یکی از دغدغههای بسیاری از دانشجویان پس از نگارش مقاله چگونگی آمادهسازی و تنظیم فرمت رایگان مقاله مطابق با ضوابط فرمت بندی مجله علمی موردنظر میباشد. بنابراین، ضروری است که مقاله را با فرمت بندی آن مجله تطبیق داده و هرگونه تغییری که جزء الزامات مجله است را اعمال نماییم. در این مطلب به تنظیم رایگان فرمت مقاله به فرمت مجله خواهیم پرداخت.
سردبیران ژورنالها اولین قضاوت را در مورد مقاله شما، بر اساس فرمت بندی مقاله انجام میدهند. اغلب مجلات در مورد فرمتینگ مقاله بهشدت سختگیر بوده و در صورت مشاهده حتی یک ایراد کوچک، مقاله را به شما برگشت داده و فرایند داوری مقاله را اصلا شروع نمیکنند. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، در ادامه ضمن معرفی انواع فرمت بندی، مهمترین نکات و مواردی که باید رعایت شود را شرح خواهیم داد.
فرمت بندی مقالات در واقع به معنای ویرایش ساختاری و مفهومی مقالات به منظور اکسپت سریع در مجلات معتبر میباشد. اولین قسمتی که هر مجله برای پذیرش توسط داوران بررسی می کند فرمت مقاله ارسال شده می باشد بنابراین اگر میخواهید مقاله شما در اولین مرحله داوری حتما پذیرفته شود باید بدانید فرمت بندی چند نوع است و چه مواردی را باید در مورد فرمت بندی رعایت کرد که در ادامه در مورد هر کدام توضیحات لازم داده خواهد شد.
فرمت بندی هم شامل محتوای مقاله و هم ساختار مقاله می باشد که هر بخش به صورت مجزا نیاز به تخصص های خاصی دارد، در مورد اینکه چه بخش هایی جز فرمت بندی ساختاری و چه بخش هایی جز فرمت بندی محتوایی هستند در ادامه صحبت خواهیم کرد.
فرمت محتوایی مقاله به معنای رعایت دقیق قواعد و استانداردهای خاص هر مجله است که نویسنده باید بر اساس راهنمای اختصاصی نویسندگان مجله عمل کند. این فرمت شامل مواردی چون تعداد کاراکترهای مجاز، ساختار چکیدهای که باید بهطور مختصر و جامع هدف، روشها، نتایج و یافتههای اصلی را بیان کند، و سازماندهی صحیح متن با عناوین اصلی و زیر عناوین مشخص میشود. همچنین، جداول و نمودارها باید بهصورت استاندارد و طبق دستورالعملهای مجله ارائه شوند، بهطوریکه شمارهگذاری و عنوان آنها با دقت انجام گیرد. استناد به منابع باید بر اساس سبک موردنظر مجله (مانند APA، MLA، یا شیکاگو) صورت گیرد و محل قرارگیری تقدیر و تشکر از افراد یا نهادهایی که در تحقیق یا نگارش مقاله کمک کردهاند نیز باید مطابق با الزامات مجله باشد، چه این بخش قبل از چکیده و چه در انتهای مقاله قرار گیرد. رعایت دقیق این موارد و تطابق با دستورالعملهای مجله به افزایش شانس پذیرش مقاله کمک کرده و مقاله را به استانداردهای علمی و نشر نزدیکتر میکند.
فرمت ساختاری مقاله به معنای تطابق دقیق مقاله با استانداردهای ساختاری و فرمتهای موردپذیرش ژورنال است. این نوع فرمت بندی شامل بررسی مواردی مانند انتخاب فونت مناسب، اندازه و نوع فونتها، و تنظیم دقیق ساختار قالب مقاله میشود. همچنین، مقاله باید با قواعدی مانند فاصلهگذاری، حاشیهها، و شمارهگذاری صفحات منطبق باشد. رفرنس و مرجع دهی نیز باید طبق سبکهای معتبر علمی، مانند APA، MLA، یا شیکاگو و غیره بهدرستی انجام شود و تمامی منابع مورداستفاده به شکل صحیح و منسجم ذکر شوند. رعایت این استانداردها و قواعد ساختاری به کیفیت علمی مقاله افزوده و شانس پذیرش آن را در ژورنالهای معتبر افزایش میدهد.
فرمت بندی مقالات موضوع بسیار مهم و ضروری می باشد. شما فرض کنید می خواهید یک قفسه کتاب را مرتب کنید کاملا واضح است که ترتیب کتاب ها را بر اساس رنگ یا سایز مرتب خواهید کرد، به طوری که از نظر بیننده خوشایند باشد. مجلات نیز می خواهند که مقالاتی را که در مجله چاپ می کنند یک دست و یکپارچه به نظر برسد و کاملا مرتب باشد و به همین دلیل یک چهارچوب و ساختار خاصی را مشخص می کنند که همه مقالات باید فقط در این چهارچوب مشخص باشند و از طرفی داوران هر مجله به این فرمت و ساختار توجه بسیاری دارند و مجلات خارج از این چهارچوب را اصلا پذیرش نمی کنند و ریجکت می شوند. می توان گفت فرمت بندی مقاله، فرصتی برای سنجش دقت نویسنده نیز می باشد. در کل یک مرحله کاملا ضروری می باشد که حتما باید انجام شود. در واقع هر مجله ای برای پذیرش مقالات مرحله داوری دارد که به عنوان یک فیلتر عمل کرده و مقالات خوب و بد را جدا سازی میکند. هر مقاله ای که موفق به گذشتن از این فیلتر شود طبیعتا از کیفیت زیادی برخوردار بوده است. فرمت بندی نیز به عنوان یکی از مهمترین آیتم های مدنظر داوران مجلات می باشد که باید به صورت دقیق و مطابق فرمت مجله موردنظر انجام گیرد.
فرمت بندی مقالات پیچیده و سخت نیست، اگر یک یا دو بار انجام شود، بعد از دریافت فرمت نشریات مختلف، می توان هر مقاله ای را به راحتی طبق فرمت مجله فرمت بندی کرد، به شرطی که باید تمام اصول و نکات مهم ذکر شده در فرمت بندی به طور کامل رعایت شود. از جمله اصول فرمت بندی مقالات می تواند موارد زیر باشد که در ادامه مطالب به آن اشاره می کنیم.
در فرمت بندی، باید الزامات خاص مطرح شده توسط ناشر نیز مورد توجه قرار بگیرد. ممکن است محدودیت هایی از طرف مجله، مثل محدودیت در تعداد کلمات، تعداد صفحات و... در فرمت بندی وجود داشته باشد که در این مواقع باید متن مقاله بدون از دست دادن معنی و مفاهیم برا خواننده ویرایش شود.
برای انجام فرمت بندی صحیح مجله مورد نظر، باید فرمت مشخص شده توسط مجله به طور کامل مطالعه شود. همچنین با مطالعه مقالات قدیمی چاپ شده در مجله، می توان با نحوه فرمت بندی مجله بیشتر آشنا شد و به راحتی می توان ایرادات فرمت بندی مقاله را تشخیص داده و اصلاح کرد. از طرفی نیز می توان مطمئن شد که فرمت بندی انجام شده با توجه به دستورالعمل ها و حوزه های مشخص شده توسط مجله مطابقت دارد.
بعد از نگارش مقاله، باید وقت زیادی را صرف ویراستاری و فرمت بندی آن کرد. بهتر است در این کار از یک ویراستار حرفه ای کمک گرفت که فعالیت انجام شده را برای مجله و ناشر انتخاب شده بررسی کرد. با کمک ویراستار می شود مطمئن شد که مقاله نوشته شده کاملا برای انتشار آماده است و به خاطر فرمت بندی ناصحیح ریجکت نمی شود.
فرمت بندی مقالات در مجلات مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد. در بعضی مجلات تصاویر و جداول را در آخر مقاله و به ترتیب می خواهند و در بعضی دیگر؛ جداول و تصاویر را با سایز و فونت خاصی در داخل متن. همچنین در برخی از ژورنالها افیلیشن بعد از چکیده می باشد و در برخی دیگر بعد از عنوان. بنابراین باید تفاوت بین فرمت بندی مجلات مختلف را در نظر گرفت و قبل از انجام، اصول و روش های فرمت بندی مجله مورد نظر را به طور کامل مطالعه کرد.
فرمت بندی مقاله باید صحیح و اصولی و بر اساس قواعد نگارشی، شامل تعداد کلمات چکیده، ترتیب قرارگیری بخش های مختلف و نوع رفرنس دهی باشد. رعایت کردن تمامی این نکات، مراحل داوری مقاله را سریعتر به انجام می رساند و در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.
برای یافتن فرمت مقاله باید ابتدا عنوان یا ISSN ژورنال مد نظر خود را در اختیار داشته باشید و آنرا در گوگل جستجو کنید. بعد از اینکه وارد وب سایت ژورنال مد نظرتان شدید اطلاعات اولیه از قبیل نام ژورنال، توضیحات و ایمپکت فکتور (impact factor) تعداد شماره ها و جلد های چاپ شده و تعداد مقالات نشان داده می شود. سپس اگر به دنبال اطلاعات جزئی تر می باشید می بایست دنبال گزینه About this journal بروید تا با کلیک روی این گزینه اطلاعات جزئی تر برای شما نمایش داده شود از جمله اطلاعات این بخش میتوان به قالب و فرمت مقاله و ... اشاره کرد. که با مطالعه دقیق این بخش به راحتی می توانید مقاله را درقالب فرمت مجله هدف، قرار دهید
حساسیت فرمت بندی یک مقاله برای یک مجله به حدی مهم و ضروری می باشد که اگر مقاله دارای وزن علمی بسیار بالایی باشد و تمامی موارد مربوط به شیوه نامه نگارش و گرامر و دستور زبان در آن رعایت شده باشد ولی در قالب و فرمت مجله تنظیم نشده باشد مقاله به دلیل نقص در فرمت بندی به نویسنده باز می گردد و گاها هر دفعه نیز بابت داوری مجدد هزینه ای از نویسنده دریافت می شود. فرمت بندی صحیح و اصولی بر اساس قواعد نگارشی مجله اعم از تعداد کلمات چکیده، ترتیب قرارگیری بخش های مختلف شامل مقدمه، بحث، نتیجه گیری و … یا نوع رفرنس دهی کار بسیار تخصصی می باشد که می بایست توسط افرادی که تجربه لازم در این زمینه را دارا می باشند انجام گیرد. کارشناسان متخصص و متبحر موسسات با رعایت نکات و اصول فرمت بندی روند قبول شدن در مرحله داوری مقاله شما را تسریع کرده که در این صورت در زمان و هزینه شما صرفه جویی خواهد شد.
پس از زحمات بسیار زیادی که برای نگارش مقاله خود انجام می دهید باید با یک فرمت بندی خوب ارزش آن را افزایش دهید، تا بتوانید آن را در مجله و ژورنال های معتبر بین المللی به چاپ برسانید. بدین منظور باید مقاله خود را در یک موسسه فرمت بندی با سابقه درخشان ثبت سفارش نمایید. ارائه مراحل و روش فرمت بندی یکی از مهمترین اصول سرویس دهی به کاربران می باشد. که در زیر به مراحل اولیه تا پایان فرمت بندی در سینا ترجمه اشاره شده است تا شما عزیزان با آگاهی از مراحل انجام فرمت بندی بدون دغدغه سفارش خود را ثبت نمایید.
ثبت سفارش و ارسال فایل و مشخصات |
---|
فرمت بندی متون توسط و متخصصان |
---|
بررسی توسط بازرس و تحویل به شما |
---|
دیگر خدمات سینا ترجمه
چاپ کتاب در تیراژ دلخواه، با دریافت تمام مجوزات، به صورت سریع و تحویل فوری
تبدیل پایان نامه به کتاب و چاپ آن در تیراژ دلخواه، با دریافت تمام مجوزات، با تحویل 25 روزه
ترجمه تخصصی انواع متون علمی به همراه گارانتی
ارائه گزارش میزان پلاجیاریسم مقالات علمی و پایین آوردن درصد مشابهت آن
ویرایش گرامری و ادبی مقالات فارسی و انگلیسی
فرمت بندی مقالات طبق فرمت مجله درخواستی شما
موسسه سینا ترجمه با گردآوری متخصصان باتجربه و کار بلد در زمینه فرمت بندی آماده ارائه بهترین خدمات فرمت بندی مقاله در تمامی زبانها و تخصصها با بالاترین کیفیت می باشد شما مشتریان عزیز برای انجام فرمت بندی مقاله کافی است پس از نگارش فایل خود را به همراه فایل راهنمای نگارش که از وبسایت مجله و یا دانشگاه دانلود کرده اید، برای ما ارسال کنید. تا فایل شما توسط ویراستاران متخصص در قالب و فرمت مورد نظر قرار گرفته و در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت تقدیم شما شود.
جهت اطلاعات بیشتر برای فرمت بندی مقاله، می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس یا پست الکترونیکی موسسه و همچنین از طریق شبکه های مجازی (واتساپ، اینستاگرام و تلگرام) در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر می توانید هزینه فرمت بندی مقاله خود را برآورد کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.
راه های ارتباطی با ما
سینا ترجمه دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود.
متون شما توسط کارشناسان حرفه ای و متبحر ما در سینا ترجمه با رعایت اصول صحیح به صورت تخصصی با بالاترین کیفیت فرمت بندی می شود. همچنین کارشناسان ارزیابی ما کیفیت پروژه را بررسی و کنترل میکنند تا تمام موارد مطابق نظر مشتری باشد و پس از تایید کیفیت مطلوب فایل نهایی به مشتری ارسال می شود.
بله سینا ترجمه خدمات فرمت بندی فوری را برای شما عزیزان با بالاترین کیفیت ارائه میدهد. که زمان آن بسته به تعداد کلمات دارد. که حداکثر تا 1500 کلمه بین 10 دقیقه تا 3 ساعت انجام میگیرد.
بهتر است راهنمای نویسندگان یا دستورالعملهای خاص نشریه یا کنفرانس مورد نظر را بررسی کنید و مطمئن شوید که مقاله شما با این استانداردها مطابقت دارد.
جداول و شکلها باید به ترتیب در متن قرار گیرند و هر کدام باید با یک عنوان و توضیح مناسب همراه باشند. همچنین باید به متن اصلی ارجاع داده شوند.