سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

استخراج مقاله ISI از پایان نامه ارشد و دکتری

انتشار 15 آذر 1399
مطالعه 4 دقیقه

یکی از مهمترین فاکتورهایی که در پروسه چاپ مقاله، دانشجویان را تحت فشار قرار میدهد، نداشتن زمان برای نگارش مقاله است. دراین مطلب میخواهیم در مورد استخراج مقاله ISI از پایان نامه ارشد و دکتری صحبت کنیم.

استخراج مقاله ISI از پایان نامه ارشد و دکتری

در سیستم آموزشی کشور، متاسفانه یا خوشبختانه دانشجویان الزام دارند تا برای تقویت رزومه پژوهشی، فارغ التحصیلی یا دریافت پذیرش از دانشگاه های معتبر، مقالاتی را نوشته و در ژورنال های معتبر داخلی و بین المللی به چاپ برسانند. همانطور که میدانید نگارش مقاله علمی که بتواند در این مجلات پذیرش و چاپ شود، قطعا زمان بر است و اساسی ترین مشکل دانشجویان، همین کمبود زمان است. با توجه به اینکه پایان نامه هر شخص، کاملا منحصر بفرد است و قطعا موضوع و محتوای آن قبلا تکرار نشده است، از این رو پایان نامه ها منبع بسیار خوبی برای استخراج مقاله از پایان نامه هستند.  همانطور که میدانید مجلات iSI، بدلیل اعتبار بالای علمی مورد توجه بسیاری از دانشجویان هستند و آنها تلاش میکنند تا مقالات خود را در این مجلات به چاپ برسانند. در ادامه به نحوه استخراج مقاله و چاپ مقاله ISI را مورد بررسی قرار میدهیم.

تصویر
 

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

نوشتن عنوان مقاله

بهتر است عنوان مقاله و عنوان پایان نامه یکی نباشد.

نوشتن چکیده مقاله

چکیده مقاله معمولا همان چکیده پایان نامه است، اگر بیش از یک مقاله استخراج گردد باید چکیده نگارش گردد. معمولا چکیده 150 الی 250 کلمه میباشد.

نوشتن کلمات کلیدی

مهمترین و پر تکرارترین کلمات را کلمات کلیدی مقاله میگویند. تعداد آن معمولا 3 الی 8 کلمه میباد.

نوشتن مقدمه مقاله

بخش مقدمه ، در واقع قسمت آغازین مقاله است. در این بخش باید مسئله اصلی و عوامل ایجاد کننده آن را برای خواننده بیان کرد. یک مقدمه خوب باید بیان کننده انگیزه و هدف اصلی نویسنده ، از نگارش مقاله را بیان کند.

نوشتن پیشینه تحقیق

همه بخش های مقاله اهمیت دارند ، اما این بخش جز اصلی مقاله است و نگارش درست آن اهمیت بیشتری دارد. در این بخش در ابتدا باید  گذشته نظریه ای چند متغیر را مورد مطالعه قرار دهید. معمولا این بخش ، در مجلات بین المللی در فصل دوم پایان نامه قرار دارد ، اما در استخراج این بخش باید بروزترین و نزدیکترین نظریات بحث شده در این بخش را در مقاله استفاده کنید. باید متغیر های پژوهش را با جدیدترین رفرنس ها را تعریف کنید و مفاهیم و مبانی بوجود آمده را جمع بندی و ارزیابی نمایید.

نوشتن پیشینه پژوهشی مقاله

در این بخش باید پژوهش های قدیمی و جدید مرتبط با مقاله خود را مورد نقد و ارزیابی قرار دهید. این کار دید داوران را نسبت به مقاله شما مثبت می کند. در این بخش می توان جدولی تعبیه کرد و در آن به مقایسه یافته های پژوهشی به ترتیب سال ، پرداخت.

نوشتن فرضیه ها 

در این بخش ، سریعا بعد از نگارش پیشینه پژوهش ، فرضیه ها و اهداف مقاله می پردازیم. معمولا این بخش ، یا در فصل اول پایان نامه قرار دارد یا در بخش سوم.

نوشتن روش تحقیق

روش تحقیق معمولا در فصل سوم پایان نامه پایان نامه آمده است . می توان به این قسمت مراجعه کرد و به خلاصه کردن آن پرداخت.

نوشتن روش تحلیل داده ها

در این بخش به کمی و کیفی بودن پژوهش و نوع نرم افزار های و آزمایشها و طرح آزمایشی اشاده کرد. معمولا این بخش در فصل سوم پایان نامه آمده است.

نوشتن نتایج تحقیق

در بخش نتایج مقاله‌ای که از پایان‌نامه استخراج می‌کنید باید نتایج کاری را عنوان نمایید که فرضیه مربوط به آن را مطرح کرده بودید. یعنی اگر به فرض، مقاله‌تان فقط به یکی از موضوعات و پرسش‌هایی می‌پردازد که در پایان‌نامه‌تان مطرح شده، باید نتایج مرتبط با همان فرضیه و پرسش را هم مطرح کنید. نتایج تحقیق باید به دقت در مقاله هم عنوان شود.

نوشتن بحث و نتیجه گیری

یکی دیگر از بخش های مهم ، بخش بحث و نتیجه گیری است. در واقع نویسنده باید به هدف اصلی مقاله ، که رسیدن به نتایج مناسب برای مسئله مطرح شده است ، برسد. این بخش را می توان در فصل پنجم پایان نامه استخراج و خلاصه کرد.

نوشتن منابع

در مقالاتی که در ژورنال‌های علمی به چاپ می‌رسند نباید تعداد ارجاعات زیادی به کار رفته باشد. پس حواستان به این مطلب هم باشد. به سیستم منبع‌دهی و شکل ارجاعات در مجله مورد نظرتان هم دقت داشته باشید و بنا به قوانین آن، منابع و مراجع کار تحقیقاتی‌تان را مطرح کنید.

چاپ مقاله در مجلات ISI

پس از استخراج مقاله، زمان انتخاب مجله است. باید با توجه به موضوع و اسکوپ مقاله، مجله انتخاب گردد و این موضوع بسیار مهم است. بعد از انتخاب مجله، باید مقاله ترجمه تخصصی شود. پس از ترجمه مقاله آماده فرمت بندی طبق قواعد مجله انتخابی است. پس از آن مقاله سابمیت شده و به دست ادیتور میرسد. داوری مجلات تخصصی معمولا زمان بر است و میانگین 2 الی 4 ماه طول میکشد. پس از داوری، پذیرش شدن یا نشدن مقاله مشخص میگردد. در صورت پذیرش، نامه پذیرش به ایمیل نویسنده ارسال شده و زمان چاپ در آن اطلاع داده میشود.

تصویر
 

موسسه سینا

موسسه سینا فعالیت خود را با اجماع دانشجویان و محققان نخبه کشور ، از سال 91 آغاز کرده و در زمینه های پذیرش و چاپ مقاله ، چاپ کتاب ، ترجمه تخصصی ، تبدیل پایان نامه به کتاب و ... به ارائه خدمات میپردازد. همچنین این موسسه ، توانسته است به کمک محققان بنام کشور ، با رایزنی و تعامل مناسب با ژورنال ها و مجلات معتبر بین المللی در بخش چاپ مقاله، درصد پذیرش مقالات را تا حد زیادی تضمین کند و این نوید را به دانشجویان و اساتید گرانقدر بدهد که میتوانند در بخش چاپ مقاله، با خیال راحت مقالاتشان را با تضمین بالا به چاپ برسانند.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق ایمیل یا شماره تماس درج شده با کارشناسان موسسه تماس بگیرید. همچنین میتوانید برای ثبت سفارش خود کلیک فرمائید.

لطفا ما را در اینستاگرام همراهی کنید...

تصویر
 

 

 

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام