارتباط را نزدیک کنیم به یک نوعی باید امتداد صنعت در دانشگاه و امتداد دانشگاه در صنعت باید باشد.
وی بر لزوم انجام برنامه ریزیهای درست در حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت تصریح کرد: با اقدامات و برنامه ریزیهایی که در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشاهده کردم، اطمینان دارم که فارغ التحصیلان دوره فعلی موفقتر از دورههای قبل خواهند بود.
این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مهمترین اقدامات قانونی انجام شده جهت رفع نگرانی و مشکلات صنعت گران اشاره کرد و افزود: ما در حوزه صنعت سه قانون خوب داشتیم ظرفیتهای آن روی زمین باقی مانده بود. یکی از این موارد این بود که به کمک سازمان نظام مهندسی بعد از 27 سال بیمه مهندسین سازمان نظام مهندسی را در برنامه هفتم توسعه تصویب کردیم و بودجه آن برای 1403 و 1404 در نظر گرفته خواهد شد.
شاکری تاکید کرد: ارتباط با سازمان نظام مهندسی باعث شد ما در این زمینه جدیتر وارد شویم؛ بنابراین اگر این ارتباطات خوب برقرار شود ما میتوانیم مشکلات صنعت و قشر عظیم فارغ التحصیلان را در صنعت برطرف کنیم.
وی همچنین بر قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: تصویب آن از دیگر اقدامات مثبت در راستای حمایت از صنعتگران محسوب میشود چرا که باور داریم این شرکتها میتوانند بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با تصویب قانون فوق دستگاههای اجرایی موظف به خرید محصولات شرکتهای دانش بنیان، استارتاپها، فناور و خلاق هستند و تا کنون 500 تا از این شرکتها توانستند محصولات خود را بر این اساس بفروشند.
شاکری همچنین از تصویب قانون صدور مجوز واحد از درگاه ملی صدور مجوز خبر داد و گفت: تصویب این قانون باعث حذف امضاهای طلایی و انحصارات سنگین دولتی شد در حال حاضر بیش از 90 درصد دستگاههای دولتی به آن درگاه پیوستند. در واقع در گذشته به بهانههای واهی اجازه صدور مجوزها را نمیدادند. اما امروزه صدور مجوزها راحتتر شد است؛ بنابراین ما باید کمک کنیم دانشجویان و دانش آموختگان ما در گیر بروکراسیهای انحصارگرانه اداری نباشند و راحتتر برنامههای خود را پیاده سازی و تولیدات خود را وارد بازار کنند.