یکی از دغدغه های بزرگ ذهنی دانشجویان و اهالی علم، چاپ مقالات علمی در نشریات معتبر است. در این مطلب میخواهیم در مورد فرمت بندی و ارسال فوری مقاله به مجلات معتبر بین المللی صحبت کنیم.
نگارش مقاله و ثبت آن در مجلات علمی، از حدود دو قرن پیش آغاز شد و در ادامه به یکی از بهترین روش های ثبت و اشاعه یافته های جدید علمی تبدیل شد. دانشجویان، محققان، اساتید و اهالی علم در سراسر جهان، با ارسال داده ها یافته های جدید خود در قالب یک مقاله به نشریات علمی، میتوانند علاوه بر ثبت داده ها بنام خود، در ادامه راه به سایر محققان نیز کمک کنند تا ادامه دهنده راه آنها باشند. در کشور ما نیز برای نویسندگان مقالات، اعتبار ویژه ای قائل میشوند. همچنین دانشجویان، برای اینکه بتوانند رزومه پژوهشی خود را تقویت کنند، از دانشگاه های معتبر پذیرش بگیرند، از رساله خود دفاع کنند و فارق التحصیل رشته خود شوند، باید به دانشگاه، مقاله چاپ شده ارائه دهند. از این رو نتیجه میگیریم که چاپ مقاله در جامعه علمی چقدر با ارزش و مهم است! در همین راستا میخواهیم در فرمت بندی و ارسال فوری مقاله به مجلات معتبر بین المللی صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
بعد از اینکه فایل اولیه مقاله آماده شد، نویسنده با توجه به نشریه ای انتخاب کرده است، باید شکل و ساختار مقاله را به گونه ای که نشریه خواسته تغییر دهید. برای این کار در ابتدا فایل فرمت بندی را از سایت مجله و از بخش راهنمای نویسندگان دانلود کنید. فراموش نکنید، تبدیل فایل مقاله به فرمت مجله جزء الزامات تمام نشریات است و بدون انجام آن، حتی با داشتن محتوای قوی، شانسی برای پذیرش نخواهید داشت!
فرمتبندی مقالات پیچیده و سخت نیست. اگر تجربه داشته باشید و یک یا دو بار این کار را انجام بدهید، دیگر بعد از دریافت خود درباره فرمت موردنظرش چارچوبها و ساختار موردنظر نشریات مختلف میتوانید مقالهتان را به شکل و شمائل دلخواهشان دربیاورید. هر ژورنالی در وبسایت برای چاپ مقالات اطلاعرسانی میکند. قبل از سابمیت مقاله باید حتما به فرمت درخواستی مجله دقت کنید. فرمتبندی حکم ایجاد نوعی نظم و یکپارچگی میان مقالات یک مجله دارد که باعث میشود همگی مُهر یکسانی از تعلقداشتن به یک مجموعه را دریافت کنند. بدیهی است که وجود ساختاری یکدست به ایجاد انسجام در کار ارائه محتوای هر مجله کمک میکند.
عنوان مقاله: عنوان مقاله یک جمله خبری است که بصورت شفاف در مورد موضوع مقاله صحبت میکند.
نام و مشخصات نویسندگان: نام و نام خانوادگی نویسندگان به ترتیب مشارکت آنها در تهیه مقاله، بهمراه شغل و مدرک تحصیلی، محل تحصیل و ایمیل نویسندگان باید نوشته شود. همچنین مسئول مکاتبات (نویسنده مسئول) نیز باید مشخص گردد.
چکیده: در این بخش بصورت مختصر باید به روند پژوهش، اهداف و نتایج تحقیق اشاره گردد. تعداد کلمات استاندارد بخش چکیده 150 الی 250 واژه میباشد.
کلمات کلیدی: کلمات کلیدی، کلمات اصلی و مهم مقاله هستند که نشان میدهند مقاله حول چه محوری است. تعداد کلمات کلیدی مقاله معمولا بین 3 الی 6 واژه مناسب خواهد بود.
