همانطورکه می دانید نگارش و اکسپت مقاله در مجلات معتبر از جمله اقداماتی می باشد که باعث ارتقا رزومه شخصی و کاری و تحصیلی می شود اما آگاهی از هزینه انجام اینکار به نظر مهمترین دغدغه فکری می باشد که فرهیختگان عزیز دارد با ما همراه باشید تا در ادامه علاوه بر چگونگی نگارش مقاله و اکسپت در مجلات در مورد هزینه انجام کار شما را آگاه سازیم.
فعالیت های پژوهشی جزء جدایی ناپذیر تحصیلات تکمیلی است که هر دانشجویی به آن واقف است خصوصا اگر تصمیم به ادامه تحصیل در مراجع بالاتر و کسب رتبه های علمی در مجامع دانشگاهی داشته باشند. نگارش و اکسپت مقاله نیز بخش اصلی و در واقع ثمره فعالیت های پژوهشی محققین است. البته در صورتی که محصول نهایی پژوهش در مجلات علمی معتبر به چاپ برسند. در سالهای اخیر چاپ مقالات در مجلات داخلی و خارجی به دلیل اختصاص امتیازات بالا به آنها مورد توجه جامعه علمی قرار گرفته است. چرا که یکی از رایج ترین ابزارهای انتشار یافته های جدید محققین در سطح وسیع، همین مقالات علمی باارزش هستند. از این رو مبحث چگونگی نگارش و اکسپت مقاله در مجلات معتبر و هزینه های مربوط به آن مسئلهای است که ذهن اکثر پژوهشگران را به خود مشغول میکند.
بدیهیست که چاپ مقاله در ژورنال های معتبر، دارای مزایا و امتیازاتی برای نویسندگان آنهاست. اما برخی به دلیل نداشتن مهارت کافی در زمینه مقاله نویسی خصوصا کسانی که تجربه قبلی در این زمینه ندارند، شروع کار را برای خود سخت میدانند. به همین دلیل ما در سایت موسسه سینا ترجمه در مطالب و گفتارهای خود معمولا سعی داریم دانشجویان و محققین عزیز را تا حد امکان از شرایط و چگونگی نگارش مقالات و چاپ آنها در مجلات علمی مطلع سازیم و در این مسیر، یار و همراه آنها باشیم. و اگر پایان نامه ای داشته باشند برای آن ها مقاله طبق اصول مقاله نویسی استخراج کرده و به چاپ برسانیم و در صورت نداشتن پایان نامه مسیر نگارش مقاله را به آن ها بازگو نماییم همانطور که می دانید نگارش مقاله مستلزم دانش و آگاهی درباره اصول و قواعد کلی نگارش مقالات علمی است که هر محققی قبل از اقدام به نگارش، باید به آن مجهز باشد. در قدم اول باید نوع مقاله و مخاطب خود را مشخص نمایید تا براساس آنها تکنیک و شیوه مطلوب خود را برای نگارش انتخاب کنید. غالباً، فرمت کلی مقالهنویسی برای تمام علوم شامل علوم انسانی، هنر، پزشکی و فن و مهندسی یکسان است. با توجه به اینکه قصد نگارش چه نوع مقالهای را دارید شیوه نگارش آن متفاوت خواهد بود. همانطور که میدانید مقالات علمی پژوهشی به شیوهای متفاوت از مقالات علمی ترویجی نوشته و تنظیم میشوند. نکته مهم در نگارش مقاله، رعایت اصول صحیح مقالهنویسی و در فرمت ارائه شده از طرف مجلهای است که میخواهید مقاله خود را برای اکسپت به آن مجله ارسال کنید.
ساختار مقاله علمی برای مجلات مختلف دارای یک چارچوب استاندارد از پیش تعیین شده است که محققان و نویسندگان مقالات برای گرفتن پذیرش از مجلات معتبر بایستی استایل معرفی شده را رعایت کنند. ممکن است جزئیات ساختار معرفی شده برای مجلات مختلف دارای اندکی تفاوت باشد که در سایت مجله مذکور قابل مشاهده خواهد بود. ولی در کل مقالات یک ساختار کلی دارند که معمولا اکثر مجلات از آن ها پیروی میکنند که در زیر به این ساختار اشاره شده است:
عنوان مقاله
هر مقاله با عنوان خود برای مخاطب معرفی می شود. امروزه که کاربران برای جست و جو آسان از اینترنت استفاده می کنند، انتخاب عنوان با گذشته متفاوت تر است. عنوان مقاله باید به نحوی تعیین شود که هم پوشش دهنده محتوای مقاله باشد و هم حاوی کلماتی باشد که در موتورهای جست و جوی اینترنتی به خوبی ظاهر شود.
چکیده
چکیده همان بخشی از مقاله است که مخاطب بر اساس آن تصمیم میگیرد که به خواندن مقاله ادامه دهد یا از آن منصرف شود. در چکیده مباحث مهم مقاله نوشته می شود. که برای مقالات علمی معمولا چکیده بین 150 تا 350 کلمه نوشته می شود. در این بخش از مقاله لازم نیست اشاره ای به پیشینه تحقیق شود و یا رفرنس ها درج گردند.
کلمات کلیدی
بعد از اتمام چکیده کلمات کلیدی نوشته می شوند. کلمات کلیدی در واقع کلماتی هستند که اگر مقاله را بشکافیم، متوجه می شویم که بنیان مقاله روی این کلمات کلیدی ساخته شده است.معمولا تعداد کلمات کلید در یک مقاله 6-4 کلمه می باشد.
مقدمه
بخش مقدمه تنه اصلی مقاله علمی است که چشم اندازی از کل مقاله را به خواننده ارائه میدهد. در بخش مقدمه مقاله باید به تمام فعالیت هایی که در تحقیق انجام شده، اشاره شود. در واقع مقدمه مقالات علمی باید شامل معرفی مسأله تحت بررسی یا سؤال تحقیق، پیشینه تحقیق یا مرور ادبیات و همچنین ارائه کار تحقیقی خود باشد. در این قسمت از مقاله سبک نگارش، لحن کلام نویسنده و موضوعاتی از این دست بنا به نوع مقاله و بستری که در آن به چاپ می رسد، مشخص خواهد شد. اما باید بدانید که ایجاز و درست نویسی و استفاده از جملات و کلمات قابل درک باعث می شود تا مخاطبان با قلمتان همراه شوند و بهتر متوجه مفاهیم و مطالبی شوند که ارائه می دهید.
آخرین بخشی که یک خواننده در مقالات علمی مطالعه میکند، بخش نتیجه گیری مقاله است. نتیجه گیری آخرین پاراگرافهای همه مقالات را شامل می شود. در واقع نگارش این بخش تا حدودی شبیه چکیده مقاله است با این تفاوت که در چکیده که اولین بخش مقاله است، نکات پیشزمینهای مطرح میشود تا ذهن خواننده برای خواندن محتوای اصلی مقاله آماده باشد. اما در بخش نتیجه گیری فرض بر این است که خواننده مطالب مقاله را خوانده پس نیازی به بیان نکات اضافی و اولیه نیست. در این بخش تنها خلاصهای از نکات مهم و محدودیتهای مقاله ذکر میشود. در برخی از مقالات، نویسنده با توجه به تحقیقاتی که انجام داده ممکن است با موضوعاتی روبرو شده باشد که نیاز به بررسی و تحقیق دارد و میشود آنها را در مقالهای جداگانه بررسی کرد. نویسنده میتواند این موضوعات را در قالب پیشنهاداتی برای مطالعات بعدی در این قسمت از مقاله بهطور خلاصه مطرح کند.
هنگامی که مقاله خود را تنظیم می کنید بخش مهمی از آن ارجاعات به مقالات و منابع خارجی است. بسیار اهمیت دارد تا منابعی که استفاده می کنید با اعتبار و از درجه علمی خوبی برخوردار باشند. به دلیل اینکه این ارجاعات بررسی می شوند و سند محکمی است از کار قوی که انجام داده اید و سندیت مقاله تالیفی شما را تعیین می کنند. برای اینکه این ارجاعات به مقالات درست و با کیفیتی انجام شود باید منابع و مقالاتی که به عنوان منبع گفته های شما استفاده می شوند معتبر باشند. اگر این مقالات ارجاع شده نامعتبر باشند، فرضیه ها و پیشینه تحقیق شما ارزش علمی خود را از دست داده و به کیفیت و ارزش مقاله لطمه خواهد زد.
برای چاپ یک مقاله در مجلات معتبر باید ابتدا تصمیم بگیرید که می خواهید مقاله را در مجلات داخلی چاپ کنید و یا خارجی، بعد از تصمیم گیری، فرآیند آماده سازی مقاله برای بارگذاری را طبق 5 مرحله که در زیر به آنها اشاره شده است آغاز می کنیم.
ترجمه تخصصی برای پذیرش مقاله به مجلات خارجی
پارافریز مقاله و رفع هر گونه تشابه و یا سرقت ادبی موجود در مقالات
انتخاب ژورنال معتبر برای مقاله متناسب با زمینه نگارشی مقاله و سطح علمی مقاله
ویرایش و فرمت بندی مقاله و تبدیل ساختار مقاله به ساختار و فرمت تعیین شده از طرف مجله
سابمیت مقاله به مجله مورد نظر
پس از اتمام کار نگارش مقاله، حتما از یک فرد با تجربه بخصوص استاد راهنمای خود بخواهید تا مقاله شما را مطالعه نماید و ایرادات احتمالی آن را متذکر شود. حتی میتوانید قبل از ارسال مقاله خود به مجله انتخابی، بخشی از آن را به یک کنفرانس ارسال نمایید تا نظرات داوران آنجا را در خصوص مقاله خود بدانید. فرآیند اخذ پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی خصوصا در مجلات معتبری چون isi بسیار پیچیده و دارای جزییات فراوان است. برای اینکه بتوانید مقالات خود را در ژورنال های معتبر به چاپ برسانید بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:
فصل نتایج و تحلیل به خوبی نوشته شود و در برگیرنده ی تمام نتایج باشد و به بهترین شکل ارائه شود.
پیشنهادات باید برای پروژه های آتی به خوبی مطرح شود.
از رفرنس های معتبر، مهم و به روز استفاده شود.
ژورنالی که میخواهید مقاله برای آن فرستاده شود باید کاملا متناسب با حوزه (Scope) تخصصی مقاله باشد.
ژورنال های معتبر و مورد تایید را انتخاب کنید و به اوپن اکسس یا کلوز اکسس بودن مجله دقت کنید. هزینه های چاپ مقاله معمولا در سایت هر مجله ذکر میشود. با اطلاع از این هزینه ها، میتوانید با دید بازتری مجله مورد نظر خود را انتخاب کنید.
متن مقاله شما نباید از جایی کپی شده باشد. این کار از دید داوران یک نوع سرقت علمی (Plagiarism) محسوب شده و خط قرمز بسیاری از داوران و ژورنال هاست.
در صورت ارسال مقاله به مجلات خارجی، ترجمه ی مقاله باید کاملا حرفه ای (Native) باشد. همچنین باید نمونه خوانی (Proofreading) روی آن صورت گیرد. در نظر داشته باشید خیلی از ژورنال ها فقط ممکن است به دلیل ترجمه ی ضعیف و نگارش انگلیسی نامناسب، مقاله ی شما را رد کنند.
هزینه چاپ مقالات متفاوت می باشد. بعضی از نشریات داخلی و خارجی کاملاً رایگان هستند؛ یعنی نیازی به پرداخت هزینه چاپ و انتشار در آنها وجود ندارد؛ اما برخی دیگر هزینه هایی برای انتشار آثار از شما دریافت میکنند. که این هزینه برای انتشار مقالات در مجله های خارجی بهمراتب بیشتر است زیرا این هزینه به شکل ارزهای خارجی دریافت میشود و باید ریال را به دلار و ارزهای خارجی دیگر بدل کنید و از طریق درگاههای پرداخت بینالمللی، کارتهای اعتباری خارجی یا دوستان و آشنایانی که حسابهایی در بانکهای خارجی دارند، هزینه را پرداخت نمایید. شاید برای شما هم سوال شود که این هزینهها جهت چه امری از نویسنده اخذ میشود. که در زیر به این موارد اشاره شده است.
هزینه رسیدگی به مقالات: تحت عنوان هزینه انتشار نامیده میشود. درواقع هزینهای هست که برخی مجلات (ازجمله مجلات علمی پژوهشی داخلی) از نویسندگان دریافت میکند تا مقاله بر اساس دستورالعمل مجله قالببندی شده تا درنهایت به فرم قابلچاپ در مجله درآید. دریافت این هزینه به معنای پذیرش مقاله در آن مجله نیست.
هزینه دسترسی رایگان یا Open Access: با پرداخت این هزینه مقاله شما بهصورت رایگان در دسترس عموم قرار خواهد گرفت و مجله بابت دسترسی به این مقاله، از خوانندگان مقاله وجهی دریافت نخواهد کرد. این گزینه ضمن اجازه دسترسی سادهتر به مقاله شما، شانس ارجاعات (Citation) را افزایش میدهد.
هزینه داوری سریع: گاهی زمان رسیدگی به مقالات بهصورت عادی بین 3 تا 6 ماه به طول میانجامد، در چنین مواردی مجلات با دریافت هزینهای بابت داوری سریع در زمان کمتری به مقالات رسیدگی خواهند کرد. لطفاً دقت فرمایید داوری سریع به معنی پذیرش مقاله شما در مجله نیست.
هزینه انتشار: گاهی مجلات پس از تأیید مقالات هزینهای بابت چاپ مقاله نیز بهصورت جداگانه دریافت میکنند.
بعد از نگارش مقاله و یا استخراج مقاله از پایان نامه برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی میتوانید از طریق موسسه سینا ترجمه اقدام فرمایید زیرا این موسسه با همکاری یک کادر مجرب و متخصص برای پذیرش و چاپ تخصصی مقالات شما عزیزان تمام تلاش خود را خواهد کرد و از صفر تا صد مراحل چاپ در کنار شما خواهد بود. کلیه خدمات در این موسسه با بهترین کیفیت و بهصورت کاملاً تخصصی ارائه میشوند و ترتیب اقدام شامل موارد زیر میباشد:
تحویل فایل مقاله از طریق سایت سینا ترجمه و یا از طریق ایمیل و سایر راه های ارتباطی آنلاین
بررسی و ارزیابی مقاله توسط کارشناس خبره موسسه و تعیین مناسب ترین مجله برای مقاله شما
ترجمه تخصصی مقاله که توسط مترجمین متخصص انجام می گیرد که تا 1 سال دارای گارانتی می باشد.
تشخیص تشابهات ادبی موجود در مقالات تخصصی و پارافریز و بازنویسی آن
ویرایش مقاله و همچنین فرمت بندی مقاله طبق ساختار و فرمت قابل پذیرش برای مجله
سابمیت مقاله به مجله مورد نظر و انجام پیگیری های لازم برای پذیرش و چاپ
موسسه سینا ترجمه با سابقه بیش از پنج سال پذیرش و چاپ مقالات علمی در بهترین و معتبرترین ژورنال های داخلی و خارجی در تمام مراحل چاپ مقاله در کنار شما دانشجویان و محققان عزیز است. این موسسه با به کارگیری پرسنل نخبه و مجرب در بخش چاپ مقاله، این امکان را برای شما فراهم آورده است که تمام خدمات خود را به صورت کاملا غیر حضوری و با مناسبترین قیمت در کوتاهترین بازه زمانی ممکن ارائه دهد. اگر نیاز به چاپ مقاله در ژورنال های معتبر خارجی و داخلی دارید هم اکنون میتوانید برای ثبت سفارش و یا دریافت اطلاعات بیشتر در مورد پذیرش و چاپ مقالات با کارشناسان و مشاورین ما در ارتباط باشید.
جهت اطلاعات بیشتر برای اکسپت و چاپ مقاله در مجلات معتبر می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی ( واتساپ ، اینستاگرام و تلگرام ) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نمایید.
مقالهای که پذیرش شده است بهاحتمال بسیار پایین در مراحل بعدی ریجکت میشود مگر اینکه سردبیر در مراحل بعدی متوجه مسئله خاصی در محتوای مقاله شده باشد
نگارش مقاله برای موسسات غیر قانونی می باشد از این رو موسسات از پایان نامه ارسالی شما مقاله استخراج کرده و در مجلات معتبر به چاپ می رسانند.
برای ثبت سفارش چاپ مقاله و دریافت مشاوره و یا مجلات مرتبط می توانید از طریق سایت سینا ترجمه از قسمت پذیرش و چاپ مقاله سفارش خود را ثبت نمایید تا کارشناسان مرتبط به درخواست شما از طریق ایمیل و یا واتس آپ پاسخ دهند.
فاصله بین پذیرش مقاله و چاپ مقاله عمدتاً از سوی سردبیر بر روی نامه پذیرش قید میشود. این زمان ممکن است از چند روز تا حتی دو سال متغیر باشد
هزینه اکسپت مقاله با توجه به مجله انتخابی متفاوت می باشد لطفا درخواست را از طریق سایت و از قسمت پذیرش و چاپ مقاله و یا از طریق واتس آپ و یا ایمیل ارسال بفرمایید تا تمامی شرایط و هزینه هر یک از مجلات خدمتتان عرض شود.