یکی از بهترین راه های نشر یافته های جدید ، چاپ مقاله در ژورنال های بین المللی است. در این مطلب می خواهیم چاپ مقاله در مجلات ISI را مورد بررسی قرار می دهیم.
نگارش مقاله و چاپ آن در ژورنال های معتبر بین المللی ، می تواند مهمترین راه اثبات تخصص محققان و دانشمندان در حیطه کاری خود باشند. نگارش مقاله علاوه بر اینکه نظریه و یافته های جدید اشخاص را ثبت می کند ، می تواند بهترین راه برای ترقی و پیشرفت محققان جوان باشند. انیشتین ، جان فوربز نش ، آلن تورینگ و بسیاری از نخبگان علمی ، قبل از چاپ مقالات خود ، در جامعه علمی به هیچ عنوان شناخته شده نبودند و شاید جامعه علمی ، پیشرفت امروز خود را وامدار این نوابغ باشند که با چاپ مقالات علمی خود ، منبع علمی گسترده ای را در اختیار همگان قرار دادند ؛ از این رو ، چاپ یک مقاله علمی می تواند ابعاد جهانی بسیار گسترده ای داشته باشد و معمولا در قرن اخیر ، تمام پیشرفت ها و یافته های جدید علمی از دل همین مقالات پژوهشی بدست آمده اند. در کشور ما نیز در سال های اخیر به این موضوع اهمیت ویژه ای شده است و محققان و دانشجویان ، برای رسیدن به اهداف خود ، نیاز دارند تا مقالاتی را در مجلات معتبر بین المللی به چاپ برسانند. در همین راستا ، یکی از نمایه های بسیار معتبر علمی ، مربوط به پایگاه ISI است و افراد تمام تلاش خود را می کنند تا بتوانند پذیرش مقالات خود را از این مجلات دریافت نمایند.
همانطور که اشاره شد ، مجلات ISI ، به دلیل اعتبار بالای پژوهشی ، مورد توجه اکثر اساتید و دانشگاه های کشور هستند اما دریافت پذیرش از این مجلات ، به دلیل داوری زمان بر و سختگیرانه ، دانشجویان و محققان را با مشکل بزرگی مواجح ساخته است. این مجلات معمولا هر مقاله ای را پذیرش نمیدهند و مقاله ای که به سردبیر نشریه سابمیت می گردد ، باید استاندارد های لازمه را داشته باشد. این استاندارد ها عبارتند از : داشتن موضوع جدید یا موضوعی که قبلا کمتر به آن پرداخته شده باشد ، ترجمه تخصصی مقاله ، محتوای قوی در کنار داده های بدست آمده از تحقیقات میدانی ، استفاده از منابع بروز و رفرنس دهی مقاله به متون جدید النشر در کنار انتخاب درست مجله ، می تواند موفقیت هر مقاله ای را تضمین کند.
گاهی اوقات مشکل مقالات ، محتوای آنها نیست ، بلکه مشکل ، کمبود زمان است. مجلات ISI ، دارای بازه داوری بسیار طولانی هستند و بسیاری از دانشجویان و اساتید را با مشکل مواجح ساخته اند. در همین راستا ، موسسات پژوهشی در کشور فعالیت می کنند که می توانند با لینک دهی و رایزنی های قوی با مجلات ، زمان داوری را تا حد زیادی کاهش دهند. یکی از موسسات فعال در زمینه های پژوهشی ، موسسه سینا است. این موسسه با دارا بودن کارشناسان و محققان تخصصی در دپارتمان های مختلف خود ، توانسته است علاوه بر کاهش زمان داوری مجلات ، پذیرش در این مجلات را با تضمین بالایی ، به فرهیختگان کشور ارائه دهد.
موسسه سینا توانسته است با سیاست کاری مناسب و برنامه ریزی دقیق ، با تمام مجلات معتبر و بین المللی همکاری مناسبی داشته باشد. از این رو باید خدمتتان عرض کنیم ، در این موسسه ، دریافت پذیرش مقاله از مجلات ISI Listed بصورت تضمینی و پذیرش مقاله از مجلات JCR به صورت نیمه تضمینی ، انجام می پذیرد.
چاپ کتاب در بازه زمانی 20 روزه
تبدیل پایان نامه به کتاب در بازه زمانی 5 روزه
استخراج مقاله از پایان نامه در بازه زمانی 3 روزه
بروز رسانی منابع و رفرنس دهی به جدید ترین مقالات هم موضوع در بازه زمانی 4 روزه
ترجمه تخصصی و فوق تخصصی با ارائه گارانتی 72 ساعته