سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

استخراج، ترجمه و چاپ مقاله برای مصاحبه دکتری

انتشار 2 دی 1399
مطالعه 6 دقیقه

یکی از مهمترین فعالیت های پژوهشی دانشجویان برای دریافت امتیاز در مصاحبه دکتری چاپ مقاله است. در ادامه در مورد استخراج، ترجمه و چاپ مقاله برای شرکت در آزمون مصاحبه دکتری صحبت میکنیم.

استخراج، ترجمه و چاپ مقاله برای مصاحبه دکتری

همانطور که میدانید، شرط اول برای موفقیت در آزمون مصاحبه دکتری، داشتن رزومه قوی علمی است. این بدان معنی است که اگر تصمیم جدید برای تحصیل در مقطع دکتری تخصصی داریم، باید نشان دهیم که واقعا متخصص رشته خود هستیم و این کار میتواند با چاپ کتاب، چاپ مقاله، شرکت در کنفرانس های معتبر داخلی و خارجی و هر فعالیتی که به تخصص ما مرتبط باشد، انجام شود. اما در بین تمام فعالیتهای پژوهشی، چاپ مقاله امتیاز آورترین آن است و بدون چاپ مقاله درصد موفقیت در آزمون مصاحبه بسیار پایین است. در ادامه، پروسه چاپ مقالات علمی را بررسی میکنیم.

برای اینکه مقاله ای چاپ شود، چه مراحلی باید طی شود؟

مرحله اول) نگارش یا استخراج مقاله از پایان نامه

چاپ مقاله، مستلزم داشتن یک مقاله قوی و بروز است. برای این کار یا باید با استفاده پژوهش و تحقیق میدانی داده هایی را بدست آورد و پس از تحلیل آنها به نتایج قابل قبولی رسید و جمع بندی آن را در قالب یک مقاله تهیه کرد، یا اینکه از پایان نامه خود یک مقاله با کیفیت استخراج نمود. معمولا استخراج مقاله، بدلیل بروز بودن و قوی بودن محتوای پایان نامه، همچنین صرفه جویی در زمان، انرژی و هزینه بسیار مورد توجه دانشجویان قرار دارد.

مرحله دوم) ترجمه تخصصی مقاله

زمانی که تصمیم به چاپ مقاله در مجلات بین المللی دارید، باید مقاله خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید. اما باید در نظر داشته باشید، یک مقاله علمی، بدلیل داشتن اصطلاحات و واژه های خاص علمی، باید توسط مترجمی ترجمه و ویرایش شود که اولا تسلط کافی به زبان مبدا و مقصد داشته باشد، ثانیا تخصص لازم در موضوع متن داشته باشد و در شرایط ایده آل دانش آموخته همان رشته مورد بحث باشد.

مرحله سوم) انتخاب ژورنال مناسب

یکی از مهمترین بخش های پروسه چاپ مقاله، مرحله انتخاب ژورنال، برای سابیمت مقاله است. پایگاه های مختلف علمی که مسئول معرفی مجلات و نمایه آنها هستند، همیشه با اطلاعاتی که در مورد نشریات خود  به نویسندگان مقالات علمی ارائه میدهند، این امتیاز را برای آنها قائل میشوند که بتوانند از ضعیف ترین تا قویترین ژورنال ها، با ریز اطلاعات آنها را در اختیار داشته باشند تا با دید باز انتخاب کنند! تنها کاری که نویسندگان باید در انتخاب ژورنال های علمی به آن دقت کنند این است که اولا، اسکوپ و موضوع دقیق مجله را بررسی کنند تا با اسکوپ مقاله همخوانی داشته باشد، ثانیا نویسنده مقاله، باید با اطلاعاتی که از مقاله خود و همچنین مقالات چاپ شده در ژورنال انتخابی در دست دارد، بتواند قدرت و کیفیت مقاله خود را درک کند و بداند آیا مقاله ای که نوشته شده، توان چاپ در آن ژورنال را دارد!

مرحله چهارم) فرمت بندی مقاله

هر ژورنالی انتخاب میکنید برای خود یک چارچوب و قانون منحصر بفرد دارد و تمام مقالاتی که به آن سابمیت میشوند، موظف هستند این قوانین را رعایت کنند. این قوانین معمولا در سایت مجله و در بخش راهنمای نویسندگان به صورت دقیق آمده اند. فرمت بندی مقاله در واقع زیبایی ظاهری مقالات هستند و به آنها نظم می بخشند.

مرحله پنجم) سابمیت مقاله

سابمیت یا همان ارسال مقاله، به مجله انتخابی، بالافاصله پس از اتمام فرمت بندی انجام میگیرد. باید فایل مقاله، به همراه مشخصات کامل نویسندگان و تامم نمودار ها و اشکال باید در کارتابل مجله ایجاد و به ادیتور ارسال شود. اگر مجله دارای سیستم سابمیت نباشد، باید فایل مقاله به ادیتور ایمیل گردد.

مرحله ششم) پروسه داوری مقاله و چاپ

  • در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است. لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و ...) گام اول برای دریافت پذیرش است.

  • به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.

  • ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.

  • به این نکته هم توجه بفرمایید که به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال بسیار مؤثر است !! قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.

  • تجربه نشان داده اگر استادتان در یکی از مجلات معتبر داخلی یا خارجی مقاله به چاپ رسانده ، بهتر است نام استاد را به عنوان یکی از نویسندگان قرار داده ، در بخش منابع به مقاله ایشان رفرنس داده و مقاله را به همان مجله سابمیت کنید.

  • پس از سابمیت مقاله ، بصورت میانگین مقاله 4 تا 8 هفته در دست ادیتور مجله قرار میگیرد و تیم تخصصی ، مقاله را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار میدهند. در این مرحله چکیده مقاله خوانده شده و اسکوپ کار ، با اهداف مجله مقایسه میگردد ، در صورت دور بودن مقاله از اهداف مجله بدون داوری ریجکت میگردد. همچنین یکی از مهمترین مواردی که در این مرحله مورد بررسی قرار می گردد ، بخش منابع و رفرنس های آن است. برای مجلات معتبر بیشتر رفرنس دهی به مقالات 3 سال اخیر اهمیت دارد و منابع قدیمی مورد قبول نیست.

  • داوری : پس از اینکه مقاله از فیلتر اولیه مجله عبور کرد ، برای داوری ارسال میشود. معمولا هر مجله حداقل چند داور دارد که مقاله را مورد بررسی قرار می دهند و سه حالت پیش میآید. 1. مقاله استاندارد است و پذیرش میشود 2. مقاله ایرادات جزئی دارد ، اصلاحیه می خورد و پس از برطرف شدن مورد پذیرش قرار می گیرد 3. مقاله ایرادات کلی دارد و به نویسنده ریجکت می گردد.

  • نامه پذیرش : پس از اینکه مقاله داوری را با موفقیت طی کرد ، از طرف مجله ، نامه پذیرشی به ایمیل نویسنده مسئول ارسال می گردد. نامه پذیرش حاوی عنوان و ISSN مجله ، عنوان و نام نویسندگان مقاله و تاریخ چاپ به همراه امضای ادیتور مجله است.

  • چاپ : زمان چاپ و نمایه شدن حدودی مقاله ، معمولا در نامه پذیرش ذکر میگردد و این زمان ، بستگی به خود مجله دارد. برخی مجلات فصلنامه و برخی سالنامه هستند. 

تصویر
 

موسسه سینا

موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.

لطفا ما را در اینستاگرام همراهی کنید...

تصویر
 
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام