سینا ترجمه
سینا ترجمه
خانه
وبلاگ
ورود

چگونه مقاله انگلیسی را قالب بندی کنیم؟

انتشار 21 مهر 1400
مطالعه 7 دقیقه

قبل از ارسال مقاله به مجلات خارجی ابتدا باید مقاله را طبق فرمت مجله تنظیم و یا به اصطلاح قالب بندی نماید. به یاد داشته باشید که هر مجله خارجی و بین المللی فرمت مخصوص به خود را دارد و در صورتی که مقاله شما در قالب مجله نباشد از طرف ادیتور مجله ریجکت خواهد شد.

چگونه مقاله انگلیسی را قالب بندی کنیم؟

در واقع می توان گفت ساختار مقالات شبیه به هم هستند و تفاوت ساختار هر مجله تنها در چینش و قالب بندی بخش های مختلف مقالات است. برای مثال در تمامی مقالات علمی بخش چکیده شروع کننده مقاله است ولی بسته به مجله انتخابی تعداد کلمات چکیده میتواند متفاوت باشد به نحوی که مجله ای چکیده با تعداد کلمات 150-250 میپذیرد و مجله ی دیگری چکیده با تعداد کلمات حداقل 300 را مورد پذیرش قرار میدهد.

منظور از قالب مقالات انگلیسی چیست؟

قالب بندی مقالات در واقع به معنای ویرایش ساختاری و مفهومی مقالات به منظور اکسپت سریع در مجلات معتبر می باشد. مقالات علمی انگلیسی همانند سایر مقالات دیگر دارای اصول و قالب استانداردی هستند که باید در نگارش مقاله به آن توجه شود، بنابراین می توان گفت در قالب بندی باید به چارچوب‌های هر مجله به‌طور تمام و کمال دقت شود. هر مجله دارای چارچوبی برای انتشار مقالات است. که در ادامه در مورد قالب و چارچوب کلی مقالات توضیحات لازم داده خواهد شد.

قالب مقالات

ضرورت قالب بندی مقالات چیست؟

حصول اطمینان از اینکه قالب مقاله بطور صحیح با قالب چاپ مجله مطابقت دارد، زمان و هزینه آماده سازی چاپ آن را کاهش می دهد. مقاله هایی که با الزامات قالب بندی مجلات مطابقت ندارند، به ویژه از نظر اطلاعات صفحه عنوان ، ساختار چکیده و سبک ارجاعات و اسنادات، اغلب بدون بررسی توسط داوران به نویسنده مسترد می شود، و این به طور بالقوه هفته ها وقت می گیرد تا مقاله مجددا توسط نویسنده اصلاح و مجددا سابمیت شود. بنابراین می توان گفت قالب بندی و یا همان فرمت بندی صحیح اولین گام بعد از سابمیت مقاله به منظور چاپ مقاله می باشد.

قالب کلی مقالات انگلیسی به چه شکلی می باشد؟

قالب استاندارد مقالات از طرف مجله تعیین می‌گردد و نویسنده باید به تبعیت از مجله که انتخاب کرده است فرمت مقاله خود را تنظیم کند. که این قالب استاندارد مقاله را می‌توانید از سایت رسمی مجله ای که انتخاب کرده است دریافت نماید. اما در کل فرمت و قالب استانداردی وجود دارد که تقریبا قابل تایید همه مجلات می‌باشد. ما در این بخش سعی کرده ایم به این قالب استاندارد مقاله اشاره کنیم تا شاید در چاپ مقاله شما سهم اندکی داشته باشیم.

عنوان(title)؛ موضوع تحقیق و مقاله در این بخش به طرزی شفاف بیان می گردد .

پیشینه پژوهش(literature review)؛ در پیشینه از کارهای قبلی حول موضوع مطروحه صحبت می کنیم.

نویسنده یا نویسنده ها(author)؛ نویسنده و یا نویسندگان مقاله معرفی می شوند. که این معرفی شامل مشخصات نویسندگان، مدرک تحصیلی و افیلیشن و یا مرکز آموزشی نویسندگان می باشد.

روش شناسی(methodology)؛ روش پژوهش و دلایل انتخاب روش در این بخش ذکر می گردد

چکیده(abstract)؛ خلاصه ای کامل از محتوای مقاله برای آگاه سازی مخاطب ارائه می شود.

پژوهش (tools research)؛ در این بخش نحوه انجام کار را شرح می دهید. و همچنین بیان می کنید که از چه ابزارهایی برای جمع آوری اطلاعات و تحلیل داده ها استفاده شده است.

کلید واژه ها(keywords)؛ کلمات مهم و مرتبط با مقاله قید می شوند تا یافتن اثر از سوی محققان دیگر ساده شود.

یافته ها(results/findings)؛ نتایج تحقیق در این بخش به شکل توصیف یا تحلیل به نمایش گذاشته می شود.

مقدمه(introduction)؛ در اینجا موضوع پژوهش و روش و ادبیات به کار رفته در مقاله عنوان می گردد.

بحث و نتیجه گیری(conclusion/discussion)؛ نتایج پژوهش تحلیل می شود و با نتایج تحقیقات دیگر مقایسه می گردد.

بیان مساله(statement problem)؛ بیان چرایی مطرح کردن و پژوهش روی عنوان مقاله مطرح می شود.

تقدیر و تشکر(acknowledgements)؛ از کسانی که در روند انجام تحقیق نقش داشته اند، تشکر می گردد.

تبیین اهداف (objective and aims)؛ هدف از نگارش مقاله و تحقیق در این بخش بیان می شود.

منابع(references)؛ رفرنس ها یا همان منابع استفاده شده در جریان تحقیق در این بخش عنوان می شوند.

پرسش های پژوهش(question research)؛ سوالات و فرضیات مقاله هم در این قسمت قرار می گیرند.

پیوست ها (appendixes)؛ پیوست ها حاوی توضیحات تکمیلی برای درک بهتر مخاطبان هستند.

در واقع با توجه به اینکه نوع مقاله تان چیست قالب آن دستخوش تغییراتی می شود. مثلا مقالات مروری، نظری، پژوهشی، و… دارای خصوصیاتی مختص به خود هستند. بنابراین، احتمال دارد که نیاز نباشد، دقیقا براساس مدل بالا عنوان بندی کنید.

الان که مقاله انگلیسی خود را بر اساس قالب استاندارد کلی آماده کردید نوبت آن فرا رسیده که مقاله را در قالب مجله قرار دهید. که در این مسیر اولین سوالی که برایتان پیش می آید این هست که فرمت هر مجله را از کجا باید پیدا کنیم؟ برای پاسخ به این پرسش با ما همراه باشید.

چگونه قالب یک مجله انگلیسی را بیابیم؟

توجه داشته باشید بهترین منبع برای دریافت اطلاعات فرمت بندی هر مجله، وبسایت رسمی خود مجله می باشد. در سایت هر مجله قسمتی برای مولفان (Authors) وجود دارد که از آن طریق می توانید قالب بندی مورد نظر مجله را در صورت وجود بیابید. و یا در قسمت Guidelines هر مجله میتوانید دستور العمل فرمت بندی آن مجله را مشاهده نمایید. توجه کنید که گزینه ها در مجله های مختلف می تواند متفاوت باشد. نحوه چینش گزینه ها و در کل رابط کاربری وبسایت مجله بسیار تعیین کننده است. بدین منظور در ادامه به عنوان مثال دو مجله انگلیسی را انتخاب کرده ایم تا فرمت مورد نظر آنها را بیابیم.

چگونه قالب یک مجله انگلیسی را بیابیم؟

قالب مجله nonlinear dynamic را چگونه بیابیم؟

به عنوان اولین مثال ما ژورنال Nonlinear Dynamics را که یکی از معتبرترین ژورنال های مهندسی مکانیک در زمینه دینامیک و ارتعاشات است انتخاب کرده ایم. در صورتی که آدرس سایت این مجله را ندارید کافیست اسم این مجله را در گوگل جستجو کنید. نتایج بصورت زیر می شود:

فرمت مجله

گزینه اول لینک این مجله در springer است که باید آن را انتخاب کنید. سپس صفحه مجله به همراه اطلاعات اولیه آن مجله را بصورت زیر مشاهده می کنید.

فرمت بندی مقالات انگلیسی

همانطور که مشاهده می کنید اطلاعات اولیه از قبیل نام مجله، توضیحات، ایمپکت فکتور (impact factor) تعداد شماره ها، جلد های چاپ شده تا اینجا و تعداد مقالات نشان داده می شود. از پایین همین صفحه و با کلیک بروی گزینه About this journal که در شکل زیر نشان داده شده است وارد صفحه اطلاعات جامع تری از مجله می شوید.

اطلاعات مجله

سپس صفحه ای بصورت زیر می آید که در این صفحه اطلاعات جامع تری را در مورد این مجله می توان مشاهده کرد. از صفحه باز شده در زیر همانطور که نشان داده شده است گزینه Instruction for authors را کلیک کنید. پنجره ای در کنار آن باز می شود که تمامی موارد مورد نظر مجله را می توان یافت که بعضی از آنها به عنوان نمونه هایلایت شده اند.

فرمت بندی مقالات انگلیسی

به عنوان مثال در قسمت جدول و خط اول ژورنال از مولفان مقاله می خواهد تا جدول ها با اعداد معمولی 1، 2، 3 شماره گذاری شود و نه اعداد رومی و غیره.

در صفحه باز شده و در پایین قسمت Preparing Your Manuscript می توانید موارد مد نظر مجله را مشاهده کنید.

نکته بسیار مهم این است که همانطور که مشاهده کردید روش و گزینه ثابت و مشخصی برای یافتن فرمت مجلات وجود ندارد و در سایت مجله باید بدنبال گزینه های ارائه شده برای نوشتن مقاله (manuscript)، مولفان (author)، و یا ارسال (submission) مقاله بگردید.

قالب مجله Hydrological Research Letters را چگونه بیابیم؟

دسترسی به راهنمای نویسندگان این مجلات بسیار ساده می باشد کافی ایست ابتدا سایت رسمی مجله را پیدا کنید و وارد صفحه اصلی مجله شوید. سپس از نوار بالای صفحه مجله گزینه Guideline را انتخاب نمایید. که بعد از انتخاب این گزینه صفحه ای برای شما باز می شود که نحوه فرمت بندی و یا قالب مورد تایید مجله در این قسمت توضیح داده شده است.

فرمت مجله انگلیسی

برای قالب بندی مقالات انگلیسی به کجا مراجعه کنم؟

اگر شما هم جزء افرادی هستید که زمان کافی برای فرمت بندی مقاله تان ندارید و یا تجربه کافی در این زمینه ندارید و تردید دارید که با فرمت بندی اشتباه مقاله تان توسط مجله ریجکت می شود، بهتر است کار قالب بندی مقاله انگلیسی تان را به یک فرد متخصص بسپارید. سینا ترجمه با داشتن سابقه چندین ساله در زمینه فرمت بندی و سابمیت مقالات به مجلات داخلی و خارجی در خدمت شما عزیزان می باشد تا تمام کارهای قالب بندی و ارسال مقاله به مجله و مکاتبه با ادیتور مجله را از طرف شما انجام دهد. فراموش نکنید که یک قالب بندی خوب باعث پذیرش مقاله و یک قالب بندی بد باعث ریجکت سریع مقاله تان می شود.

قالب بندی مقالات انگلیسی

خدمات قالب بندی

خدمات قالب بندی مقالات انگلیسی در سینا ترجمه

یکی از مهمترین پارامترهای پذیرش مقالات در مجله های معتبر خارجی و یا کنفرانسها، قرار دادن مقاله در فرمت و قالب مخصوص مجله مورد نظر است. در واقع فرمت بندی از ضروریات پذیرش به حساب می آید که سینا ترجمه در همین راستا با تیم متخصص و کار بلد خود آماده ارائه بهترین خدمات فرمت بندی مقاله به شما مشتریان عزیز می باشد.

شما می توانید از طریق لینک زیر اقدام به برآورد هزینه فرمت بندی و ثبت سفارش خود نمایید و در صورت بروز هرگونه ابهام و یا سؤال از طریق شماره تماس موسسه و یا شبکه های مجازی (اینستاگرام ،واتساپ و تلگرام )موجود در سایت با ما در ارتباط باشید.

لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:



سوالات متداول

فرمت بندی مقاله در واقع به معنای ویرایش ساختاری و مفهومی مقالات به منظور اکسپت سریع قبل از ارسال یا سابمیت مقاله به مجلات معتبر می باشد که تمامی مجلات معتبر دنیا فرمت مخصوص خود را دارند و مقاله ای خارج از این فرمت را ریجکت خواهند کرد.

خدمات فرمت بندی مقالات برای تمام تخصص ها و تمام زبان ها در سینا ترجمه انجام می گیرد.

زمانبندی برای فرمت بندی در سینا ترجمه در کمترین زمان ممکن و طی 24 ساعت صورت می گیرد.

سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول سینا ترجمه حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند

مقاله شما توسط کارشناسان حرفه ای و متبحر ما در سینا ترجمه با رعایت اصول صحیح به صورت تخصصی با بالاترین کیفیت فرمت بندی می شود. همچنین کارشناسان ارزیابی ما کیفیت پروژه را بررسی و کنترل می‌کنند تا تمام موارد مطابق نظر مشتری باشد و پس از تایید کیفیت مطلوب فایل نهایی به مشتری ارسال می شود.



در پاسخ به:
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
پرسش و دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری
دیدگاه کاربران

خدمات سینا ترجمه


ترجمه تخصصی کتاب

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی مقاله

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی متن

ثبت سفارش

ترجمه انگلیسی به فارسی

ثبت سفارش

ویراستاری متن

ثبت سفارش

پارافریز

ثبت سفارش

فرمت بندی

ثبت سفارش

ترجمه تخصصی

ثبت سفارش

اینستاگرام تلگرام