سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

پذیرش و چاپ مقاله جی سی ار jcr

انتشار 13 شهریور 1399
مطالعه 4 دقیقه

آیا چاپ مقاله در مجلات دارای ایمپکت فکتور jcr به صورت تضمینی می‌تواند باشد؟ سوالی که تقریبا همه نویسندگان مطرح می‌کنند و موسسه سینا در این مطلب به صورت کاملا شفاف شیوه پذیرش مقاله در این مجلات را بیان می‌کند.

پذیرش و چاپ مقاله جی سی ار jcr

مجلات jcr چه مجلاتی هستند؟

معتبرترین مجلات علمی مجلاتی هستند که در jcr منتشر می شوند و جز این لیست پرطرفدار هستند. این مجلات توسط پایگاه علمی تامسون رویترز منتشر می شوند. موسسه تامسون رویتزر سالانه دو لیست از مجلات را ارزیابی می کند و که دسته ای دارای ضریب تاثیر و ایمپکتدار هستند و دسته دیگر بدون ضریب تاثیر و بدون ایمپکت فکتور می باشند. دسته از از مجلات که دارای ضریب تاثیر می باشند و کاملا معتبر هستند و از لحاظ علمی جایگاه بسیار بالایی دارند مجلات jcr هستند. ضریب تاثیر در واقع شاخصی برای ارزیابی مجلات علمی می باشد.

ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور چیست؟

ضریب تأثیر مجله ها نخستین بار توسط دکتر یوجین گارفیلد و آیروینگ شر در دهه ۱۹۶۰ به مؤسسه اطلاعات علمی (ISI) آمریکا ارائه شد تا در انتخاب مجله های علمی برای نمایه استنادی علوم به کار گرفته شود. دو نوع ضریب تاثیر وجود دارد؛ ضریب تاثیر 2 ساله و ضریب تاثیر 5 ساله که معمولا در صفحه اصلی سایت مجله نوشته می شود. نحوه محاسبه ضریب تاثیر گویای این نکته است که مجله سعی می کند مقاله ای را بپذیرد که به آن استناد شود. ضرایب تاثیر از سال 1975 به صورت سالانه برای ژورنال هایی محاسبه می شود که در فهرست JCR) journal citation reports) به معنای گزارش استناد ژورنال قرار دارند. مؤسسه اطلاعات علمی (ISI) این عامل تاثیر یا IF را هر سال یک بار بر اساس ارجاعاتی که به هر یک از مجلات علمی می شود محاسبه و نتیجه آن را در گزارش های ارجاع مجله منتشر می کند. این ضریب در واقع برای مجله محاسبه می شود و نه برای نویسنده یا مقاله ای که وی نگارش کرده است. محاسبه عامل تاثیر هر سه سال یکبار صورت می گیرد؛ به عبارت ديگر براي هر سال معين، ضريب تاثير يك مجله متوسط تعداد ارجاعات داده شده به هر مقاله ي منتشره در آن مجله در طي دو سال متوالي قبلي مي باشد.

تصویر

همانطور که مطالعه فرمودید مجلات ایمپکتدار جز مجلات بسیار معتبر بین المللی می باشند و ضریب تاثیر یا همان ایمپکت فکتور معیاری شاخص برای ارزیابی آنها می‍ باشد. شرایط پذیرش در این مجلات بسیار دشوار تر از سایر مجلات می باشد و مقاله باید سطح علمی و اعتبار بسیار بالایی داشته باشد و با رعایت استاندارد های لازم نوشته شده باشد.

شرایط چاپ مقاله در مجلات jcr

برای انتشار مقاله در مجلات jcr باید این نکته را مد نظر قرار دهید که پذیرش مقاله در هیچ یکی از مجلات دارای ایمپکت فکتور به صورت 100% تضمینی نمی باشد و و این مجلات هیچگاه با موسسات به صورت تضمین بالا همکاری نخواهند کرد و اگر موسسه ای این ادعا را داشت که تضمینی می تواند پذیرش مقاله شما را در مجلات جی سی آر اخذ نماید به معتبر نبودن مجله شک کنید. توصیه می کنیم چنانچه موسسه ای ادعای تضمین پذیرش مقاله در مجلات jcr را داشته باشد قبل از اینکه مقاله خود را در اختیار آنها قرار دهید ابتدا عنوان و issn مجله را دریافت کنید و از طریق آدرس سایتهای زیر مجله را اعتبار سنجی کنید. انتشار مقاله در مجلاتی که نمایه jcr را نداشته باشند و یا در طول زمان طولانی از اعتبار ساقط شده باشند هیچ گونه ارزش علمی ندارد.

می توانید با مراجعه به این سایت ها مجله مورد نظرتان را با کد ISSN و یا عنوان مجله جستجو کنید.

فهرست جامعی از سایت های علمی معتبر که در سایت اداره کل تامین تجهیزات و اطلاعات علمی دانشگاه تهران آمده است. تاکید می شود هزینه داوری این مجلات کاملا رایگان می باشد و نیاز به پرداخت هیچگونه هزینه به مجله نمی باشد و این مجلات در دسته مجلات close access قرار دارند به این معنا که هزینه چاپ مقاله از استناد کنندگان به مقاله دریافت می شود. به هیچ عنوان با اعتماد به موسسات مقاله خود را به ژورنال سابمیت نکنید و تا زمانی که از کیفیت و اعتبار مجله اطمینان حاصل نکرده اید مقاله خود را سابمیت نکنید.

تصویر

پذیرش مقاله jcr در موسسه سینا

با توحه به مطالعاتی که در بخش فوق داشتید دریافتید که این مجلات به هیچ عنوان پذیرش تضمینی ندارند. این مجلات به لحاظ داشتن اعتبار بالا بصورت تضمینی با هیچ موسسه ای همکاری نمی کنند و عمده داوری خود، حدود 70 الی 80 درصد را براساس بار علمی و محتوای مقاله ارسالی انجام می دهند. در صورت قابل قبول بودن مقاله از نظر داوری تا 70 درصد، ما به عنوان موسسه 20 الی 30 درصد حق رایزنی با این مجلات داریم تا بتوانیم پذیرش مقاله شما را بگیریم. این قانون نیز برای تمامی موسسات برابر می باشد. ولی اگر مقاله ارسالی شما در سطح متوسط یا متوسط به پایین باشد مجلات رایزنی موسسات را نیز به هیچ عنوان درنظر نگرفته و مقاله را ریجکت می کنند. پس شرط پذیرش گرفتن از این مجلات، مقاله ای با بار علمی بالاست. این مقالات جز مقالاتی میباشند که شرایط پذیرششان کاملا وابسته به کیفیت محتوا و نحوه عملکرد شما در مراحل پذیرش می باشد. داوران این مجلات جای به مسائل بسیار جزئی در متن مقاله حساسیت بسیار بالایی دارند و جزئی ترین مسائل را نیز نادیده نمی گیرند بنابراین کیفیت اولین و مهم ترین اصل اساسی در نگارش این مقالات می باشد از طرفی این مجلات هیچ گونه هزینه ای برای داوری دریافت نمی کنند و پذیرش مقاله در این نوع از مجلات به صورت کاملا رایگان انجام می شود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام