رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع دانشجویان توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوریهای نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.
بهمناسبت روز دانشجو و بههمت انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد.
علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخشی از سخنان خود در این نشست توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوریهای نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.
وی با بیان اینکه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی یکی از متأخرترین دانشکدههایی بود که بر اساس نیاز دانشگاه در زمان ریاست اسبق شکل گرفت، اظهار داشت: یکی از مشکلات ما وضعیت پردیس دانشگاه است که در شأن دانشگاه نیست. من امسال تلاش کردم برای اولین بار برای پردیس و تجمیع این دانشگاه در بودجه ردیفی ایجاد کنم تا از سال آینده با مشخص شدن ردیفی برای آن مسئله پردیس دانشگاه حل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مسئله دانشکده فناوریهای نوین پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: از سال 91 ردیفی برای دانشکدههای فناوری نوین مشخص شده بود و رقم و اعدادی به حساب آن واریز میشد که خیلی مناسب نبود.
زالی با ابراز اینکه فضایی که در اختیار این دانشکده بود به بیمارستان طالقانی اختصاص داشت، افزود: مسئولان بیمارستان طالقانی مدتها، بهخصوص بعد از مسئله کرونا اعلام کرده بودند "فضایی را که در اختیار دانشکده فناوریهای نوین قرار دادهاید نیاز داریم". ما مدتی مجبور شدیم دانشکده فناوریهای نوین را در دانشکده طب سنتی مستقر کنیم. فضای موجود بسیار کوچک بود و این موضوع باعث شد مشکلات و اختلافات جدی بین دوستان ما در این دو دانشکده ایجاد شود.
وی تصریح کرد: در این فاصله چهار بار سقف دانشکده فناوریهای نوین ریخت و در یکی از موارد صدمات جدی به برخی دستگاهها وارد آمد و موجب سوختگی دانشجویان دکتری شد. بعد از ایجاد این وضعیت اضطرار به همه جا برای اختصاص منابع و بودجه متوسل شدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه "با مشورت دکتر نمکی برای تخصیص منابع از رئیس جمهور درخواست کردیم"، یادآور شد: دکتر نمکی گفتند "نمیتوانند از منابع اعتباری وزارت بهداشت، مبلغی را اختصاص دهم. بهترین راه این است که از رئیس جمهور درخواست کنید"، درخواستمان را به رئیس جمهور نوشتیم و مورد موافقت قرار گرفت.
زالی در ادامه گفت: دکتر خدادوست (معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) که پیگیر خرید ساختمانی برای دانشکده فناوریهای نوین بودند بعدازظهر روزی که تخصیص داده شد با من تماس گرفتند و گفتند "این تخصیص از بودجه یک میلیارد یورویی است، من مصلحت نمیدانم"، من هم گفتم "من هم صلاح نمیدانم، راضی نیستیم در این شرایط پول کرونا به دانشکده اختصاص یابد و گرچه در اضطرار هستیم اما این اخلاقی نیست."
وی ادامه داد: همان شب بنده و دکتر خدادوست با آقای نمکی و معاون ایشان در توسعه و معاون و آقای عوضپور از سازمان برنامه و بودجه تماس گرفتیم تا اینجا خبری از نهادهای نظارتی نیست، خود ما گفتیم "راضی نیستیم از این منبع به ما پولی داده شود، هرچند در اضطرار هستیم" که گفتند "تخصیص را تغییر میدهیم". ما قاعدتاً نباید کاری به منبع داشته باشیم اما به آقای عوضپور در سازمان برنامه و بودجه پیغام دادیم که "از پول کرونا نباشد و از منابع در اختیار ریاست جمهوری باشد."، دیگر این موضوع را پیگیری نکردیم.
زالی در پایان از دانشجویان این دانشکده درخواست کرد با توجه به وضعیت نامناسب فضای فیزیکی این دانشگاه با ایجاد مطالبهگری در این بخش به مسئولان دانشگاه برای کمک به فضای مناسبتر و در شأن دانشجویان و اساتید کمک کنند.
موضوع اختصاص 120 میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا به ساختمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تغییر محل اعتبار به حساب خاص ریاست جمهوری طی یک ماه اخیر ابهامات و تناقضات فراوانی ایجاد کرد و باعث ورود دستگاههای نظارتی به این مسئله شد.