سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

استخراج و چاپ مقاله از پایان نامه

انتشار 7 اسفند 1396
مطالعه 19 دقیقه

مطمئنا بارها کلمه استخراج مقاله را شنیده اید، اما استخراج مقاله چیست و چه کاربردی دارد؟ آیا استخراج و نگارش مقاله به یک معنی بوده یا متفاوت هستند؟ در این مقاله به بررسی و توضیح استخراج مقاله از پایان‌نامه خواهیم پرداخت.

استخراج و چاپ مقاله از پایان نامه

داشتن مقاله در رزومه، امتیاز و مزایای زیادی برای فرد به دنبال دارد. برای این کار دو راه وجود دارد: تالیف مقاله یا استخراج آن از پایان نامه. استخراج مقاله از پایان‌نامه یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین روش‌ها برای انتشار نتایج پژوهش‌های علمی است. در ادامه به بررسی مزایا و راه های استخراج مقاله از پایان نامه خواهیم پرداخت.

تفاوت تالیف مقاله با استخراج مقاله از پایان‌نامه

تألیف مقاله و استخراج مقاله از پایان‌نامه دو رویکرد متفاوت در انتشار علمی هستند. در حالی که هدف هر دو ارائه نتایج تحقیقاتی به جامعه علمی است اما فرآیند و رویکردهای آن‌ها متفاوت است.

مقاله تالیفی از یک پژوهش مستقل جدید یا یک پروژه تحقیقاتی است که به‌طور خاص برای انتشار در مجلات علمی طراحی شده است. منبع اصلی مقاله می‌تواند داده‌های جدید، مطالعات مروری، تحلیل‌های نظری یا هر نوع تحقیق دیگر باشد در حالی که در استخراج مقاله از پایان‌نامه معمولاً بخش خاصی از پایان‌نامه را مورد توجه قرار می‌گیرد و با خلاصه‌سازی و تنظیم مجدد، به یک مقاله علمی تبدیل می‌شود.

هدف اصلی استخراج مقاله، انتشار نتایج کلیدی پایان‌نامه در جامعه علمی و افزایش دیده‌شدن پژوهش است.

مقاله استخراجی معمولاً بر روی یک بخش یا جنبه خاص از پایان‌نامه تمرکز دارد.تألیف مقاله معمولاً با هدف پاسخ به یک سؤال تحقیقاتی خاص یا ارائه یک تحلیل جدید صورت می‌گیرد. این مقاله ممکن است به‌طور کامل بر اساس نیازهای یک مجله علمی یا کنفرانس طراحی شود.

ساختار مقاله استخراجی به شدت به ساختار پایان‌نامه وابسته است. در این فرآیند، بخش‌های پایان‌نامه (مانند مقدمه، روش‌شناسی، نتایج و بحث) به‌طور خلاصه و اصلاح شده به مقاله منتقل می‌شوند در حالی که ساختار و نگارش مقاله از ابتدا بر اساس نیازهای پژوهش و هدف انتشار طراحی می‌شود. در این حالت، نویسنده آزادی بیشتری در تعیین ساختار و سبک نگارش دارد.

مزایای استخراج مقاله از پایان نامه

همواره استخراج مقاله از پایان نامه یکی از روش های متدوال ثبت مقاله بین دانشجویان بوده که دارای مزایای زیادی برای نویسنده است. اولین مزیت آن، صرفه‌جویی در زمان و منابع است. فرآیند تحقیق و نگارش پایان‌نامه بسیار زمان‌بر است.در استخراج مقاله از پایان‌نامه این فرآیند نسبتا سریع‌تر است زیرا بخش عمده‌ای از کار تحقیقاتی قبلا انجام شده و تمرکز بر خلاصه‌سازی و اصلاح مطالب است. پایان‌نامه‌ها معمولا تحت نظارت دقیق اساتید و کمیته‌های دانشگاهی تهیه می‌شوند، بنابراین کیفیت پژوهش و داده‌ها در آن‌ها بالاست. این امر باعث می‌شود که مقاله استخراج شده از پایان‌نامه از نظر علمی معتبرتر و قابل اعتمادتر باشد.

دلیل اعتبار پایان‌نامه، مقاله استخراج شده از آن ممکن است شانس بیشتری برای پذیرش در مجلات علمی معتبر داشته باشد. برای پژوهشگران تازه‌کار، استخراج مقاله از پایان‌نامه یک روش مناسب برای ورود به عرصه نشر علمی است، چرا که به آن‌ها اجازه می‌دهد بدون نیاز به شروع از صفر، اولین مقاله خود را منتشر کنند.

مزایای استخراج مقاله

چه تعداد مقاله از پایان‌نامه می تواند استخراج شود؟

پایان‌نامه‌ها معمولاً شامل چندین جنبه و موضوع مختلف هستند. استخراج مقالات متعدد از یک پایان‌نامه می‌تواند به انتشار بیشتر و استفاده بهینه از داده‌ها و نتایج تحقیق منجر شود. به‌طور کلی، از یک پایان‌نامه می‌توان بین 1 تا 5 مقاله استخراج کرد، اما این تعداد می‌تواند با توجه به پایان نامه متفاوت باشد. مهم این است که هر مقاله دارای محتوای منحصر به فرد و ارزش علمی مستقل باشد و به‌طور دقیق مطابق با اصول اخلاقی و قوانین نشر علمی تهیه شود. تعداد مقالاتی که می‌توان از یک پایان‌نامه استخراج کرد، به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به بررسی این عوامل پرداخته شده است.

مقاله

1. موضوع پایان‌نامه

اگر پایان‌نامه به چندین موضوع یا سؤال پژوهشی مختلف پرداخته باشد، هر یک از این موضوعات می‌تواند به یک مقاله مستقل تبدیل شود. برای مثال، اگر پایان‌نامه شامل چندین فرضیه یا هدف پژوهشی متفاوت باشد، هر کدام ممکن است به‌عنوان یک مقاله جداگانه منتشر شود. پایان‌نامه‌هایی که به جنبه‌های مختلف یک موضوع (مثلاً تئوری، تجربی، کاربردی) پرداخته‌اند، می‌توانند برای هر بخش یک مقاله جداگانه استخراج کنند.

2. داده ها و روش پژوهش

اگر در پایان‌نامه از چندین روش‌شناسی یا رویکردهای مختلف تحقیق استفاده شده باشد، هر روش‌شناسی می‌تواند موضوع یک مقاله مستقل باشد. پایان‌نامه‌هایی که داده‌های گسترده و چندبعدی تولید کرده‌اند، می‌توانند نتایج این داده‌ها را به‌صورت چند مقاله جداگانه منتشر کنند. مثلاً یک مجموعه داده ممکن است به تحلیل‌های آماری مختلف نیاز داشته باشد که هر کدام می‌تواند به‌عنوان یک مقاله منتشر شود.

3. موضوعات و سؤالات پژوهشی متفاوت

اگر پایان‌نامه چندین سؤال پژوهشی متفاوت را پوشش دهد، هر یک از این سؤالات می‌تواند به‌عنوان مبنای یک مقاله جداگانه مورد استفاده قرار گیرد. گاهی اوقات پایان‌نامه به چندین بخش مجزا (مثل یک فصل تئوری، یک فصل عملی، یک فصل مرور ادبیات و غیره) تقسیم می‌شود. این بخش‌ها می‌توانند به‌عنوان مقالات مستقل منتشر شوند.

4. نحوه نگارش و ساختار پایان‌نامه

اگر پایان‌نامه دارای چندین نتیجه کلیدی است، می‌توان هر یک از این نتایج را در قالب یک مقاله جداگانه ارائه داد. مثلاً اگر پژوهش به بررسی چندین فرضیه می‌پردازد، نتایج مربوط به هر فرضیه می‌تواند یک مقاله مستقل باشد. پایان‌نامه‌هایی که شامل چندین مطالعه موردی، مقایسه یا تحلیل مستقل هستند، می‌توانند برای هر مطالعه موردی یا تحلیل یک مقاله استخراج کنند.

آوردن سوابق و مطالعات انجام گرفته در حوزه موضوع پایان نامه بسیار مهم است اما لازم نیست همه ی سوابق و پیشینه را در مقاله بیاورید بلکه به شکل مختصر تحقیقات تازه تر و جدید را در این قسمت وارد کنید. نقادی سوابق تحقیق و آوردن مفاهیم تازه ای که در پایان نامه شما وجود دارد به بدیع بودن مقاله ی شما کمک می کند. در بخش نتیجه گیری حتما دقت کنید میان آنچه نگاشته اید و در مقاله جمع کرده اید و تحلیل داده ها تناسب وجود داشته باشد و بهتر است نهایتا دو صفحه از مقاله ی خویش را به نتیجه گیری اختصاص دهید. منبع نویسی هم لازمه هر مقاله و کار پژوهشی است و توجه کنید که حتما مطالبی را که گزینش کرده اید به عنوان رفرنس قید نمایید.

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

مقاله استخراجی دارای ساختاری مشابه پایان‌نامه است و در این مقاله دانشجو باید بتواند پایان‌نامه خود را طبق اصول مقاله‌نویسی در حداکثر 10 تا 15 صفحه خلاصه نماید. برای استخراج مقاله باید طبق اصول مقاله‌نویسی عمل کرد و با توجه به اجزای مقاله شروع به استخراج از بخش‌های مختلف پایان‌نامه، کرد. در زیر اجزای مختلف مقاله و روش‌های استخراج هر یک از این اجزا، موردبررسی واقع‌شده‌اند.

عنوان مقاله

پایان‌نامه معمولاً شامل چندین فصل و بخش مختلف است. برای مقاله، بهتر است یک یا دو جنبه از پژوهش که بیشترین نوآوری یا اهمیت را دارد، انتخاب کنید.. موضوع مقالات باید به‌گونه ای طراحی شود که بروز بوده تا شانس پذیرش مقاله در مجلات معتبر بالا رود. عنوان نباید طولانی باشد. بهتر است که طول آن بین 5 تا 12 کلمه باشد. عنوان‌های خیلی بلند ممکن است خواننده را سردرگم کنند البته اگرچه جلب توجه خواننده مهم است، اما نباید از دقت علمی و حرفه‌ای بودن عنوان غافل شوید.

عنوان

چکیده مقاله

چکیده پایان نامه در صورتی می تواند کپی شود که شما قصد داشته باشید یک مقاله از پایان نامه ی خویش استخراج کنید در صورتی که به مقالات بیشتری نیاز دارید لازم است چکیده ی خویش را اندکی تغییر داده و نکاتی از آن حذف و نکات دیگری به آن بیفزایید چکیده پایان نامه بایستی شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله در حدود 100 تا 200 کلمه نوشته شود. هنگام نوشتن چکیده مقاله، باید در یک جمله بگویید موضوع مقاله شما و پرسش اصلی پژوهش شما چیست؟ میتوانید چکیده مقاله را بعد از اتمام کامل پژوهش بنویسید. با این­کار ایده ­های بهتری برای ارائه در چکیده خواهید داشت. در چکیده مقاله به جای استفاده از نقل قول­ های مستقیم، باید از تعبیر و تفسیر خودتان استفاده کنید.

چکیده

کلمات کلیدی مقاله

کلمات کلیدی

اهمیت کلمات کلیدی زمانی مشخص میشود که مخاطب با استفاده از آنها در سرچ گوگل و جستجوی اینترنتی به مقاله شما براحتی دسترسی پیدا کند. اما پایان نامه دارای کلمات کلیدی نمیباشد اما برای استخراج آن میتوانید به قسمت مقدمه یا چکیده پایان‌نامه خود رجوع کنید. تعداد کلمات و عبارات کلیدی بستگی به مجله‌ای دارد که مقاله را ارسال می‌کنید؛ اما به طور کلی حداقل و حداکثر تعداد عبارات کلیدی به ترتیب 3 تا 8 عبارت است و به‌طورمعمول 4 یا 5 عبارت کلیدی در مقالات استفاده می‌شود.

مقدمه مقاله

مقدمه و شرح مسئله می تواند شامل همه ی فرضیات و یا بخشی از فرضیات باشد اگر شما به یک مقاله نیاز دارید پس همه ی فرضیات و سوالات خویش را در مقاله بیاورید اما اگر به بیش از یک مقاله فکر می کنید فرضیات و یا سوالات را در دو یا چند مقاله پراکنده کنید و بر اساس آنها اهداف و ضرورت تحقیق را بنویسید. نکته قابل تامل آن است سعی کنید مقدمه و بیان مسئله را جدا ننویسید و با ادغام آن ها شیوه ی مقاله ی خود را بین المللی کنید.مقدمه باید مسئله تحقیق، هدف و اهمیت آن را توضیح دهد. از تکرار جزئیات اضافی خودداری کنید. عنوان مقاله استخراجی می‌تواند با عنوان پایان‌نامه برابر باشد.

مقدمه

روش تحقیق در مقاله

در این بخش نحوه انجام کار پژوهشی که انجام داده اید را شرح دهید. برای این کار در فصل مربوط به روش پژوهش که عموما فصل سوم پایان نامه می باشد مراجعه کرده و آن را خلاصه کنید. اگر کار شما آزمایشی است به ترتیب آزمایش ،نوع کنترل و نحوه اخذ داده ها و در نهایت روش تحلیل داده ها اشاره کنید. اگر کار غیر آزمایشی دارید به منبعی که قرار است از آنها داده گردآوری کنید و به نحوه اخذ آن اشاره کنید.روش پژوهش خود را به دقت در مقاله شرح دهید اما لازم نیست همه ی جزییاتی که در پایان نامه ی شما وجود دارد در این قسمت قید شود. در روش تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها بهتر آن است که با ایجاد جداول کوچکتر و طرح ستون های ادغامی از حجیم شدن مقاله جلوگیری کنید و اطلاعات اصلی و کاربردی را در یک نظم مشخص به کمک نمودار و جدول ترسیم نمایید تا هم استناد بخشی شما محکم گردد و هم از طویل شدن داده ها و جزییات پرهیز گردد.

روش تحقیق

نتایج مقاله

نتایج اصلی پژوهش خود را با استفاده از جداول و نمودارها ارائه کنید. تنها به نتایج مرتبط و مهم بپردازید. تمام نتایج پایان‌نامه را به مقاله منتقل نکنید. فقط نتایج اصلی و مهمی که مستقیماً به اهداف تحقیق شما مرتبط هستند را بیان کنید. نتایج را به ترتیبی که آزمایش‌ها یا تحلیل‌ها را انجام داده‌اید، ارائه دهید. این کار به خواننده کمک می‌کند که مسیر پژوهش شما را دنبال کند.

نتایج

بحث و نتیجه گیری مقاله

بحث و نتیجه گیری

تعریف بخش بحث نسبت به بخش های دیگر سخت تر است؛ بنابراین معمولا سخت ترین بخش برای نوشتن هم می باشد و باید دانست که بسیاری از مقالات به دلیل اشکال و اشتباهات بخش بحث توسط سردبیران ژورنال رد می شوند. با وجود این که ممکن است داده های مقاله معتبر و جالب توجه باشند، حتی این احتمال نیز وجود دارد که به دلیل تفسیر مبهم و نامفهوم داده ها در بخش بحث، مقاله مورد پذیرش قرار نگیرد. برای این کار به فصل پنجم یا بخش نتیجه گیری مراجعه کنید و به صورت خلاصه و منسجم به نتیجه گیری کار بپردازید. ابتدا به یافته های مربوط به هر سوال و فرضیه پرداخته و به تبیین آن، یعنی چگونگی و چرایی یافته بدست آمده بپردازید تا خواننده متوجه شود این یافته شما چه معنایی دارد. این بخش را به طور متوسط با یک تا سه صفحه منسجم به پایان برسانید.

منابع مقاله

منابع و رفرنس ها در کتاب و پایان نامه بطور مفصل و جامع آورده میشود. ولی در مقاله نیازی به آوردن منابع مفصل نمیباشد و تکنیک خاص خود را دارد. در رفرنس دهی ابتدا باید به فرمت مجله دقت کنید و طبق آن فرمت به رفرنس دهی بپردازید. بعضی از مجلات از رفرنس دهی هاروارد، بعضی دیگر از رفرنس دهی حروف الفبا و شماره و... استفاده میکنند. شما باید تنها مراجع منتشر شده را فهرست بندی کنید؛ داده ها، چکیده ها، پایان نامه هایی که هنوز منتشر نشده اند نباید در متن استناد و در بخش رفرنس ها ارائه شوند. در صورتی که چنین رفرنسی ضروری به نظر می رسد، می توانید آن را در پرانتز اضافه کنید یا در بعضی مجلات اجازه می دهند به صورت زیرنویس در متن اشاره شوند. برای این قسمت میتوانید از نرم افزار endnote نیز بهره ببرید.به نقل و قول از مقاله های دیگر توجه نکنید و به مقالات اصلی جهت ارجاع دهی مراجعه نمایید. برای این کار می توانید از نرم افزار zotero، Endnote و یا سایتhttps://scholar.google.com/ استفاده نمایید.

یافتن منابع

مراحل بعد از استخراج مقاله

بعد ازاتمام استخراج مقاله، باید دیگر کارهای مربوط که در زیر به توضیح و بررسی آن‌ها پرداخته شده است را انجام دهید تا در نهایت پذیرش نهایی را از سوی مجله مربوطه دریافت کنید.

