ممکن است بارها در هنگام ارسال مقالات علمی یا رزومه خود به مجلات و سایتهای علمی با اصطلاح کاورلتر (Cover Letter) رو به رو شده باشید و این سوال برای شما پیش آمده باشد که کاورلتر چه نوع نامهای است و چگونه نوشته میشود.
کاور لترها نقش مهمی در معرفی خلاصه و نکات برجسته مقالات علمی به سردبیران مجلات ایفا میکنند. این اسناد کوتاه باید به گونهای نوشته شوند که اهمیت مقاله و نتایج آن را بهخوبی برجسته کنند و خواننده را به ادامه مطالعه ترغیب کنند. در این وبلاگ، با جزئیات کامل به بررسی نحوه نگارش کاور لتر مؤثر خواهیم پرداخت و نکاتی کاربردی برای ارتقای شانس انتشار مقالهتان ارائه میدهیم.
محققان و دانشجویان پس از نگارش مقاله یا هر نوشته علمی دیگری، آن را برای چاپ در یکی از مجلات معتبر، ترجیحاً با ایمپکت فاکتور بالا، ارسال میکنند. این نوشتهها معمولاً با یک نامه همراه هستند که به آن کاور لتر (Cover Letter) گفته میشود.
هدف اصلی کاور لتر، یا همان نامه حمایتی، که به همراه مقاله برای یک مجله ارسال میشود، ارائه توضیحی مختصر و جامع درباره مقاله و مطالعه انجام شده است. در بسیاری از موارد، اگر همراه مقاله یا رزومه، کاور لتر ارسال نشود، ممکن است دبیر یا سردبیر ژورنال به سند ارسالی توجهی نکند. این موضوع در درخواست همکاری یا اخذ پیرش از دانشگاههای معتبر نیز صدق میکند.
بنابراین، اگر قصد دارید درصد پذیرش مقاله خود را افزایش دهید، حتماً باید یک کاورلتر تخصصی و حرفهای بنویسید. در صورتی که مهارت کافی برای این کار ندارید، میتوانید نگارش کاورلتر خود را به مؤسسات معتبر واگذار کنید.
یکی از مراحلی که در سابمیت مقاله معمولاً از سوی پژوهشگران مورد بررسی قرار میگیرد، کاور لتر مقاله است. اگرچه ممکن است کاورلتر به نظر تشریفاتی برسد، اما در واقع بخش مهمی از روند ارسال مقاله محسوب میشود.
با توجه به طولانی بودن مقالات و پروپوزالها، تهیه یک کاورلتر در فرآیند سابمیت مقاله در بسیاری از مجلات ضروری است. عدم تهیه آن ممکن است باعث بیتوجهی سردبیر مجلهها به سند ارسالی شما شود. در حقیقت، نگارش کاورلتر فرصتی به شما میدهد تا به سردبیر مجله نشان دهید که تحقیق شما جدید و منحصربهفرد است.
ازاینرو، با نگارش یک کاورلتر روشن و مشخص میتوانید شانس بازبینی و انتشار مقاله خود را افزایش دهید.
همانطور که میدانید پذیرش و چاپ مقاله در مجلات معتبر دارای مزایای زیادی میباشد. ازاینرو مواردی که در اخذ پذیرش و چاپ مقاله نقش دارد باید با دقت بالا انجام شود. یکی از این موارد که در مرحله اول داوری بررسی میشود کاورلتر میباشد که در ادامه به مواردی که باید در کاورلتر ذکر شود، اشاره شده است.
نام ژورنال و سردبیر: اطلاعات مربوط به این قسمت را میتوانید از طریق وبسایت ژورنالی که قصد سابمیت یا ارسال مقاله به آن را دارید بهدست بیاورید.
عنوان و نوع مقاله: مشخص کردن اینکه مقاله شما در دسته بازبینی، تحقیقاتی، مطالعه موردی یا سایر موارد جای میگیرد، طبقهبندی اثر شما را بسیار آسانتر میسازد.
تاریخ ارسال: زمان ارسال کاورلتر که عموماً با تاریخ سابمیت مقاله یکسان است.
خلاصه پیشینه: توضیح کوتاهی است درباره سوابق تحقیقات و سؤالی که شما را به انجام این پژوهش ترغیب کرده است.
خلاصه روش تحقیق: توضیح مختصری از روش کار پژوهشی شما میباشد.
یافتههای اصلی و اهمیت: این قسمت پاسخی است به اینکه کار شما چه بهبودی میتواند در زمینهٔ تحقیق برای جامعه عملی فراهم کند.
اطلاعات مؤلفها: ذکر افیلیشن (Affiliatin) نویسندهها در کاورلتر واجب است.
وضعیت فعلی درزمینهٔ انتشار: مشخص کردن اینکه مقاله حاضر، پیشازاین منتشر نشده و تحت بررسی ژورنال دیگری نیست. همچنین تمامی نویسندگان باهم توافق کرده و به این نتیجه رسیدهاند که پیشنویس مقاله را برای این ژورنال ارسال نمایند.
اکثراً در ذهن افرادی که برای اولین بار اسم کاورلتر را میشنوند، سؤال ایجاد میشود که کاور لتر چگونه نوشته میشود؟ ازاینرو در ادامه توضیحات لازم ارائه میشود که در زیر بهصورت کامل و جزئی نحوه نگارش و ترتیب نگارش در کاورلتر مقاله آورده شده است.
نام، نام خانوادگی و مدرک دانشگاهی سردبیر؛ جایگاه شغلی او در ژورنال؛ نام ژورنال؛ آدرس ژورنال؛ تاریخ ارسال کاور لتر: این اطلاعات در بالا، گوشه سمت چپ (اگر به انگلیسی نوشته شود) و گوشه سمت راست کاور لتر (اگر به فارسی نوشته شود) میآید.
خطاب قرار دادن سردبیر: در کاورلترهای انگلیسی، بهتر است سردبیر را با عباراتی نظیر Dear، Dr. یا امثال این موارد مورد خطاب قرار دهید. درهرصورت سعی کنید از عباراتی مانند Mrs؛ که میتواند به وضعیت جنسیتی خاص اشاره داشته باشد بپرهیزید.
پاراگراف مقدمه یا معرفی: کاورلتر بایستی به زبان رسمی نوشته شود. پاراگراف اول را با اشاره بهعنوان مقاله و عنوان ژورنال آغاز کنید. در ادامه، یک یا دو جمله خلاصه در توضیح طراحی، شرایط قابلاستفاده، سؤال، یافتهها و نتیجههای تحقیق ارائه کنید.
هدف و نقش: در پاراگراف دوم، به بستری که شما را مصمم به انجام تحقیق نموده است، خوانندگان یا مخاطب هدف و نام ژورنال، بررسی یافتههای مطالعات پیشین و شکاف موجود، تناسب اهداف و حوزه فعالیت مقاله و ژورنال نیز اشاره میشود. همچنین در قسمت انتهایی پاراگراف به شرایط استفاده بیشتر و گستردهتر از اثرتان درزمینهٔ تحقیق میتوانید اشارهکنید.
کارهای مشابه: در این قسمت، عنوان و ژورنال کارهای انگیزه بخش یا تاثیرگذار بر مقاله تان را می آورید. فراموش نشود که باید استاندارد قالب ژورنال (APA، Chicago یا غیره) را در این مورد رعایت کنید.
داورهای پیشنهادی و اظهارات ضروری: در این قسمت میتوانید چند داور پیشنهادی شامل نام، موسسه و تخصص ایشان برای حالتی که مقالهتان تحت داوری قرار میگیرد اعلام کنید. سه تا پنج پیشنهاد معمولاً کفایت میکند. احتمال بالایی دارد که حداقل یکی از پیشنهادهایتان موردپذیرش واقع شود. به خاطر داشته باشید که باید دلایل مناسبی برای پیشنهادهایتان در این قسمت بیاورید؛ مثلاً فرد موردنظر، از پیشینه لازم برای ارزیابی یافتهها برخوردار است. ذکر عدم وجود هیچگونه تعارض منافع نیز ضروری است. بهعلاوه، باید اطلاعاتی مانند اینکه مقاله اصلی است و خودتان آن را نوشتهاید و هیچ قسمتی از این مقاله حاضر پیشتر توسط هیچ مجله دیگری منتشرنشده را در این پاراگراف بیان کنید. در کل میتوان گفت این قسمت مهمترین بخش کاور لتر بهحساب میآید.
اطلاعات درخواستی احتمالی: میتوانید برای نمایش حسن همکاری، در این بخش راههای ارتباطی بهمنظور ارسال یا درخواست اطلاعات اعلام کنید.
پایانبندی: در انتها میتوانید با استفاده از عبارات مؤدبانهای مانند Sincerely به همراه نام کامل خودتان و مؤلفان دخیل دیگر در تحقیق، کاورلتر را به پایان ببرید.
اطلاعات مؤلفین: پس از تکمیل کاورلتر، لازم است نام مؤلفین، موسسه یا افلیشین، آدرس موسسه، آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را بیاورید.
همانطور که میدانید اولین چیزی که توسط ادیتور مجله بعد از نگاه اولیهی مقاله بررسی میشود، کاورلتر مقاله میباشد که این موضوع اهمیت کاورلتر یک مقاله را میرساند. در حقیقت اگر به کاورلتر مقاله توجه کافی نشود، ممکن است ادامه فرایند بررسی مقاله را از دست بدهید؛ بنابراین در زیر به مواردی که ممکن است پذیرش مقاله شما را با مشکل رو به رو کند، اشارهشده است.
از لحن غیر رسمی بهشدت پرهیز کرده و سعی کنید از ادبیات رسمی و علمی استفاده کنید. |
در تعریف از کارتان زیاده روی نکنید. اگرچه هدفتان این است که مقاله در مجله چاپ شود، اما جانب احتیاط را در استفاده از لغاتی نظیر «برای اولین بار» یا «جدید» در اشاره به مقاله حفظ نمایید. |
از آوردن نام افرادی که ممکن است مقاله شما را تایید کنند بپرهیزید. |
درباره اعتبار کار افراد دیگر بحث نکنید. |
کاورلتر را خیلی طولانی ننویسید. شما باید مختصراً به سردبیر بگویید چرا مقالهتان برای چاپ در آن ژورنال مناسب است. سعی کنید کاور لتر در یک صفحه تمام شود. |
از شوخی کردن بپرهیزید. کاور لتر نوشتهای رسمی است بنابراین شوخی کردن نتیجه مثبتی برای شما نخواهد داشت. |
سعی کنید از عبارات مخفف یا اصطلاحاتی که مختص قشر خاصی هستند استفاده نکنید. |
قبل از اینکه کاورلتر را ارسال نماییم، بهتر است به نحوه فرمت و نوشتاری آن توجه کنید. تا از نظر ساختاری و چینشی از نظم قابل ملاحظهای برخوردار باشد؛ زیرا همانطور که فرمت بندی مقاله از اهمیت بالایی برخودار است در قالب و فرمت بودن کاور لتر نگارش شده نیز مهم میباشد. در ادامه به چند مورد ساده که میتواند به کاورلتر شما ظاهری زیبا بدهد و نظر ادیتور مجله را جلب کند، اشارهشده است.
فونت را روی Arial یا Times New Roman ، اندازه 12 تنظیم کنید.
فاصله بین خطوط 1 باشد.
فاصله بین پاراگراف ها 1 باشد.
پاراگراف ها را Bold نکنید.
تمام متن را Justify کنید
نام ادیتور یا سردبیر را دوباره بررسی کنید. در صورت لزوم با مجله تماس بگیرید تا مطمئن شوید.
برای اینکه مطالب بالارو بهتر درک کرده و به موضوع موردمطالعه کاملاً واقف باشید، در این قسمت سعی کردیم تا چند نمونه از نگارش کاورلتر مقالات را با شما به اشتراک بگذاریم. جهت مشاهده کلیک نمایید.
کاورلتر قسمتی از کار شماست که توسط سردبیر خوانده میشود تا درباره قبول یا رد چاپ و نشر آن تصمیم گرفته شود، ازاینرو نوشتن تخصصی کاورلتر از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. در ادامه به عوامل مؤثر بر هزینه کاولتر در مؤسسات معتبر اشارهشده است.
در اکثر مؤسسات معتبر کیفیت نگارش کاورلتر شامل سه پکیج طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم میباشد که در ادامه به هر یک از این موارد اشارهشده است.
در سطح کیفیت طلایی تهیه و نوشتن کاورلتر توسط کارشناس متخصص و خبره انجام میشود که به روال بررسی هیئتداوران مجلات مختلف و نحوه نگارش کاورلتر آشنایی کامل دارند. هزینه پکیج طلایی نگارش کاورلتر به نسبت دو پکیج دیگر، مناسبتر است و با توجه به پروسهای است که انجام میشود.
در سطح کیفیت طلایی پلاس تهیه کاورلتر، علاوه بر نوشتن کاورلتر توسط کارشناس متخصص و خبره، فایل شما مجدداً توسط متخصصان مربوطه بازخوانی و ویراستاری انجام میشود تا در کیفیت کاورلتر هیچ موردی نباشد. به علت بازخوانی و ویراستاری هزینه پکیج طلایی پلاس نسبت به پکیج طلایی بیشتر است.
در نوشتن کاورلتر در سطح کیفیت پریمیوم که بالاترین سطح کیفیت برای داشتن یک کاورلتر مقاله است. چند مرحله طی میشود. ابتدا کاورلتر توسط متخصصان خبره نوشته میشود و بعد از بررسی و تائید ناظران و متخصصان مرتبط، کاورلتر نوشتهشده، توسط مترجم نیتیو ویرایش میشود که این امر باعث میشود که کاورلتر کاملاً قوی داشته باشید. هزینه نگارش کاورلتر مقاله در کیفیت پریمیوم که بهترین نوع کیفیت نگارش کاورلتر است، به علت ویرایش نیتیو نسبت به دو کیفیت قبلی بیشتر است.
در مؤسسات معتبر بازه زمانی انجام پروسه نوشتن کاورلتر در سه حالت عادی، فشرده و فشرده پلاس میباشد تا مشتریانی که عجله و نیاز سریع به نگارش کاو لتر دارند، در کوتاهترین زمان بتوانند کاورلتر نگارش شده را تحویل بگیرند.
سینا ترجمه بهمنظور رفاه حال مشتریان گرامی، ابزار محاسبه آنلاین قیمت کاورلتر را فراهم کرده تا متقاضیان بهسرعت بتوانند هزینه تهیه کاورلتر را برآورد نمایند. شما عزیزان میتوانید با وارد کردن اطلاعات مربوط به نگارش کاورلتر هزینه انجام کار را بهصورت آنلاین برآورد نمایید.
اگر فکر میکنید وقت و یا تخصص کافی برای نوشتن کاورلتر مقاله خود برای ارسال به مجله را ندارید، میتوانید نوشتن کاورلتر خود را به متخصصین سینا ترجمه بسپارید؛ زیرا این موسسه با گردهمآوری نخبگان برتر کشور توانسته است حرف اول را در کارهای پژوهشی زده و کیفیت را شعار کار خود قرار دهد.
جهت اطلاعات بیشتر برای تهیه کاور لتر مقاله میتوانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکههای مجازی (واتساپ، اینستاگرام، تلگرام و ایتا) در ارتباط باشید و یا سفارش خود را از طریق لینک زیر ثبت نمایید.
راه های ارتباطی با ما
کاورلتر را خیلی طولانی ننویسید. شما باید مختصراً به سردبیر بگویید چرا مقالهتان برای چاپ در آن ژورنال مناسب است.
بله. برای اکثر مجلات نامه کاورلتر مورد نیاز میباشد.
تهیه کاور لتر در سینا ترجمه برای تمامی زبان ها قابل انجام می باشد.
کاورلتر بهتر است که بهصورت مفید و مختصر نوشته شود که معمولا حجم استاندارد این نامه 1 صفحه میباشد.