یکی از مراحل جدایی ناپذیر هر دانشجو ، نگارش مقاله و تلاش برای چاپ آن در ژورنال های معتبر است ، در این مقاله در مورد هزینه های چاپ یک مقاله در ژورنال های معتبر ISI مطالبی را بیان می کنیم.
نگارش مقاله و چاپ آن در ژورنال های معتبر بین المللی را می توان مهمترین کار پژوهشی محققان و دانشجویان هر کشوری دانست. این بخش آنقدر با اهمیت است که در کشور های توسعه یافته ، سالانه میلیارد ها دلار هزینه می شود تا از یافته های جدید نویسندگان ، در بخش های مختلف پزشکی ، صنعت و تجارت بهره ببرند. در کشور ما نیز دانشجویان بسته به شرایط حاکم بر نظام آموزشی ، ناچارند برای انجام هر کار پژوهشی ، از جمله دریافت دو نمره پایان نامه ، تقویت رزومه دکتری یا دفاع و فارغ التحصیلی از مقطع دکتری ، مقالات مرتبط با رشته تخصصی خود ، نوشته و در ژورنال های مورد تایید ، به چاپ برسانند. یکی از مهمترین مسائل در انتخاب نشریه ، هزینه ی دریافتی این مجلات برای پذیرش و چاپ مقاله است.
مجلات نیاز دارند تا از طریق روش های مختلف هزینه های خود را تامین کنند. برخی مجلات ، برای پذیرش و چاپ مقاله ، هزینه ها را از خود نویسنده دریافت می کنند. در واقع نویسنده حق پذیرش و چاپ مقاله خود را به مجله پرداخت می کند ، مجله هم ، مقاله پذیرش شده را بصورت رایگان در یکی از فصل نامه های خود نمایه می کند و علاقه مندان می توانند مقاله را بدون پرداخت هزینه ، دانلود کنند. به این مجلات ، مجلات پولی یا OPEN ACCESS می گویند.
برخی از مجلات هم برای پذیرش و چاپ مقاله ، از خود نویسنده هزینه ای دریافت نمی کنند و مقالات پذیرش شده را به صورت پولی در سایت خود قرار می دهند ؛ کسانی که می خواهند از آن مقاله استفاده کنند ، باید هزینه دانلود آن را بپردازند. در واقع هزینه های مجله را کاربران سایت و خوانندگان مقالات تامین می کنند. به این مجلات ، مجلات رایگان یا CLOSE ACCESS می گویند.
مجلات ISI به دو دسته مجلات ایمپکت دار و مجلات بدون ایمپکت تقسیم بندی می شوند. مجلات ایمپکت دار ، مجلات بسیار سخت گیر با پروسه داوری طولانی هستند. این مجلات معمولا مناسب اهداف دراز مدت هستند. ( اپلای از دانشگاه های درجه A بین المللی ، دفاع از پایان نامه و فارغ التحصیلی مقطع دکتری ). معمولا این مجلات جز مجلات CLOSE ACCESS هستند و از نویسنده ، هزینه ای برای پذیرش و چاپ مقاله دریافت نمی کنند.
مجلات بدون ایمپکت ، به نشریاتی گفته می شود که داوری کوتاه مدت و راحت تری نسبت به مجلات ایمپکت دار دارند و مناسب اهداف کوتاه مدت هستند.( دریافت دو نمره پایان نامه ارشد ، تقویت رزومه برای شرکت در آزمون مصاحبه دکتری و دریافت اپلای از دانشگاه های درجه B بین المللی ). این مجلات معمولا OPEN ACCESS هستند و برای پذیرش و چاپ مقاله از نویسندگان مقالات ، هزینه دریافت می کنند.
بدلیل اعتبار بالای آموزشی ، دانشجویان تمایل بالایی برای چاپ مقاله در این مجلات دارند. اما هزینه بالای این مجلات ، زمان بر بودن و سخت گیری داوری ، باعث ایجاد مشکلاتی برای دانشجویان می گردد. برای بالا بردن درصد پذیرش و چاپ و صرفه جویی در هزینه و زمان ، پیشنهاد می دهیم تا از طریق یکی از موسسات پژوهشی اقدام فرمایید. یکی از بهترین موسسات فعال در زمینه های پژوهشی ، موسسه سینا است. این موسسه توانسته است از طریق محققان و کارشناسان خود با ادیتور های مجلات معتبر رایزنی کند و با هزینه های مناسب ، در زمان کوتاهی پذیرش مقالات شما را دریافت نماید.
باید خدمتتان عرض کنیم مجلاتی که از طریق این موسسه معرفی می شوند ، بسته به نوع مجله ( پولی / رایگان ) ، دارای هزینه های متفاوت هستند. از این رو مجلات OPEN ACCESS دارای هزینه بالای یک میلیون تومان ، و مجلات CLOSE ACCESS دارای هزینه 250 هزار تومان می باشند.
نکته : برای پذیرش و چاپ مقاله خود می توانید از طریق یکی از راه های ارتباطی با کارشناس موسسه تماس بگیرید. تمام خدمات ارائه شده به صورت غیر حضوری و 24 ساعته به عزیزان فرهیخته ارائه می گردد.