سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نحوه نوشتن روش کار مقاله ISI

انتشار 18 اردیبهشت 1397
مطالعه 3 دقیقه

روش کار در مقاله نویسی به کلیه اقدامات پژوهش ها و آزمایش هایی که برای نگارش یک مقاله انجام داده اید گفته میشود تمامی اقدامات از جمله روش ها یا ابزرا های مورد استفاده را باید در بخش روش کار مقاله توضیح دهید.

نحوه نوشتن روش کار مقاله ISI

مقالات موسسه تامسون رویترز که به isi شهرت دارند باید با دقت و رعایت اصول نگارش شوند در این تحقیقات باید موضوع مقاله ناب باشد و نتیجه تحقیقات و بررسی های فرد باشد بنابر این یک بخش از مقاله به بخش روش کار تعلق میگیرد روش کار ممکن است در آزمایشگاه ها کتابخانه ها یا حتی محل کار صورت گیرد که باید تمامی فرآیند و ابزرا هایی که در حین پژوهش به کار گرفته شده است را ذکر کنیم.

حال مقاله ای که شما می خواهید به چاپ برسانید، باید حاصل تفکری منسجم باشد. باید مشخص باشد قرار است چه مجهولی را روشن کند. باید به اندازه کافی، خلاقیت و نوآوری داشته باشد و با نظریه های علمی مطابقت داشته باشد. یکی از مواردی که باید به آن توجه داشت این است که برای پر کردن صفحات، از گفتن مطالب تکراری پرهیز کنید.

علاوه بر نکات محتوایی که باید در نظر داشت، باید به داشتن طرحی جامع و مدون توجه کنید. می دانیم که در دو روش تحقیقات میدانی و روش های مبتنی بر داده های کیفی، روش هایی هستند که ساختار تهیه شده برای هر کدام شاید کمی متفاوت باشد. با این حال، مراحلی از هر دو روش یکسان است که در زیر آورده می شود. مقاله هایی که قصد دارید در نشریات خارجی ارائه دهید، دقت به ترجمه تخصصی متن از فارسی به انگلیسی و رعایت ویراستاری و قالب نشریه علمی بسیار مهم است. ما در سایت موسسه سینا این خدمات را به شما ارائه می دهیم.

موضوع یا عنوان مقاله

عنوان مقاله باید جذاب، رسا، واضح و مختصر باشد. فراموش نکنید خودتان چند باره عنوان مقاله خود را بخوانید و آن را قضاوت کنید. حدی که برای عنوان آن ذکر شده متغیر است اما معمولا آن را حداکثر ۱۲ کلمه بیان کرده اند.

نام مولف یا مولفان

نام مولفان به ترتیب این که کدام وقت بیشتری صرف نوشتن آن کرده اند از راست به چپ تعیین می شود. و به این ترتیب که کدام فکر بیشتری گذاشته اند، از چپ به راست مرتب می شوند.

چکیده

خلاصه ای جامع از پژوهش شماست که باید همه مراحل اصلی و حیاتی پژوهشتان را در برداشته باشد. توجه شود که افعال به کار برده شده در چکیده باید ماضی انتخاب شوند. طول چکیده معمولا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه توصیه می شود.

واژگان کلیدی

واژه های مرتبط با تحقیقتان را در انتهای چکیده وارد کنید و آن را با دقت کامل تهیه کنید. معمولا بسته به طول مقاله ان را بین ۵ تا ۷ واژه در نظر می گیرند.

مقدمه

معمولا مقدمه فصل های اول و دوم پایان نامه هاست که به طور کلی کلیات پیشینه را بیان می کند. مسئله تحقیق و ضرورت انجام آن را باید در این بخش بیاورید و مشخص کنید در یک روند منطقی از کارهای پیشین، شما قرار است چه موضوعی را ادامه دهید.

روش

روش یا متودولوژی تحقیق، چگونگی انجام پژوهش شما را شرح می دهد. باید در نظر داشته باشید که خواننده مقاله شما بر این اساس باید بتواند مراحل طی شده را تکرار نماید پس تمامی مراحل ضروری باید ذکر گردد.

نتایج

تمامی دستاوردها و نتایج مفیدی که به دست آوردید را بیان کنید. اگر نیاز به شکل و جدول یا … دارید، از استفاده از آن ها دریغ نکنید. ترتیب نتایج بر اساس ترتیب بیان فرضیه هاست. معمولا نتایج را بر اساس مهم ترین و جالب ترین نوشته ها دسته بندی می کنند.

ارجاعات

در نهایت منابع استفاده شده را در این قسمت می آورید.

موسسه سینا با ارائه جدیدترین روش ها و همکاری با بهترین مترجمان، جای مطمئنی برای ترجمه تخصصی انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی خواهد بود.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام