دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی آموزش مجازی و تمرینات بالینی دانشجویان را در محیطی مبتنی بر بیمارستان شبیهسازی شده ارائه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر جمال شمس مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: شبیه سازها به دانشجویان اجازه میدهند در شرایط فعلی که حضور در بیمارستانها به دلیل پاندمی کووید-۱۹ خطرناک است، مهارتهای لازم در رشته و کار خود را در شرایطی ایمن تر تمرین کنند.
شمس با اشاره به اهمیت آموزش مهارت های عملی به دانشجویان افزود: لازم است دانشجویان علاوه بر یادگیری مفاهیم نظری، مهارت هایی را نیز بیاموزند که آموزش این مهارتها بر بالین بیمار ممکن است با خطراتی مواجه باشد.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، استفاده از شبیه سازهای محیطی در بیمارستان ها فضایی را مهیا می کند که دانشجویان بتوانند زیر نظر اساتید برجسته و بدون دغدغه خاطر از آسیب به بیمار به کسب مهارت و تجربه بپردازند.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر ضرورت بهره مندی از شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی، از استفاده دوبرابری از این بستر نوین آموزشی در بحران کرونا خبر داد.
وی با بیان این که ایجاد مرکز جامع شبیه سازی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یک ضرورت است گفت: این طرح در فضای استاندارد، یک بیمارستان کامل را با امکانات و مولفه های آموزشی به کمک تکنولوژی های شبیه ساز در اختیار دانشجویان قرار خواهد داد.
شمس در ادامه اهمیت تولید محتوا و بسته های آموزشی برای آموزش دانشجویان را مورد توجه قرارداد و خاطرنشان کرد: در مرکز جامع شبیه سازی دانشگاه بسته آموزشی با مشارکت دانشکده مجازی و آموزش پزشکی و مدیریت کنترل توسعه و مطالعات آموزش (edc) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهیه شده است.
وی یادآور شد: همزمان با ایجاد بیمارستان شبیه سازی شده، برنامه ارتقای نحوه آموزش اعضای هیئت علمی و اساتید در این محیط فراهم خواهد شد.