سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

یک مقاله ISI خوب چه ویژگی هایی دارد؟

انتشار 24 خرداد 1397
مطالعه 3 دقیقه

مقاله علمي معمولاً در نتيجه پژوهش منطقي، ژرف و متمركز نظري، عملي يا مختلط، به كوشش يك يا چند نفر در يك موضوع تازه و با رويكردي جديد با جهت دستيابي به نتايجي تازه، تهيه و منتشر مي‏گردد.چنين مقاله‏اي در واقع گزارشي است كه محقق از يافته ‏هاي علمي و نتايج اقدامات پژوهشي خود براي استفاده ساير پژوهشگران، متخصصان و علاقه‏ مندان به دست مي‏دهد.

یک مقاله ISI خوب چه ویژگی هایی دارد؟

ورود دانشجویان به مقاطع بالاتر، کسب رتبه بالاتر در اعضای هیئت علمی، ارتقاء شغلی و … از مهم‌ترین انگیزه نگارندگان مقاله‌های آی اس آی هستند. برای رسیدن به این اهداف لازم است پژوهشگران با آگاهی از ویژگی‌های مقاله آی  اس آی دست به نگارش اینگونه مقالات بزنند. ویژگی‌های ساده و کاربردی که توجه به آن‌ها هدف شما را روشن می‌سازد.

انتخاب موضوع عمیق

موضوع مناسب و تخصصی در تحولات روز و همچنین موضوعی که به صورت عمیق پرداخته شده باشد، می‌تواند شانس بالایی در پذیریش مقاله شما داشته باشد. همچنین انتخاب یک عنوان مناسب برای مقاله می‌تواند از ویژگی‌های مثبت آن محسوب شود. موضوع همچنین باید با محورهای موضوع مجله برای نگارش تطابق کامل داشته باشد. قبل از آن که تصمیم به نگارش مقاله بگیرید، حتما محورهای موضوعی آن مجله را از نظر بگذرانید.

نگارش صحیح متن

متن مقاله در مجلات باید به زبان انگلیسی باشد و مستلزم تسلط نبستاً قوی به زبان انگلیسی است. با این که این مورد ممکن است قدری دشوار به نظر برسد، اما با این حال می‌توانید ابتدا مقاله را به زبان فارسی بنویسید و سپس با استفاده از مترجمان تخصصی آن را به انگلیسی برگردانید. توجه داشته باشید مقاله را پس از نگارش حتما ویراستاری ادبی و نگارشی کنید. وجود غلط‌های املایی و نگارشی در مقاله آی اس آی پذیرفته نیست. برای این منظور هم می‌توانید از وبسایت‌های بین‌المللی که در این حوزه وجود دارند استفاده نمایید. این وبسایت‌ها که معمولا توسط نشریاتی که مقاله خود را برای آنها ارسال می‌کنید نیز معرفی می‌شوند، در ازای پرداخت مبلغی که با میزان کلمات مقاله شما ارتباط دارد، مقاله شما را از لحاظ ادبی و نگارشی ویراستاری می‌کنند.

پرداخت صحیح بیان مساله و اهداف و نوآوری‌های پژوهش

ذکر بیان مساله مقاله از اهمیت بسیاری برخوردار است. ذکر شفافیت در بیان آنچه به آن خواهید پرداخت، به داوران مقاله این امکان را می‌دهد تا نظر مناسبی برای مقاله شما داشته باشند. اهداف مقاله خود را نیز به ترتیب اهمیت و آن‌چیز که در پژوهش به آن پرداخته‌اید  به صورت دقیق ذکر کنید. نکته مهم در این مقالات این است که بیان مساله و اهداف باید با کل مطالب ارائه شده در مقاله همخوانی داشته باشد. همچنین به صورت کاملا شفاف نوآوری‌ها و دستاوردهای مقاله را نیز تشریح کنید.

جمع بندی و نتیجه گیری مناسب

در پایان مقاله باید بتوانید با استفاده از روش به‌کار گرفته در تحقیق خود، به روشنی نتیجه پژوهش خود را تبیین کنید. در این قسمت ضمن اشاره به اهداف پژوهش، و مراحل طی کرده برای جمع‌آوری داده‌ها و آزمایش‌های احتمالی صورت گرفته یک جمع بندی مناسب داشته باشید. نتیجه‌گیری شامل معرفی پژوهش، هدف‌های آن، موفقیت‌ها و تحلیل مناسب از پژوهش است. این بخش از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور معمول از جملات نتیجه‌گیری در ساخت چکیده مقاله بسیار استفاده می‌شود.

به کار گیری استنادهای مناسب

هر بخشی از مقاله به مطالب خاصی اشاره دارد که باید برای هر یک از آن‌ها منبع موثق و متقن ارائه داد. استناددهی در نگارش مقاله جلوه‌ای از اخلاق پژوهش و همچنین باعث اعتبار بخشی به مقاله شما خواهد شد. بنابراین برای هر مطلب و موضوعی که از منبعی ذکر می‌کنید، مطابق با استاندارد و شیوه نشریه مورد نظر استناد را ذکر کنید. برای این مهم می‌توانید به سایت نشریه مراجعه کنید و شیوه استنادی آن‌ها را مطالعه کنید. برای به‌کارگیری شیوه‌های استنادی می‌توانید از نرم‌افزارهای مدیریت استناددهی موجود استفاده کنید. نرم‌افزارهایی چون اندنوت، سیتاوی، مندلی از شیوه‌های مجلات پشتیبانی می‌کنند. در ایران تنها نرم‌افزاری که در مدیریت استناددهی و جمع‌آوری داده‌ها به شما کمک می‌کند،پژوهشیار است. با استفاده از پژوهیار می‌توانید منابع فارسی و انگلیسی را ذخیره کنید و به آن‌ها استناد دهید. شایان ذکر است که شیوه استناددهی بیشتر مجلات معتبر بین‌المللی توسط نرم‌افزار پژوهیار پشتیبانی می‌شود. همچنین شیوه‌های استناددهی مجلات علمی- پژوهشی داخلی نیز به مرور در حال افزوده شدن به نرم‌افزار هستند.

نکات مربوط به ارسال مقاله

برای ارسال مقاله به نشریه مربوطه باید قوانین و استانداردهای آن را، که معمولا در بخشی تحت عنوان Guide for authors آورده می‌شود، مطالعه کنید. قوانین مربوط به سایز و فونت نگارش، موارد نقطه آرایی، سبک چینش اطلاعات مقاله، معرفی نویسنده و نویسندگان را مطابق با دستورالعمل مربوطه تنظیم کنید. بسیاری از نشریات آی اس آی(ISI) امروزه یک سامانه تحت وب برای آپلود مقاله دارند که در این بخش نیز باید مطابق با مقررات اطلاعات مقاله را وارد کنید. در صورتی که سامانه آنلاینی وجود نداشت، باید همراه یک نامه مقاله خود را با پست الکترونیکی به دفتر نشریه ارسال کنید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام