آشنایی با چگونگی ارسال مقاله به مجلات معتبر همواره از دغدغه های پژوهشگران است.امتیاز انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی امری غیرقابلانکار است. نتیجه زحمات یک پژوهشگر زمانی مشخص میشود که مقاله خود را بهصورت منتشر شده دریک مجله معتبر مشاهده کند.در این بخش از سینا ترجمه میخواهیم درمورد ارسال مقاله به مجلات خارجی صحبت کنیم باما همراه باشید.
علاوه بر مجلات داخلی، یکسری از مجلات معتبر بین المللی هستند که اکثر دانشجویان و پژوهشگران برای ارسال مقاله خود به این مجلات مراجعه میکنند. بدلیل اینکه زمان داوری مجلات خارجی کمتر از مجلات داخلی میباشد، بسیاری از پژوهشگران تمایل دارند از طریق مجلات خارجی اقدام به ارسال مقاله خود کنند. در ذیل به توضیح هریک میپردازیم:
یکی از مجلات معتبر و پرطرفدار از مجلات خارجی می باشد که امتیاز پژوهشی بالایی نسبت به بقیه مجلات دارد. مجلات ISI براساس اینکه دارای ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور (IMPACT FACTOR) باشند، به 2 گروه مجلات ISI LISTED بدون ضریب تاثیر و مجلات JCR با ضریب تاثیر تقسیم می شوند. گروه دوم یعنی مجلات JCR از ارزش وامتیاز بالایی برخوردارند ولی چون داوری این گروه سخت گیرانه بوده و زمان زیادی طول میکشد اکثر دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد گروه دوم را برای ارسال مقاله انتخاب میکنند از طرفی تعداد بالای این مجلات در مقایسه با مجلات JCR باعث شده تا تعداد پذیرش مقالات در آنها نیز زیاد باشد.
گروه دیگری ازمجلات وجود دارند که از لحاظ اعتبار و رتبه هم سطح مجلات ISI هستند، اما در پایگاه دیگری تحت عنوان اسکوپوس (scopus) نمایه می شوند. این پایگاه اطلاعاتی متعلق به کشورهلند می باشد. یک مجله همزمان میتواند هم در SCOPUS و هم در ISI ضریب تاثیر دار نمایه شده باشد. اسکوپوس اطلاعات محصولات حدود 5 هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای داده است. اگر تصمیم دارید به یک منبع علمی معتبر دسترسی داشته باشید و مقالات آنرا مطالعه فرمایید پایگاه اسکوپوس بهترین گزینه برای شما میباشد زیرا با در اختیار گذاشتن یک پلتفرم و ابزار تحلیلی به شما این امکان را میدهد که تحقیقات خود را گسترده تر کنید. شاخص بندی این مجلات به 4 دسته Q1-Q2-Q3-Q4 تقسیم میشود که بالاترین رتبه Q1 , و کمترین آنها Q4 میباشد.
این گروه از مجلات که تحت عنوان مجلات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نامیده می شوند، از لحاظ امتیاز پژوهشی در مقام سوم قرار دارند. این پایگاه با هدف ایجاد پل ارتباطی علمی بین محققین کشورهای اسلامی ایجاد شده است و امروزه نزدیک به 57 کشور در آن عضو هستند.
گروه دیگری از مجلات که در میان محققین رشته های پزشکی محبوبیت زیادی دارند و حاوی اطلاعات بیبلیوگرافی پژوهشی برای تمام رشته های علوم پزشکی و زیست شناسی است، مجلات پاب مد هستند. در واقع مقالاتی که در زمینه پزشکی نگارش شوند بیشتر در مجلات pubmed چاپ میشوند. مجلات نمایه شده در پابمد از جمله معروف ترین و پر اعتبار ترین مجلات در زمینه پزشکی هستند.
ارسال مقاله به مجلات بین المللی با برخی از اصطلاحات همراه است که اگر شما معانی آنها را ندانید ممکن است در این راه با مشکل مواجه شوید. در ذیل به تعریف برخی از این اصطلاحات پرکاربرد میپردازیم:
journal (ژورنال): به معنای مجلات علمی دانشگاهی است. مقالات در این ژورنال ها چاپ میشوند.
submit: ثبت و ارسال مقاله به یک مجله را گویند.
Resubmit: به معنای اینکه مقاله ایراد زیادی داشته است و بعد از رفع مشکلها، مقاله مجددا باید ارسال شود و دوباره در فرآیند داوری مثل دفعه ی اول قرار گیرد.
Manuscript : به معنی دست نویس می باشد و در واقع همان مقاله ای است که برای ژورنال ارسال کرده اید ولی هنوز به چاپ نرسیده است.
Manuscript NO: همان شماره ای که پس از ارسال مقاله در یک مجله به شما داده می شود و با آن میتوانید وضعیت مقاله ی خود را چک کنید.
Paper: همان دست نویسی که در یک ژورنال به چاپ رسیده است. به آن Article هم میگویند.
Under Review: یعنی مقاله تحت داوری است و باید منتظرنتایج بمانید.
Accept: یعنی مقاله جهت چاپ در مقاله قبول شده است.
Reject: به معنای رد مقاله ی شماست. بهتر است در این شرایط مقاله ی خود را بازخوانی کنید وآن را از نظر محتوایی ویرایش کرده ونظرات داوران را درمورد رد مقاله بخوانید و اشکالات خواسته شده را بر طرف کنید و آن را برای یک ژورنال دیگر که در ارتباط با موضوع مقاله شماست ارسال کنید.
Proof: قبل از چاپ مقاله یک نسخه از آن توسط ژورنال برای فرد ارسال کننده فرستاده می شودتا پس ازتایید از نظر نام نویسندگان و مشخصات دیگر برای چاپ نهایی در مجله ارسال شود و پس از چاپ جای هیچ گونه اعتراضی نخواهد بود.
cover letter: نامه ای است که همراه مقاله برای ارسال به مجله نوشته می شود و هدف اصلی از نوشتن آن ارائه توضیح مختصر و جامع در ارتباط با مقاله و مطالعه انجام شده است. مشخصات نویسندگان و عنوان حتماً باید نوشته شده باشد.
Author Guidelines OR Authors instructions: راهنمای نویسندگان، شیوه نامه نوشتن مقاله یا دستورالعمل تدوین مقاله و شرایط پذیرش آن را توضیح میدهد.
نگارش مقالات علمی در هر زبانی دارای استانداردها و الگوهای خاصی است و در تنظیم آنها بایستی ساختار کلی یک مقاله استاندارد رعایت شده باشد. این ساختار به ترتیب زیر تعریف شده است:
عنوان(title): موضوع تحقیق و مقاله در این بخش به طرزی شفاف بیان میگردد.
چکیده(abstract): خلاصهای کامل از محتوای مقاله برای آگاهسازی مخاطب ارائه میشود.
کلید واژهها(keywords): کلمات مهم و مرتبط با مقاله قید میشوند تا یافتن اثر از سوی محققان دیگر ساده شود.
مقدمه(introduction): در اینجا موضوع پژوهش و روش و ادبیات بهکاررفته در مقاله عنوان میگردد.
پیشینه پژوهش(literature review): در پیشینه از کارهای قبلی حول موضوع مطرح شده صحبت میشود.
روششناسی(methodology): روش پژوهش و دلایل انتخاب روش در این بخش ذکر میگردد.
بحث و نتیجه(conclusion/discussion): نتایج پژوهش تحلیل میشود و با نتایج تحقیقات دیگر مقایسه میگردد.
منابع(references): رفرنسها یا همان منابع استفادهشده در جریان تحقیق در این بخش عنوان میشوند.
پس از اینکه شما نگارش مقاله خود را به اتمام رساندید باید نسبت به ارسال آن طبق مراحل زیر اقدام کنید:
این مورد از آن جهت حائز اهمیت است که شما باید مقاله ای را برگزینید که با موضوع و هدف مقاله شما بیشترین ارتباط را داشته باشد همچنین میتوانید با تحقیق درمورد پارامترهای مجله موردنظر، مقاله خود را طبق استانداردهای آن مجله تهیه و تنظیم کنید در اینصورت امکان پذیرش افزایش می یابد.
پس از انتخاب مجله، قسمت راهنمای نویسندگان آن را با دقت بخوانید. مقاله شما باید در چارچوب آن تنظیم شده باشد، در غیر این صورت مقالهتان از جانب سردبیر برگشت داده خواهد شد هر چه بیشتر براساس فرمت مجله پیش بروید، سردبیر نسبت به مقاله شما دید مثبت تری پیدا میکند.
Title Page شامل عنوان مقاله و اسامی و افیلیشنهای نویسندگان می باشد. قسمت افیلیشن هر نویسنده باید حتما بصورت کامل ذکر شود که شامل درجه علمی، گروه، دانشکده، دانشگاه، واحد، شهر، کشور، آدرس ایمیل و شماره تماس می باشد. همچنین در Title Page حتما باید نویسنده مسئول مشخص شود.
Cover Letter در واقع نامه کوتاهی به سردبیر مجله است که در آن نویسنده مسئول درخواست خود را بصورت مکتوب برای بررسی و چاپ مقاله اش برای سردبیر مجله ارسال می نماید. می توان گفت اولین چیزی که سردبیر مجله قبل از بررسی مقاله آن را مشاهده خواهد کرد همین Cover Letter است.
بعد از طی کردن مراحل بالا اکنون زمان آن رسیده است که مقاله خود را سابمیت یا ارسال کنید. روند سابمیت مقاله به دو صورت است که مجلات بسته به نظر خود از یک یا هر دو شکل آن استفاده می کنند و این موضوع ارتباطی به اعتبار آن ها ندارد:
سابمیت آنلاین: در این روش، فایل مقاله را به فرمت word یا Pdf تهیه و برای مجله ارسال می نمایید.
سابمیت از طریق ایمیل: مجلاتی که بخش سابمیت آنلاین ندارند، از نویسندگان درخواست می نمایند که مقالات خود را از طریق آدرس ایمیلی که در سایتشان اعلام کرده اند برای مجله ارسال نمایند. در این روش Title page , Cover Letter نیز باید به همراه فایل اصلی مقاله برای سردبیر مجله ایمیل شود.
بعد از داوری مقاله توسط مجله، ایمیلی دریافت می شود که مقاله بسته به شرایط مقاله و مجله، با چند حالت روبرو می شود. وضعیت مقاله پس از تصمیم سردبیر معمولاً به یکی از صورتهای زیر خواهد بود:
پذیرش برای چاپ
پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات جزئی
پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات کلی
بررسی مجدد احتمالی برای چاپ پس از اصلاحات اساسی
بررسی احتمالی برای چاپ در قالب نامه به سردبیر یا گزارش کوتاه
غیر قابل چاپ
در جدول زیر پروسه کلی ارسال مقاله به مجلات را مشاهده میکنید |
---|
فرآیند ارسال مقاله به مجلات و دریافت پذیرش یا چاپ دارای مراحل پیچیدهای است که برای هر محقق پرمشغلهای وقتگیر است. نگران نباشید، مقاله خود را با تمام جزییات برای ما ارسال کنید، متخصصان سینا ترجمه بهآسانی و با ملاحظه تمامی درخواستهای مجله، مقاله شما را برای پذیرش و چاپ آمادهسازی میکنند.
با ایجاد پروژه چاپ مقاله و ارسال فایل مقاله و سایر اطلاعات موردنیاز هزینه محاسبه و اعلام می شود | درخواست شما توسط پشتیبانی بررسی و اطلاعات مربوط به سفارش از طریق ایمیل یا تلفن برایتان ارسال می شود. | مجلات مرتبط با موضوع مقاله شما بررسی می شوند و بهترین مجله انتخاب و مقاله طبق آن فرمت بندی می شود. | پس از ارسال مقاله به مجله موردنظر وضعیت مقاله تا مرحله نهایی و دریافت پاسخ از مجله پیگیری میشود. |
ارسال مقالات در مجلات مناسب تاثیر مستقیم و زیادی در شانس اکسپت شدن مقاله دارد از این جهت متخصصان سینا ترجمه به آسانی و با ملاحظه تمامی درخواست های مجله، مقاله شما را برای پذیرش و چاپ آماده سازی کرده و الزامات فنی چاپ مقاله را بررسی می کنند. سینا ترجمه با بهره گیری از تجارب ارزنده اساتید و پژوهشگران رشته های مختلف به سابمیت، پذیرش و چاپ مقاله در مجلات داخلی و خارجی می پردازد.
جهت ثبت سفارش پذیرش و چاپ مقاله و ارسال به مجلات در تمامی تخصص ها می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید و یا با کارشناسان ما از طریق تماس، ایمیل و شبکه های مجازی (واتساپ، تلگرام و اینستاگرام) در ارتباط باشید.
زمانبندی برای فرمت بندی و سابمیت در سینا ترجمه در کمترین زمان ممکن و طی نهایتا 7 روز صورت می پذیرد. شما می توانید از طریق سفارش فوری(آنی) در نیمی از زمان معمول سفارش فرمت بندی و سابمیت خود را تحویل بگیرید.
سابمیت برای تمامی مجلات داخلی و خارجی با بالاترین دقت ممکن انجام می گیرد.
موسسه سینا دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد و نماد اعتماد الکترونیکی از اینماد است. بنابراین هیچگونه استفاده غیر قانونی از مطالب ارسالی انجام نمی شود. یکی از مهم ترین اصول موسسه سینا حفظ محرمانگی اطلاعات و فایل های ارسالی مشتریان عزیز می باشد و تمامی ارکان این مجموعه ملزم به رعایت اصول محرمانگی و حفظ حریم خصوصی مشتریان هستند.
بله، در سینا ترجمه برای تمامی زبان ها و گرایش ها سابمیت انجام می گیرد.
بله. تمامی مکاتبات مقالات سابمیت شده شما توسط سینا ترجمه انجام می گیرد.
بله سابمیت به اسم نویسنده می باشد و پس ورد توسط سینا ترجمه به نویسنده ارسال می گردد.