مقدمه: بخشی از مقاله است که به معرفی موضوع تحقیق میپردازد و در مورد روش پژوهش و گردآوری اطلاعات، به خواننده توضیح میدهد. در این مرحله در مورد نتایج صحبت نمیشود.
بیان مسئله: در این بخش در مورد یک موضوع و ابعاد ارتباطی آن با مقاله صحبت میکنیم. این بخش در واقع هدف مقاله را صریح و شفاف بیان میکنید.
مبانی نظری: در بخش مبانی نظری باید مفاهیم اصلی و بنیادی مربوط به پژوهش آورده شوند. استفاده از آثار و نوشتههای پژوهشگران دیگر در این قسمت هم رایج است. در واقع، مبانی نظری نقدی از دانش موجود درباره موضوع تحقیق است.
فرضیه ها یا پرسشها: فرضیه یا پرسش هم عباراتی احتمالی و موقتی هستند که در فرایند تحقیق و پژوهش صحتشان مشخص و جوابهایی برای آنها پیدا میشود.
موارد و روش ها: در این بخش در مورد روش های بکار برده شده در فرایند پژوهش، ابزار آلات، جامعه آماری، روش های نمونه گیری و ... صحبت کنیم و به تجزیه و تحلیل آنها بپردازیم.
نتایج و بحث: در بخش نتایج باید درباره نتایج تحلیلی صحبت کنید که روی دادههای بهکار رفته در مقاله استفاده کردهاید. در ارائه نتایج باید شفافیت و صداقت را رعایت کنید. از جداول و نمودارهای مختلف کمک بگیرید و دادههای تحلیلشده را در این بخش بیاورید. در قسمت بحث که بعد از نتایج میآید هم درباره نتیجههایی که مطرح کردهاید، بحث میکنید و به این موضوع میپردازید که فرضیههای مطرحشده از سوی شما در پژوهش در بخش نتایج تایید شدهاند یا خیر.
نتیجه گیری: همانطور که مشخص است، کل مقاله را از ابتدا تا انتها با هدف رسیدن به این بخش و نتیجه گیری کلی انجام میدهیم. در واقع در عمل باید نشان دهیم که به چه شکل یافته هایمان را در عمل قابل انجام هستند.
منابع: در این بخش باید تمام مراجع و منابعی بروز و مرتبطی که برای پژوهش و نگارش مقاله بکار برده اید، بطور کامل و با اصول ارجاع دهی، ذکر شوند. این بخش بسیار مهم است و نشان میدهد که سواستفاده از هیچ اثر و مقاله دیگری صورت نگرفته است.
پس از آماده شدن فرمت نهایی مقاله، زمان ارسال مقاله به نشریه انتخابی است. در حالت کلی تمام مجلات از یکی از دو روش سابمیت آنلاین و سابمیت ایمیلی پیروی میکنند. در سابمیت آنلاین در ابتدا نویسنده مسئول باید عضو سایت مجله شود و برای کارتابل خود یوزر و پسوورد دریافت نماید. سپس با توجه به مراحل ارسال مقاله، هر بخش مقاله را در جایگاه مخصوص خود بارگذاری کند. پس از طی تمام مراحل گزینه سابمیت را میزند و تاییدیه دریافت مقاله را از مجله دریافت میکند. در این روش نویسنده مسئول میتواند از طریق کارتابل خود، از نشریه جویای مقاله خود باشد. در روش سابمیت ایمیلی، دیگر کارتابل مجزا وجود ندارد و نویسنده مسئول میتواند از طریق ایمیل درج شده در سایت مجله، فایل نهایی مقاله را به دست ادیتور برساند. در این روش هر زمان که نیاز باشد میتواند از همین طریق مقاله خود را پیگیری کند. معمولا پروسه داوری مجلات معتبر با هم متفاوت است اما بطور میانگین 2 ای 4 ماه زمان میبرد.
موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله، چاپ کتاب، ترجمه تخصصی، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.