بازبینی و ویراستاری مقاله

مقاله خود را چندین بار بازبینی کنید تا از صحت اطلاعات، انسجام مطالب و روانی متن اطمینان حاصل کنید. از دیگران بخواهید مقاله شما را مرور کنند و نظرات خود را ارائه دهند. ویراستاری مقاله از مراحل مهم است که بهتر است از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. در این مرحله تمامی اشکالات دستوری و املایی و موارد مشابه، باید برطرف شود. بازبینی و ویرایش دقیق مقاله می‌تواند تأثیر زیادی بر کیفیت و پذیرش آن داشته باشد. با صرف زمان کافی و توجه به جزئیات، می‌توانید مقاله‌ای با کیفیت بالا و قابل‌قبول برای مجلات علمی آماده کنید. عدم ویراستاری علارغم کیفیت علمی بالا، مقاله میتواند به ریجکت مقاله شما منجر شود.

انتخاب مجله مناسب

مجله‌ای را انتخاب کنید که بیشترین تطابق را با موضوع و سطح مقاله شما دارد.مقالات منتشر شده قبلی در مجله می‌تواند به شما نشان دهد که آیا موضوع مقاله شما با اهداف و حوزه‌های تحقیقاتی مجله هماهنگ است یا خیر.

مجلات با ضریب تأثیر بالا معمولاً رقابت بیشتری دارند و فرآیند داوری سخت‌گیرانه‌تری دارند. انتخاب مجله با ضریب تأثیر مناسب با کیفیت مقاله شما می‌تواند کمک‌کننده باشد.

بررسی کنید که آیا مجله مورد نظر شما سیاست‌های پذیرشی سازگار با نوع تحقیق شما دارد یا خیر. به عنوان مثال، برخی مجلات ممکن است فقط مقالات پژوهشی اصلی را بپذیرند و برخی دیگر ممکن است برای مقالات مروری یا تئوریک هم مناسب باشند.به طور کلی، انتخاب مجله‌ای که با موضوع، سطح و اهداف پژوهشی شما هماهنگ باشد، کلید موفقیت در فرآیند پذیرش مقاله است. موسسات پژوهشی در این مسیر میتوانند مجلات مناسبی را به شما معرفی کنند

مراجعه به اساتید و همکاران

مقاله خود را به اساتید، همکاران یا دیگر پژوهشگران نشان دهید و از آن‌ها بازخورد بگیرید. این بازخوردها می‌تواند به بهبود کیفیت مقاله کمک کند. هم چنین درمورد مجله انتخبی خود نیز میتوانید از راهمایی های ان ها بهره بگیرید. استاید دانشگاهی به وسیله تجربه و دانش خود میتوانند شمارا به بهترین شکل راهنمایی کنند.

فرمت بندی طبق فرمت مجله

فرمت بندی مقاله از مراحل ضروری است که حتما باید رعایت شود. هر مجله ای فرمت مخصوص خود را دارد و مقاله ارسالی حتما باید مطابق فرمت مجله ای که قصد ارسال مقاله را دارید، باشد در غیر این صورت مقاله شما بی شک ریجکت خواهد شد. بنابراین وبسایت مجله مراجعه کرده و بخش «راهنمای نویسندگان» یا «Author Guidelines» را مطالعه کنید. این بخش شامل اطلاعات دقیقی در مورد قالب‌بندی، تعداد کلمات، نحوه ارسال و موارد دیگر است.

سابمیت مقاله

سابمیت مقاله به معنای ارسال مقاله به مجله میباشد . این مرحله نیز اهمیت بسیاری دارد زیرا اشتباهات کوچک در این فرآیند ممکن است به رد شدن مقاله منجر شود. پس از اطمینان از آماده بودن مقاله و تطابق آن با استانداردهای مجله، مقاله خود را از طریق سیستم ارسال مقالات (معمولاً به‌صورت آنلاین) به مجله موردنظر ارسال کنید. یکی از کارهایی که در این مرحله باید انجام بدهید، تهیه کاور لتر (Cover Letter) است که به معنای نامه کوتاه است و شامل توضیحاتی در مورد مقاله، دلیل انتخاب مجله، و تأییدیه‌ای مبنی بر اینکه مقاله قبلاً جای دیگری منتشر نشده است.یکی درگر از کاررهایی که در این مرحله باید اننجام دهید تکمیل اطلاعات نویسندگان است که شامل نام، آدرس ایمیل، وابستگی‌های سازمانی(افیلیشن) و ترتیب نویسندگان است که باید به دقت وارد شود.پس از ارسال، می‌توانید وضعیت مقاله را از طریق سیستم سابمیت آنلاین پیگیری کنید. معمولاً می‌توانید مشاهده کنید که مقاله در کدام مرحله از داوری یا بررسی قرار دارد.

پاسخ به داوری‌ها

پس از ارسال مقاله، داوران مجله آن را بررسی کرده و نظرات خود را ارائه می‌دهند. ممکن است نیاز به انجام اصلاحاتی در مقاله داشته باشید. پاسخ به داوران را با دقت و به‌طور کامل انجام دهید.

پس از سابمیت مقاله به یک مجله علمی و بررسی آن توسط داوران (Peer Reviewers)، چند نوع پاسخ ممکن است از سوی داوران و سردبیر مجله دریافت کنید. این پاسخ‌ها نشان‌دهنده نتیجه اولیه داوری هستند و معمولاً به یکی از دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند

پذیرش بدون تغییر (Accept without Revisions)

این بهترین حالت است و به این معناست که داوران مقاله را عالی و بدون نیاز به هیچ تغییری دانسته‌اند. در این صورت، مقاله شما برای چاپ نهایی آماده می‌شود.

پذیرش با تغییرات جزئی (Minor Revisions)

داوران ممکن است درخواست کنند که تغییرات کوچکی در مقاله اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اصلاحات جزئی در نگارش، اضافه کردن چند منبع جدید، یا توضیح بیشتر برخی نکات باشد. پس از اعمال این تغییرات و ارسال نسخه اصلاح‌شده، مقاله معمولاً بدون نیاز به بررسی مجدد، پذیرفته می‌شود.

پذیرش با تغییرات عمده (Major Revisions)

داوران ممکن است تغییرات عمده‌ای را درخواست کنند که نیاز به بازنگری اساسی در بخش‌های مختلف مقاله دارد. این تغییرات می‌تواند شامل اصلاح روش‌های تحقیق، تحلیل داده‌ها، یا بازنویسی بخش‌های مهم مقاله باشد. پس از اعمال تغییرات، مقاله دوباره به داوران ارسال می‌شود تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد.

رد با امکان ارسال مجدد (Revise and Resubmit)

این پاسخ به معنای آن است که داوران و سردبیر معتقدند که مقاله در وضعیت فعلی قابل پذیرش نیست، اما اگر تغییرات عمده و اساسی اعمال شود، ممکن است پس از ارسال مجدد، مورد بررسی مجدد قرار گیرد. در این حالت، مقاله شما به طور رسمی رد نشده است، ولی باید پس از اصلاحات کلی دوباره ارسال شود.

رد مقاله (Reject)

این پاسخ نشان می‌دهد که مقاله شما در وضعیت فعلی برای چاپ در مجله مناسب نیست و داوران یا سردبیر معتقدند که تغییرات پیشنهادی نمی‌تواند مقاله را به سطح لازم برای انتشار برساند. در این حالت، مقاله به طور کامل رد می‌شود و نمی‌توانید آن را به همان مجله ارسال کنید. با این حال، ممکن است بتوانید مقاله را پس از اصلاحات اساسی به مجله دیگری ارسال کنید.

رد به همراه دعوت به ارسال به مجله دیگر (Reject and Transfer)

گاهی اوقات، سردبیر مجله ممکن است پیشنهاد دهد که مقاله به یک مجله دیگر، که موضوع و سطحش بیشتر با مقاله شما تطابق دارد، ارسال شود. این حالت زمانی رخ می‌دهد که مقاله به خودی خود کیفیت خوبی دارد اما با اهداف و حوزه‌های تحقیقاتی مجله فعلی مطابقت ندارد.

هر یک از این پاسخ‌ها نیازمند اقدامات متفاوتی از سوی نویسنده است و باید به دقت بررسی و پیگیری شود تا شانس نهایی انتشار مقاله بهبود یابد

ویژگی بهترین محقق استخراج مقاله از پایان‌نامه و یا کتاب

بهترین محقق برای استخراج مقاله از پایان‌نامه کسی است که علاوه بر داشتن رزومه قوی در زمینه نگارش مقاله، دانش کافی برای استخراج مقاله نیز داشته باشد چون همان‌طور که گفته شد، استخراج با نگارش متفاوت است و محقق باید مهارت مربوط به استخراج مقاله از پایان‌نامه را نیز دارا باشد. به‌علاوه این مهارت‌ها، بهترین محقق کسی است که در رشته تخصصی شما تحصیلات داشته باشد یا دست‌کم با آن رشته و دانش مربوطه، اطلاعات زیادی داشته باشد. هم‌چنین محقق باتجربه می‌تواند کیفیت مقاله استخراجی را به‌طور چشم‌گیری افزایش دهد؛ بنابراین در انتخاب محقق باید دقت کافی به عمل آورد تا نتیجه کار، مقاله‌ای با کفیت و قابل‌پذیرش در مجلات معتبر باشد. البته ناگفته نماند مه محقق در هنگام استخراج مقاله چیزی به محتوای آن اضافه نمی‌کند و مطالب و محتوا از پایان‌نامه استخراج می‌شوند.

محقق

چه عواملی بر هزینه استخراج مقاله از پایان‌نامه در موسسات معتبر موثر است؟

هزینه استخراج مقاله برای دانشجویانی که قصد استخراج مقاله از پایان‌نامه را دارند، مسئله‌ای حائز اهمیت است. هزینه استخراج مقاله به مواردی که در زیر به آن‌ها اشاره شده است بستگی دارد.

زمان تحویل

در صورتی که مدت زمان کمتری در اختیار محقق مربوطه باشد، بسته به فشار کاری و سرعت عملی که باید داشته باشد، هزینه نیز افزایش می‌یابد. به طور کلی در سفارشات زمان به سه نوع مختلف عادی، فشرده و فشرده پلاس دسته‌بندی می‌شود .

فرمت ارسالی پایان‌نامه

فرمت ارسالی مقاله برای مجلات یکی دیگر از مواردی می‌باشد که در هزینه استخراج مقاله تاثیر‌گزار می‌باشد مثلا هزینه استخراج از فایل word به مراتب پایین‌تر از هزینه استخراج از pdf می‌باشد.

زبان متن پایان نامه

برای زبان‌هایی که کمتر رواج دارند تعداد مترجمین و ویراستاران کم است و این موضوع در تعیین هزینه نقش زیادی دارد؛ بنابراین هرچه زبان متن پایان‌نامه در جامعه کمتر رواج داشته باشد، امکان افزایش قیمت نیز وجود دارد.

تعداد مقاله قابل استخراج

از مهم‌‌ترین عوامل برای تعیین قیمت، تعداد مقالاتی است که می‌خواهید از پایان‌نامه شما استخراج شود. هر چه تعداد مقاله استخراجی افزایش یابد، قیمت نیز افزایش می‌یابد. پس برای محاسبه قیمت، تعداد مقاله استخراجی باید در نظر گرفته شود. البته باید به این نکته اشاره کرد که هر چه تعداد مقاله‌ای که می‌خواهید استخراج نمایید بیشتر باشد تخفیف تعداد استخراج شامل سفارش شما خواهد شد.

کیفیت استخراج مقاله

سه سطح کیفی، طلایی، طلایی پلاس و پریمیوم برای استخراج مقاله وجود دارد که به ترتیب دارای امتیازاتی می باشد که در سطح طلایی از پایان نامه مقاله علمی استخراج می‌شود. در سطح طلایی پلاس علاوه بر استخراج مقاله بعد از استخراج ویراستاری و بازخوانی توسط یک محقق دیگر انجام می شود. در سطح پریمیوم علاوه بر تمامی مواردی که در سطح طلایی پلاس انجام می شود یک امتیاز بسیار مهم دیگر دارد آن هم فرمت‌بندی طبق فرمت مجله ای که قصد سابمیت مقاله به آن را دارید؛ که تمامی موارد به درخواست مشتری‌های عزیز انجام می‌شود.

بهترین موسسه استخراج مقاله از پایان نامه

امروز با پیشرفت خدمات آنلاین سایت هایی در فضای آنلاین طراحی شده اند که به شما کمک می کنند تا از پایان نامه خود بتوانید مقاله با کیفیت بالایی استخراج نمایید؛ که این سایت ها برای دانشجویان و محققانی که زمان کافی برای نگارش مقاله خود از پایان نامه ندارند و یا مطمئن نیستند که میتوانند مقاله با کیفیت بالایی از پایان نامه خود بنویسند گزینه خوبی می باشد. در حقیقت این سایت ها با کمک محققان مربوط به هر رشته آماده همکاری با شما می باشند تا بتوانید هرچه سریع تر پذیرش در مجلات معتبر داخلی و خارجی را کسب نمایند؛ که می توان بیان کرد که یکی از بهترین موسساتی که در این زمینه فعالیت می کند سینا ترجمه می باشد.

ثبت سفارش

ثبت سفارش و ارسال فایل پایان نامه و اطلاعات مورد نیاز برای محاسبه و اعلام قیمت نهایی

بررسی فایل پایان نامه توسط کارشناسان و برآورد اینکه چه تعداد مقاله قابل استخراج است

اعلام نتایج

اعلام نتیجه به شما و دریافت تایید نهایی از جانب شما و شروع کار استخراج مقاله از پایان نامه

تایید نهایی

تایید نهایی مقالات توسط بازرسی و تحویل فایل های نهایی مقالات استخراج شده از پایان نامه

 سینا ترجمه

خدمات استخراج مقاله از پایان نامه در سینا ترجمه

یکی از بزرگ‌ترین موسسات فعال درزمینه کارهای پژوهشی، سینا ترجمه می‌باشد. این موسسه با بهره‌گیری از نخبگان بزرگ مراکز آموزشی کشور، توانسته است در انواع خدمات پژوهشی حرف اول را بزند که ازجمله خدمات می‌توان به استخراج مقاله از پایان‌نامه کارشناسی ارشد و تهیه مقاله از رساله دکتری اشاره کرد. در حقیقت سینا ترجمه با بهره‌گیری از پژوهشگران و مترجمین نیتیو آماده استخراج مقاله از پایان‌نامه‌هایی است که به زبان‌های مختلف نوشته‌شده است. اگر پایان‌نامه شما به زبان فارسی یا غیرفارسی است و درخواست استخراج مقاله رادارید این نوید را به شما می‌دهیم که سینا ترجمه می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

راه های ارتباطی

راه های ارتباطی با ما

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

استخراج مقاله فارسی از پایان‌نامه در 3 الی 4 روز صورت می‌گیرد.

یعنی محققان به صورت مستقیم از پایان‌نامه فارسی شما، مقاله انگلیسی استخارج می‌کنند و با این‌کار، نیاز به ترجمه مقاله برای سابمیت به مجلات خارجی را نخواهید داشت.

مقاله نگاشته شده با مقاله استخراج شده، تفاوتی در کسب امتیاز برای نویسنده ندارند.

بله،‌ در سینا ترجمه، مترجمان و محققان از تمامی رشته‌ها وجود دارند که می‌توانند از هر پایان‌نامه با هر زبانی، مقاله استخراج کنند.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران
پرسش ها و دیدگاه های کاربران
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام روز بخیر لطفا برای دریافت توضیحات با شماره 09149724522 تماس حاصل فرمائید با تشکر
4 سال پیش
بازدیدکننده

علی
عنوان پایان نامه بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و مرزنجوش بر خصوصیات کمی و کیفی پس از برداشت نارنگی کینو
4 سال پیش
بازدیدکننده

علی
سلام وقت بخیر هزینه استخراج مقاله از پایان نامه چقدر است ؟چقدر طول می کشد؟ موضوع پایان نامه در مورد پس از برداشت میوه ها می باشد تصمیم دارم دوتا مقاله از پایان نامه خودم ارائه بدم
4 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام روز بخیر لطفا عنوان پایان نامه را ایمیل بزنید تا شرایط و مجلات ارسال شوند. با تشکر
4 سال پیش
بازدیدکننده

فاطمه خادمی
سلام هزینه و مدت زمان استخراج مقاله ذکر شد اما در خصوص چاپ آن در مدت یک ماه هزینش چقدر درمیاد
4 سال پیش
بازدیدکننده

اعظم
ببخشید لطفا دیدگاه قبلی که متعلق به بنده هست را از اینجا پاک بفرمائید.ممنون به کارشناسهاتون پیام فرستادم
4 سال پیش
بازدیدکننده

تیم پشتیبانی
سلام و عرض ادب روزتان بخیر استخراج مقاله االن 180.000 تومان هزینه و 3 روز کاری زمان نیاز دارد. لطفا عنوان پایان نامه و نام خود را ایمیل بزنید، تا قرارداد ارسال گردد باتشکر
4 سال پیش
بازدیدکننده

sadegh
سلام وقت بخیر تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و چاپ آن چقدر هست؟ چه مدت طول می کشد؟ موضوع مرتبط با علوم تربیتی هست
4 سال پیش

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام