سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

نوشتن نامه به سردبیر مجله

انتشار 24 فروردین 1397
مطالعه 2 دقیقه

نامه‌ای که به همراه مقاله برای ارسال به مجله نوشته می‌شود، نامه همراه نام دارد. برای افزایش تأثیر گذاری این نامه، رعایت چند نکته در نوشتن آن ضروری است.

نوشتن نامه به سردبیر مجله

نوشتن نامه به سردبیر مجله

برای چاپ مقاله در مجلات معتبر، پس از نگارش مقاله، انتخاب مجله مورد نظر و تنظیم قسمت‌های مقاله بر اساس چارچوب‌های آن، باید نسبت به ارسال مقاله اقدام کرد. معمولاً هر مجله دارای چندین سردبیر است که هر یک در حوزه تخصصی خاصی تبحر دارند و هر مقاله بعد از ارسال در اختیار سردبیری قرار می‌گیرد که حوزه فعالیت آن مربوط به موضوع مقاله باشد.

نویسنده مقاله قبل از ارسال مقاله خود به مجله، باید نامه‌ای تنظیم کند و مخاطب آن را سردبیر مجله مورد نظر قرار دهد. در این نامه که نامه همراه (Cover Letter) نامیده می‌شود، نویسنده با معرفی مقاله خود، درخواست بررسی و چاپ آن را از سردبیر مجله دارد. برخی مجلات در قسمت راهنمای نویسندگان، نکاتی که در نامه همراه باید به آن توجه کرد را ذکر کرده‌اند. برخی دیگر نیز فرم مخصوصی را برای این نامه تهیه و در سایت خود ارائه داده‌اند.

با توجه به اینکه این نامه اولین چیزی است که سردبیر مجله قبل از رؤیت مقاله آن را مطالعه می‌کند، بنابراین هر چه این نامه نکات ضروری را بیشتر رعایت کرده باشد، بیشتر مورد توجه سردبیر قرار می‌گیرد.

نکات ضروری برای نوشتن نامه همراه cover latter

  • در نوشتن نامه همراه بهتر است از سربرگ دانشگاهی که آرم دانشگاه در آن وجود دارد استفاده شود. این نامه باید بصورت تایپ شده باشد و تاریخ آن نیز بصورت تاریخ میلادی تنظیم شده باشد.
  • در خط اول نامه، باید سردبیر مجله را مخاطب قرار داد.
  • علاوه بر اینکه عنوان مقاله باید بطور کامل ذکر شود، نویسنده باید در ادامه درخواست خود را جهت بررسی و چاپ مقاله خود، از سردبیر مجله بیان کند و همچنین بخشی از مجله که قصد چاپ مقاله خود در آن قسمت را دارد نیز قید نماید.
  • نویسنده باید اهمیت کاری که در پژوهش خود انجام داده است را بطور مختصر و در حد یک یا دو جمله کوتاه شرح دهد و نباید بیش از حد افراط کند.
  • درصورتیکه مقاله‌ ارسال شده حاصل یک پایان‌نامه بوده است، نویسنده در نامه همراه باید به آن اشاره کند.
  • دلیل انتخاب مجله برای سردبیر آن مجله مهم است. زیرا این نشان می‌دهد که نویسنده با آگاهی و شناخت کافی از مجله و موضوعات مورد علاقه آن، این مجله را انتخاب کرده است. لذا ذکر دلیل انتخاب مجله بسیار اهمیت دارد.
  • بسیاری از مجلات از نویسنده مقاله انتظار دارند تا در نامه‌ای که همراه مقاله خود به مجله ارسال می‌کنند، تأیید کنند که این مقاله قبلاً در هیچ مجله دیگری به چاپ نرسیده است و یا بطور همزمان به مجله دیگری ارسال نشده است. پس بیان این مطلب در نامه همراه ضروریست.
  • نویسنده باید مشخصات کامل خود اعم از نام، نام خانوادگی، آدرس پستی، دورنگار و پست الکترونیک را بطور کامل در نامه قید کند.
  • برخی مجلات به نویسندگان اجازه می‌دهند تا اسامی داوران پیشنهادی برای مقاله خود را ارائه دهند. در اینصورت باید با دقت، تمامی اطلاعات داوران اعم از نام و نام خانوادگی، وابستگی (Affiliation)، آدرس پستی، آدرس الکترونیکی، شماره تماس و نمابر را در نامه ذکر کرد. در غیر اینصورت سردبیر مجله برای جستجوی داوران پیشنهادی نویسنده هیچ تلاشی نخواهد کرد و حتی ممکن است مقاله را بدلیل نقص اطلاعات به نویسنده برگرداند.
  • در پایان نامه نویسنده باید از سردبیر مجله به خاطر اینکه برای بررسی مقاله وقت گذاشته است، تشکر کند.
  • پس از تنظیم نامه همراه، باید آن را چندین بار با دقت خواند تا از نظر املایی غلطی در آن وجود نداشته باشد.

نکته بسیار مهمی که در نوشتن این نامه باید به آن توجه کرد، محترمانه بودن آن است. رعایت ادب و احترام در نوشتن این نامه بسیار اهمیت دارد. اگر نامه بصورت خوب و محترمانه تنظیم شده باشد، تأثیر مثبتی در دید سردبیر نسبت به نویسنده خواهد گذاشت.

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام