سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

راه های تشخیص isi بودن مقالات

انتشار 18 آذر 1397
مطالعه 3 دقیقه

چاپ مقاله در مجلات isi بسیار با اهمیت است و رتبه بسیار خوبی دارد اما چون امروزه تعداد مجلات جعلی که به چاپ میرسند افزایش یافته است باید ابتدا از جعلی نبودن آن مطمعن شویم و سپس مقاله را چاپ کنیم

راه های تشخیص isi بودن مقالات

تشخیص ISI بودن مجله

مجلات isi به مجلاتی گفته توسط شرکت تامسون رویترز نمایه میشوند و از نظر اعتبار و کیفیت یکسان نمیباشند این مجلات خود به دو دسته ایمپکت دار و بدون ایمپکت تقسیم میشوند مجلاتی که با عنوان ایمکت دار چاپ میشوند نسبت به مجلات بدون ایمپکت بسیار با اهمیت میباشند اما در این میان مجلاتی وجود دارند که ادعای isi بودن دارند افزایش یافته است بنابراین باید با مجلات معتبر isi کاملا آشنا شویم که در دام این مجلات جعلی و تقلبی نیفتیم.در این بخش چندین روش ساده به شما معرفی خواهیم کرد که با کمک آن بتوانید مجلات جعلی را تشخیص دهید.

همان طور که گفته شد مجلات isi هر ساله توسط موسسه تامسون رویترز نمایه میشوند و این موسسه لیستی از مجلات را در قالب فایل اکسل ارائه میدهد پس مجلاتی که در این لیست منتشر میشوند جز دسته مجلات isi هستند و مجلاتی که نام آنها در این لیست نیست جز مجلات Isi نیستند. البته نکته قابل توجه دیگری وجود دارد که ممکن است یک سال یک مجله در این لیست قرار داشته باشد اما سال بعد به دلیل افت درجه علمی از این لیست خارج شود پس باید هر سال عناوین جدید را بررسی کنیم.

همان طور که گفتیم یکی از روش ها مراجعه به سایت تامسون رویترز است و مشاهده لیستی که ارائه میدهد که نام مجلات را بررسی کنیم که ببینیم کدام مجلات جز این دسته نیستند و جعلی و تقلبی هستند.

تصویر

مراجعه به سایت موسسه تامسون رویترز

در این روش که از خود سایت تامسون رویترز استفاده کنیم ابتدا به ادرس www.thomsonreuters.com میرویم.و در قسمت جستجو ISSN وارد میکنیم که جستجو ها بر اساس ISSN باشند جستجو در این قسمت باعث میشود هم جستجو تخصصی باشد و هم به مشکل برنخوریم شماره ISSN را به درستی وارد کنید بین چهار رقم اول و چهار رقم آخر یک علامت(-)قرار داده شود.نتیجه شما اگر در یکی از موارد زیر یافت شد مجله فوق صحیح است.

  •  Science citation index expanded: SCIE
  • Social Science citation index

تصویر

تشخیص ISI بودن مجله با موتور جستجوی گوگل

از روش های ساده دیگر که میتوان برای تشخیص مجلات معتبر از جعلی، استفاده کرد، موتور های جستجوی گوگل میباشد.دراین بخش شما میتوانید عنوان مجله را جستحو کنید تا مطمعن شوید در لیست هست یا نه ابتدا مانند شکل زیر عنوان مجله را در داخل کاما وارد میکنید گوگل شما را به صفحه مورد نظر هدایت میکند اگر در این صفحه عنوان مورد نظر یافت شد یعنی مجله قابل اعتماد است و جعلی نیست.

 
تصویر
 
تصویر

نتیجه جستجوی شما میتواند مانند حالت فوق باشد اگر در این حالت نام مجله یافت نشد احتمال جعلی بود وجود دارد.

با این که این روش هم میتواند روش مناسبی باشد اما بهتر است از سایت خود تامسون رویترز بررسی کنید که اطمینان بیشتری داشته باشد. حالت دیگری هم وجود دارد که میتوان از سایت خود موسسه isi استفاده کرد. در بخش  Master Journal List بخش نوع سرچ (Search Type) را بر روی ISSN قرار دهید و در بخش Search Terms، شماره شناسه بین المللی (ISSN) مجله را وارد نمایید و بر روی Search کلیک نمایید. اگر مجله در موسسه ISI نمایه شده باشد در صفحه بعد مشخصات آن ظاهر می شود. و اگر چیزی ظاهر نشد و  پیغام " No matches found for the query"مشاهده کردید یعنی مجله مورد نظر شما در لیست نیست و جعلی است. اعتماد به موسسات معتبر چاپ و ترجمه مقاله همه این مشکلات را به کمترین حد کاهش میدهد و میتوانید مطمعن شوید که مقاله شما در کمترین زمان در معتبر ترین مجله ثبت خواهد شد .

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام